Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dośc wcześnie jak na pierworódkę czułam Kornelka. Koło 17 tygodnia ale często były przestoje nawet kilka dni. NO ale mi łatwo mówic bo jak się niepokoiłam to sprawdzałam po prostu detektorem czy serducho bije i po strachu.
-
Ja tez czulam małego od 16 tyg juz ale raz lepiej raz gorzej lecz wtedy to rozumaialam a nie teraz gdzie zaraz zacznie się 23 tydzień ...poczekam jeszcze i jeżeli się nie zmieni to nie wiem chyba pojade do szpitala eh ze nie mam sama czegoś takiego jak ty żeby serduszko posluchac
-
ZakręconaOna wrote:Ja tez czulam małego od 16 tyg juz ale raz lepiej raz gorzej lecz wtedy to rozumaialam a nie teraz gdzie zaraz zacznie się 23 tydzień ...poczekam jeszcze i jeżeli się nie zmieni to nie wiem chyba pojade do szpitala eh ze nie mam sama czegoś takiego jak ty żeby serduszko posluchac
Może leć po stetoskop do apteki. -
zakręcona, podjedz na IP i powiedz, że nie czujesz ruchów, chociaż się uspokoisz trochę.
Co do ostatnich rozmów o kąpieli, to dla wszystkich zestresowanych mam kąpielą dziecka. Pokazuje jakie dziecko w wodzie jest szczęsliwe i że leżaczki nie są potrzebne
Gabi ma tu 2 miesiące
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a95b058bb5b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:23
Little Frog, Ursa, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Zakrecona ze stetoskopem bym się wstrzymała bo ka ostatnio nie znalazlam a dziecko fikalo jak nie wiem i czytałam ze czasami niektóre mamy przez całą ciążę nie mogły posłuchać serducha a wtedy to dopiero byś się stresowala.
Ja bym pojechala na IP rąk jak Agatka pisze -
Na naszym etapie ruchy nie są jeszcze wyczuwalne tak, żeby ich brak był powodem wizyty na IP. Mi położna mówiła, że wystarczy, że dziecko się przekręci i nie czuć. Ja dopiero od 22 tc czuję, bo wcześniej Klementysia ułożyła się twarzą do moich pleców i kompletnie nic nie czułam. Najlepiej zjeść czekoladę i poczekać
Ja w ostatnią sobotę prawie 24h nie czułam ruchów, chociaż wcześniej od 2 tyg. codziennie. Dopiero późnym wieczorem mała postanowiła coś się pokręcić, ale też malutko. A od następnego dnia już normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:46
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia zjadlam dwa kawałki ciasta słodkiego , wszystko robilam no ale poczekam , ruchy jak pisalam czuje od dawna ale uspokoilas mnie ze nie czulas tez jakiś czas ostatnio , może FA!tycznie się w stronę pleców przekrecil
polkosia lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja tyle żeście naskrobały ze juz niewiem co komu pisać.
Zakreconaona kochana nie denerwuj się bo wtedy jeszcze gorzej się nakręcasz...będzie dobrze. Pamiętasz jak ja ostatnio pisałam ze nie czuję ruchów? Po prostu moja fasolka miała takie 1,5 dnia leniwe ze szkoda gadać a teraz kopie niemiłosiernie:))
Nynka lasencjo jedna,figurę to ty masz trzeba ci przyznaćsuper wyglądasz naprawdę. I tylko brzuszek okrąglaty sie wyróżnia:)
Ursa kochana miło słyszeć ze Cie nie zostawili w szpitalu w domu to w domu,pobrali co trzeba i teraz tylko na wyniki czekać
Ja jutro lecę na badania zobaczymy czy żelazo nie leci w dół (choc nadal czuję kołatanie serca) no i jutro glukozadamy radę
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez podusie do karmienia polecam aczkolwiek, nie bylo ona dla mnie niezbedna.. w pierwszej ciazy nie mialam.. i karmilam corke na jasku tylko jak polozna przychodzila bo mi tak kazala, a tak to wolalam ja sobie tryzmac na rekach, bylo mi lepiej..
stokrotka25 lubi tę wiadomość