Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUzywam bio-oil w pierwszej ciazy na brzuszku zero rozstepow, zobaczymy czy teraz tez podziala
Piersi i posladki mam cale w roztepach, ale teraz sumiennie smaruje i powoli znikaja
takze, ja biooil polecam bardzo
dzieki zakreconaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:08
-
Nie ma za co !
Ja używam Palmers i na razie żaden rozstęp nie pokazał się nowy , ja po przybyciu dostalam trochę na brzuchu i smarujac palmersem ładnie się maskują nie widać ich prawie wgle ale boje się ze jak rośnie brzuch to te stare się rozciagna -
nick nieaktualny
-
U mnie od początku był Palmers ale położna mówiła ze wystarczy zwykły krem intensywnie nawilżający no i smaruje rano i wieczorem i jak na razie nie mam rozstepow a co ciekawe smaruje od początku ciąży rozstępy które miałam na udach od paru ładnych lat no i zanikają!
-
Możliwe ale Ja np. Smarowaalam się codziennie i smaruje oliwkami dla dzieci i kremami i rozstepow dostalam ...
Wiec to różnie bywa !
Ejj kurcze laski martwie się bo kurde od wczoraj w sumie nie czuje ruchów małego ... Masakra strasznie się boje ! -
Ja póki co smaruję oliwką, ale mój brzuch jakoś specjalnie też nie urósł, więc jeszcze wszystko przede mną.
Zakręcona, u mnie też spokojniej w ostatnich dniach i tylko pojedyncze kopniaczki. Może to przez pogodę. Ale wiem, że to stresujące bardzo. Może coś słodkiego na pobudzenie, albo dziewczyny polecają też zimną wodę? -
Haaa! Dzień dobry
A ja już jestem w domku! Udało się bez przyjęcia na oddział! Pobrali mi wszystko! Krew, mocz, wymazy i już jestem w domciu! Miła niespodzianka na początek tygodnia.
Asieńka przykro mi, że tak źle się czujesz. Mam nadzieję, że chociaż w 3 trymestr będzie lepszy.
Nynusia fajnie, że już w domku.
Co do kremów to ja też widze, że odkąd smaruję kremem ziaja mama ciało mi się jakby ujędrniło, zwłaszcza na pośladkach. I tak sobie myślę, że zamiast wdawac grubą kasę na głęboko ujędrniające kremy, po porodzie, też będę używac tej ziajki.Little Frog, nenka2, jacusianka, Nynusia, aanaa, Lexie, soraya, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Ziaja ma koszmarny skład. Zastanawiało mnie czemu one są takie tanie te kosmetyki, przestało mnie zastanawiać, jak zobaczyłam skład.
Naprawdę DA się tanio zrobić kosmetyki DOBREJ jakości i NATURALNE, ale ewidentnie większości firmom się nie chce, bo po co? -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No właśnie mój tez nie dlatego się obajwiam jak mnie wysadzi
No a ja nawet pojedynczych nie czuje , wczoraj jeden na cały dzień prawie był a dziś jeszcze nic ... To jest mega stresujące , zjadlam przed chwila aż dwie krewmowki i nic !
Jak lezalam w szpitalu i dziecko nie chcialo sie ruszac to polozne mocno klaskaly kolo brzuchaspróbuj, no i ta zimna wode tez.
-
nick nieaktualny
-
To ja odliczałam dni aż do 200 zejdzie
A po połówce to już ten czas tak jakby przyspieszył, bo ta różnica dni, które minęły i dni które zostały się tak szybko zwiększa
A wczoraj z mężem dyskutowałam o wyprawceNo i wiecie... nie wspominałam nawet mężowi, żeby kupić taki baldachim - moskitierę do łóżeczka, żeby mój mąż nie komentował, że przesadzam, że to za bardzo księżniczkowate itp a on sam mi mówi, że trzeba kupić, żeby żadne muszki czy pająki mu po dziecku nie chodziły
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Tak na szybko, bo jestem po wizycie, a w drodze na uczelnie.
Nie zarejestrowalam czy pierwszy kilogram zostal juz rozbity, ale moje dziecię wazy na dzien dzisiejszy 1044kg;) Nadal dlugie to i nie zamierza rosnac skokowo, tylko gna do przodu jakby mieli cos rozdawac przy wcześniejszych narodzinach;)Little Frog, nenka2, Ursa, jacusianka, Nynusia, zakocona, aanaa, Lexie, Kasia82, Bąbelek, onka, IviQ, paula1, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna ja jeszcze polecam wypic szybko szklankę zimne wody i położyc się na boku. Mojemu od razu robi sie niewygodnie i się przekręca i wypina
Poza tym w 21 tygodniu to zdarzały się normalnie ciche dni kiedy prawie go nie czułam albo nie byłam pewna czy to jelita czy Kornel
-
nick nieaktualny