X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia zakręcona nie zakocona hihi

Magnosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu, pięknie wyglądałaś! :) Promieniejesz szczęściem :)

agu258 lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • agu258 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy bardzo! Niestety nie ma szans żebym nadrobila, ale zaraz zdam szybka relacje :-D

Magnosia, Little Frog lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • BATTINKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu potwierdzam słowa Szczęśliwej mamusi,wyjęła mi słowa z ust ;) hehe

agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Magnosia zakręcona nie zakocona hihi

Poprawione ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej lubię takie dekolty, moja ślubna też miała podobny :)

agu258 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi spoko kochana spoko.
    No piękna Panna młoda , przepiękną ! Czekam na resztę fotek

Magnosia, agu258 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu pięknie wyglądałas! !!
    Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;*

Polkosia o dziwo popilam teraz duża ilością soku pomarańczowego i przeszło oby na trochę dluzej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 21:21

agu258, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny;) w poniedzialek mam wizyte u giną, a póki co wyeliminuje cukry i tłuszcze.
    Damy rade!;) zreszta... dla Ignasia wszystko! <3

Magnosia, IviQ lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, aj wam pisalam o nieprzyjemnych ruchach dziecka.. teraz odczuwam to jakby maly mial drgawki.. przeraza mnie to z corka nigdy tego nie poczulam, a on mi w brzuchu drga jakby mial ataki padaczki albo cos :/
    wogole ma strasznie gwaltowne ruchy.. czasami rusza sie nirmalnie, a od czasu do czasu takie strasznie dziwne ruchy sie pojawiaja szybkie i te drgania..

ktoras tak ma?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Dziewczyny, aj wam pisalam o nieprzyjemnych ruchach dziecka.. teraz odczuwam to jakby maly mial drgawki.. przeraza mnie to z corka nigdy tego nie poczulam, a on mi w brzuchu drga jakby mial ataki padaczki albo cos :/
    wogole ma strasznie gwaltowne ruchy.. czasami rusza sie nirmalnie, a od czasu do czasu takie strasznie dziwne ruchy sie pojawiaja szybkie i te drgania..

ktoras tak ma?
    Kochana nie mam tak dokładnie jak opisujesz ale mialam chyba ze dwa razy cos takiego ze czulam w środku brzuszka jakby właśnie cos się trzeslo aż na plecach ale zaraz przechodziło , spokojnie nie myśl o najgorszym a może sobie skakał i mialas taki odruch albo jakiś nerw naruszony:)
    Jacusianka kochana nie długo ci juz zostało wiec się przemeczysz a sama jak !mówisz to dla dobra synka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie wszystko pięknie ładnie, ją plakalam na błogosławieństwie, rodzice też, dziadek strasznie płakał bo też nas błogosławił. Wejście do kościoła też wzruszyło gości ją nie plakalam :-D przysięga - mój Mariusz strasznie się wzruszył w trakcie mówienia, było to piękne i pełne miłości :-) :-) ją byłam dzielna :-) pierwszy taniec bardziej taki bujaniec :-P ale zero stresu :-D bawilismy się cudownie, DJ trochę kiepski, jedzenie cudowne, ale jak się później okazało strasznie pokradli! Kelnerzy czy kucharki, nie wiem, ale na żywca brakowało jedzenia które zostało po weselu, bo wychodzilismy ostatni i wiemy że bardzo dużo krokietow zostało, a nie podali żadnego. Łosoś tak samo. Pół ogromnego łososia zostało,a nie było go i tak prawie ze wszystkim. Na poprawinach trzeba było o wszystko prosić żeby donieśli. Wiec to jeden minus i DJ to drugi. Ale ogólnie jestem jeszcze bardziej zakochana, uważam ten dzień za najpiękniejszy w moim życiu póki co i jeszcze raz mogę wyjść za niego za mąż :-) :-) :-) no i czulam się piekna, bawilam się dużo i ogólnie swietnie pomimo brzuszka, goście zadowoleni, szczęśliwi :-D i to najważniejsze :-D

Dzięki dziewczynki, ją czulam się naprawdę pięknie tego dnia więc jak jeszcze słyszę takie mile słowa to jest mi naprawdę bardzo Milo :-* :-* :-* :-*

Magnosia, Little Frog, nenka2, szczesliwa_mamusia21, onka, Aleksandra90, zakocona, IviQ, Blondik, Lexie, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu, piękna z Ciebie Panna Młoda! Też lubię takie dekolty :)

Szczęsliwa Mamusiu, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, muszę przejść do sklepu i pooglądać wózki, ale teraz nie mam czasu, może w przyszłym tygodniu.

Nenka, ja nie miałam czegoś takiego i brzmi to jakoś dziwnie, choć dziewczyny może miały. Może to czkawka? Podobno jakoś podobnie czuć jak dzidzia ma czkawkę, że brzuch się rusza.
    Ale koniecznie zapytaj lekarza. Masz to od niedawna? Tzn dzisiaj dopiero? Czy od jakiegoś czasu?

agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo to czkwawki były dokładnie , podobno wtedy brzuszek lata i szybsze ruchy są !
    Agu powiem Ci ze nie fajna sytuacja z kucharkami i tym jedzeniem ale fakt zdarza się tak na nie jednym weselu niestety ... Cudownie ze się dobrze bawilas ! :) ja juz doczekać się swojego ślubu nie mogę , jeszcze rok !!! Długo ślub szykowaliscie ?
    Powiem ci ze ja płacze na prawie każdym weselu u kogoś a na swoim chyba ze trzy razy się będę malować zanim dojde do oltarza

agu258 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie te nieprzyjemne ruchy mam od jakiegos czasu, pisalam juz tutaj.. i to napewno nie jest czkawka.. nie jestem jakas panikara zeby od razu po lekarzach latac, dlatego was sie pytam czy ktos takie odczucia mial.
    No i ten moj twardniejacy brzuch.. jest coraz gorzej nienawidze tego uczucia, lekarz poweidzial ze szyjka zamknieta i mam sie nie przejmowac, ale to jest meczace

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no aż tak jak piszesz to Ja nie miałam , wiesz panikara panikara ale zmartwienie się to normalna sprawa , dokładnie nie wiesz co się tam dzieje wiec może warto polecieć do tego lekarza , więcej razy niż 10 na dobę masz te twardnienia ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu gratuluje :-) pięknie wygladalas:-)

agu258 lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona - ślub szykowalismy od samych zaręczyn, oczywiście na spokojnie, czyli od końca marca 2014 roku :-) fajny zapas czasu, wszystko idzie zorganizować :-)

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie zalezalo od dnia, ale teraz od dwoch dni dosc czesto, jak mnie lapie to musze leciec do lazienki tak mi pecherz ta macica sciska.. mam wizyte za tydzien zobaczymy co powie, w poprzedniej ciazy od 6 miesiaca chodzilam z 2cm rozwarciem przez ta macice, a teraz szyjka jest zamknieta wiec jestem troszke spokojniejsza..

• Ursa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu wyglądałaś bajecznie! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

agu258 lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
‹‹ 1113 1114 1115 1116 1117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ