Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez mam synka zakocona..
A ja mialam piekny sen, ze urodzilam.. co najleprze obudzilam sie w szpitalnym lozku przy mezu i przy synku, a oni do mnie ze urodzilam, a ja nawet nic nie wiedzialam ani czulam! I polozna powiedziala, ze jest malutki, i zeczywiscie byl, zakladalam mu czapeczkeIviQ lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, dopisałam ci "przy porodzie"
Która chce dodać imię dziecka do listy, to też piszcie!
nenka2, tak, zdążyłam cię dodać do listy zanim posta napisałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:20
WiedźmaMaKota, nenka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenka2, Edward! Super imię
I jakie rzadkie!
już 38 dzieciaczków
Wiedźma, wow. 2 USG na całą ciążę i potem nic przez 20 tyg? Jak dobrze, że u nas tak nie ma! Jakoś sobie nie wyobrażam nawet tych pleców zobaczyć, jak wczoraj
No i pod koniec ciąży mieć pewność na ekranie, że jest dobrze ułożony dzieciak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:30
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wam powiem, że na początku mi to jakos przez myśl nie mogło przejść i się dziwiłam nawet u położnej, że jak to "ONLY two scans?" no i że ginekolog ciężarnej nie ogląda dopóki wszystko jest ok, a teraz? teraz twierdzę, że może to i lepiej? ja się tyle nie stresuję, choć tęsknię za widokiem tego malutkiego szkraba i maleństwo też mniej stresów ma, a ginekolog... hmmm po cóż ma mi grzebać skoro wszystko w porządku?Robimy drugiego Dziedzica
-
Cześć Mamusie
Piękne te Wasze miłosne historie, Nenka jestem z Ciebie dumna.
Chorowinkom dużo zdrówka życzę, też walczę z katarem, u mnie w ruch poszla cytryna i miód..
Nynusia dobrze, że chociaż jedzonko Ci smakuje..trzymaj sie tam :*
Zakocona jak też poproszę o wpisanie na listę termin porodu 22.10 Synuś chyba Alanek
Miłego dnia, szcześliwych wizyt i udanych zakupków kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:37
zakocona, nenka2, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedźma Ja tak samo go kocham hahaha ! I film tez uwielbiam
Co do skanu to według mnie za malo chociaż o jedno ale no niestety prawa angielskie
Ja tam moglabym pod USG być podłączona 24/7 jak była by możliwość hehehezakocona, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny