X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej jak wypowiada sie osoba nie majaca dzieci.

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kotki to zostaje ona w moim rodzinnym domku u mojej mamy tam gdzie była od początku, próbowaliśmy ja zabrać ze sobą ale niestety nie potrafi się znaleźć w nowym miejscu wiec rąk będzie lepiej;)

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu , milego wypoczynku , mam nadzieje ze skwar za bardzo nie da Ci sie we znaki a droga szybko minie !
    Dobrze ze z Szymonkiem wszystko super wiec mozesz spokojnie jechać pluskać sie w morzu:) Ja tez wchodze w stare bikini wiec chyba ten sezon tak zostanie nie bede kupowac nic nowego :)

Magnosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusiu, Mamusiu, dziękuję ;)Jutro się na pewno odezwę po drodze. Teraz próbuję zrobić paznokcie u nóg, ale ledwie dosięgam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 17:52

Nynusia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia haha ja mam to samo cały dzien łaze i zastanawiam sie jaki pomysl obrać na golenie nóg i malowanie paznokci :D

szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedziemy czekac ! :)
    Oj to teraz macie wyzwania , ja sie ciesze ze jeszcze moge to robić :D
    Zawsze mozecie mężusiów zagonić do tego hehe :) Mam nadzieje ze jednak uda Ci sie trafic pedzelkiem w paznokcia :D

Magnosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Bedziemy czekac ! :)
    Oj to teraz macie wyzwania , ja sie ciesze ze jeszcze moge to robić :D
    Zawsze mozecie mężusiów zagonić do tego hehe :) Mam nadzieje ze jednak uda Ci sie trafic pedzelkiem w paznokcia :D

Ostatnio właśnie mąż mi pomagał w malowaniu, ale efekt był... niepowalający ;) Jakoś jeszcze dziś dałam radę, ale po wakacjach już chyba sobie daruję malowanie. Golenie nóg zleciałam mężowi. To mu wychodzi :)
    Mamusiu korzystaj z wygody póki możesz, bo pewnie niedługo i Tobie brzusio urośnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:23

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj u mnie by się golenie przez męża krwią skończyło haha

szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam !!! O rany boskie ... Jak mnie plecy bola po kilku godzinnym spacerze , mowie Wam ! :o
    Teraz czuje się jak prawdziwa ciezarowa z brzuszkiem i dolegliwościami plecowymi hihi
    Właśnie usiadlam bo takto ciągle cos w kuchni robilam , obiad pozniejszy ale zawsze hehe , mój D kurczaczek z ryżem a Ja carbonara lecz ... Nie zjadlam jeszcze bo zwyczajnie mdli mnie po lodzie z maka a jadlam go kilka godzin temu , jeszcze dostalam po nim kuzwa sranko ( wybaczcie za dosllwnosc ) , papryczki faszerowane i ziemniak duuuuzy nafaszerowany mieskiem tez , wszystko się piecze a ja odpolczywam , ola Boga padam ! :p
    Magnosia hm no chusteczkowo , ze i Ciebie to dopadlo ale dieta i dasz Radke ! :)

Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wgle dziś pierwszy zakup dla małego zrobilismy , mały bo na większe idziemy przed wyjazdem moim do Pl chwile , na koniec lipca idziemy:)
    Dziś kupilismy mu łapki nie drapki i piękna bluzę pikowana szara z napisem po ang witaj mały:) w h&m , cudna !!!!

szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo no to z drugim zadaniem sobie ekstra radzi , no ja jeszcze nie prosilam mojego o pomoc ale jestem ciekawa efektow :D bo widze ze u kazdej inaczej sie to konczy hehe :)

Zakrecona no to teraz tylko odpoczynek ! No i smacznego , teraz ja mam ochote na te papryczki ! Ale robie sobie liste i jak piszecie cos dobrego to ja to zapisuje i mamcia na urlopie bedzie nam dogadzac ! Takze dalas mojej mamie kolejne wyzwanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:30

ZakręconaOna, Magnosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Najlepiej jak wypowiada sie osoba nie majaca dzieci.

Była dyskusja, każdy swoje zdanie powiedział i ja też. Może i nie mam jeszcze dzieci, ale to nie oznacza, że jakaś ułomna jestem, sorry...

stelianka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Polkosia nie wiem gdzie mozna oddac 2 miesieczne dziecki napewno nie w irlandii podejzewam ze w polsce tez nie.
    Otoz ja utrzymuje rodzine swoja firma i nie moge jej zamknac na pol roku zeby dostac zasilek maciezynski a jesli nie zamykam to nie dostane zadnych pieniedzy wiec nie bede za co miala utrzymac rodziny.
    Nie chce nikogo obrazic ale takie ograniczone myslenie mnie wkur..za .co powiesz o aktorkach ktore wracsja po 2 tyg do pracy i nianie sie zajmuja ich dziecmi ..myslisz ze dzieci nie sa kochane?
    Prosze pomysl zanim cos napiszesz..bo m9zesz kogos zranic.

Ja też mam swoją firmę i nie zamierzam jej zamykać na czas urlopu macierzyńskiego. Mąż został moją osobą współpracującą i będzie ogarniał sprawy. Nie uważam, że moje myślenie jest ograniczone. I nie napisałam nigdzie, że dzieci ze żłobka nie są kochane!!! To Tobie przyszło do głowy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:43

ZakręconaOna, ~Rewianka~, Blondik lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia hahaha moja Mama najpyszniejsze robi i tez będę Ja prosić jak będę w pl haha ale nie powiem Ja tez znacznie gotuje hahaha ( lekkie chwalenie się ) hahaha .
    Pyszotka są takie papryczki ale kurcze muszę przymusic chyba się do jedzenia bo nie wiem powietrzem chyba najedzona jestem bez jaj po tym spacerze : p

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj teraz i ja zglodnialam aż czuje ten zapach tych papryczek ! MNIAM <3 No i dobrze chwal sie , to tylko plus jak robisz takie pysznosci i jeszcze smakuje innym no nic tylko sie chwalic ! :)
    No to mamusie beda mialy zajecia jak przyjedziemy!

A Twoj brak apetytu moze byc przez upał , bo ja wczoraj tak samo mialam nic mi sie nie chcialo przez ten upał, ale masz takie papryczki ze zal sie nie skusic hehe :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona podziwiam ze dałaś rade tyle ujść ja 15min i jestem zmasakrowana a dziś pierwszy raz spuchly mi nogi nie jakoś bardzo ale spuchly

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia dokładnie od 13 do 17 lazilam non toper i plecy odpadają ! Szok
    Mamuska nie ma u mnie upału dziś , ładna pogoda 25 stopni dzisiaj wiec bez skwarow:) ale nachlalam się napojów po drodze wiec pewnie tez przez to ale juz zajadam paoryczke , oprzeć się nie mogłam hahaha!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrabiam nic, bo nie mam siły...
    Byliśmy dziś z mężem na małych zakupach, kupiłam sobie majtki do stroju kąpielowego, ale góry już nie znalazłam :D
    Pojechaliśmy później nad morze i myślałam, że tylko pochodzę po wodzie, ale jak weszłam do wody po kolana, to normalnie się mi przykro zrobiło, że nie mam stroju i taka chęć zanurzenia się i schłodzenia ;) wróciliśmy do domu, przekopałam szafę i udało mi się znaleźć strój, który kupiłam w zeszłym roku, tylko nie miałam okazji go założyć i jeszcze metki były. Majtki spoko luzik :) ale góra :/ wcisnęłam się w nią i tylko się modliłam, żeby mi cycki nie powypadały. Chęć popływania była silniejsza od przyciasnego stanika :D

Aaaa...no i nie uwierzycie! Wracam dziś do domu tak ok 12, patrzę a na progu przed drzwiami stoi....wędka! Normalnie mało na zawał nie zeszłam :D okazało, się, że znajomy męża gdzieś miał i jemu niepotrzebna i tak ze dwa miesiące temu o niej rozmawiali i nic. Aż do dziś! Co za ironia losu ;) także zaliczyłam pierwsze posiedzonko podczas "połowów" mojego męża ;)

Trochę mi pęcherz nawala, więc go poganiałam do domu. Teraz leżę, piję wodę i wcinam żurawinkę :)

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Zakrecona podziwiam ze dałaś rade tyle ujść ja 15min i jestem zmasakrowana a dziś pierwszy raz spuchly mi nogi nie jakoś bardzo ale spuchly
    Wiesz co kochana mnie palce spuchly dwa dni temu i wczoraj wieczorem zlazla opuchlizna i nie wysoczyla na razie !

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little i dobrze zrobilas ! najwazniejsze ze nic nie wypadlo i sie popluskalas w morzu ! Teraz wypoczywaj :)

Ja jeszcze nie puchne ale to do czasu , moze dlatego ze nie mam gdzie za bardzo chodzic to i powodu do puchniecia nie mam , czas pokaze jak pojade na urlop i sie nachodze wtedy :D

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1232 1233 1234 1235 1236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ