X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
    Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html

Góra świetna, a majtki wyglądają jak bielizna.

Widać ci brzucha Agata :) !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:58

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oO lista coraz wieksza super :D

A ja wlasnie montowalam moskitiere na oknie a wczoraj ktos pytal jak sie nazywa taka tiulowa spodnica na sesje ciazowa , to wam powiem ze stalam z ta moskitiera przy lustrze i tez niezle wygladalo :D A pozniej sobie zrobilam welon i marzylam , tak juz mi sie nudzi hehe :)

Lexie, jaroszka, zakocona, lojkalojka, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona i Magnosia tez jestem zadowolona z adaptera na pasy bezpieczeństwa :) wygoda , komfort jazdy i oczywiście poczucie bezpieczeństwa :)

Amerie Ściskam Cię mocno!!!! Pamietasz nasza rozmowę o olejku migdałowym i witaminie A w nim zawartej. Pytałas sie moze o to lekarza ?

Amerie, Magnosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona świnko, ostatnio sie mijamy :) czekamy na wieści o wizycie położnej i jak tam z Twoim N?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Marcin mówi do mnie kwoka. Jak tam sie czujesz kwok? Heh :)

Lexie, Bąbelek lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
    Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html
    Wyglądasz bardzo sexy

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    oO lista coraz wieksza super :D

A ja wlasnie montowalam moskitiere na oknie a wczoraj ktos pytal jak sie nazywa taka tiulowa spodnica na sesje ciazowa , to wam powiem ze stalam z ta moskitiera przy lustrze i tez niezle wygladalo :D A pozniej sobie zrobilam welon i marzylam , tak juz mi sie nudzi hehe :)

Szczęśliwa śmieszna z Ciebie laska :) uśmiałam sie, bo sobie zwizualizowalam ta sytuacje :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka , wrocilam od położnej juz , byłam na lodzie w maku:) i na małych zakupach ... U położnejbajeczka jednym słowem , przemila położna , ma ok 25 lat taka popitasna śmieszka ! Usmialismy się strasznie , pobrała krew , mocz na jakieś z miejsce było jak dalam jej może z 1/10 fiolki moczu bo resztę obsikalam się i wgle hahahaZwazyla , pomierzyla , sluchalismy serduszka ale bardzo ciężko było wyczuć bo mały tak skakał ze śmiała się ze robi wigi wigi wigi kopal ja i uciekał ale w końcu się poddał ... Wyszło mi ze mam maleńka grzybice pochwy i muszę do lekarza się zapisać żeby cos dal na to ale chyba wole z pl cos kupić Doatalam kartę ciąży jak normalnie notatki z kilku lat na studiach haha pełno ksiazeczek ulotek , witaminy dla ciężarnych za darmo , krem bepaten wiem ze inaczej się to pisze ale nie pamietam , herbatka dostalam dla ciężarnych:) i o
    Kolejne USG 14/07 a wizyta u położnej 07/08

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, zakocona, lojkalojka, IviQ, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halloooo kurczę kiedy ja mam czas i ochotę popisać to Was nie ma....:(

Mój pojechał wlasnie na pepkowe, wiec cały piątek wieczór będę sama....a Wy pewnie ze swoimi swietujecie piateczek...

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Zakręcona świnko, ostatnio sie mijamy :) czekamy na wieści o wizycie położnej i jak tam z Twoim N?
    No mijamy kochanie mijamy . z moim N ? :>

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo zakręconą popatrz w idealnym momencie sie zjawiasz jak to sie mówi: "mówisz i masz"

Juz Cię czytam!

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Halloooo kurczę kiedy ja mam czas i ochotę popisać to Was nie ma....:(

Mój pojechał wlasnie na pepkowe, wiec cały piątek wieczór będę sama....a Wy pewnie ze swoimi swietujecie piateczek...
    A mój dziś do roboty idzie wiec posiedze z Toba

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to dobrze ze troszke poprawilam Ci humor :D No nieraz to ja sie sama z siebie smieje jak cos wymysle ! :)

O co chodzi z tym pepkowym , wstyd ale nie wiem kiedy to sie robi i co to tylko dla facetow ? :D

Zakrecona tak sie rozesmialam na glos jak przeczytalam o Twojej fiolce ze az moj D sie zapytal co mi sie dzieje :D ale ekstra ze trafilas na taka fajna babke !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:34

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona miałam na myśli N jak narzeczony, pisałas ze sie poklociliscie, chciałam sie dowiedzieć czy juz ok ?

W kwestii wizyty to wielki pozytyw :) gdyby tak było zawsze to świat byłby piękniejszy :) Tak w ogóle to oddawalas mocz i krew w ciagu dnia? Aaaa i jak to sie obsikalas ? ;);););)
    Fajna tez akcja z tym, ze Ci gratisy dała ! Herbatka super !

Czym sie Twój facet zajmuje, ze na nocki wybywa ?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa tez sie uśmiałam z zakręconej :)

Szczęśliwa pępkowe urządza świeżo upieczony tatuś dla kolegów jak jeszcze mamusia z dzidzia jest w szpitalu :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednym słowem pijaństwo !!!

relgh371crdcdbv2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak czasem macie ochotę na piwko?:(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no bo taka mała fioleczka była a siuski jak na złość w każda stronę tylko nie do pojemniczka leciały heheh i do fiolki nalało sie tyle co nic a reszta ręką i kibelek: P
    No wizyta super była na prawdę i te dodatki co miesiąc różne będę dostawać: )
    Niestety w ciągu dnia miałam robiona krew i mocz , u nich tu tak robią ...

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    tez tak czasem macie ochotę na piwko?:(
    Ja miałam na poczatku troszkę:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja miałam na poczatku troszkę:)

podobno nic się nie stanie jak się łyka napije ale wole nie :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:48

l22nqps6zs1m82ws.png
‹‹ 1148 1149 1150 1151 1152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ