Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wczoraj wieczrem sie fatalnie czułam, brzuch mi się spiinał w nocy ie wiedziałam jak spać na któreym boku bo na każdym coś bolało
Z dobrych wiesci bylam u drugiego brata i mam całe auto gadgetów. Do końca sama nie wiem co jest w kartonach ale mam już w domu wanienkę i łóżko drewaniane bo to udało się wtargać do domku hihiih i nowka materacyk bo nie używali akurat tego. W acie kilka kartoników z ciuszkami ale musze przebrac dziewczęce od uniwersalnych, do tego widziałam kocyki, pościele jakaś mata chyba kąpielowa i jakiś dziwny ręczniczek z zaczepami nie wiadomo do zego . Powinna być instrukcja obsługi hehhehe
sama jestem ciekawa co sie tam kryje ale nawet widziałam pieluchy
co do prania to ja na poczatku wrześni mam plany zresztą teraz nie mam nawet komody zeby je gdzieś odkładać.[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ, to niestety smutne z tą DG
Też prowadzę. Musiałam męża zgłosić jako osobę współpracującą, bo też nie mogłabym iść na L4. Dobrze, że mąż zatrudniony na etacie, to tylko składkę zdrowotną płacę, ale jakbym tak musiała pracownika zatrudnić, to nic by mi chyba z zarobku nie zostało.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:IviQ, to niestety smutne z tą DG
Też prowadzę. Musiałam męża zgłosić jako osobę współpracującą, bo też nie mogłabym iść na L4. Dobrze, że mąż zatrudniony na etacie, to tylko składkę zdrowotną płacę, ale jakbym tak musiała pracownika zatrudnić, to nic by mi chyba z zarobku nie zostało.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
to na odwiedziny tściowych hehee i "życzliwych" koleżanek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9d7b4629330.jpgszczesliwa_mamusia21, Fatim, ZakręconaOna, jaroszka, polkosia, lojkalojka, Little Frog, Blondik, Lexie, BATTINKA, zetaaa, stokrotka25, FreshMm, jacusianka, jacusianka, agania, lili_madlen, estrella, ~Rewianka~, Nynusia lubią tę wiadomość
[/link]
-
równiez zastanawiałam się nad termometrem i nie wiem jeszcze jaki kupić
jeśli chodzi o pranie do swoich nowych ciuchów nie piorę - szczerze nawet mi to nigdy do głowy nie przyszłodla Maleństwa zacznę prać na poczatku września
dzis była u mnie siostra z rzeczami dla Maluszka
więc już mam jakieś ciuszki, nawet bujaczek dostałam i fotelik ale nie wiem czy się nadaje - mówiłyście coś o dacie ważności - nie wiem jak do tego podejść i trochę nie rozumie co traci ważność - co sie dzieje z tym fotelikiem po tym okresie? -
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry, zapowiada sie piękny dzień.
Co do cesarki, to nie taki diabeł straszny jak go malują, wiec nie przesadzajcie. Pewnie, ze lepiej Sn, ale cc to nie jest jakies straszna straszność. Troche ciągnie brzuch, ale czasami jak słucham moich koleżanek, to ja chyba się lepiej po cc czułam niz one po Sn.
Po tygodniu juz śmigacie, bez problemuBlondik lubi tę wiadomość
-
witam.
Mało mnie interesuje czy będę miała SN czy CC...byle dziecko było zdrowe. Wiadomo, ze naturalne rozwiązania są niby najlepsze, ale teraz tyle się czyta o komplikacjach przy takich porodach, że już sama nie wiem.
aagatkaa1984, stokrotka25, agania, lili_madlen, estrella, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Oprócz budzenia się po kilka razy na siku, to w pełni obudziłam się o 3:30 i nie mogłam usnąć do 6
Potem udało mi się na 1,5h. Dziś będzie ciężki dzień
Ja tam po sn widziałam śmigające już tego samego dnia, więc myślę, że to wszystko zależy od kobiety. Ja na razie o cc nie myślę wcale.
No i się zważyłam dzisiaj. 25t2d -> 58,7, dzisiaj (26t1d) -> 59,2. No to w tym trymestrze przybrałam na razie 8,5kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 08:26
-
Dzień dobry
Ano, wszystko zależy od kobiety. Też znam takie co tego samego dnia po porodzie SN śmigały po szpitalu jakby nigdy nic. I są też kobiety, które sobie chwalą CC. Moja mama miała 3 CC i każde kolejne przechodziła gorzej. Po ostatnim myślała, że już nie wróci do normalności, pamiętam jej łzy.
ja już przechodziłam laparoskopie i operację, więc stół operacyjny obcy...
Jeszcze 3-4 miesiące i zobaczymy jak rozłaożą sie porody na naszym wątku -
Witam. Ja to dziewczyny będę jedną z pierwszych które się rozpakuje. Choć z usg wychodzi mi termin na koniec września to dr powiedzial ze 2tyg wcześniej urodzę więc wstępnie szykuje sie na połowę wrzesnia.
Wiecie ja dziś lecę nad morze z koleżanką mam nadzieję ze dobrze zniosę relaksik nad wodą
nat_alia, Bąbelek, IviQ lubią tę wiadomość