Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny ja mam teraz nowego domownika w domu - 10letnia chrześniaczka przyjechała na pare dni więc mój czas poświęcam jej
dzisiaj byłyśmy na spacerze, zakupach, kąpałyśmy się w basenie, grałyśmy w karty, a teraz właśnie skończylismy sprzatanko po grillu
czas szybko i przyjemmnie leci
widze że piszecie o szkołach rodzenia ja zaczynam 30 listopada i koncze 10 września więc fajnie
Fotele fajna sprawa ale jak dla mnie za drogachyba się bez niego obejdę
dalej zastanawiam się nad komodami, mój mąż znalazł coś takiego http://olx.pl/oferta/komoda-ikea-mamut-CID88-IDaJus3.html#5e14dbc6b6 i zastanawiamy się czy ich nie kupic bo koles ma 3 do sprzedania a cena fajna
Któraś z Was polecała kąpiele magnezowe ( chyba agaton ) kupiłam dzisiaj sól siarczanowo-magnezowa i dzisiaj wypróbujeIviQ, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dzis przyszlo nam łożeczko...pokój Ignasia staje sie coraz bardziej dziecięcy... Na razie wygląda tak, choć czeka nas jeszcze przeeblowanie;) http://zmniejszacz.pl/galeria/55958c1ac6e8d/bez-nazwy
nat_alia, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia, Fatim, stokrotka25, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agaton, mata jest swietna, moja miala 4tygodnie jak ja kladlismy i leżała jak zahipnotyzowana, jest bardzo sympatyczna i wlasnie uspokajajaca, karuzelka rainforest tez jest podobno bardzo fajna.
Co do zabawek to spokojnie kupisz kilka zawieszek i będzie ok -
Paulla, trzymaj się
Zelma witaj:)
estrella i Arielka gratki. ja mam za tydzień 100 dnióweczkę
My w ogóle nie robimy dziecięcego. I tak łóżeczko będzie stało w dużym pokoju
paula1 ale Ci zazdroszczę morza...
Co do CC to ja jestem za. bezstresowa i bezbólowa jak dla mnie natomiast panicznie boję się Sn
Posegregowałam dizś rzeczy od bratowej niestety prawie same różowe. To już w niczym innym dizewczynki nie ubieraja? nonic cos tam powybierałam ale mialam nadzieje za wiecej neutralnych rzeczy. Za to mam wanienkę super i łózeczko mega którym mogę kołysac więc generalnie zadowolona, szkoda że maty edukacyjnej nie było ale jeszcze mnie odwiedziny u drugiej bratowej czekają więc nic straconego:)~Rewianka~, paula1, estrella lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Jacusianka super pokoik:) łóżeczko z allegro? Wklej linka do aukcji jak to z all:) bardzo ładne:)
Agatka,taka mam właśnie nadzieje,ze zahipnotyzują ta mata moja balbinke:) a dzwieki dla rodziców tez przyjemne:) musze rozejrzeć za jakimiś zawieszkami,chociaż te z kompletu są super:)
-
Agaton, ale ich bylo tam chyba 4 i tak dziecko na nie tylko patrzy
pozniej juz jak mata sie nie bawila, to dawalam do zabawy, ale jalos tez juz szalu nie robily.
Zobacz jakie tu fajne https://e-zabawkowo.pl/pl/c/ZAWIESZKI/177
Te z tony love sa fajne, zwłaszcza ta zyrala, ktora śmiesznie wibrujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:18
-
Ja mam dwie maty z Fisher Price. Jedna z pianinkiem, a jedna taka wielka, jak dywanik
Mam nadzieję, że będą OK.
Co do SR, to uważam, że warto, dla pierworódek na pewno. Wiele razy już słyszałam, że po szkole rodzenia mamy są lepiej przygotowane do porodu SN i lepiej współpracująA mi najbardziej na tym zależy
No i porady laktacyjne, info dotyczące sposobów karmienia itd. - wiem, to wszystko jest w sieci, ale na żywo chyba lepiej mi się utrwali. Jakoś filmów nie lubię oglądać.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Fatim , kochana nie martw sie , na pewno za rok wasze malenstwo bedzie mialo super pokoik , a to nie jest takie najwazniejsze czy osobny czy nie , po prostu ktos ma duze mieszkaniie to robi a male to nie, najwazniejsze zeby nasze dzieciaczki byly zdrowe ;*
-
Dziewczyny, jeśli któraś nie może się zdecydować na termometr, to mi dobrze spisuje się taki :
http://www.salmor.pl/termometr-bezdotykowy-diagnostic-nc-300,id333.html
Kupiliśmy go kilka lat temu w aptece poczas choroby córki w kryzysowej sytuacji i jak do tej pory działa bez zarzutu.IviQ lubi tę wiadomość
-
Zelma, o nie zauważyłam twojego posta
Podaj swój TP, płeć i imię dziecka, to dopiszę cię do listy
Ja też uważam, że warto do SR pójść. Szczególnie pierworodki. Filmy filmami w necie, ale na żywo posłuchać porad, to eg mnie zupełnie co innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:44