X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki :) Sorry za spam, jak Was nie interesuje olejcie :*

Czy któraś z Was ma ochotę na odkupienie ode nie ubranek po chłopcach? Sprzedaję po woli rozmiary z których już wyrośli czyli 50, 56 i niektóre chyba jeszcze 44 mam. Jak coś piszcie na priv. Mam np takie komplety polarkowe których moi chłopcy w ogóle nie użyli bo na początku były za duże a później już się zrobiło za ciepło :/ Bluza ma odpinany kaptur, są milusie w dotyku :) - sprzedam za symboliczną kwotę :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ded408ea5262.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02f945b14ab4.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9e7113d79a2.jpg

Drzwiona, lili_madlen lubią tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja córkę rodziłam naturalnie i bardzo szybko doszłam do siebie. Od razu byłam na chodzie. Teraz też bym chciała i mam przeczucie, że uda się tym razem. :) Ale tak jak pisały dziewczyny, zdrowie maluszka jest najważniejsze. Czasami nie da się uniknąć cesarki.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel ja nie liczylam ale tak mi sie wydawalo jak spojrzalam na liste.Mi tez zalezy zeby dziecko bylo zdrowe i tu nie ma dyskusji.tylko cc to jednak operacja 7 warstw skory przecinane i to moje pierwsze dziecko ale jednak chyba wole sn a bedzie co bedzie.dziwilo mnie tylko to ze az tak czesto trzeba robic cc.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bede miala cesarke i to w znieczuleniu ogolnym ze wzgledu na leki przeciwzakrzepowe i uraz kregoslupa odcinka ledzwiowego...:)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta ja tez biorę leki przeciwzakrzpowe i nie mam zalecenia cesarki...u Ciebie to chyba bardziej z powodu urazu kręgosłupa....

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idę do szkoły rodzenia od 7.07 :D Jejeje ;)

Blondik, ~Rewianka~, nat_alia, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, gdzie będziesz chodzić?

myśmy się z lipca na sierpień jednak przepisali, żeby mieć ją zrobioną jak najbliżej terminu porodu.

zetaa, zgadzam się z jaroszką. Znajoma, która ma termin na początek sierpnia też te leki bierze, a rodzić chce SN.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 10:58

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny,

U Was też taki ukrop?

Co do porodów - wczoraj byłam na szkole rodzenia i akurat był temat porodu i powiem Wam, że im więcej o porodzie słyszę, tym bardziej się stresuję ;)

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    A ja idę do szkoły rodzenia od 7.07 :D Jejeje ;)

Ja od 20 sierpnia :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę tutaj: http://www.polozna.com.pl

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo!

Ja dziś też słabo spałam, zapomniałam zasłonic rolet i obudził mnie wielki księzyc centralnie walący mi w twarz o godzinie 3...;/

My na sr idziemy w ostatni weekend sierpnia i potem 2 weekendy września i koniec.

Co do porodu czasem chcę sn, czasem cc, pa potem znów myślę, że sn i tak w kołko i w sumie co będzie to będzie, bylebyśmy z młodym byli bezpieczni.

A upał u nas straszny, ale trochę zawiewa więc na zewnątrz w cieniu nie jest tak źle, za to w mieszkaniu ukrop.

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tu: http://domnarodzin.pl/szkola-rodzenia/
    zaczynamy 13.08

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 11:12

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nasza http://edukacja.szpitalzelazna.pl/szkoly-rodzenia/szkola-rodzenia-zosienka/szkola-rodzenia-kursy-bezplatne-5-tygodni
    zaczynamy 5 siernia :)
    a powiedzcie mi, czy można spód do pizzy zrobić na mące z amarantusa? bo nie mam razowej i w taką pogodę nie bardzo chce mi się iść ;/

zakocona lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona widzę, ze rownież wybrałaś szkole akredytowana przez szpital na żelaznej ;)

zakocona lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez na 90% będę miała cc ze względu na przebytą operację kręgosłupa. I nie uważam, że cc jest złe, wiadomo może faktycznie dłużej się dochodzi do siebie, ale najwięcej siedzi w głowie. Trzeba mieć dobre nastawienie a to już połowa sukcesu :) mam się szybko pozbierać i tyle.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, tak. Chcę rodzić w domu narodzin, więc i do nich się na SR wybieram :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sobie nie wyobrazam rodzic bez znieczulenia sn rodzilam tak 24h poczym cc mi zrobili wiec za tym idzue ze sn u mnie nie wchodzi w rachube.bo znieczulenie zewnotrz oponowe jest mi niewsazane przez clexan i kregoslup :)

• Kasia02 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Dziewczyny ja sobie nie wyobrazam rodzic bez znieczulenia sn rodzilam tak 24h poczym cc mi zrobili wiec za tym idzue ze sn u mnie nie wchodzi w rachube.bo znieczulenie zewnotrz oponowe jest mi niewsazane przez clexan i kregoslup :)

Cześc zetaaa,
    (przepraszam, że tak nie na swoim forum piszę), ale chciałam spyta czy bierzesz coś oprócz clexane? jaką dawkę bierzesz? masz jakąś mutację? powiedz dzieciąko rozwija się normalnie:)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja inauguruję sezon klimatyzacyjny w domu, nie wysiedze bez chłodzenia ;)

Dziewczyny zamawiające bebiprogram w kwietniu, dostałyście coś? bo ja nic dalej nie mam :(

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zespol antyfosfolipidowy.z dzieckiem wszystko ok :) bralam duphaston i aspiryne na paczatku

‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ