Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypilam, żyje... Dla mnie smak skoncentrowanej waty cukrowej, ble...
Co do syfkow, mi wysypalo plecy.
Piłkę mam z decathlona, rozmiar m jest na 165-185 cmLojka na Youtube jest trochę filmów jak ćwiczyć
Zakocona fajny brzuszek:-)IviQ, lojkalojka, paula1 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Wszystkie wyniki mamy super.plamień brak i tak sie po cichu modlimy że do poniedziałku trzymać nas nie będą
Synek wypiął się dziś tak ze miałam góre na brzuszku
słodkie
Kciuki za wizytujące dzisiaj :*IviQ, paula1, dodinka, Little Frog, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Dzieki Madu
PauLLa szybkiego powrotu do domu Ci zycze
Zakocona masz miekny i bardzo zgrabny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:39
madu lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Polkosiu, mam to samo. Mnie też mówią, że kwitnąco wyglądam i ciąża mi służy, ale zawdzięczam to makijażowi i temu, że mogę się wyspać. Bez podkładu może też wielkiej tragedii nie ma, ale przebarwienia mnie załamują.
Powodzenia na USG! A dlaczego nie ma pewności czy Klementysia zostanie Klementysią? Już chyba kilka razy Ci powiedzieli, prawda? Nie martw się, moim zdaniem nic się już nie zmieni w tej kwestii.
Ja na glukozę idę za 5 dni, a na USG za 11 i też nie mogę się doczekać. -
wczoraj podczas wizyty ginekolog powiedziala ze serduszko mojej coreczki bije jakby chcialo wyjsc na zewnatrz haha ;*
ogolnie jestem zadowolona. za tydzien glukoza a nastepna wizyta za 3 tygodnie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:04
madu, Blondik lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kasia Ja tez mam USG za 11 dni
to razem będziemy wizytowac , na która masz ? Ja na 11
Tak, Arielko, mamy 14 lipca.Ja dopiero po południu, na 16:40, ale bardzo na nie czekam, bo tym razem idę na 3D z moją córką i mężem. Oby tylko malutka dobrze się ułożyła.
Gdy byłam w ciąży z moją Dominiką, byłam w tym samym czasie i tak cudownie było ją widać. Rysy twarzy już takie wyraźne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:25
-
Kasia82 wrote:Tak, Arielko, mamy 14 lipca.
Ja dopiero po południu, na 16:40, ale bardzo na nie czekam, bo tym razem idę na 3D z moją córką i mężem. Oby tylko malutka dobrze się ułożyła.
Gdy byłam w ciąży z moją Dominiką, byłam w tym samym czasie i tak cudownie było ją widać. Rysy twarzy już takie wyraźne.
-
Dzięki dziewczyny
Brzucho mi się wydaje takie wielkie.. Jakiś gigant tam mieszka
Zakręcona, w dupę też poszły te kg, oj poszły. Spodenki wcisnęłam ledwo (niezapięte), ale ze zdjęciem ich to miałam już konkretny problem
Ja idę do gina + na USG dwa dni po was. Mam wizytę na 16.07! Jak Tadek będzie dobrze obrócony, to i 3D zrobimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:34
-
Kasia, niestety zawsze lekarz mówi, że 80% daje na dziewczynkę, bo nie chce wstydnisia pokazać
Nogi złączone i dzisiaj to samo. Mówił, że raczej panienka, ale "widzę, że nic nie widzę"
Niestety 3D mu nie działało i mamy tylko kilka słabych fotek w 2D. Oczywiście młodsza jest o kilka dni, ale to już wyliczyliśmy z prenatalnego. Powinnam urodzić koło 15.10, a nie 10.10 jak wychodzi z OM.
Z USG na dziś około 25t2d i 800 gramTo w normach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:37
madu, stelianka, Lexie lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, ważne, że wszystko w porządku
Zmienić ci na liście TP? edit: a widzę, że na liście jesteś na 15.10 wpisana
Sprawdziłam na belly twój tydz ciąży + wagę dziecka i mała mieści się w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:41
polkosia lubi tę wiadomość
-
Tak, bo ten termin już wcześniej zmieniłam. Ogólnie Belly wyliczył mi na 15.10, ale lekarz na 10.10. Dopiero z USG wyszło, że zawsze różnica jest o te kilka dni, więc trzymam się 15.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn