Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984 wrote:Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html
Góra świetna, a majtki wyglądają jak bielizna.
Widać ci brzucha Agata!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 17:58
-
oO lista coraz wieksza super
A ja wlasnie montowalam moskitiere na oknie a wczoraj ktos pytal jak sie nazywa taka tiulowa spodnica na sesje ciazowa , to wam powiem ze stalam z ta moskitiera przy lustrze i tez niezle wygladaloA pozniej sobie zrobilam welon i marzylam , tak juz mi sie nudzi hehe
Lexie, jaroszka, zakocona, lojkalojka, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Zakocona i Magnosia tez jestem zadowolona z adaptera na pasy bezpieczeństwa
wygoda , komfort jazdy i oczywiście poczucie bezpieczeństwa
Amerie Ściskam Cię mocno!!!! Pamietasz nasza rozmowę o olejku migdałowym i witaminie A w nim zawartej. Pytałas sie moze o to lekarza ?Amerie, Magnosia lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
szczesliwa_mamusia21 wrote:oO lista coraz wieksza super
A ja wlasnie montowalam moskitiere na oknie a wczoraj ktos pytal jak sie nazywa taka tiulowa spodnica na sesje ciazowa , to wam powiem ze stalam z ta moskitiera przy lustrze i tez niezle wygladaloA pozniej sobie zrobilam welon i marzylam , tak juz mi sie nudzi hehe
Szczęśliwa śmieszna z Ciebie laskauśmiałam sie, bo sobie zwizualizowalam ta sytuacje
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hejka , wrocilam od położnej juz , byłam na lodzie w maku:) i na małych zakupach ... U położnejbajeczka jednym słowem , przemila położna , ma ok 25 lat taka popitasna śmieszka ! Usmialismy się strasznie , pobrała krew , mocz na jakieś z miejsce było jak dalam jej może z 1/10 fiolki moczu bo resztę obsikalam się i wgle hahahaZwazyla , pomierzyla , sluchalismy serduszka ale bardzo ciężko było wyczuć bo mały tak skakał ze śmiała się ze robi wigi wigi wigi kopal ja i uciekał ale w końcu się poddał ... Wyszło mi ze mam maleńka grzybice pochwy i muszę do lekarza się zapisać żeby cos dal na to ale chyba wole z pl cos kupić Doatalam kartę ciąży jak normalnie notatki z kilku lat na studiach haha pełno ksiazeczek ulotek , witaminy dla ciężarnych za darmo , krem bepaten wiem ze inaczej się to pisze ale nie pamietam , herbatka dostalam dla ciężarnych:) i o
Kolejne USG 14/07 a wizyta u położnej 07/08jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, zakocona, lojkalojka, IviQ, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Halloooo kurczę kiedy ja mam czas i ochotę popisać to Was nie ma....
Mój pojechał wlasnie na pepkowe, wiec cały piątek wieczór będę sama....a Wy pewnie ze swoimi swietujecie piateczek... -
Jaroszka to dobrze ze troszke poprawilam Ci humor
No nieraz to ja sie sama z siebie smieje jak cos wymysle !
O co chodzi z tym pepkowym , wstyd ale nie wiem kiedy to sie robi i co to tylko dla facetow ?
Zakrecona tak sie rozesmialam na glos jak przeczytalam o Twojej fiolce ze az moj D sie zapytal co mi sie dziejeale ekstra ze trafilas na taka fajna babke !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:34
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Zakręcona miałam na myśli N jak narzeczony, pisałas ze sie poklociliscie, chciałam sie dowiedzieć czy juz ok ?
W kwestii wizyty to wielki pozytywgdyby tak było zawsze to świat byłby piękniejszy
Tak w ogóle to oddawalas mocz i krew w ciagu dnia? Aaaa i jak to sie obsikalas ?
Fajna tez akcja z tym, ze Ci gratisy dała ! Herbatka super !
Czym sie Twój facet zajmuje, ze na nocki wybywa ? -
Jaroszka no bo taka mała fioleczka była a siuski jak na złość w każda stronę tylko nie do pojemniczka leciały heheh i do fiolki nalało sie tyle co nic a reszta ręką i kibelek: P
No wizyta super była na prawdę i te dodatki co miesiąc różne będę dostawać: )
Niestety w ciągu dnia miałam robiona krew i mocz , u nich tu tak robią ...jaroszka lubi tę wiadomość