Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w jedne dżinsy z przed ciąży wchodze i były trochę luźniejsze wiec pasek zawsze nosilam do 5 miesiąca nawet a teraz juz bez paska leci ale są dobre myślę ze jeszcze z kilka tyg posluza są świetne , ja wyglądem jakbym się nawpieprzala kilogramow fasoli , dopiero w ubraniach jako tako ten mój brzuch wygląda na ciążowy ale wczesna ciąża a nie 6 miesiąc ! Także tez minie zanim się chyba doczekam większego ale z drugiej strony dobrze ja mam tendencje mega ! Do rozstepow a na razie żadnego
-
To dla porównania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c4057b25f55.jpg
Dzięki dziewczynyRośnie Tadek
On ułożony jest poprzecznie z głową z prawej strony, więc tłucze mnie rękoma pewnie. Przynajmniej wczoraj na USG tak był
BATTINKA, obiecuję ci, że jeszcze pod koniec będziesz mówiła "po co mi to brzucho takie wielkie i niech już córcia wyjdzie!"
Zakręcona, może masz nietolerancję laktozy? Ja mam zespół jelita drażliwego, więc ciągle mam problemy z trawieniem, jedzeniem, wzdęciami itd itp. Ciężko z mleka było mi zrezygnować, ale piję bezlaktozowe. PolecamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:35
Little Frog, agu258 lubią tę wiadomość
-
To chyba Aanaa pisala o tym dzemie w szpitalu.
My wlasnie dostalysmy pyszny chlebus z dzemikiem ale dziewczyna z podejzeniem cukrzycy dostala bialy ser wiec chyba kazdy szpital ma inaczej
Zakocona super brzusio
Zakrecona kuruj sie ! wracaj szybko do zdrowka! -
BATTINKA wrote:Zakreconaona czy dobrze zrozumiałam ze masz problemy z żołądkiem?
-
Odnośnie wczesnego macierzyństwa powiem tak, niejedna 20 paro lub 30 paro latka nieraz nie jest dojrzała do macierzyństwa. Tak samo jest z nastolatkami. Skrajna nieodpowiedzialność jest w każdej grupie wiekowej. Znam kobietę, która mając lat 30 kilka będąc w ciąży bliźniaczej paliła fajki prze całą ciążę wcale się z tym nie ukrywająć. Nadmienię że to osoba wykształcona pracująca w oświacie. Znam też nieodpowiedzialne nastolatki które po urodzeniu dziecka stwierdziły, że czas się wyszaleć, imprezy, alkohol, podrzucanie dziecka dziadkom. Ale są też i takie, które jak TY Nenka podeszły do macierzyństwa z pełną odpowiedzialnością.
Od każdej reguły jest wyjątekBATTINKA, lojkalojka, nenka2, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dzięki nynuska .
Zakocona wiesz co nie wiem no chyba nic mi nie jest ze mam jakąś nietolerancję laktozy , bardziej przez ta grzybice żołądka a ona w jelitach tez była bo przecież wszystko przez nie przechodzi do wydalenia i wtedy tez zero cukru i mleka , śmietany itp a wczoraj zjadlam właśnie twarozek ze śmietaną wyjątek zrobiłam bo tak to z kefirem zawsze robię i robilam to nic mi nie było bo kefir mogę normalnie hemtolitrami picNynusia lubi tę wiadomość
-
Soraya to samo miałam na myśli czytając posty wcześniejsze ze nie jedna 17-latka jest lepszą matką od tej 30-latki!
Ale nie zmienia to tez faktu ze wiek 17lat to nie jest wiek na rodzenie dzieci...takie moje zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:58
ZakręconaOna, polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
ewwiel o kurczaki nie zazdroszczę IC problemów zdrowotnych:( życze Ci aby w końcu się skończyły
szczesliwa_mamusia21 masz trochę racj z tym że dzidziuś ciałka potrzebuje. W końcu zmieniamy się dla niego:) nawet wyczytałam w jednej z moich aplikacji ze rozmiar buta może się na większy zmienić. Z jednej strony lepirj nie bo sobie 6 par płaskich z okazji ciąży kupiłam, ale z drugiej jakby miał zostac już większy to chętnie!!! w końcu przestałabym w dziale dziecięcym kupować
ZakręconaOna z moim ex byłam 17 lat, potem się rozwiodłam i poznałam Andrew-coś tknęło od pierwszego wejżenia, ale że ubierałam się wtedy bardzo kuso to faceci raczej chcieli mnie przelecieć(sorki za wyrażenie) niż coś więcej, a dla mnei nie istnieje sex be uczucia więc trzymałam go na dystans by wyczuć intencje. Właściwie spotkaliśmy się potem przypadkiem raz, na imprezie na której się upiłam, przetańczyliśmy całą noc i na koniec się całowaliśmy( miałam takeigo kaca moralnego że masakra, nioe byłam dziewczyną która całuje się zz nowopoznanym kimś) ale on wyjechał do angli tam poznał kogoś i był szczesliwy. Nie mniej ja nie moglam nikogo sobie znależć bo nikt nie dorównywał temu ACH jak poznałam Andrew. Po 3 latach ni stąd ni z owąd do mnie napisał i tak to się potem już szybko potoczyło.... jesteśmy 5 lat razem i teraz będziemy rodzicami:) ale żem się rozpisała...
polkosia ja też depilator tylko do nóg bo się boję....
jaroszka ale piękna z Was para. A sukienkę mialaś przebojową!!!
Nenka piękna historia. Powiem Ci coś bo moge bo jestem stara. Nigdy nie bedizesz żałowała tego że tak szybko urodzilaś. Babędziesz za to w moim wieku dziekować i kiedy ja pcham się w pieluchy z wielkim wyrzutem sumienai ze dopiero teraz Ty będziesz byc moze cieszyć się wnukami, a ja swoich pewnie nie dożyjęPoza tym nigdy przenigdy nie patrz na kanony tylko na własne serce. jeśli masz kogoś kto Cię we tym wspiera jak Twój mąż nie patrz na innych tylko na to co Wy chcecie i czujecie. Myśliz że my tu wszystkie jesteśmy megapokuładane? że nie mamy własnych problemów emocjonalnych i nie ratuemy się tym czy tamtym? oczywiscie że tak, NIe wszystkie ale ja na pewno. Dla mnie dziecko też jest ucieczką w pewien sposób, pragnieniem posiadania kogos kto będzie mnie kochał ponad wszystko za nic bo rodzeństwo dorosłao, mama umrze, a faceta nigdy nie bylam pewna.... ale w życiu wiele rzeczy robi się z emocji a nie z rozsądku i nikt nie ma prawa tego oceniać. Bo nikt za nas naszego życia nie przeżyje.... Jestem z ciebie dumna. Bagaż doświadczeń jaki masz na sobie wykreuje z Ciebie bardzo silną osobowość i pewną siebie
aagatkaa1984 widze że mamy identyczne wagi, zarówno startowa jak i teraz:))))
ss super że wszystko ok:) Mozesz odetchnąć z ulgą. większość z nas po stresie:)
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, jaroszka, soraya, WiedźmaMaKota, ss, nenka2, stokrotka25, agu258 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ZakręconaOna wrote:Dokładnie , plazowac się powinno a nie ...
Tak wiem ze imbir jest skuteczny i jak sklep otworzą mi przed domem to D wyśle i kupi , sam imbir zaparze sobie bo z herbata nie wchodzi mi , juz nie raz go stosowałam także obcykana hihi
Dzien dobry !!!
Zakręcona bidulko! jak Ci imbir z herbata nie wchodzi to zalej go poprostu wrzątkiem dodaj dużo cytryny i poslodz miodkiem! Mieszanka pierwsza klasa i mnie zawsze stawia na nogi :*ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Iviq a kiecki ślubna byla w kształcie syrenki i czułam sie w niej mega sexy!!!, te wszystkie ksiezniczkowe modele to nie dla mnie, wygladalabym jak beza...w ogóle nasz ślub to był mega spontan ! Byliśmy juz 3lata zareczeni. Rozmowa wygladała mniej więcej tak: ej a moze sie hajtniemy? Hmmm no dobra
i za 3 miesiące był ślub, wszystko elegancko ogarnelismy, kiecke kupiłam za 1400 płn na marywilskiej ( dziewczyny z wawy wiedza co to) byle szybko
było tez zdecydowanie łatwiej wszystko zorganizować, bo my odrazu wiedzieliśmy, ze wesela na 200 osób nie zrobimy, dla nas to marnotrawstwo kasy. Zrobiliśmy dla rodziny i najbliższych znajomych przyjęcie z obiadem w restauracji, ale tance tez były do 12, tak jak chcieliśmy. Był tez normalnie tort i nawet rzucałam bukietem, a maz mucha
było przecudownie i żadne wesele za 50 tysięcy nie byłoby dla nas lepsze
Polecam gorąco takie rozwiązanie, wydaliśmy za wszystko, czyli kiecka, smoking, restauracja, alkohol, kościół, nauki, obrączki, dekoracje etc 15 tysięcy, a uwaga dostaliśmy od gości dwa razy tyle, wiec jescże zarobiliismy, gdzie za normalne wesele często kasa sie nie zwraca....IviQ lubi tę wiadomość