Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie, podczas chodzenia czuję napięcie w dole brzucha i kłucie czasem - zakładam że to rozciąganie ale jak siedzę to nic nie czuję a jak już idę to po chwili muszę zwolnić bo średnio to przyjemne... Macie coś takiego?
-
Ja miałam to wczoraj , co się ruszylam to obciazenie na dole na wieczór czulam mega ucisk na pęcherz i kopanie w dole samym wiec to bankowi dziecko ci niziutko tak siedzi a rozciąganie to swoja droga:) spokojnieola.321 wrote:Mam pytanie, podczas chodzenia czuję napięcie w dole brzucha i kłucie czasem - zakładam że to rozciąganie ale jak siedzę to nic nie czuję a jak już idę to po chwili muszę zwolnić bo średnio to przyjemne... Macie coś takiego?
ola.321 lubi tę wiadomość
-
hej ja chciałam pierwsze dziecko urodzić przed 30 no i się udało bo w tym roku 28 lat, następne dziecko chciałabym za 3 lata żeby małą troszkę odchować i poświęcić jej czas, zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci tym bardziej że sama jestem jedynaczką. Mam nadzieje że nam się uda.
A i mnie proszę dopisać córeczka i jak na razie będzie ZosiaZosia

-
Witam

My po wizycie u dentysty...w czwórce ukruszył się kawałek zęba no i dentysta wyciągnął plombe która i tak by wypadła i niestety zaczął grzebać w zębie a ten bolał...musiał dać znieczulenie i lekarstwo no i za miesiąc znowu wizyta...ja zbankrutuje...gin na nfz ale leki już nie więc i tak płacze...
Poza tym jeśli którąś naprawdę męczy zgaga to z apteki polecam malox. W poprzedniej ciąży brałam go jak już płakałam przez zgage a teraz wole sie pomeczyc i poplakac niz dokładać leków...ide powiesić pranko i lulu chyba...padam na twarz... -
PauLLa, macie imię wybrane
?
Współczuję leczenia zęba, ale lepiej wyleczyć, niż jakby miał ci się zepsuć całkowicie i jeszcze leczenie kanałowe..
miska, dodane
No to dwie Zofie się szykują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:13
-
Hej
Jak dla mnie wiek niewazny , wazne zeby sie swiadomie zdecydowac i dac dzidziusiowi wszystko co najlepsze :* i oczywiscie zeby byl zdrowy to jest chyba naj najwazniejsze 
Wasze kciuki pomagaja ! Wrocilam od dentysty z wizytami koniec ! Nie bolalo na szczescie
Jeszcze 2 dni w Polsce !
Ale ta lista jest super , kobitki wygrywaja narazie
nenka2, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
mi sie tez zacinało nawet na kompie, ale w końcu dało się obejżećZakręconaOna wrote:No mnie by interesowało i wlaczylam i chwile reklamy przelacilo i zacielo się: ( na kompie jutro sprawdze
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
Zakocona u mnie możesz napisać imię Zuzanna bo już jest pewne

Witajcie dziewczyny jak się macie?
Czy was też męczy zgaga codziennie? Oszaleć można normalnie
Pije mleko ale pomaga tylko na chwile
kupiłam w aptece manti ale jest obrzydliwe w smaku buu...
mam nadzieje że chociaż nasza dzidzia będzie miała dużo włosów 
Zrobiłam dzisiaj zamówienie w aptece Gemini i byłam w szoku wyszło prawie 400 zł.. eh uzbierało się tego wszystkiego.
Gdyby któraś z was była zainteresowana to w H&M i w smyku są wyprzedaże i ciuszki można tanio kupić
wybrałam się dzisiaj z mężem i skusiłam się na kilka rzeczy.. mąż się śmiał że zabierze mi kiedys kartę skoro nie mogę się powstrzymac 
zakocona lubi tę wiadomość
-
Mam dokładnie tak samo jak opisujesz. Ostatnio wybrałam się na dłuższy spacer do galerii to mi brzuch twardniał i musiałam zwolnićola.321 wrote:Mam pytanie, podczas chodzenia czuję napięcie w dole brzucha i kłucie czasem - zakładam że to rozciąganie ale jak siedzę to nic nie czuję a jak już idę to po chwili muszę zwolnić bo średnio to przyjemne... Macie coś takiego?
Teraz już chodzę krótsze trasy...
ola.321 lubi tę wiadomość