Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela piekan stylizacja
Taka zwiewna i naturalan. Wysladalas pieknie
Tak mi narobilyscie smaka ta chalka ,ze zadzwonilam do mamy i jak przyjade do polski to juz bedzie na mnie czekala .
Ja mam siostre i brata i codziennie z nimi rozmawiam i niewybrazam sobie , zeby moje dziecko bylo jedynakiem . Troche nam to zajelo czasu , ale sie udalo i corka nie bedzie sama
A czas pokaze czy jeszcze kiedys przywitamy kolejnego malucha
Moja siostra jest najstarsza i nie ma dzieci , wiec na wiesc , ze jestem w ciazy szaleje po sklepach
Ja kilka ostatnich dni spedzilam na szukaniu wozeka mial byc maxi cosi mura 4 , ale niestety nie wejdzie mi do bagaznika , wice decyzja padla na bebe confort elea : http://www.bangla.pl/opinie/p12292/bebe-confort-elea-wozek . On zajmuje bardzo malo miejsca .
annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
IviQ wrote:a ja mam dziś doła więc się nie odzywałam bo wyczytałam na fb że dziewczyna w 24tc urodziła dziecko i nie przeżyło. I nie wiadomo skąd co i jak. Jakaś tam z nowi w 36 urodzia martwe, kilka też się zaraz podpiało ze straciły dzieci nie wiadomo skąd i jak. I kurcze się załamałam żze nie ma objawów, nic się nie dzieje i nagle zonk i jak temu zpobiec??? masakra. ZOstaje wierzyć ze nas to nie spotka choć to takie egistyczne:(
Iviq chyba ktoś Ci powinien przetrzepac dupsko za czytanie takich historii!!! Nie mozna tego robić! Ja omijam szerokim łukiem .... Wszystkie tutaj urodzimy nasze dzieciaczki, bo są zdrowe i my jesteśmy zdrowe i nie moze byc inaczej!
Pozytywne myślenie i codzienna mantra : moje dziecko jest zdrowe i urodzi sie szczęśliwe
A sio złe informacje!!!IviQ, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, zakocona lubią tę wiadomość
-
nenka2 wrote:A glupie suki niemowlaki przez okna wyrzucaja ehh!!
:'(
Nenka jak to uslyszalam zaczelamklnac jak szefc ! To nie matka ! Takie nigdy nie powinny byc matkami, nigdy! Zaszylabym im pi**. Przepraszam za moje zachowanie ale nie ma wybaczenia dla takich co dzieci morduja i krzywdzanenka2, IviQ lubią tę wiadomość
-
Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Jaroszka Ja mam 17 sto letnia siostrę , ona mi rok temu powiedziała to samo , ze może urodzić dla nas dziecko żebyśmy byli szczęśliwi ale jak skończy 18 lat chociaż . Wkurza mnie często ale mocno ja kocham , bardzo mocno:)
Ja bardzo chcialabym miexc trójkę dzieci ale dziękuje bogu za jedno chociaższczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Lojka brdzo ladny wozeczek
Najwazniejsze ze wam sie zmiesci i zeby dzidzi bylo wygodnie :*
IviQ to smutne co piszesz , ale niestety kurcze takie rzeczy sie zdarzaja
Sama mam kolezanke ktora dwa razy stracila dzidzie juz na rekach i nikt nie umial wytlumaczyc dlaczego... teraz ma sliczna coreczke , po prostu dar dla nich od Boga,
my musimy wierzyc ze z naszymi maluchami bedzie dobrze i nie dopuszczac zlych mysli, nie smuc sie kochana :*IviQ, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ja ma od meza bezwzgledny zakaz czytania takiech negatywnych informacji .
Wczesniej tylko plakalam , a on sie zloscil .
Nie jestem w stanie zrozumiec czym takie baby (bo to nie matki)sie kieruja , robiac krzywde takim niewinnym istotkom
A my juz w pazdzierniku urodzimy zdrowe bobasy i bedziemy najszczesliwszymi mamami na swiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:50
szczesliwa_mamusia21, IviQ, jaroszka, ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
[img][/img]
A oto moja przedwczorajsza chałeczkaBąbelek dzięki za przepis na ciasteczka też wypróbuję w przyszłym tygodniu
Angela piękna Panna Młoda z Ciebie - tak lekko i dziewczęco, i naturalnie - super!~Rewianka~, madu, onka, stelianka, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, IviQ, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, paula1, linka220, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajaaa wrote:Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)
Gratuluję zakupu! Bardzo mi się podoba ten wózek (Lupo Comfort), oglądałam go ostatnioDotty też jest ładny, ale na żywo go nie widziałam, więc jeszcze poszukam
-
jaroszka wrote:Wlasnie kochane obiecajmy sobie, ze nie będziemy tutaj pisać o takich przykrych rzeczach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:44
jaroszka lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
hejka
weszłąm tylko na minutkę, ale nie nadrobię Was... nawet nie czytam tylko przejrzałam, bo zaraz się kłądę..
Widzę, że za pichcenie się wzięłyście.. która przyśle mi chałkę?wyglądają znakomicie
Pozdrawiam i może uda mi się jutro Was trochę poczytać.... jak mąż nie będzie widział, że przy kompie usiadłam
Buziaki i dziękuję za miłe słowa na fbhttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
ooo a tu w opisie widze, że piszą, że bobas waży już prawie pół kg, a na badaniach w szpitalu we wtorek mi wyszło, że 570 już miała
Ułożona jest teraz główkowo, 2 tyg temu była poprzecznie, ale może się jeszcze na tym etapie obrócić...
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Bąbelek wrote:Niby ma być tak, że comiesięczne becikowe dla dzieci urodzonych przed 1 styczniem 2016 ma być jeśli nie minęły 52 tygodnie od urodzenia dziecka. Czyli u nas byłoby to 1tys. przez 10 a nie 12 miesięcy. Niby jest wszystko ustalone..
Dziewczyny a czy to czasami nie jest to becikowe ale tylko dla kobiet bezrobotnych i np.studentek? Coś mi się kiedys o uszy obiło że właśnie to ma być dla tej grupy osób.
Ale może z czymś mylę...nenka2 lubi tę wiadomość