X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa no niestety wiadomo, ze każdy z nas wolałby byc z maluchami ile się da i nie miej takiego poczucia, ze ja uważam, ze to źle, nie wcale tak nie uważam, jezeli nie macie innego wyjścia
    Ja poprostu patrzę z perspektywy mojej córy, ktora byla bardzo emocjonalna i dopiero sie w przedszkolu odnalazla.

km5st5odymuuq2ts.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam nic do tego po prostu chciałam przedstawić sytuacje żeby nikt nie miał wątpliwości ze to za wcześnie , bo nie wiem skąd ta dyskusja się wzięła :)

A jeśli chodzi o te 3 lata tutaj jest tak ze możesz sobie sama wybrać od 1 do 3 lat , tutaj po prostu są takie prawa dla kobiet w ciąży i to tylko i wyłącznie zalezy od kraju , to tak jak z badaniami wszystkie są darmowe, w aptece dziecko ma za darmo lekarstwa , szczepionki na wszystko , i ja wcale nie uważam ze jak ktoś zaszczepi maleństwo będzie zła matka bo on płacił a ja nie, w życiu !

Tez jestem tu sama i uważam ze jakbym miałam inna sytuację mały poszedłby do żłobka i nic złego w tym nie widzę, to parę godzin a opieka na pewno jest bardzo dobra w takich miejscach

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Jaroszka , ciesze się , że je powiekszyłaś ! :) Powiem Ci że nawet wypchałam go bo był najedzony ogromna ilościa frytek ! :D

A co do tego programu to jakiś nowy ? Bo nie kojarze go chyba , chociaż tv nieduzo ogladam moze dlatego! Bedzie maz aktor , super :D :D

Nenka wypoczywaj ! :) A wczoraj wlasnie myslalam o Tobie gdzie sie podziewasz :)

Szczęśliwa nie kojarzysz, bo pewnie tak jak ja nie oglądasz TVN turbo ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:18

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka a widzisz może tak być bo ja myślałam o TVN , ale moze się teraz skusze i zobacze jakiś odcinek. Ale fajnie ze mu się udało , kiedyś był szal u mnie w okolicy na trudne sprawy i każdy pędził na kastingi :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, ale dyskusja !

Szczęśliwa, a ja Ci wręcz zazdroszczę, ze w tak młodym wieku będziesz mama, sama bardzo bym chciała. Poza tym moja młodsza siostra w wieku 21 lat urodziła pierwszego syna i powiem Ci, ze ją podziwiam, jest przez to teraz wspaniała matka. Jacus ma 4 latka, a Marcelek roczek i ma takie zdrowe podejście do życia i wychowania, ma pojęcie o wszystkim, a ma dopiero 25 lat. Żadnych studiów nie kończyła...a mało tego nie pracuje.....tylko jej maz, który swoją droga jest młodszy o rok ma prace!
    Dziewczyny i radzą sobie zajebiscie!
    A ja studia skończyłam, pracuje od 8 lat i co mi z tego....gowno i tak nie pracuje w zawodzie....poza tym przez to, ze kończyłam studia i czekałam na umowę o prace dopiero teraz będę mama (30 kończę w listopadzie)....dodatkowo sie przecież okazało, ze miałam problemy z zajściem w ciaze.....

No dobra, ale udało sie i teraz jestem najszczesliwsza baba pod słońcem !!!! Ale to nie oznacza, ze nie pragnelabym zajść wcześniej.....

ZakręconaOna, stokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz sie załapał jeszcze jak pracy nie miał....koleżanka go na casting zaprosiła, bo pracuje w TVN...sama go namówiłam mowię do niego: kurczę 700 pln za 4 dni z noclegiem i jedzeniem do tego czysta przyjemność :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak! Tez znam takie mamy i pełen podziw po prostu ! Dla Twojej siostry również !
    Kochana życie niestety tak się czasem ustawi ale masaż racje nie ma tego złego teraz czekasz na swoje malenstwo i super z ciebie będzie mamuska tak jak każda z nas !
    Wiec urodziny będziesz obchodzić z Michasiem ! Czyż może być piękniejszy prezent? :*

O ekstra ! No pewnie, jak tu nie skorzystać ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:35

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki:) Jakby ktoś zamawiał pościel do łóżeczka z tej aukcji to byłabym wdzięczna za informację o jej wyglądzie na żywo:)

http://allegro.pl/baby-love-14-cz-posciel-dla-dzieci-100-x135-minky-i5371278693.html

Mam pecha do internetowych zakupów, a na zdjęciu bardzo mi się podoba, ciekawa kolorystyka ale tania też nie jest więc nie chciałabym być niezadowolona:)

relgh371rrya3inl.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka i szczęśliwa ! Tyle w temacie kochane:)
    Nie ma co walkowac juz , każda wyrazila własne zdanie , odebrała jak odebrała i dajemy sobie spokój juz:)

Jany wiecie , ze tak jak wstalam rano , zjedlismy sniadanko , obejrzalam porody i kuzwa usnelam: o
    Obudzilam się właśnie , matko jaka Ja zmęczona musialam być hahaha

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek ja planuje kłaść mała na płasko do około 3mca wiec z zestawu ewentualnie kolderka na początek a mam też śpiworek od koleżanki wiec zobaczymy;)

A co do tematu wieku, pracy i żłobka :
    Dziewczynki przecież i tak wszystkie będziemy świetnymi mamusiami! !!

jaroszka, Bąbelek lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak ! Zgadzam się :)

Ja ogladalam dwa razy porody i zawsze wodospad mam z oczu ! :D
    Jest niedziela to dobrze śpij odpoczywaj , należy się ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam zakręconą ja tez chciałam sie wypowiedzieć :)

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie ja planuje zamawiać od tego sprzedawcy jak dostane to się odezwę

Amerie lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to wszędzie maja zajebiscie dla rodzin z dziećmi tylko nie w tej poje***ej Polsce....aż płakać sie chce jak sie wysłucha ludzi Irlandia, Anglia, Niemcy.....ehhhh

Blondik lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka i wyoowiedzialas swineczko. ! :)
    Szczęśliwa no a Jaaaak .:D zaraz się zbieram i IDE na lodaaa ! :) a co do oglądania porodów Ja czasem wodospad łez a czasem lezka zwykłą pocieknnie ale wzruszenie za każdy! Razem ! :)
    JAROSZKA nie tak zajebiscie uważam ale na pewno porównując do Polski do duuuuuuzo duuuuzo lepiej .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:46

jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nynusia:)Będę czekać na informację:)

Nynusia lubi tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam ! Smacznego , ja tam mam ochotę na poziomki od wczoraj ! :D

A teraz pieke kurczaka i ziemniaczki , tradycyjna Polska niedziela :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tradycyjna sobotę i piątek z kurczaczkiem ale zrobilam ala Agata w sosie miodowo musztardowym:) oczywiscie swoim .
    A dziś robię sobie carbonare a mój D ma kurczaczka z ryżem:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm poprosze przepis na Agatę w sosie miodowo musztardowym hehe :D SMaczna bylaaa ? :D

Ja wgl nie mam ochoty jeść tak mi gorąco ale juz upieczemy tego kuraka :D
    Hm z ryżem tez dobry ale akurat mi się skończył wiec są ziemniczki :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez ja nikogo nie obrazam, co mnie obchodzi kto jak sobie zycie uklada.wy napisalyscie jak to jest u was to ja napisalam jak u mnie.do zlobka przyjmuja dzieci od 5 mies zycia.moje tez bedzie mialo ok 14 mies jak dam je do zlobka i to z czystym sumieniem, bo wiem ze dzieciom sie tam krzywda nie dzieje, a wrecz jak sie przyzwyczai to do domu nie chce chodzic, bo zadna mama nie jest w stanie poswiecic mu w domu tyle czasu co my.bo wiadomo ma w domu inne zajecia.wypowiadam sie o zlobku panstwowym bo w takim pracuje, zlobki prywatne to inna bajka, bo tam wszyscy tylko na kase nastawieni.u nas do pracy jest ostra selekcja i nadzor i pracuja tam osoby ktore cale serce by tym dzieciom oddaly a nie takie ktore tylko pracy potrzebuja, u nas to nie przejdzie, do tego sa kamery.

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ