X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój D pracuje w DHL angielskim ...
    No było źle parę dni miedzy nami ale właśnie porozmawialismy i juz coraz lepiej jest:) trochę wyjaśnione

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    podobno nic się nie stanie jak się łyka napije ale wole nie :p
    Ja łyka wzielam w ciąży ze dwa razy piwka ale to wczesniej

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mi tez biora mocz w ciagu dnia :)
    aaaa teraz juz wiem widzisz jak to dobrze jak ktos uswiadomi :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona tak jak Twoj nick masz zakręcony strumień moczu :) haha
    jak juz jesteśmy przy tym temacie to ja zaczęłam popuszczać jak np. kicham....

Melana ja pije bezalkoholowe piwka mozna kupić takie dobre online albo gdzieś na mieście. Wlasnie sie chlodzi w lodoweczce akurat na samotny wieczór ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to fajnie, ze juz jest ok miedzy wami :*

Czyli jest kurierem?

relgh371crdcdbv2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka na internecie? o a gdzie?

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kochanie , on przeciąga kontenery z pączkami itp:) wyladowuja w samolotów .
    Hahahaha tak zakrecony siusiek: D
    No cieszę się cieszę tez: *

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:59

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dziś jakiegoś doła:( może dlatego ze 5 dzien bola mnie te plecy i nic nie pomaga :( mam jakis kryzys bez kitu :(

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh biedactwo ,nie wiem co mam Ci powiedzieć ... Kryzys ? Od czego jaki ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    jaroszka na internecie? o a gdzie?
    http://bezalkoholowe.com

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie kochanie , on przeciąga kontenery z pączkami itp:) wyladowuja w samolotów .
    Hahahaha tak zakrecony siusiek: D
    No cieszę się cieszę tez: *

Aaaaaaaa ;)

relgh371crdcdbv2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bolą mnie te plecy i już mi się wszystkiego odechciało :( martwie się, że dzidziol to odczuwa, że mnie boli no ale chyba nic mu się nie stanie :/ juz mi się chyba nudzi i wymyslam :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka masz wadę postawy?

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Witam się znowu po krótkiej przerwie. Staram się Was czytać w miarę na bieżąco, ale naprawdę nie miałam czasu pisać :-/ Jeszcze do wtorku jestem 'w roli', a później będę pracować po 4 h. dziennie (przynajmniej w teorii :-P ), więc będę miała więcej czasu :-D

Widzę, że wiele z Was ma już większość wyprawki. Ja mam tylko jednego bodziaka i jedną bluzę dla Małego, bo już nie mogłam się powstrzymać, ale trochę ciągle boję się zapeszać i kupować, dlatego czekam jeszcze z tydzień-dwa i zacznę szaleć :-D

Gratuluję zakupów wózków Bugaboo. Też jestem ich wielką wielbicielką (jak i wielu holenderskich wynalazków :-D ), ale ze względu na fakt, że ja chciałabym wózek bardziej terenowy niż miejski, to rozważam Buffalo bardziej niż Cameleona. Ostatnio oglądałam je w sklepie i są przepięknie wykonane i mają super dodatki (np. osłona UV na lato!!!). Tylko cena mnie szczerze mówiąc trochę przeraża, więc rozsądek mówi, żeby kupić Babydesign Lupo Comfort albo Dotty :-D Czy któraś z Was kupuje Babydesign?

Co do materacyków, bo chyba Bąbelek pytał, to też mam mętlik w głowie... Też się naczytałam i sama nie wiem, co kupić. Skłaniam się do lateksowego, bo to niby inwestycja w zdrowie Maluszka, ale popytam może jeszcze w sklepie sprzedawców.

Och, mówię Wam, jestem mega niezdecydowana i nie wiem, jak ja to wszystko kupię, bo chciałabym jak najlepiej dla Małego, a nie wiem, w czym mu będzie najlepiej :-P ?! Też tak macie? O siebie to bym się nie martwiła :-P, ale chcę, żeby mój Skarbek był zadowolony <3 :-D

Buziaki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:35

IviQ, Natka88 lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wlasnie oglądam wiadomości....to straszne co sie dzieje na świecie ....znowu atak terrorystyczny w Tunezji na turystów....dziwi mnie, ze ludzie tam nadal jeżdżą i to z dziećmi!!! Pomimo marcowego pierwszego ataku....jakie to nieodpowiedzialne.....w.zyciu bym tam nie pojechała....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka widziałam właśnie ! Masakra jedna wielka !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie w drodze na działkę :) piękna pogoda nie ma co na dzialkowanie :/ ale wolny weekend wreszcie, to jedziemy. W nd chyba teścia odwiedzimy.

~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh szkoda gadac ... ludze mysla ze jak raz juz bylo to drugi nie bedzie

Arielko nie wymyslasz ! kazda ma gorsze dni po to jestesmy zebys marudzila a my bedziemy pocieszac, o maluszka sie nie martw na pewno ma dobry humorek bo pewnie mamusia mu smakolyki dostarcza i jest zadowolony, a Tobie kochana zycze zeby jak najszybciej plecki przestaly bolec ! :*

Arielka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka ja tez jeszcze nic nie mam, dopiero wczoraj zamówiłam kilka rzeczy do łóżeczka, bedzie handmade :) na indywidualne zamowienie ;) juz sie nie mogę doczekać. Ubranka będę miałam od siostry, tak samo wózek i wiele, wiele innych - moze dlatego sie nie stresuje. Moja siostra ma dwóch chłopaków, wiec będę miała porządna wyprawkę...

Teraz tak z innej beczki, macie rodzeństwo ? Ja nie wyobrażam sobie byc jedynaczką, tak bordzo kocham moja siostrę, jest moja przyjaciółka ! Wiecie, ze jak ja sie tak długo starałam o dzidzie i tak bardzo to przeżywałam to ona naszej mamie powiedziała, ze jest w stanie urodzić dla mnie dziecko żebym tylko była szczęśliwa!!! Szok....a ma 25 lat ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:46

~Rewianka~, IviQ lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie :)
    Dzis bylam ortodontki zmienic gumnki w aparacie i to juz ostatnia wizyta, dopiero pod koniec roku znow pojde.
    Wczoraj dalismy auto do mechanika, oddal nam po 18.00 i skasowal 1000zl, oj jak to zabolalo, zwlaszcza po slubie :/ wsciekla bylam na meza bo mowilam abysmy zrobili tylko to co trzeba, sam ledwo na nogach die utrzymal. Liczyl ze wyjdzie mniej.
    Szybko pojechalismy do hurtowni dzieciecej zamowic wozek bo sklep czynny byl do 19 a ja sie uparlam, ze juz i koniec.
    Wozek wybralismy firmy Bebetto model "luca s- line" o taki :
    http://www.nextbaby.pl/15687-thickbox_default/bebetto-luca-s-line-sl2-eko-skora-wozek-wielofunkcyjny-2w1-lub-3w1.jpg
    A do tego fotelik firmy be safe, kupujac adapter do pasow firmy be safe byla promocja , ze kupujac fotelik tej firmy dostaje zwrot 150zl i tak tez zrobili w sklepie, zaplacilac za pasy tylko 29 zl zamiast 179zl :)
    Ciuszkow komplet mam, zostaly mi do kupienia kosmetyki i pare innych rzeczy.
    Arielka zdrowka, popros mezusia o masazyk :)
    Przepraszam dziewczyny ale nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci, nie mam kiedy ciagle cos. Jutro jade do Pyrzyc po kolejne ciuszki od rodziny i wieczorem lece do Norge, musze isc na kontrol i przedluzyc zwolnienie. Postaram sie wrzucic zdjecie ze slubu i jakie prezenty dostal Dorian zamiast kwiatow slubnych :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ