Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosiu , milego wypoczynku , mam nadzieje ze skwar za bardzo nie da Ci sie we znaki a droga szybko minie !
Dobrze ze z Szymonkiem wszystko super wiec mozesz spokojnie jechać pluskać sie w morzu:) Ja tez wchodze w stare bikini wiec chyba ten sezon tak zostanie nie bede kupowac nic nowego
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Nynusiu, Mamusiu, dziękuję ;)Jutro się na pewno odezwę po drodze. Teraz próbuję zrobić paznokcie u nóg, ale ledwie dosięgam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 17:52
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Bedziemy czekac !
Oj to teraz macie wyzwania , ja sie ciesze ze jeszcze moge to robić
Zawsze mozecie mężusiów zagonić do tego heheMam nadzieje ze jednak uda Ci sie trafic pedzelkiem w paznokcia
Ostatnio właśnie mąż mi pomagał w malowaniu, ale efekt był... niepowalającyJakoś jeszcze dziś dałam radę, ale po wakacjach już chyba sobie daruję malowanie. Golenie nóg zleciałam mężowi. To mu wychodzi
Mamusiu korzystaj z wygody póki możesz, bo pewnie niedługo i Tobie brzusio urośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:23
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Wrocilam !!! O rany boskie ... Jak mnie plecy bola po kilku godzinnym spacerze , mowie Wam ! :o
Teraz czuje się jak prawdziwa ciezarowa z brzuszkiem i dolegliwościami plecowymi hihi
Właśnie usiadlam bo takto ciągle cos w kuchni robilam , obiad pozniejszy ale zawsze hehe , mój D kurczaczek z ryżem a Ja carbonara lecz ... Nie zjadlam jeszcze bo zwyczajnie mdli mnie po lodzie z maka a jadlam go kilka godzin temu , jeszcze dostalam po nim kuzwa sranko ( wybaczcie za dosllwnosc ) , papryczki faszerowane i ziemniak duuuuzy nafaszerowany mieskiem tez , wszystko się piecze a ja odpolczywam , ola Boga padam ! :p
Magnosia hm no chusteczkowo , ze i Ciebie to dopadlo ale dieta i dasz Radke !Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
I wgle dziś pierwszy zakup dla małego zrobilismy , mały bo na większe idziemy przed wyjazdem moim do Pl chwile , na koniec lipca idziemy:)
Dziś kupilismy mu łapki nie drapki i piękna bluzę pikowana szara z napisem po ang witaj mały:) w h&m , cudna !!!!szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Oooo no to z drugim zadaniem sobie ekstra radzi , no ja jeszcze nie prosilam mojego o pomoc ale jestem ciekawa efektow
bo widze ze u kazdej inaczej sie to konczy hehe
Zakrecona no to teraz tylko odpoczynek ! No i smacznego , teraz ja mam ochote na te papryczki ! Ale robie sobie liste i jak piszecie cos dobrego to ja to zapisuje i mamcia na urlopie bedzie nam dogadzac ! Takze dalas mojej mamie kolejne wyzwanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:30
ZakręconaOna, Magnosia lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Najlepiej jak wypowiada sie osoba nie majaca dzieci.
Była dyskusja, każdy swoje zdanie powiedział i ja też. Może i nie mam jeszcze dzieci, ale to nie oznacza, że jakaś ułomna jestem, sorry...stelianka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zetaaa wrote:Polkosia nie wiem gdzie mozna oddac 2 miesieczne dziecki napewno nie w irlandii podejzewam ze w polsce tez nie.
Otoz ja utrzymuje rodzine swoja firma i nie moge jej zamknac na pol roku zeby dostac zasilek maciezynski a jesli nie zamykam to nie dostane zadnych pieniedzy wiec nie bede za co miala utrzymac rodziny.
Nie chce nikogo obrazic ale takie ograniczone myslenie mnie wkur..za .co powiesz o aktorkach ktore wracsja po 2 tyg do pracy i nianie sie zajmuja ich dziecmi ..myslisz ze dzieci nie sa kochane?
Prosze pomysl zanim cos napiszesz..bo m9zesz kogos zranic.
Ja też mam swoją firmę i nie zamierzam jej zamykać na czas urlopu macierzyńskiego. Mąż został moją osobą współpracującą i będzie ogarniał sprawy. Nie uważam, że moje myślenie jest ograniczone. I nie napisałam nigdzie, że dzieci ze żłobka nie są kochane!!! To Tobie przyszło do głowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:43
ZakręconaOna, ~Rewianka~, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa mamusia hahaha moja Mama najpyszniejsze robi i tez będę Ja prosić jak będę w pl haha ale nie powiem Ja tez znacznie gotuje hahaha ( lekkie chwalenie się ) hahaha .
Pyszotka są takie papryczki ale kurcze muszę przymusic chyba się do jedzenia bo nie wiem powietrzem chyba najedzona jestem bez jaj po tym spacerze : p -
Oj teraz i ja zglodnialam aż czuje ten zapach tych papryczek ! MNIAM
No i dobrze chwal sie , to tylko plus jak robisz takie pysznosci i jeszcze smakuje innym no nic tylko sie chwalic !
No to mamusie beda mialy zajecia jak przyjedziemy!
A Twoj brak apetytu moze byc przez upał , bo ja wczoraj tak samo mialam nic mi sie nie chcialo przez ten upał, ale masz takie papryczki ze zal sie nie skusic hehe -
Nynusia dokładnie od 13 do 17 lazilam non toper i plecy odpadają ! Szok
Mamuska nie ma u mnie upału dziś , ładna pogoda 25 stopni dzisiaj wiec bez skwarow:) ale nachlalam się napojów po drodze wiec pewnie tez przez to ale juz zajadam paoryczke , oprzeć się nie mogłam hahaha!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Nie nadrabiam nic, bo nie mam siły...
Byliśmy dziś z mężem na małych zakupach, kupiłam sobie majtki do stroju kąpielowego, ale góry już nie znalazłam
Pojechaliśmy później nad morze i myślałam, że tylko pochodzę po wodzie, ale jak weszłam do wody po kolana, to normalnie się mi przykro zrobiło, że nie mam stroju i taka chęć zanurzenia się i schłodzeniawróciliśmy do domu, przekopałam szafę i udało mi się znaleźć strój, który kupiłam w zeszłym roku, tylko nie miałam okazji go założyć i jeszcze metki były. Majtki spoko luzik
ale góra
wcisnęłam się w nią i tylko się modliłam, żeby mi cycki nie powypadały. Chęć popływania była silniejsza od przyciasnego stanika
Aaaa...no i nie uwierzycie! Wracam dziś do domu tak ok 12, patrzę a na progu przed drzwiami stoi....wędka! Normalnie mało na zawał nie zeszłamokazało, się, że znajomy męża gdzieś miał i jemu niepotrzebna i tak ze dwa miesiące temu o niej rozmawiali i nic. Aż do dziś! Co za ironia losu
także zaliczyłam pierwsze posiedzonko podczas "połowów" mojego męża
Trochę mi pęcherz nawala, więc go poganiałam do domu. Teraz leżę, piję wodę i wcinam żurawinkęZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Zakrecona podziwiam ze dałaś rade tyle ujść ja 15min i jestem zmasakrowana a dziś pierwszy raz spuchly mi nogi nie jakoś bardzo ale spuchly
-
Little i dobrze zrobilas ! najwazniejsze ze nic nie wypadlo i sie popluskalas w morzu ! Teraz wypoczywaj
Ja jeszcze nie puchne ale to do czasu , moze dlatego ze nie mam gdzie za bardzo chodzic to i powodu do puchniecia nie mam , czas pokaze jak pojade na urlop i sie nachodze wtedy
Little Frog lubi tę wiadomość