Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona ja tez się tak wa zruszam ze musialabym pewnie malować się jak Ty hehe
rok szybko zleci!
Agu najważniejsze ze byłas szczęśliwa i wszystko było tak jak zaplanowalas :* , a z jedzeniem oj tak niestety się tak zdarza
Nenka ja mam tak jak Ty !! Dziś aż się wystraszylam bo tak się gwałtownie ruszył aż cala podskoczylam i to na pewno nie czkawka, a jeszcze jak zrobi tak mocniej to aż tam na dole mnie boli. Tez nie wiem co to ale ma takie wzdrgania , jeśli tak to mogę określićagu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenka czytałam o tym, że dziecko w brzuszku podczas rozwoju słuchu nie słyszy wszystkich dźwięków na raz a wyłapuje z szumów pewne czestotliwości, czesto niesłyszane lub ignorowane przez rodziców. Może mały słyszy coś u Was w domu co go niepokoi? Jak pralka czy coś?
IviQ lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze zleci ten rok szybko , agu to faktycznie ponad rok sporo czasu , takim sam my mamy na przygotowania chociaż my juz od półtora roku zareczeni:) ale odrazy ustalilismy swoja datę co i jak a teraz zaxzynamy dzialac
agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mam nadzieje ze zleci ten rok szybko , agu to faktycznie ponad rok sporo czasu , takim sam my mamy na przygotowania chociaż my juz od półtora roku zareczeni:) ale odrazy ustalilismy swoja datę co i jak a teraz zaxzynamy dzialac
Początkowo będzie Ci się dłużyć, ale ostatnie 3 miesiące jak z bata strzela!
Nenka może idź do lekarza, może wtedy będziesz spokojniejsza :-* :-* -
nick nieaktualny
-
Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.
Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:
"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."
No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:
"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pizdy zjada się na kolację". - cały autobus pękał ze śmiechu.
Tak cos pod dzisiejsze rozmowy:)
Little Frog, binka76, agu258, onka, jacusianka, ~Rewianka~, soraya, WiedźmaMaKota, jaroszka, stokrotka25, agania, Lexie, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Ja miałam w całej ciąży ze dwa razy tak po 20 tygodniu , macica się stawia , podbrzusze robi się dokładnie twarde , bezbolesne po 20 tyg mogą się zdarzać do 10 razy na dobę jak bola i więcej jest to do lekarza INO MiG ! A takto to normalka to są te skurcze przepowiadajace , przygotowujace macicę do porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 22:40
-
Hej! Aguś wygladalas pięknie! Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia!!!
Widzę ze dziewczyny stworzylyscie nowa listesuper
jak dacie rade zmieńcie mi termin na ten co mam juz od lutego czyli na 30.09.
Mam nadzieje ze u was wszystko ok, u mnie bardzo intensywnie ostatnio. Jutro usg
3majcie sie ekolezankiagu258, Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość
-
Nenka w pl teraz bardzo się denerwowalam , nie wiem czy to ma wpływ , zobaczymy jaj teraz będzie , ale może faktycznie to z nerwow, ja juz mam za sobą wiec zobacze czy dalej będzie czy zniknie.
Zakręcona wow ja chciałabym przy tym być !ojjjjjj nienawidzę takich starych BAB ....
-
Agu pięknie!
Ale skrobiecie! Ciężko Was nadrobić jak się nie wejdzie prze cały dzieńJuz też nie wiem o czym pisać bo tu albo glukoza, albo wózek, przewijak itp
ja to dużo rzeczy sama uszyłam takie jak rożek, kocyki, ochraniacze na łóżeczko itp. jutro wrzucę zdjęcia i się pochwalęwózek też już kupiłam - mój wymarzony bugaboo cameleon
łóżeczko znalazłam takie http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-sonia-szuf-pkg-mix-i5317290070.html prezentuje się fajnie i cena jest naprawdę niezła jak za łóżeczko z szufladą i materacem. laktator chciałabym kupic elektryczny i sądząc po opiniach wybiorę lovi prolactis lub medela. przewijak mam materiałowy na komodę, ale można go tak naprawdę przerzucić w dowolne miejsce
Dziś mnie boli nera czy nie wiem coś z tyłu z prawej strony taki ból że aż zatyka:/agu258, IviQ, Magnosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość