X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela piekan stylizacja :) Taka zwiewna i naturalan. Wysladalas pieknie :)

Tak mi narobilyscie smaka ta chalka ,ze zadzwonilam do mamy i jak przyjade do polski to juz bedzie na mnie czekala .

Ja mam siostre i brata i codziennie z nimi rozmawiam i niewybrazam sobie , zeby moje dziecko bylo jedynakiem . Troche nam to zajelo czasu , ale sie udalo i corka nie bedzie sama :)
    A czas pokaze czy jeszcze kiedys przywitamy kolejnego malucha ;)
    Moja siostra jest najstarsza i nie ma dzieci , wiec na wiesc , ze jestem w ciazy szaleje po sklepach :)
    Ja kilka ostatnich dni spedzilam na szukaniu wozeka mial byc maxi cosi mura 4 , ale niestety nie wejdzie mi do bagaznika , wice decyzja padla na bebe confort elea : http://www.bangla.pl/opinie/p12292/bebe-confort-elea-wozek . On zajmuje bardzo malo miejsca .

annggela, jaroszka lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    a ja mam dziś doła więc się nie odzywałam bo wyczytałam na fb że dziewczyna w 24tc urodziła dziecko i nie przeżyło. I nie wiadomo skąd co i jak. Jakaś tam z nowi w 36 urodzia martwe, kilka też się zaraz podpiało ze straciły dzieci nie wiadomo skąd i jak. I kurcze się załamałam żze nie ma objawów, nic się nie dzieje i nagle zonk i jak temu zpobiec??? masakra. ZOstaje wierzyć ze nas to nie spotka choć to takie egistyczne:(

Iviq chyba ktoś Ci powinien przetrzepac dupsko za czytanie takich historii!!! Nie mozna tego robić! Ja omijam szerokim łukiem .... Wszystkie tutaj urodzimy nasze dzieciaczki, bo są zdrowe i my jesteśmy zdrowe i nie moze byc inaczej!
    Pozytywne myślenie i codzienna mantra : moje dziecko jest zdrowe i urodzi sie szczęśliwe :)

A sio złe informacje!!!

IviQ, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, zakocona lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    A glupie suki niemowlaki przez okna wyrzucaja ehh!! :( :'(

Nenka jak to uslyszalam zaczelamklnac jak szefc ! To nie matka ! Takie nigdy nie powinny byc matkami, nigdy! Zaszylabym im pi**. Przepraszam za moje zachowanie ale nie ma wybaczenia dla takich co dzieci morduja i krzywdza

nenka2, IviQ lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja mam 17 sto letnia siostrę , ona mi rok temu powiedziała to samo , ze może urodzić dla nas dziecko żebyśmy byli szczęśliwi ale jak skończy 18 lat chociaż . Wkurza mnie często ale mocno ja kocham , bardzo mocno:)
    Ja bardzo chcialabym miexc trójkę dzieci ale dziękuje bogu za jedno chociaż

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka brdzo ladny wozeczek :) Najwazniejsze ze wam sie zmiesci i zeby dzidzi bylo wygodnie :*

IviQ to smutne co piszesz , ale niestety kurcze takie rzeczy sie zdarzaja :(
    Sama mam kolezanke ktora dwa razy stracila dzidzie juz na rekach i nikt nie umial wytlumaczyc dlaczego... teraz ma sliczna coreczke , po prostu dar dla nich od Boga,
    my musimy wierzyc ze z naszymi maluchami bedzie dobrze i nie dopuszczac zlych mysli, nie smuc sie kochana :*

IviQ, lojkalojka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma od meza bezwzgledny zakaz czytania takiech negatywnych informacji .
    Wczesniej tylko plakalam , a on sie zloscil .

Nie jestem w stanie zrozumiec czym takie baby (bo to nie matki)sie kieruja , robiac krzywde takim niewinnym istotkom :(

A my juz w pazdzierniku urodzimy zdrowe bobasy i bedziemy najszczesliwszymi mamami na swiecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:50

szczesliwa_mamusia21, IviQ, jaroszka, ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [img][/img]56e81ba880aac8d3med.jpg

A oto moja przedwczorajsza chałeczka :) Bąbelek dzięki za przepis na ciasteczka też wypróbuję w przyszłym tygodniu ;)

Angela piękna Panna Młoda z Ciebie - tak lekko i dziewczęco, i naturalnie - super!

~Rewianka~, madu, onka, stelianka, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, IviQ, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, paula1, linka220, lili_madlen lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)

Gratuluję zakupu! Bardzo mi się podoba ten wózek (Lupo Comfort), oglądałam go ostatnio :-D Dotty też jest ładny, ale na żywo go nie widziałam, więc jeszcze poszukam ;-)

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela pięknie wyglądałas !!!

Ja jestem jedenaczka i jest mi z tym źle nawet nie mam kogo na ojca chrzestnego wziąć :(

Co do takich informacji ja nawet nie chce czytać bo potem jest mi źle. ..wole unikać

annggela lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie kochane obiecajmy sobie, ze nie będziemy tutaj pisać o takich przykrych rzeczach!

annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Wlasnie kochane obiecajmy sobie, ze nie będziemy tutaj pisać o takich przykrych rzeczach!
    Jestem za

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:44

jaroszka lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez

jaroszka, BATTINKA lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja !

A właśnie zaczynam seans filmowy , taka tradycja w piątki ;) trzymajcie się cieplutko kochane i życzę każdej spokojnej nocki :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kobitki za mile slowa :) dobrze ze nie mam zdjec przed kosciolem bo mialam popuchniete oczy od placzu :/
    Jestem za, aby mowic tylko pozytywnie i myslec oczywiscie ;)

jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    weszłąm tylko na minutkę, ale nie nadrobię Was... nawet nie czytam tylko przejrzałam, bo zaraz się kłądę..
    Widzę, że za pichcenie się wzięłyście.. która przyśle mi chałkę? ;) wyglądają znakomicie ;)
    Pozdrawiam i może uda mi się jutro Was trochę poczytać.... jak mąż nie będzie widział, że przy kompie usiadłam ;)
    Buziaki i dziękuję za miłe słowa na fb

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a tu w opisie widze, że piszą, że bobas waży już prawie pół kg, a na badaniach w szpitalu we wtorek mi wyszło, że 570 już miała ;)
    Ułożona jest teraz główkowo, 2 tyg temu była poprzecznie, ale może się jeszcze na tym etapie obrócić...

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chaleczka !!!! Mniaaaaaaam !
    :)
    Ja właśnie pojadlam swojego zurku co zrobilam i pekam hihi . :)
    Kochana a co do twojej foty ślubnej to przepięknie wyglądałas !

Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja najadlam się bobu jeszcze na noc zezarlam prawie kg hah mądra jestem ale cóż chciało mi się!

ZakręconaOna, onka, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Niby ma być tak, że comiesięczne becikowe dla dzieci urodzonych przed 1 styczniem 2016 ma być jeśli nie minęły 52 tygodnie od urodzenia dziecka. Czyli u nas byłoby to 1tys. przez 10 a nie 12 miesięcy. Niby jest wszystko ustalone..

Dziewczyny a czy to czasami nie jest to becikowe ale tylko dla kobiet bezrobotnych i np.studentek? Coś mi się kiedys o uszy obiło że właśnie to ma być dla tej grupy osób.
    Ale może z czymś mylę...:P

nenka2 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ