Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agatko u mnie tak saamo , wczoraj mały szalal caly dzien , kopal az nagrywalam bo nie wierzylam , caly dzien prawie wgl nie spal , a dzis cichutko siedzi i lula , raz kopnal to mialam szczescie kolezanki poczuly i tyle
Nawet dobre jedzonko go nie rusza , ale jak caly dzien wczoraj tak szalal musi odespac
-
u mnie tez czasami mała ma mniej aktywny dzien :0 wązne, z era zna jakiś czsa szturchnie albo kopnie i od razu jestem spokojniejsza.
Na wesele "musze isc" bo to siostra mojego J.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:14
polkosia lubi tę wiadomość
-
Stokrotka, ja tak miałam,tylko, ze plamienie bylo jednorazowe takie brązowe i pojechalam na IP, prawdopodobnie naczynko peklo, bo nic tam nie bylo widac. Kazali kilka dni poleżeć i tyle. Blond i ja mam wesele tydzien wczesniej i zastanawiałam się nad takimi
http://m.happymum.pl/d601a,sukienki_wizytowe-sorbet_banana_dress_http://m.happymum.pl/d576b,sukienki_wizytowe-broadway_pudre_dress_sale!.html
sale!.htmlsoraya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja juz po wizycie.
Moja Pola wazy 900 gram i dr mówi ze będzie duza dziewczyna no ale czas pokaże:)
Powiedział ze jestem w 25 Tc nie w 26...juz sama niewiem jak to liczyć.
W związku z tym ze pierwszą córkę urodziłam w 38tc to ze tą też urodzę wcześniej.
Ogólnie moja córa podczas badania pokazała nam jęzorek
Główka do góry była ale dr mówił ze ma czas jeszcze się przekręcić do 30 któregoś tygodnia takze sie nie martwię
A i jeszcze żelazo poszło mi w górę z 10 na 11.6 także dr zadowolony no i ja tez
Magnez mam dalej na granicy ale kazał zwiększyć dawkę biorę teraz MagB6 max 2x1 a mam brać na wieczór dwie tabl.(max) bo zaczęły mnie łapać skurcze lydek a to mus dobrze bo i dlatego napina sie macica takze zwiększa dawkę i zobaczymy.
Szyjka długa i zamknięta:)
Zaraz prześle dwie fotkisoraya, polkosia, szczesliwa_mamusia21, ewwiel, Nynusia, annggela, zakocona, IviQ, agania, Lexie, lili_madlen, ola.321 lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:No to tak jak pisałam - pomoc jest dla określonej grupy kobiet.
Niestety te pracujace sie nie załapią bo będą miały macierzyńskie itp.
Pomoc jest dla wszystkich. Dla kobiet, które mają prawo do zasiłku, ale wynosi on mniej niż 1000, będzie do tej kwoty wyrównanie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
http://zapodaj.net/53aa988887f80.jpg.html
http://zapodaj.net/8b4afadfe6037.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:21
soraya, polkosia, stelianka, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, ewwiel, Blondik, lili_madlen, ola.321, zakocona lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, a mnie już zaczyna wkurzać moja rozbieżność w rozmiarach.
Dostałam dwie cudne sukienki ciążowe i oczywiście ich nie zapnę. Zajrzałam do internetu, zmierzyłam się "tu i ówdzie" i czemu tu się dziwić? Góra XL, dół M. Tak więc albo góra leży idealnie, a dół jest workowaty, albo dół super a na górze się nie zapnę.
Zawsze miałam podobny problem z sukienkami, ale teraz jeszcze się pogłębił.
Strasznie mi smutno, bo ja kocham nosić sukienki.
Mam na to sposób - kupuję tylko elastyczne z bawełnyKasia82 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:Arielka, też uważam, że do masażysty fizjoterapeuty powinnaś się udać.
Jestem za! Miałam okazję być na masażu prenatalnym jakiś czas temu i poczułam się jak nowo narodzona~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Blondik wrote:ja ide 26 wrzesnia na wesele...aż się boje poszukiwań sukienki...w co ja się ubiorę? a nie chce wydawac kasy na jakąs wypaśną sukienkę w sklepei ciążowym za 400zł której juz nigdy nie ubiore
Ja kupiłam dwie zwykle sukienki na wesele - jedna w ogóle nie ciążowa, ale elastyczna z marszczeniem na brzuchu i taką polecam! Będzie dobra też po porodzieTen sam krój mierzyła moja szczupła siostra i wyglądał super, więc może warto w ten sposób jeszcze poszukać
Blondik, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Battinka piękne zdjęcia a dzidzia rzeczywiście spora 900 g ho ho.
Agatka sukienka też mi się bardzo podoba taka prosta aczkolwiek gustowna
Ja też mam dni gdzie odczuwam większą aktywność dzidzi, czasami natomiast siedzę z rękami na brzuchu i czekam aż kopnie.stelianka, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:http://zapodaj.net/53aa988887f80.jpg.html
http://zapodaj.net/8b4afadfe6037.jpg.html900g to sporawo hehe
bierzesz jakieś witaminy? Mi gin w 20tygodniu na usg powiedział że "mały" waży 415g i mam witaminy brać w kratkę..
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Dziewczyny ja juz po wizycie.
Moja Pola wazy 900 gram i dr mówi ze będzie duza dziewczyna no ale czas pokaże:)
Powiedział ze jestem w 25 Tc nie w 26...juz sama niewiem jak to liczyć.
W związku z tym ze pierwszą córkę urodziłam w 38tc to ze tą też urodzę wcześniej.
Ogólnie moja córa podczas badania pokazała nam jęzorek
Główka do góry była ale dr mówił ze ma czas jeszcze się przekręcić do 30 któregoś tygodnia takze sie nie martwię
A i jeszcze żelazo poszło mi w górę z 10 na 11.6 także dr zadowolony no i ja tez
Magnez mam dalej na granicy ale kazał zwiększyć dawkę biorę teraz MagB6 max 2x1 a mam brać na wieczór dwie tabl.(max) bo zaczęły mnie łapać skurcze lydek a to mus dobrze bo i dlatego napina sie macica takze zwiększa dawkę i zobaczymy.
Szyjka długa i zamknięta:)
Zaraz prześle dwie fotkiCzekamy na ciebie CÓRECZKO -
Blondik wrote:ja ide 26 wrzesnia na wesele...aż się boje poszukiwań sukienki...w co ja się ubiorę? a nie chce wydawac kasy na jakąs wypaśną sukienkę w sklepei ciążowym za 400zł której juz nigdy nie ubiore
http://pieknamama.pl/category/sukienki-i-spodnice-sukienki-na-slub
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:agatko u mnie tak saamo , wczoraj mały szalal caly dzien , kopal az nagrywalam bo nie wierzylam , caly dzien prawie wgl nie spal , a dzis cichutko siedzi i lula , raz kopnal to mialam szczescie kolezanki poczuly i tyle
Nawet dobre jedzonko go nie rusza , ale jak caly dzien wczoraj tak szalal musi odespac
Szczęśliwa to on juz tak kopie, ze aż ci brzuch lata ? Piszesz, ze nagrałas....fajnie ja tak nie mam, są ruchy, ale raczej wciąż delikatne i ledwo widoczne na zewnątrz brzucha ;( moze yo przez to łożyska na przedniej ściance....nie wiem....ale smutno mi, ze Wy tak macie, a ja nie.... -
Piękna Pola ! :*
Jaroszka to sie zdarzylo moze 3 czy 4 raz ze az tak mnie skopal , ale od razu do mojego mowilam szybko nagrywaj ! Chociaz to maly cwaniaczek jak chce nagrac to wyjdzie mi 20 sekund i przestaje wylaczam kamere i dalej , ale daje czadu niezle !
Juz niedlugo Ciebie kruszynka tez tak skopie ! :*jaroszka, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Szczęśliwa to on juz tak kopie, ze aż ci brzuch lata ? Piszesz, ze nagrałas....fajnie ja tak nie mam, są ruchy, ale raczej wciąż delikatne i ledwo widoczne na zewnątrz brzucha ;( moze yo przez to łożyska na przedniej ściance....nie wiem....ale smutno mi, ze Wy tak macie, a ja nie....
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Blondik lubią tę wiadomość