Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela piekan stylizacja
Taka zwiewna i naturalan. Wysladalas pieknie 
Tak mi narobilyscie smaka ta chalka ,ze zadzwonilam do mamy i jak przyjade do polski to juz bedzie na mnie czekala .
Ja mam siostre i brata i codziennie z nimi rozmawiam i niewybrazam sobie , zeby moje dziecko bylo jedynakiem . Troche nam to zajelo czasu , ale sie udalo i corka nie bedzie sama
A czas pokaze czy jeszcze kiedys przywitamy kolejnego malucha
Moja siostra jest najstarsza i nie ma dzieci , wiec na wiesc , ze jestem w ciazy szaleje po sklepach
Ja kilka ostatnich dni spedzilam na szukaniu wozeka mial byc maxi cosi mura 4 , ale niestety nie wejdzie mi do bagaznika , wice decyzja padla na bebe confort elea : http://www.bangla.pl/opinie/p12292/bebe-confort-elea-wozek . On zajmuje bardzo malo miejsca .
annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
IviQ wrote:a ja mam dziś doła więc się nie odzywałam bo wyczytałam na fb że dziewczyna w 24tc urodziła dziecko i nie przeżyło. I nie wiadomo skąd co i jak. Jakaś tam z nowi w 36 urodzia martwe, kilka też się zaraz podpiało ze straciły dzieci nie wiadomo skąd i jak. I kurcze się załamałam żze nie ma objawów, nic się nie dzieje i nagle zonk i jak temu zpobiec??? masakra. ZOstaje wierzyć ze nas to nie spotka choć to takie egistyczne:(
Iviq chyba ktoś Ci powinien przetrzepac dupsko za czytanie takich historii!!! Nie mozna tego robić! Ja omijam szerokim łukiem .... Wszystkie tutaj urodzimy nasze dzieciaczki, bo są zdrowe i my jesteśmy zdrowe i nie moze byc inaczej!
Pozytywne myślenie i codzienna mantra : moje dziecko jest zdrowe i urodzi sie szczęśliwe
A sio złe informacje!!!
IviQ, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, zakocona lubią tę wiadomość

-
nenka2 wrote:A glupie suki niemowlaki przez okna wyrzucaja ehh!!
:'(
Nenka jak to uslyszalam zaczelamklnac jak szefc ! To nie matka ! Takie nigdy nie powinny byc matkami, nigdy! Zaszylabym im pi**. Przepraszam za moje zachowanie ale nie ma wybaczenia dla takich co dzieci morduja i krzywdza
nenka2, IviQ lubią tę wiadomość
-
Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)
~Rewianka~ lubi tę wiadomość

Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Jaroszka Ja mam 17 sto letnia siostrę , ona mi rok temu powiedziała to samo , ze może urodzić dla nas dziecko żebyśmy byli szczęśliwi ale jak skończy 18 lat chociaż . Wkurza mnie często ale mocno ja kocham , bardzo mocno:)
Ja bardzo chcialabym miexc trójkę dzieci ale dziękuje bogu za jedno chociaż
szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Lojka brdzo ladny wozeczek
Najwazniejsze ze wam sie zmiesci i zeby dzidzi bylo wygodnie :*
IviQ to smutne co piszesz , ale niestety kurcze takie rzeczy sie zdarzaja
Sama mam kolezanke ktora dwa razy stracila dzidzie juz na rekach i nikt nie umial wytlumaczyc dlaczego... teraz ma sliczna coreczke , po prostu dar dla nich od Boga,
my musimy wierzyc ze z naszymi maluchami bedzie dobrze i nie dopuszczac zlych mysli, nie smuc sie kochana :*
IviQ, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ja ma od meza bezwzgledny zakaz czytania takiech negatywnych informacji .
Wczesniej tylko plakalam , a on sie zloscil .
Nie jestem w stanie zrozumiec czym takie baby (bo to nie matki)sie kieruja , robiac krzywde takim niewinnym istotkom
A my juz w pazdzierniku urodzimy zdrowe bobasy i bedziemy najszczesliwszymi mamami na swiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:50
szczesliwa_mamusia21, IviQ, jaroszka, ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015

-
[img][/img]

A oto moja przedwczorajsza chałeczka
Bąbelek dzięki za przepis na ciasteczka też wypróbuję w przyszłym tygodniu 
Angela piękna Panna Młoda z Ciebie - tak lekko i dziewczęco, i naturalnie - super!
~Rewianka~, madu, onka, stelianka, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, IviQ, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, paula1, linka220, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajaaa wrote:Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)
Gratuluję zakupu! Bardzo mi się podoba ten wózek (Lupo Comfort), oglądałam go ostatnio
Dotty też jest ładny, ale na żywo go nie widziałam, więc jeszcze poszukam
-
Jestem zajaroszka wrote:Wlasnie kochane obiecajmy sobie, ze nie będziemy tutaj pisać o takich przykrych rzeczach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:44
jaroszka lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015

-
hejka
weszłąm tylko na minutkę, ale nie nadrobię Was... nawet nie czytam tylko przejrzałam, bo zaraz się kłądę..
Widzę, że za pichcenie się wzięłyście.. która przyśle mi chałkę?
wyglądają znakomicie 
Pozdrawiam i może uda mi się jutro Was trochę poczytać.... jak mąż nie będzie widział, że przy kompie usiadłam
Buziaki i dziękuję za miłe słowa na fbhttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
ooo a tu w opisie widze, że piszą, że bobas waży już prawie pół kg, a na badaniach w szpitalu we wtorek mi wyszło, że 570 już miała

Ułożona jest teraz główkowo, 2 tyg temu była poprzecznie, ale może się jeszcze na tym etapie obrócić...
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Bąbelek wrote:Niby ma być tak, że comiesięczne becikowe dla dzieci urodzonych przed 1 styczniem 2016 ma być jeśli nie minęły 52 tygodnie od urodzenia dziecka. Czyli u nas byłoby to 1tys. przez 10 a nie 12 miesięcy. Niby jest wszystko ustalone..
Dziewczyny a czy to czasami nie jest to becikowe ale tylko dla kobiet bezrobotnych i np.studentek? Coś mi się kiedys o uszy obiło że właśnie to ma być dla tej grupy osób.
Ale może z czymś mylę...
nenka2 lubi tę wiadomość