Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj na SR polozna z 30letnim stazem tak fajnie opowiadala o calym porodzie ze kilka razy mialam lzy w oczach i juz sie doczekac nie moge.no i mowila ze pary po SR super wspolpracuja, tatusiowie wiedza co robic itd.no i tez przyjezdzaja do szpitala w odpowiednim momencie bo wiedza kiedy.ja tam nie zaluje ze sie zapisalismy, choc to męża pomysł był.dostalismy dzis liste z wyprawka, ktora zostala dobrze omowiona.dobrze ze mam ja teraz zanim wszystko zaczelam kupowac.
-
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim
Ja dziś na 10 mam USG. Mam nadzieję, że mała rozkraczy się trochę i pokaże nam to i owo, bo nadal nie ma 100% pewności
onka, Kasia82, Blondik, nat_alia, lili_madlen, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosi trzymam kciuki , zeby Klementynka sie nie byla juz takiem wstydzioszkiem i pokazala swoja pipunie
Madu i za Ciebie tez trzymam kciukiJa jutro jade juz na 7 ,zeby miec to z glowy jak najwczesniej rano
Witam sie piatkowo !
Nareszcie weekend !!!
Odbebnie prace i potem na sklepy .O ile sie nie roztopie . Wczoraj w samochodzie myslalam, ze termometr sie popsul , ale po chwili ukazala sie temperatura 51°C .madu, polkosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
zetaaa wrote:Jaroszka mam wizyte z anestezjologiem 16 lipca to dowoem sie co i jak.a dzis wyczytalam przeciwskazanua do zzo i jednym bylo leki przeciwzakrzepowe.mize lekarz ci odstawi miesiac wczesniej.ja mam hrac do nonca i 6 tyg po porodzie.
Leki przeciwzakrzepowe odstawia sie 24h przed cc lub Sn i to wystarcza.
Poklosia udanego podgladania -
Kciuki za wizyty dziewczyny
!
My dzisiaj wiecz znowu na działkęjutro przyjeżdżają tam do nas znajomi
Ale dzisiaj czeka mnie sprzątanie mieszkania i tona prasowania. Już się nie mogę doczekać
Młodego widać przez brzucho fajnie właśnie. Coś wystawił nad pepkiem i coś innego z prawego bokuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:35
-
Dzień dobry
witam się w III trymestrze...
polkosia powodzenia na USG, żeby młoda ładnie się pokazała
...co do zabierania urody, ja mam mieć dziewczynkę, a kto mnie widzi, to mówi, że jestem ładniejsza w ciąży :)nie mam pryszczy żadnych i od początku ciąży nie miałam, tylko małe przebarwienia na brodzie mi wyskoczyły ostatnio, więc to chyba też różnie jest.
madu Ty też się trzymaj na tej glukozie, dasz radę
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 07:56
polkosia, onka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja mam głównie po bokach ust, a to właśnie miejsce odpowiada za hormony, więc się zgadza. Ale na dekolcie też mam kilka, fatalny układ...
Mi też mówią, że wypiękniałam, ale wiecie - dobry makijaż działa cudaKasia82, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć dziewczyny:-) życzę udanych wizyt i powodzonka na glukozie, mnie tez to już wkrótce czeka, brrr...
Polkosia życzę żeby na usg nie było niespodzianki;)
Tyle skrobiecie, że cięzko Was nadrobić
Miłego dzionka Mamusie, niech bobaski skaczą w brzusiach:-)polkosia, madu lubią tę wiadomość
-
Człowiek sobie śpi a tu się tyle dizeje hihihi
polkosia czekamy na jakieś fotki z USG
Bąbelek zostałaś ciocią gratki:)
Madu powodzenia z glukozą
paula1 III trymestr, o teraz uż jak na nartach z górki:)
Miłego dnia:)madu, paula1 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
agaton wrote:Hej Dziewczyny,mam pytanie,gdzie sie kupuje takie pilki duże do ćwiczeń w ciąży?
Bąbelek, gratulacjeJak poród?
A to my dzisiaj:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecc16d160863.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:47
ZakręconaOna, onka, IviQ, polkosia, agaton, Lucy7, Little Frog, paula1, dodinka, madu, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość