Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angela - ojjj wydatki bola , a jak jeszcze ludzie tak kasuja , ja ledwo stoje jak mi dentysta mowi cene za wizyte ...
A wozeczek tez kupujemy taki ! Bardzo mi sie spodobal na zywoczekam na relacje jak juz przyjdzie do was
A pomysl z tym zeby dostac cos dla dzidziusia zamiast kwiatow WOW ! Ekstra to wymyslilas !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 19:52
annggela lubi tę wiadomość
-
agnes175 wrote:Ahoj brzuchale
Wiecie coś odnosnie nowego becikowego 2015???
Taki news z wczoraj znalazłam:http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/3816759,becikowe-2015-zasady-1000-zl-na-dziecko-przez-12-miesiecy-swiadczenie-rodzicielskie-zasady,1,id,t,sa.html
Ciekawe czy znowu matki ostatniego kwartału czyli my coś wywalcząagnes175, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Narazie nie mam fajnego zdj na ktory stoje wiec dam takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/646c0e25935f.jpg
I prezenty dla synusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/117f79c8cd48.jpg~Rewianka~, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, polkosia, lojkalojka, IviQ, stokrotka25, ZakręconaOna, Nynusia, Lexie, Natka88, Magnosia, agnes175, BATTINKA, Arielka, paula1, mała.mi, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Rewianka ja tez jeszcze nic nie mam, dopiero wczoraj zamówiłam kilka rzeczy do łóżeczka, bedzie handmade
na indywidualne zamowienie
juz sie nie mogę doczekać. Ubranka będę miałam od siostry, tak samo wózek i wiele, wiele innych - moze dlatego sie nie stresuje. Moja siostra ma dwóch chłopaków, wiec będę miała porządna wyprawkę...
Teraz tak z innej beczki, macie rodzeństwo ? Ja nie wyobrażam sobie byc jedynaczką, tak bordzo kocham moja siostrę, jest moja przyjaciółka ! Wiecie, ze jak ja sie tak długo starałam o dzidzie i tak bardzo to przeżywałam to ona naszej mamie powiedziała, ze jest w stanie urodzić dla mnie dziecko żebym tylko była szczęśliwa!!! Szok....a ma 25 lat
Dzięki za odpowiedź JaroszkaMichaś będzie miał wyjątkową wyprawkę - fajny pomysł
Ja mam jedną siostrę i też się bardzo kochamy i świetnie dogadujemy. Prawdę mówiąc żałuję, że nie mam więcej rodzeństwa, bo moi rodzice mieli po 3 rodzeństwa, a ja mam tylko siostrę, rodzina się kurczyNo ale cieszę się, że ją mam
Chciałabym, żeby mój Synek miał jeszcze co najmniej dwoje rodzeństwa, ale ciągle powtarzam "jak Bóg da".
Nie znam Twojej historii starań, ale czasami tak bywa, że jak organizm raz zaskoczy, o co "come on", to drugie dziecko przychodzi łatwiejMam nadzieję, że tak będzie dla wszystkich z nas, które planują kolejne dzieciaczki
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Amerie wrote:U mnie szyjka miekka, skrocona conajmniej o polowe, w badaniu bardzo zabilna zalezy jak usg nacisneli, rmiala i 17 mm i 20 mm a nawet 30.rozwarcie zewnetrzne 1,5 cm, wewnętrzne2,5, objaw lejka.szyjka ogolnie w bardzo zlym stanie:/moj lekarz powiedział ze lepiej szew, w szpitalu tez tylko nie wiedzieli czy bedzie za co zlapac wiec wtedy zalozyli by ten pessar. Poki co udalo sie wczoraj zalozyc szew.dzisiaj przy badaniu szyjka zamknieta ale brzuch twardy wiec zostaje do pon i zobaczymy co będzie dalej. Lekarz powiedział ze nie bede musiala lezec ale szalec nie moge wiec tyle mnie pocieszyli:)
O kurczę, to cieszę się, że dali radę założyć ten szew, musiałaś się nadenerwować...
Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko dobrze i że podjęli dobrą decyzję. Trzymaj się i oszczędzaj i MUSI być dobrze z tymi cholernymi szyjkami...Brzuch pewnie twardy, bo macica podjęła czynność skurczową, po zabiegach na szyjce tak niby się dzieje, więc myślę, że przejdzie. Nawet mi ginekolog mówił, że mogą pojawić się skurcze po pessarze i wtedy nospa i magnez 3x2, ale mnie właściwie tylko noc i dzień po założeniu bolało i twardniało, później było ok- mam nadzieję, że u Ciebie też będzie już wszystko w porządku. Zdawaj relację co i jak:)
Amerie lubi tę wiadomość
-
Ja zobacze jak bedziemy finansowo stali, i jak sie zycie ulozy jak synus sie urodzi, na pewno bedzie jeszcze jedno dzieciatko a czy nastepne to nie wiem.
Mam 6-ro rodzenstwa i nie wyobrazam sobie byc jedynaczka
Agatka do pieknie wygladasz, zaden wieloryb !!! Cud, miod i malinkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:16
~Rewianka~, jaroszka lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html
Mi się bardzo podoba i strój i Ty w nim fajnie wyglądasz:) Żaden wieloryb tylko laska -
melenaxoxox wrote:tu jest napisane: leukocyty - 6-8 wpw
-
Amerie wrote:Stoktotka no ja wlasnie jestem dzien po zabiegu wiec mam nadzieje ze juz jutro macica nie bedzie się tak spinac.
jaroszka moj lekarz powiedzial ze nie ma przeciwwskazan wiec ja dalej smaruje:)
Super dzieki za info to ja tez sie będę smarować -
Amarie będize dobrze!!! trzymamy kciuki
Majaaa witaj:)
agnes175 podaobno ma byc tak że też mozemy skorzystać tylko o te miesiace X-XII mniej, ale jak znów wprowadzą limit zarobków jak jest teraz to nie dość ze jako racodawca dostaje oplakany zasilek macierzynski to jeszcze zero becikowego a caly czas musze zapierdalac i teraz i po ur. Masakra
jaroszka ja mam rodzeństwo i zawsze chciałm mieć przynajmniej 2 dizeci bo jestem bardzo z rodzeńsrtwem zżyta ale w obecnej sytuacji wiem ze zakończymy tylko na tym jednym
melenaxoxox uu niedobrze:/
annggela wygladasz jak nimfa albbo świtezianka:) cudnieannggela, jaroszka, Amerie, agnes175 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
a ja mam dziś doła więc się nie odzywałam bo wyczytałam na fb że dziewczyna w 24tc urodziła dziecko i nie przeżyło. I nie wiadomo skąd co i jak. Jakaś tam z nowi w 36 urodzia martwe, kilka też się zaraz podpiało ze straciły dzieci nie wiadomo skąd i jak. I kurcze się załamałam żze nie ma objawów, nic się nie dzieje i nagle zonk i jak temu zpobiec??? masakra. ZOstaje wierzyć ze nas to nie spotka choć to takie egistyczne:(
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualny