Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
    Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html

Góra świetna, a majtki wyglądają jak bielizna.

Widać ci brzucha Agata :) !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:58

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oO lista coraz wieksza super :D

A ja wlasnie montowalam moskitiere na oknie a wczoraj ktos pytal jak sie nazywa taka tiulowa spodnica na sesje ciazowa , to wam powiem ze stalam z ta moskitiera przy lustrze i tez niezle wygladalo :D A pozniej sobie zrobilam welon i marzylam , tak juz mi sie nudzi hehe :)

Lexie, jaroszka, zakocona, lojkalojka, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona i Magnosia tez jestem zadowolona z adaptera na pasy bezpieczeństwa :) wygoda , komfort jazdy i oczywiście poczucie bezpieczeństwa :)

Amerie Ściskam Cię mocno!!!! Pamietasz nasza rozmowę o olejku migdałowym i witaminie A w nim zawartej. Pytałas sie moze o to lekarza ?

Amerie, Magnosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona świnko, ostatnio sie mijamy :) czekamy na wieści o wizycie położnej i jak tam z Twoim N?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Marcin mówi do mnie kwoka. Jak tam sie czujesz kwok? Heh :)

Lexie, Bąbelek lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
    Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html
    Wyglądasz bardzo sexy

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    oO lista coraz wieksza super :D

A ja wlasnie montowalam moskitiere na oknie a wczoraj ktos pytal jak sie nazywa taka tiulowa spodnica na sesje ciazowa , to wam powiem ze stalam z ta moskitiera przy lustrze i tez niezle wygladalo :D A pozniej sobie zrobilam welon i marzylam , tak juz mi sie nudzi hehe :)

Szczęśliwa śmieszna z Ciebie laska :) uśmiałam sie, bo sobie zwizualizowalam ta sytuacje :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka , wrocilam od położnej juz , byłam na lodzie w maku:) i na małych zakupach ... U położnejbajeczka jednym słowem , przemila położna , ma ok 25 lat taka popitasna śmieszka ! Usmialismy się strasznie , pobrała krew , mocz na jakieś z miejsce było jak dalam jej może z 1/10 fiolki moczu bo resztę obsikalam się i wgle hahahaZwazyla , pomierzyla , sluchalismy serduszka ale bardzo ciężko było wyczuć bo mały tak skakał ze śmiała się ze robi wigi wigi wigi kopal ja i uciekał ale w końcu się poddał ... Wyszło mi ze mam maleńka grzybice pochwy i muszę do lekarza się zapisać żeby cos dal na to ale chyba wole z pl cos kupić Doatalam kartę ciąży jak normalnie notatki z kilku lat na studiach haha pełno ksiazeczek ulotek , witaminy dla ciężarnych za darmo , krem bepaten wiem ze inaczej się to pisze ale nie pamietam , herbatka dostalam dla ciężarnych:) i o
    Kolejne USG 14/07 a wizyta u położnej 07/08

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, zakocona, lojkalojka, IviQ, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halloooo kurczę kiedy ja mam czas i ochotę popisać to Was nie ma....:(

Mój pojechał wlasnie na pepkowe, wiec cały piątek wieczór będę sama....a Wy pewnie ze swoimi swietujecie piateczek...

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Zakręcona świnko, ostatnio sie mijamy :) czekamy na wieści o wizycie położnej i jak tam z Twoim N?
    No mijamy kochanie mijamy . z moim N ? :>

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo zakręconą popatrz w idealnym momencie sie zjawiasz jak to sie mówi: "mówisz i masz"

Juz Cię czytam!

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Halloooo kurczę kiedy ja mam czas i ochotę popisać to Was nie ma....:(

Mój pojechał wlasnie na pepkowe, wiec cały piątek wieczór będę sama....a Wy pewnie ze swoimi swietujecie piateczek...
    A mój dziś do roboty idzie wiec posiedze z Toba

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to dobrze ze troszke poprawilam Ci humor :D No nieraz to ja sie sama z siebie smieje jak cos wymysle ! :)

O co chodzi z tym pepkowym , wstyd ale nie wiem kiedy to sie robi i co to tylko dla facetow ? :D

Zakrecona tak sie rozesmialam na glos jak przeczytalam o Twojej fiolce ze az moj D sie zapytal co mi sie dzieje :D ale ekstra ze trafilas na taka fajna babke !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:34

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona miałam na myśli N jak narzeczony, pisałas ze sie poklociliscie, chciałam sie dowiedzieć czy juz ok ?

W kwestii wizyty to wielki pozytyw :) gdyby tak było zawsze to świat byłby piękniejszy :) Tak w ogóle to oddawalas mocz i krew w ciagu dnia? Aaaa i jak to sie obsikalas ? ;);););)
    Fajna tez akcja z tym, ze Ci gratisy dała ! Herbatka super !

Czym sie Twój facet zajmuje, ze na nocki wybywa ?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa tez sie uśmiałam z zakręconej :)

Szczęśliwa pępkowe urządza świeżo upieczony tatuś dla kolegów jak jeszcze mamusia z dzidzia jest w szpitalu :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednym słowem pijaństwo !!!

relgh371crdcdbv2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak czasem macie ochotę na piwko?:(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no bo taka mała fioleczka była a siuski jak na złość w każda stronę tylko nie do pojemniczka leciały heheh i do fiolki nalało sie tyle co nic a reszta ręką i kibelek: P
    No wizyta super była na prawdę i te dodatki co miesiąc różne będę dostawać: )
    Niestety w ciągu dnia miałam robiona krew i mocz , u nich tu tak robią ...

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    tez tak czasem macie ochotę na piwko?:(
    Ja miałam na poczatku troszkę:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja miałam na poczatku troszkę:)

podobno nic się nie stanie jak się łyka napije ale wole nie :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:48

l22nqps6zs1m82ws.png
‹‹ 1148 1149 1150 1151 1152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ