X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ss Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak zgadzam sie nospa i magnez.
    a do termometrow bezdotykowych tez nie mam zaufania.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    A wez moze jeszcze nospe i magnez i zobaczysz przez noc czy bedzie poprawa?
    Taki właśnie mam zamiar , tylko przed samym snem a teraz IDE się wypluskac w rumianku

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie jak u nas byly upaly to bylo u mnie jeszcze gorzej, byc ,oze ma to zwiazek...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo juz dziś bralam magnezy dwa i nospe także spokojnie wiem jak się zabezpieczyć jak cos a jak się nie poprawi to pojade do szpitala niech cos dadzą na to a nie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Faktycznie jak u nas byly upaly to bylo u mnie jeszcze gorzej, byc ,oze ma to zwiazek...
    A no właśnie ... I u mnie mowie to jest tak jak upały są ! Kurwa niech się kończą chociaż tu u mnie !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak jak Ty zakocona, rano brzuch ok, i coraz trwardszy a wieczór to już jak kamień twardy i od tego mi tez twardnieje macica, szczególnie jak chodze jestem pewna i na pewno wiecej razy niz 10 na dobę. jest troche lepiej jak leże, ale przeciez cos się trzeba ruszać. Niestety ze wzdeciami nie umiem zrobic tak żeby ich w ogóle nie było;/

21.10.2015 Leon <3
  • madu Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, może to być przez wysoką temperaturę, weź się spróbuj chłodzić kostkami lodu na nadgarstki i nogi w zimnej wodzie, jescze mokry recznik na ramiona tez fajnie robi i mgiełka ze spryskiwacza do kwiatków (moje ulubione). wiatrak to mi najmniej dawał zwykle.

21.10.2015 Leon <3
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny;)

Ufff w końcu Was Nadrobilam co do zwierząt to ja mam kota i psa moja kotka odkąd kupujemy jej Gourmet Gold sierści mało gubi a psinka juz starszawa wiec wiadomo ze z pyszczka ma czasami nie przyjemny zapach.
    Zakocona piękne kociaki przygarnelabym wszystkie na raz co jeden to piękniejszy <3

Jeśli chodzi o ciuszki to ja mam zamiar wyprać wszystko pod koniec sierpnia i wwyprasowac a jedynie te parę ciuszków na pierwsze dni zostawię i wyprasuje gdzieś w połowie września q gdybym nie dała rady to mój mąż to zrobi i kupiłam płyn do prania Loveli
    Co do termometrow mam rteciowy jeden i bezdotykowe drugi i nie wiem właśnie który mi posłuży bo zdania są podzielone zobaczymy w praniu

Paulla trzymaj się ją byłam ostatnio w szpitalu i twierdzę że nie było aż tak źle wiec i Tobie życzę żebyś się tam dobrze miała ;)

Paula1 super brzusio taki zgrabniutki mnie przez ostatnie 2 tyg tak wywalilio ze za chwilę nie będę miała się w co ubrać :D

zakocona, paula1, linka220 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    A co do prania to uzywala ktoras orzechów piorących? Ja się chce przerzucić na jakiś proszek mniej chemiczny:) czytałam dużo o orzechach,ale nie wiem sama,nie wiem jak ja męża przekonam,bo znowu powie ze zbzikowalam na Maksa:P
    Moja mama kiedyś ich próbowania i wcale rewelacji nie bylo. Do odświeżenia odzieży ok. Ale do dopierania dziecięcych ciuszków to się nie nadają...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do termometrow to u mnie też jeden rtęciowy i jeden bezdotykowy. Testowalam różne na córce, ale straszny był problem ze zmierzeniem temp. Nawet te kilkusekundowe do ucha u nas się nie sprawdzaly. Jak na razie najczęściej korzystam z tego bezdotykowego na czolo i szczerze mówiąc jeszcze mnie nie zawiódł. Odchylenia między pomiarami sa niewielkie lub nie ma ich wcale.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 21:16

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz leże w wannie z rumiankiem , jak wyjde dodatkowo oklady zrobię

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mi też macica twardnieje, bo brzucho na dole kamień przy tych wzdęciach, ale macice szczególnie da się wyczuć i dziecka ruchy przez to mniej czuję. Ale nie liczę tych twardnien. Nawet nie wiem jak. Wieczorami mam koszmar a nie brzuch.
    Jak się na boku położę to lepiek trochę. No i pod prysznicem pomaga mi na rozluźnienie.

Spiewalismy Tadkowi razem kołysanki niedawno ♡ Słodki moment ♡

Nynusia, madu lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona chyba zgapie pomysł i tez wskocze di wanny w sumie dawno nie leżałam w wannie ostatnio tylko prysznic wchodził w gre

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a dawaj ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam identycznie dziewczyny jak Wy!!!! rano ok potem twardnieje jak coś zjem i nie wiem czasem, czy to wzdęcia, czy to skurcze, nawet nie wiem jak to liczyć, bo dłuższą chwilę czuję, potem zapominam więc chyba puszcza, potem znowu czuję, ale coś mi wierci w brzuchu, jak by gazy !!!!!!!!!!!!!! STRASZNE!!!!!! ale szyjkę też mam ok

Moja gin powiedziała, że jak będzie twardnieć, mam się położyć i głęboko oddychać przez brzuch....mi to pomaga :)

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia, dziś ładny wykład nt ojcostwa i rodzicielstwa Dobrze, że mężusia zabrałam :)

kupiłam sobie w Rossmannie HiPP Balsam i HiPP masło do ciała dla kobiet w ciąży przeciw rozstępom. Pachnie pięknie i przecenione z 50 na 25 (z tą kartą rossnę) Idę się kąpać i smarowanko :)

Dobrej nocki :*

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona pełen relaxik hah :D tylko żebym tel nie utopila :D

~Rewianka~, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tabletu nie utopilam hahahaha , Ja juz siedzę w salonie przed wiatraczkiem i schne bo nawet się nie wycieralam bez jaj , odświeżona jestem mega , chcialabym zeny chłodno się zrobiło i popadalo .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel dzieki za info,to chyba sobie daruje te orzechy;)
    Ja dzisiaj tez zrobiłam sobie male spa;) naoliwilam sie olejem kokosowym,ale fajnie sie wchlonal i resztę wytarlam ręcznikiem papierowym:)
    Paulla jak tam jedzonko w szpitalu? Da sie wyżyć?;) nie nudzi Ci się? Twarda z Ciebie babka,ze nie panikowalas z ta krwią,na pewno dla dzidzi to lepiej:) trzymaj sie tam i pisz!
    Jeszcze mi sie przypomniało,Fatim te Twoje przeżycia to wyczerpaly limit pecha na kilka lat co najmniej,teraz juz same dobre rzeczy sie będą dziac:)
    Dobranoc,ja juz w kime ide:)

Fatim, ewwiel lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona cudne kociaki i mega fotka

lajolka ja tez miałam tylko 2 kłucia

szumisie powiadacie. NAsz synek to chyb będzie przy dzwiekach gry lub faktów zasypiał bo tylko takie u nas chodza heheheh a na powaznie to chyba wole coś z tableta puścić, ale zycie pokaże

widzę że o zwierzakach. Ja całe życie ze zwierzakami, psy, rybki i inne takie atm, ostatnio kameleony. W tej chwili na psa lub kot aza chiny bym sie nie zdecydowała, nie mam dla nich czasu tyle ale za kameleonami tesknie choc tak sceptycznie podchodziłam do nich
    co do zapachu to rpzyznam że dużo chodze po klientach i nieraz cuchnie ze na wdechu załatwiam polisy a nie raz nic nie czuć. Zarówno przy kotach i psach. Ale im więcej zwierząt i im wieksze psiaki tym byłogorzej, Małe psy to nie poczułam by śmierddziało

Blondik ja tam nie wiem ale mama mi zabroniła myc okna bo tez twierdzi ze niebezpieczne, ale na ile w tym prawdy to nie wiem

polkosia heheh przyzwyczajaj sie bo dzidza tez bedize vroic :P strat nieogarniemy :D

agaton, onka no proszę kolejny trymestr bravo:)

IwoNowi no super a ja zapierdalam od 10 lat na własnej firmie i dostanę moze tysiaka jak nie zdaza przepisów zmienić i do tego zero becikowego. SOrki ale mnie wkurza ze lepiej być na bezrobociu niz kurde lepic z miesiaca na miesiac firme by nie upadla i zero pomocy od panstwa. NAwet na chorobowe nie moge iść

zakocona, stokrotka25 lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 1201 1202 1203 1204 1205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ