X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela piekan stylizacja :) Taka zwiewna i naturalan. Wysladalas pieknie :)

Tak mi narobilyscie smaka ta chalka ,ze zadzwonilam do mamy i jak przyjade do polski to juz bedzie na mnie czekala .

Ja mam siostre i brata i codziennie z nimi rozmawiam i niewybrazam sobie , zeby moje dziecko bylo jedynakiem . Troche nam to zajelo czasu , ale sie udalo i corka nie bedzie sama :)
    A czas pokaze czy jeszcze kiedys przywitamy kolejnego malucha ;)
    Moja siostra jest najstarsza i nie ma dzieci , wiec na wiesc , ze jestem w ciazy szaleje po sklepach :)
    Ja kilka ostatnich dni spedzilam na szukaniu wozeka mial byc maxi cosi mura 4 , ale niestety nie wejdzie mi do bagaznika , wice decyzja padla na bebe confort elea : http://www.bangla.pl/opinie/p12292/bebe-confort-elea-wozek . On zajmuje bardzo malo miejsca .

annggela, jaroszka lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    a ja mam dziś doła więc się nie odzywałam bo wyczytałam na fb że dziewczyna w 24tc urodziła dziecko i nie przeżyło. I nie wiadomo skąd co i jak. Jakaś tam z nowi w 36 urodzia martwe, kilka też się zaraz podpiało ze straciły dzieci nie wiadomo skąd i jak. I kurcze się załamałam żze nie ma objawów, nic się nie dzieje i nagle zonk i jak temu zpobiec??? masakra. ZOstaje wierzyć ze nas to nie spotka choć to takie egistyczne:(

Iviq chyba ktoś Ci powinien przetrzepac dupsko za czytanie takich historii!!! Nie mozna tego robić! Ja omijam szerokim łukiem .... Wszystkie tutaj urodzimy nasze dzieciaczki, bo są zdrowe i my jesteśmy zdrowe i nie moze byc inaczej!
    Pozytywne myślenie i codzienna mantra : moje dziecko jest zdrowe i urodzi sie szczęśliwe :)

A sio złe informacje!!!

IviQ, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, zakocona lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    A glupie suki niemowlaki przez okna wyrzucaja ehh!! :( :'(

Nenka jak to uslyszalam zaczelamklnac jak szefc ! To nie matka ! Takie nigdy nie powinny byc matkami, nigdy! Zaszylabym im pi**. Przepraszam za moje zachowanie ale nie ma wybaczenia dla takich co dzieci morduja i krzywdza

nenka2, IviQ lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja mam 17 sto letnia siostrę , ona mi rok temu powiedziała to samo , ze może urodzić dla nas dziecko żebyśmy byli szczęśliwi ale jak skończy 18 lat chociaż . Wkurza mnie często ale mocno ja kocham , bardzo mocno:)
    Ja bardzo chcialabym miexc trójkę dzieci ale dziękuje bogu za jedno chociaż

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka brdzo ladny wozeczek :) Najwazniejsze ze wam sie zmiesci i zeby dzidzi bylo wygodnie :*

IviQ to smutne co piszesz , ale niestety kurcze takie rzeczy sie zdarzaja :(
    Sama mam kolezanke ktora dwa razy stracila dzidzie juz na rekach i nikt nie umial wytlumaczyc dlaczego... teraz ma sliczna coreczke , po prostu dar dla nich od Boga,
    my musimy wierzyc ze z naszymi maluchami bedzie dobrze i nie dopuszczac zlych mysli, nie smuc sie kochana :*

IviQ, lojkalojka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma od meza bezwzgledny zakaz czytania takiech negatywnych informacji .
    Wczesniej tylko plakalam , a on sie zloscil .

Nie jestem w stanie zrozumiec czym takie baby (bo to nie matki)sie kieruja , robiac krzywde takim niewinnym istotkom :(

A my juz w pazdzierniku urodzimy zdrowe bobasy i bedziemy najszczesliwszymi mamami na swiecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:50

szczesliwa_mamusia21, IviQ, jaroszka, ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [img][/img]56e81ba880aac8d3med.jpg

A oto moja przedwczorajsza chałeczka :) Bąbelek dzięki za przepis na ciasteczka też wypróbuję w przyszłym tygodniu ;)

Angela piękna Panna Młoda z Ciebie - tak lekko i dziewczęco, i naturalnie - super!

~Rewianka~, madu, onka, stelianka, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, IviQ, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, paula1, linka220, lili_madlen lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    Rewianka kilka stron do tyłu pisałam, że właśnie dziś kupiliśmy Baby Design:)

Gratuluję zakupu! Bardzo mi się podoba ten wózek (Lupo Comfort), oglądałam go ostatnio :-D Dotty też jest ładny, ale na żywo go nie widziałam, więc jeszcze poszukam ;-)

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela pięknie wyglądałas !!!

Ja jestem jedenaczka i jest mi z tym źle nawet nie mam kogo na ojca chrzestnego wziąć :(

Co do takich informacji ja nawet nie chce czytać bo potem jest mi źle. ..wole unikać

annggela lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie kochane obiecajmy sobie, ze nie będziemy tutaj pisać o takich przykrych rzeczach!

annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Wlasnie kochane obiecajmy sobie, ze nie będziemy tutaj pisać o takich przykrych rzeczach!
    Jestem za

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:44

jaroszka lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez

jaroszka, BATTINKA lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja !

A właśnie zaczynam seans filmowy , taka tradycja w piątki ;) trzymajcie się cieplutko kochane i życzę każdej spokojnej nocki :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kobitki za mile slowa :) dobrze ze nie mam zdjec przed kosciolem bo mialam popuchniete oczy od placzu :/
    Jestem za, aby mowic tylko pozytywnie i myslec oczywiscie ;)

jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    weszłąm tylko na minutkę, ale nie nadrobię Was... nawet nie czytam tylko przejrzałam, bo zaraz się kłądę..
    Widzę, że za pichcenie się wzięłyście.. która przyśle mi chałkę? ;) wyglądają znakomicie ;)
    Pozdrawiam i może uda mi się jutro Was trochę poczytać.... jak mąż nie będzie widział, że przy kompie usiadłam ;)
    Buziaki i dziękuję za miłe słowa na fb

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo a tu w opisie widze, że piszą, że bobas waży już prawie pół kg, a na badaniach w szpitalu we wtorek mi wyszło, że 570 już miała ;)
    Ułożona jest teraz główkowo, 2 tyg temu była poprzecznie, ale może się jeszcze na tym etapie obrócić...

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chaleczka !!!! Mniaaaaaaam !
    :)
    Ja właśnie pojadlam swojego zurku co zrobilam i pekam hihi . :)
    Kochana a co do twojej foty ślubnej to przepięknie wyglądałas !

Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja najadlam się bobu jeszcze na noc zezarlam prawie kg hah mądra jestem ale cóż chciało mi się!

ZakręconaOna, onka, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Niby ma być tak, że comiesięczne becikowe dla dzieci urodzonych przed 1 styczniem 2016 ma być jeśli nie minęły 52 tygodnie od urodzenia dziecka. Czyli u nas byłoby to 1tys. przez 10 a nie 12 miesięcy. Niby jest wszystko ustalone..

Dziewczyny a czy to czasami nie jest to becikowe ale tylko dla kobiet bezrobotnych i np.studentek? Coś mi się kiedys o uszy obiło że właśnie to ma być dla tej grupy osób.
    Ale może z czymś mylę...:P

nenka2 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ