X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej jak wypowiada sie osoba nie majaca dzieci.

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kotki to zostaje ona w moim rodzinnym domku u mojej mamy tam gdzie była od początku, próbowaliśmy ja zabrać ze sobą ale niestety nie potrafi się znaleźć w nowym miejscu wiec rąk będzie lepiej;)

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu , milego wypoczynku , mam nadzieje ze skwar za bardzo nie da Ci sie we znaki a droga szybko minie !
    Dobrze ze z Szymonkiem wszystko super wiec mozesz spokojnie jechać pluskać sie w morzu:) Ja tez wchodze w stare bikini wiec chyba ten sezon tak zostanie nie bede kupowac nic nowego :)

Magnosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusiu, Mamusiu, dziękuję ;)Jutro się na pewno odezwę po drodze. Teraz próbuję zrobić paznokcie u nóg, ale ledwie dosięgam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 17:52

Nynusia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia haha ja mam to samo cały dzien łaze i zastanawiam sie jaki pomysl obrać na golenie nóg i malowanie paznokci :D

szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedziemy czekac ! :)
    Oj to teraz macie wyzwania , ja sie ciesze ze jeszcze moge to robić :D
    Zawsze mozecie mężusiów zagonić do tego hehe :) Mam nadzieje ze jednak uda Ci sie trafic pedzelkiem w paznokcia :D

Magnosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Bedziemy czekac ! :)
    Oj to teraz macie wyzwania , ja sie ciesze ze jeszcze moge to robić :D
    Zawsze mozecie mężusiów zagonić do tego hehe :) Mam nadzieje ze jednak uda Ci sie trafic pedzelkiem w paznokcia :D

Ostatnio właśnie mąż mi pomagał w malowaniu, ale efekt był... niepowalający ;) Jakoś jeszcze dziś dałam radę, ale po wakacjach już chyba sobie daruję malowanie. Golenie nóg zleciałam mężowi. To mu wychodzi :)
    Mamusiu korzystaj z wygody póki możesz, bo pewnie niedługo i Tobie brzusio urośnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:23

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj u mnie by się golenie przez męża krwią skończyło haha

szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam !!! O rany boskie ... Jak mnie plecy bola po kilku godzinnym spacerze , mowie Wam ! :o
    Teraz czuje się jak prawdziwa ciezarowa z brzuszkiem i dolegliwościami plecowymi hihi
    Właśnie usiadlam bo takto ciągle cos w kuchni robilam , obiad pozniejszy ale zawsze hehe , mój D kurczaczek z ryżem a Ja carbonara lecz ... Nie zjadlam jeszcze bo zwyczajnie mdli mnie po lodzie z maka a jadlam go kilka godzin temu , jeszcze dostalam po nim kuzwa sranko ( wybaczcie za dosllwnosc ) , papryczki faszerowane i ziemniak duuuuzy nafaszerowany mieskiem tez , wszystko się piecze a ja odpolczywam , ola Boga padam ! :p
    Magnosia hm no chusteczkowo , ze i Ciebie to dopadlo ale dieta i dasz Radke ! :)

Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wgle dziś pierwszy zakup dla małego zrobilismy , mały bo na większe idziemy przed wyjazdem moim do Pl chwile , na koniec lipca idziemy:)
    Dziś kupilismy mu łapki nie drapki i piękna bluzę pikowana szara z napisem po ang witaj mały:) w h&m , cudna !!!!

szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo no to z drugim zadaniem sobie ekstra radzi , no ja jeszcze nie prosilam mojego o pomoc ale jestem ciekawa efektow :D bo widze ze u kazdej inaczej sie to konczy hehe :)

Zakrecona no to teraz tylko odpoczynek ! No i smacznego , teraz ja mam ochote na te papryczki ! Ale robie sobie liste i jak piszecie cos dobrego to ja to zapisuje i mamcia na urlopie bedzie nam dogadzac ! Takze dalas mojej mamie kolejne wyzwanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:30

ZakręconaOna, Magnosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Najlepiej jak wypowiada sie osoba nie majaca dzieci.

Była dyskusja, każdy swoje zdanie powiedział i ja też. Może i nie mam jeszcze dzieci, ale to nie oznacza, że jakaś ułomna jestem, sorry...

stelianka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Polkosia nie wiem gdzie mozna oddac 2 miesieczne dziecki napewno nie w irlandii podejzewam ze w polsce tez nie.
    Otoz ja utrzymuje rodzine swoja firma i nie moge jej zamknac na pol roku zeby dostac zasilek maciezynski a jesli nie zamykam to nie dostane zadnych pieniedzy wiec nie bede za co miala utrzymac rodziny.
    Nie chce nikogo obrazic ale takie ograniczone myslenie mnie wkur..za .co powiesz o aktorkach ktore wracsja po 2 tyg do pracy i nianie sie zajmuja ich dziecmi ..myslisz ze dzieci nie sa kochane?
    Prosze pomysl zanim cos napiszesz..bo m9zesz kogos zranic.

Ja też mam swoją firmę i nie zamierzam jej zamykać na czas urlopu macierzyńskiego. Mąż został moją osobą współpracującą i będzie ogarniał sprawy. Nie uważam, że moje myślenie jest ograniczone. I nie napisałam nigdzie, że dzieci ze żłobka nie są kochane!!! To Tobie przyszło do głowy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 18:43

ZakręconaOna, ~Rewianka~, Blondik lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia hahaha moja Mama najpyszniejsze robi i tez będę Ja prosić jak będę w pl haha ale nie powiem Ja tez znacznie gotuje hahaha ( lekkie chwalenie się ) hahaha .
    Pyszotka są takie papryczki ale kurcze muszę przymusic chyba się do jedzenia bo nie wiem powietrzem chyba najedzona jestem bez jaj po tym spacerze : p

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj teraz i ja zglodnialam aż czuje ten zapach tych papryczek ! MNIAM <3 No i dobrze chwal sie , to tylko plus jak robisz takie pysznosci i jeszcze smakuje innym no nic tylko sie chwalic ! :)
    No to mamusie beda mialy zajecia jak przyjedziemy!

A Twoj brak apetytu moze byc przez upał , bo ja wczoraj tak samo mialam nic mi sie nie chcialo przez ten upał, ale masz takie papryczki ze zal sie nie skusic hehe :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona podziwiam ze dałaś rade tyle ujść ja 15min i jestem zmasakrowana a dziś pierwszy raz spuchly mi nogi nie jakoś bardzo ale spuchly

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia dokładnie od 13 do 17 lazilam non toper i plecy odpadają ! Szok
    Mamuska nie ma u mnie upału dziś , ładna pogoda 25 stopni dzisiaj wiec bez skwarow:) ale nachlalam się napojów po drodze wiec pewnie tez przez to ale juz zajadam paoryczke , oprzeć się nie mogłam hahaha!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrabiam nic, bo nie mam siły...
    Byliśmy dziś z mężem na małych zakupach, kupiłam sobie majtki do stroju kąpielowego, ale góry już nie znalazłam :D
    Pojechaliśmy później nad morze i myślałam, że tylko pochodzę po wodzie, ale jak weszłam do wody po kolana, to normalnie się mi przykro zrobiło, że nie mam stroju i taka chęć zanurzenia się i schłodzenia ;) wróciliśmy do domu, przekopałam szafę i udało mi się znaleźć strój, który kupiłam w zeszłym roku, tylko nie miałam okazji go założyć i jeszcze metki były. Majtki spoko luzik :) ale góra :/ wcisnęłam się w nią i tylko się modliłam, żeby mi cycki nie powypadały. Chęć popływania była silniejsza od przyciasnego stanika :D

Aaaa...no i nie uwierzycie! Wracam dziś do domu tak ok 12, patrzę a na progu przed drzwiami stoi....wędka! Normalnie mało na zawał nie zeszłam :D okazało, się, że znajomy męża gdzieś miał i jemu niepotrzebna i tak ze dwa miesiące temu o niej rozmawiali i nic. Aż do dziś! Co za ironia losu ;) także zaliczyłam pierwsze posiedzonko podczas "połowów" mojego męża ;)

Trochę mi pęcherz nawala, więc go poganiałam do domu. Teraz leżę, piję wodę i wcinam żurawinkę :)

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Zakrecona podziwiam ze dałaś rade tyle ujść ja 15min i jestem zmasakrowana a dziś pierwszy raz spuchly mi nogi nie jakoś bardzo ale spuchly
    Wiesz co kochana mnie palce spuchly dwa dni temu i wczoraj wieczorem zlazla opuchlizna i nie wysoczyla na razie !

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little i dobrze zrobilas ! najwazniejsze ze nic nie wypadlo i sie popluskalas w morzu ! Teraz wypoczywaj :)

Ja jeszcze nie puchne ale to do czasu , moze dlatego ze nie mam gdzie za bardzo chodzic to i powodu do puchniecia nie mam , czas pokaze jak pojade na urlop i sie nachodze wtedy :D

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1232 1233 1234 1235 1236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ