Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie, podczas chodzenia czuję napięcie w dole brzucha i kłucie czasem - zakładam że to rozciąganie ale jak siedzę to nic nie czuję a jak już idę to po chwili muszę zwolnić bo średnio to przyjemne... Macie coś takiego?
-
ola.321 wrote:Mam pytanie, podczas chodzenia czuję napięcie w dole brzucha i kłucie czasem - zakładam że to rozciąganie ale jak siedzę to nic nie czuję a jak już idę to po chwili muszę zwolnić bo średnio to przyjemne... Macie coś takiego?
ola.321 lubi tę wiadomość
-
hej ja chciałam pierwsze dziecko urodzić przed 30 no i się udało bo w tym roku 28 lat, następne dziecko chciałabym za 3 lata żeby małą troszkę odchować i poświęcić jej czas, zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci tym bardziej że sama jestem jedynaczką. Mam nadzieje że nam się uda.
A i mnie proszę dopisać córeczka i jak na razie będzie ZosiaZosia
-
Witam
My po wizycie u dentysty...w czwórce ukruszył się kawałek zęba no i dentysta wyciągnął plombe która i tak by wypadła i niestety zaczął grzebać w zębie a ten bolał...musiał dać znieczulenie i lekarstwo no i za miesiąc znowu wizyta...ja zbankrutuje...gin na nfz ale leki już nie więc i tak płacze...
Poza tym jeśli którąś naprawdę męczy zgaga to z apteki polecam malox. W poprzedniej ciąży brałam go jak już płakałam przez zgage a teraz wole sie pomeczyc i poplakac niz dokładać leków...ide powiesić pranko i lulu chyba...padam na twarz... -
PauLLa, macie imię wybrane
?
Współczuję leczenia zęba, ale lepiej wyleczyć, niż jakby miał ci się zepsuć całkowicie i jeszcze leczenie kanałowe..
miska, dodaneNo to dwie Zofie się szykują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:13
-
Hej
Jak dla mnie wiek niewazny , wazne zeby sie swiadomie zdecydowac i dac dzidziusiowi wszystko co najlepsze :* i oczywiscie zeby byl zdrowy to jest chyba naj najwazniejsze
Wasze kciuki pomagaja ! Wrocilam od dentysty z wizytami koniec ! Nie bolalo na szczescie
Jeszcze 2 dni w Polsce !
Ale ta lista jest super , kobitki wygrywaja narazie
nenka2, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No mnie by interesowało i wlaczylam i chwile reklamy przelacilo i zacielo się: ( na kompie jutro sprawdze
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Zakocona u mnie możesz napisać imię Zuzanna bo już jest pewne
Witajcie dziewczyny jak się macie?
Czy was też męczy zgaga codziennie? Oszaleć można normalniePije mleko ale pomaga tylko na chwile
kupiłam w aptece manti ale jest obrzydliwe w smaku buu...
mam nadzieje że chociaż nasza dzidzia będzie miała dużo włosów
Zrobiłam dzisiaj zamówienie w aptece Gemini i byłam w szoku wyszło prawie 400 zł.. eh uzbierało się tego wszystkiego.
Gdyby któraś z was była zainteresowana to w H&M i w smyku są wyprzedaże i ciuszki można tanio kupićwybrałam się dzisiaj z mężem i skusiłam się na kilka rzeczy.. mąż się śmiał że zabierze mi kiedys kartę skoro nie mogę się powstrzymac
zakocona lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Mam pytanie, podczas chodzenia czuję napięcie w dole brzucha i kłucie czasem - zakładam że to rozciąganie ale jak siedzę to nic nie czuję a jak już idę to po chwili muszę zwolnić bo średnio to przyjemne... Macie coś takiego?
Teraz już chodzę krótsze trasy...
ola.321 lubi tę wiadomość