X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie, będzie dobrze! :)

Amerie lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo lipcowek tak z ciekawosci weszlam a tam niecale 1000 stron, my jeszcze 3/4 mce a juz prawie 1200 stron !
    Jestesmy mega rozpisanymi mamusiami , na plus oczywiscie ! :D

Magnosia, Bąbelek, ss, Lexie, BATTINKA lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie będzie dobrze bo inaczej być nie może.Myśl pozytywnie.

Amerie lubi tę wiadomość

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie będzie dobrze :) Trzymaj się :)

Amerie lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie trzymam kciuki! Musi byc dobrze :-)

Babelku ciastka juz sie studza :-D ide sprzatac lazienke a jak skoncze to sprobuje ciasteczka w nagrode :-D

Amerie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stelianka wrote:
    Kupiłam taki materac tez z Danpol z tym że szer ma nie całe 7cm a w aukcji informują że 8.5-9cm

http://allegro.pl/medyczny-materac-danpol-gryka-pianka-kokos-120x60-i4895990211.html

Ja bede kupowala w sklepie stacjonarnym razem z lozeczkiem wiec spr jaka jest szerokosc...

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojka cudowne zdjecie brzuszka i córeczki - wzruszyłam sie :)

Agu cudowna sesja ślubna :) no i ta cena :)

IviQ zgrabna mamusia z Cibie :)

ewwiel wow,3 kg na plus i taaaaki ładny brzuszek :)

linka220 ładna już całkiem spora okrąglutka piłeczka :)

Ursa super wieści ! dobrze ze reakcja była szybka teraz tylko wracajcie oboje do zdrowia ! :)

Magnosia uroczy brzusio :)

madu nastepna zgrabnizna :P :)

mała.mi śliczny buziaczek Kornelci:)

Amarie ja także 3mam kciuki :)

Narobiłyscie mi niemałego apetytu tymi słodkościami wiec i ja pobiegłam po chałke i zrobiłam sobie kakao :)

Własnie przeszła burza a ja posprzatałam cały dom bo mamy dzis gości wieczorem :)

A jutro wybieramy sie na wesele kolezanki :)

Wczoraj spotkalismy na osiedlu znajomych którzy o mojej ciąży wiedzieli z koleji od naszych wspolnych znajomych i pierwsze słowa jakie padły to oczywiscie " w którym Ty jestes miesiacu ? w ogóle nic po Tobie nie widać .. " szkoda bo juz myślałam że widać..:(

Amerie, linka220, Magnosia, ewwiel, madu, IviQ, mała.mi lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili kochana nie przejmuj sie tym :*
    Ja tez ciagle to slysze , ale jeszcze nas wypcha !
    Jedni maja juz od 4 miesiaca a inni dopiero od 7 , nie przejmuj sie tym kochaana, wazne ze dzidziulkowi jest wygodnie dla niego to najlepszy i najpiekniejszy brzucholek :*

lili_madlen, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili spokojnie :) po mnie też mało widać. Dzisiaj koleżanka zapytała mnie gdzie mam brzuch. Podobno przy pierwszej ciąży brzuszek wyskakuje później, to samo jeśli masz mocniejsze mięśnie brzucha, które trzymają tą macicę. Jeszcze będziemy narzekać, że mamy duże brzuszki i nam ciężko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:00

lili_madlen lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuję dziewczyny - jesteście kochane :) <3 Tylko smutno się troszke robi ale to pewnie hormony.. :P

Ludzie myślą chyba albo nawet są przekonani że to jest dla Nas komplement tak mi sie wydaje .. że niby nie przytyłyśmy duzo albo cos w tym rodzaju . A My chcemy sie chwalic i wypinac te brzuszki a tu słychać że nic nie widać :)

szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki witajcie:) można do mojej corci dopisać imię ;) Bianka. Mam nadzieję, że to się już nie zmieni. Kupiliśmy też wózek! Baby Design Lupo Comfort New:) miał być, Riko, miał być X-LANDER, bugaboo, a w końcu wybraliśmy ten. Stwierdziliśmy i tak też nam wszyscy radzili, że i tak będzie trzeba kupić inna spacerówke, więc nie ma co przepłacać, a ten ma dobre opinie, któras z Was coś wspominała o tej firmie:) pozdrawiam!

Lexie, linka220, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
    Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:26

km5st5odymuuq2ts.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nam to chyba nikt nie dogodzi. ;) U mnie z kolei mówią, że mam już duży brzuch. Niektórzy mnie nawet pieszczotliwie nazywają "grubaskiem" i choć wiem, że to mają być żarty, średnio mi się one podobają. A jak już jesteśmy przy tym temacie brzuszków, to wstawiajcie swoje. ;)
    Wiecie, że chyba coś w tym jest, że w drugiej ciąży szybciej brzuszek widać? W pierwszej ciąży miałam na tym etapie znacznie mniejszy.

2w4xqi1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:33

lili_madlen, estrella, zakocona, Lexie, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, miska2503, Nynusia, Lucy7, polkosia, soraya, annggela, ~Rewianka~, lojkalojka, IviQ, mała.mi lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Lili widac widać, tylko, ze ludzie to się w połowie ciąży takie wielkiego bandziocha spodziewają. Ja tez wczoraj uslyszalam: "taki brzuch to ja mam jak się bigosu najem" ;)i okej, po co nam te wielkie brzuchy z przodu, jeszcze się ich nadźwigamy
    Dziewczyny pomocy potrzebuje jak ja wyglądam w tym kostiumie? Stwierdziłam, ze wyglądam jak wieloryb i go nie wzięłam, teraz zaluje http://zapodaj.net/dc0fe01f0b88f.jpg.html
    Góra piękna, majtki mi się nie podobają ale ja ogólnie nie lubię skąpych majtek.

my dream lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa bardzo ładny wózek wybraliście :) Taki zgrabny jeśli mozna takiego określenia użyc mówiąc o wózku :) Moim zdaniem dobry wybór :)

aagatkaa1984 wieloryb ?! :P Chciałabym tak wyglądać w kostiumie przed ciażą :P Leży super ! :) Jeśli nie spada z biustu podczas chodzenia to ja bym sie nie zastanawiała :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka moim zdaniem wyglądasz super, chciałabym mieć takie nogi jak Ty :)

Bąbelek ciastka są PRZEPYSZNE <3 wielkie dzięki za przepis!

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 no faktycznie po zdjeciach widać zależność u dziewczyn że 2 ciąża to też bardziej spory brzuszek :) Twój jest uroczy i kształtny , a określenie "grubaska" w Naszym stanie traktujmy pieszczotliwie , mój K. mówi do mnie (oczywiście z usmiechem i miłością) "Parówo" :P :D ..Ale On akurat ma specyficzny żart :D

Kasia82 lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella, kurka miałam dodać, że lepię z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego i spłaszczam :D ale pewnie sobie poradziłaś :D Ekspresowo się je robi ;)

Amerie, odpoczywaj a wszystko będzie dobrze! U mnie szyjka ostatnio 27mm.

Zjadłam obiadek, położyłam się i zaczęły się wygibasy Bąbla aż musiałam go nagrać. Pokaże mężowi jak wróci z pracy i będzie dziwił :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:42

estrella, Amerie lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia mój mąż też mówi do mnie grubasku ;) ale mi to w uda i w tyłek poszło ;( a u Ciebie taki ładny brzuszek! Ślicznie wyglądasz :)

Kasia82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    estrella, kurka miałam dodać, że lepię z ciasta kulki wielkości orzecha włoskiego i spłaszczam :D ale pewnie sobie poradziłaś :D Ekspresowo się je robi ;)

Hehe właśnie jak zagniotłam ciasto to stoję i patrzę i myślę "Co teraz"? U mnie w z logicznym myśleniem w ciąży nie jest najlepiej ale to ogarnęłam, właśnie robiłam takie kuleczki i spłaszczałam, tylko niektóre za blisko ułożyłam i wyszły kanciaste bo się zlepiły z innymi ale ich boski smak wynagradza wszystko :D

edit: Faktycznie robi się mega szybko dlatego coś czuję, że często będę je robić ;) małej też chyba smakowały bo szaleje mi w brzuchu :D chyba ma tam jeszcze wiele miejsca bo kręci się ostatnio niesamowicie... raz kopie po prawej, to po lewej, to na dole, za jakiś czas na górze... :D nadpobudliwe mam dziecko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:48

Bąbelek, stokrotka25 lubią tę wiadomość

‹‹ 1146 1147 1148 1149 1150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ