X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki :) Sorry za spam, jak Was nie interesuje olejcie :*

Czy któraś z Was ma ochotę na odkupienie ode nie ubranek po chłopcach? Sprzedaję po woli rozmiary z których już wyrośli czyli 50, 56 i niektóre chyba jeszcze 44 mam. Jak coś piszcie na priv. Mam np takie komplety polarkowe których moi chłopcy w ogóle nie użyli bo na początku były za duże a później już się zrobiło za ciepło :/ Bluza ma odpinany kaptur, są milusie w dotyku :) - sprzedam za symboliczną kwotę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ded408ea5262.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02f945b14ab4.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9e7113d79a2.jpg

Drzwiona, lili_madlen lubią tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja córkę rodziłam naturalnie i bardzo szybko doszłam do siebie. Od razu byłam na chodzie. Teraz też bym chciała i mam przeczucie, że uda się tym razem. :) Ale tak jak pisały dziewczyny, zdrowie maluszka jest najważniejsze. Czasami nie da się uniknąć cesarki.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel ja nie liczylam ale tak mi sie wydawalo jak spojrzalam na liste.Mi tez zalezy zeby dziecko bylo zdrowe i tu nie ma dyskusji.tylko cc to jednak operacja 7 warstw skory przecinane i to moje pierwsze dziecko ale jednak chyba wole sn a bedzie co bedzie.dziwilo mnie tylko to ze az tak czesto trzeba robic cc.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede miala cesarke i to w znieczuleniu ogolnym ze wzgledu na leki przeciwzakrzepowe i uraz kregoslupa odcinka ledzwiowego...:)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta ja tez biorę leki przeciwzakrzpowe i nie mam zalecenia cesarki...u Ciebie to chyba bardziej z powodu urazu kręgosłupa....

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idę do szkoły rodzenia od 7.07 :D Jejeje ;)

Blondik, nick nieaktualny, nat_alia, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, gdzie będziesz chodzić?

myśmy się z lipca na sierpień jednak przepisali, żeby mieć ją zrobioną jak najbliżej terminu porodu.

zetaa, zgadzam się z jaroszką. Znajoma, która ma termin na początek sierpnia też te leki bierze, a rodzić chce SN.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:58

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny,

U Was też taki ukrop?

Co do porodów - wczoraj byłam na szkole rodzenia i akurat był temat porodu i powiem Wam, że im więcej o porodzie słyszę, tym bardziej się stresuję ;)

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    A ja idę do szkoły rodzenia od 7.07 :D Jejeje ;)

Ja od 20 sierpnia :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę tutaj: http://www.polozna.com.pl

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo!

Ja dziś też słabo spałam, zapomniałam zasłonic rolet i obudził mnie wielki księzyc centralnie walący mi w twarz o godzinie 3...;/

My na sr idziemy w ostatni weekend sierpnia i potem 2 weekendy września i koniec.

Co do porodu czasem chcę sn, czasem cc, pa potem znów myślę, że sn i tak w kołko i w sumie co będzie to będzie, bylebyśmy z młodym byli bezpieczni.

A upał u nas straszny, ale trochę zawiewa więc na zewnątrz w cieniu nie jest tak źle, za to w mieszkaniu ukrop.

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tu: http://domnarodzin.pl/szkola-rodzenia/
    zaczynamy 13.08

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:12

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nasza http://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/szkola-rodzenia-zosienka/szkola-rodzenia-kursy-bezplatne-5-tygodni
    zaczynamy 5 siernia :)
    a powiedzcie mi, czy można spód do pizzy zrobić na mące z amarantusa? bo nie mam razowej i w taką pogodę nie bardzo chce mi się iść ;/

zakocona lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona widzę, ze rownież wybrałaś szkole akredytowana przez szpital na żelaznej ;)

zakocona lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez na 90% będę miała cc ze względu na przebytą operację kręgosłupa. I nie uważam, że cc jest złe, wiadomo może faktycznie dłużej się dochodzi do siebie, ale najwięcej siedzi w głowie. Trzeba mieć dobre nastawienie a to już połowa sukcesu :) mam się szybko pozbierać i tyle.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, tak. Chcę rodzić w domu narodzin, więc i do nich się na SR wybieram :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sobie nie wyobrazam rodzic bez znieczulenia sn rodzilam tak 24h poczym cc mi zrobili wiec za tym idzue ze sn u mnie nie wchodzi w rachube.bo znieczulenie zewnotrz oponowe jest mi niewsazane przez clexan i kregoslup :)

• Kasia02 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Dziewczyny ja sobie nie wyobrazam rodzic bez znieczulenia sn rodzilam tak 24h poczym cc mi zrobili wiec za tym idzue ze sn u mnie nie wchodzi w rachube.bo znieczulenie zewnotrz oponowe jest mi niewsazane przez clexan i kregoslup :)

Cześc zetaaa,
    (przepraszam, że tak nie na swoim forum piszę), ale chciałam spyta czy bierzesz coś oprócz clexane? jaką dawkę bierzesz? masz jakąś mutację? powiedz dzieciąko rozwija się normalnie:)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja inauguruję sezon klimatyzacyjny w domu, nie wysiedze bez chłodzenia ;)

Dziewczyny zamawiające bebiprogram w kwietniu, dostałyście coś? bo ja nic dalej nie mam :(

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zespol antyfosfolipidowy.z dzieckiem wszystko ok :) bralam duphaston i aspiryne na paczatku

‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ