X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wracam do gości!

Buziaczki :*

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmmm :* uciekaj kochana uciekaj .
    Nenka przecztalam Twoja historie i jest mega wzruszajaca !
    Powiem Ci tak w życiu różnie bywa , rodzina czasami zamiast dawac wsparcie mega czlowieka dołuje i wręcz zaniza samoocenę ...
    Cieszę się i Ja i Wy pewnie , ze bylas na tyle odpowiedzialna , ze wiedzialas ze dziecko to nie zabawka , cudownie ze życie Was zloczylo i nie rozdzielilo do tej pory i oby do końca życia wam się wiodło !!!

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) fajnie, ze moge z wami pogadac... bo nie mam nikogo.
    A corke wychowuje w 100% samodzielnie z mezem, nie ma zadnego zostawiania u babc czy kogokolwiek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:39

nat_alia lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda straszna bo to dziecko tez bardzo cierpi ze nie ma babci i dziadka jakoś do odwiedzin nawet nie oszukujmy się za dzieciaka ja np. Wielbialam wręcz do dziadków jeździć .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bojcie sie pisac tez negatywnych komentarzy na moja wypowiedz, bo ja wiem jak naprawde to wszystko wyglada.

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka jestem pod wrażeniem... Jednak dziecko w wieku 17 lat może być wybawieniem s nie przeszkoda. Ja bylam trochę starsza od ciebie, bo w wieku 20lat brałam ślub a wieku 21 lat będąc na studiach urodziłam córkę. Mi nawet nauczyciele mówili, ze na tle rówieśników jestem dojrzalsza. Nie interesowaly mnie imprezy, zabawy, chciałam założyć swoja rodzinę i strasznie dzoalaly mi na nerwy teksty, ze mam jeszcze poczekać, ze za wcześnie, ze marnuje sobie życie, ze powinnam się wyszaleć. Zrobiłam po swojemu. Wyszłam za mąż wcześnie, teraz jesteśmy 9 lat po ślubie i bardzo szczęśliwi. Nie mieliśmy nigdy większych kryzysów. Sprzeczki sa rzadkością. I nie żałuję niczego i nic bym w swojej przeszłości nie zmieniła :-)

nenka2, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Lexie, agu258, Little Frog, Magnosia, nat_alia lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wiesz i znasz juz moje zdanie to seks według mnie nie jest dla osób które maja 16 /17 lat ale to tylko moje zdanie wiec wiesz i to jedyny negatyw !
    Naprawdę jesteś widzę silna kobieta ale dobrze bo zawsze sobie rade dasz w życiu i oklaski da męża ze tak pięknie się zaopiekował wami:)

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka , historia bardzo zyciowa i z zaciekawieniem ja czytalam ! Wlasnie... w zyciu rownie bylwa ale jak widac z kazdej sytuacji mozna wyjsc i nie zalamac sie. Najwazniejsze ze teraz masz super rodzinke , dzieciaczki i jestes szczesliwa :*

Dobranoc kochane , jeszcze raz wam dziekuje za kciuki , oby juz jutro byl koniec tych boleści! :) Śpijcie dobrze , Wy i maluszki :*

nenka2 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bąbelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze... odpisałam na wątku "Jak dlugo sie staralyscie i co pomoglo wam zajsc w ciaze?" i.. się wzruszyłam :P Wszystko mi się przypomniało.

Po 3 godzinach ogarnęłam szafe... był taki syf że hej! :o Teraz w końcu czas na odpoczynek i kopniaki Bąbla <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:47

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corka ma dziadkow! Zakrecona :) nie dopuscilabym do tego, zeby nie miala, bo ona musi miec wszystko co daje jej szczescie inaczej nie czulabym sie dobrze, po prostu mieszkamy daleko i nie czesto przyjezdzaja wiec musze radzic sobie sama, ale dobrze mi z tym.

Moja mama bardzo nam pomogla w papierkowych sprawach, bo z sadem trzebabylo walczyc niestety, no i mama byla opiekunem malej prze kilka miesiecy nawrt nie wiecie jak to bolalo jak szlam z corka do lekarza, a mama musila podpisywac a nie ja matka dziecka, albo zaltwiajac chrzest tez nikt sie o mnie nie pytal :( Popieprzone polskie prawo.
    Ze szpitala tez corki bym nie mogla odebrac, mama musial byc i podpisywac masakra.

A tesciowa tez bardzo pomocna, u nich czulm sie nawet lepiej niz we wlasnym domu, ale ostatnio cos sie pochrznilo bo sie bardzo wtraca

IviQ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za zrozumienie i mile slowa, dziekuje! Podtrzymalyscie mnie troche na duchu, od paru dni smutna jaks jestem.. pewnie hormony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:51

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa ! Myslalam ze wgle kontaktu nie macie z rodzicami ...
    Tyle dobrego ze raz na jakiś czas z nimi się widuje .
    A ludzie w późniejszym wieku juz tacy się robią , własne życie przeżyli to ingerować chcą troszkę w czyjeś wtedy .

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do prawa polskiego niestety takie mamy jakie mamy: ( na pewno hormony ! Nic innego:)

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel wrote:
    Nenka jestem pod wrażeniem... Jednak dziecko w wieku 17 lat może być wybawieniem s nie przeszkoda. Ja bylam trochę starsza od ciebie, bo w wieku 20lat brałam ślub a wieku 21 lat będąc na studiach urodziłam córkę. Mi nawet nauczyciele mówili, ze na tle rówieśników jestem dojrzalsza. Nie interesowaly mnie imprezy, zabawy, chciałam założyć swoja rodzinę i strasznie dzoalaly mi na nerwy teksty, ze mam jeszcze poczekać, ze za wcześnie, ze marnuje sobie życie, ze powinnam się wyszaleć. Zrobiłam po swojemu. Wyszłam za mąż wcześnie, teraz jesteśmy 9 lat po ślubie i bardzo szczęśliwi. Nie mieliśmy nigdy większych kryzysów. Sprzeczki sa rzadkością. I nie żałuję niczego i nic bym w swojej przeszłości nie zmieniła :-)

Jeej 9 lat :) :) gratuluje i zycze sobie dotrwania tyle i jeszcze dluzej.. :) my dopiero 10miesiecy po slubie

ewwiel lubi tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A Ja mam troszkę inne zdanie: ) ale nikogo zdania nie
    potepiam ...

Ja też pracuję z młodzieżą i mam inne zdanie. Oczywiście trafiam na różne klasy i mam wielu wspaniałych wychowanķów, ale niestety to już nie są te same dzieci co kiedyś, o niektórych rodzicach nie wspomnę... Zaczynałam pracę 11 lat temu i widzę diametralną różnicę.

Magnosia lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Jeej 9 lat :) :) gratuluje i zycze sobie dotrwania tyle i jeszcze dluzej.. :) my dopiero 10miesiecy po slubie
    Tez ci tego życzę :-) my 24.06 będziemy swietowac właśnie 9 rocznice. Szkoda ze osobno, bo mąż w Hiszpanii wtedy będzie, ale odbijemy sobie w kolejny weekend :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 23:06

nenka2, agu258 lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Ja jestem skazana genetycznie na masywne uda , ale w czerwcu 2014 udalo mi sie schudnac 15 kg i pierwszy raz zalozylam mini i bylam z siebie dumna .
    Teraz wiem , ze to normalne , ze tyje , ale miala nadzieje , ze pojdzie wszystko w brzuch .

Nie martw się, zrzucimy po porodzie. :-) Każda z nas tyje w inny sposób. U mnie zawsze szło najwięcej w brzuch i w ciąży mam tak samo.

lojkalojka, IviQ lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane uciekam spać:) dobraaaaanocki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel ja 24.06 mam ur;)
    Nenka wzruszająca historia i naprawde czuje ze jestes fantastyczna matka i zona!ja nie wrzucam wszystkich do jednego wora, znam osoby ktore tak wczesnie zostaly matkami i sa wsrod nich takie ktore nimi nie powinny zostac i sa takie absolutnie cudowne i ktore sie swietnie w tej roli spelniaja.I fajnie ze pomimo trudnosci dazylas do tego co da ci szczescie i ci sie udall, trzymam kciuki!

ewwiel, nenka2, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Nie martw się, zrzucimy po porodzie. :-) Każda z nas tyje w inny sposób. U mnie zawsze szło najwięcej w brzuch i w ciąży mam tak samo.
    A ja siebie dziewczyny nie poznaje, wiem zaraz będziecie krzyczeć, ale ja zawsze wazylam 48kg, a teraz 54, w 3yygodnie 2kg. Dupsko mi urosło, jakas taka w ogóle kwadratowala sie zrobiłam jak nie ja ;)ostro biorę sie po porodzie, no moze chwile po bo po cc trzeba odczekać, ale trener personalny, siłownia i zabiegi ujędrniające

km5st5odymuuq2ts.png
‹‹ 1067 1068 1069 1070 1071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ