Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc
Daje znak, że ze mną ok maż ma urlop i korzystamy..
Bylismy wczoraj w sopocie tak sie opalilam, ze strach patrzec na roznice pod strojem i tam gdzie go nie było hehe, ale nic mnie nie boli
Pokąpalismy sie, woda ciepła naprawde..
Wogole w spopocie tyyyyle stoisk z ubrankami hand made i kjocykami minky najprzerozniejszego rodzaju byscie to widzialy. naprawde piekne rzeczy.
Dzisiaj w Gdyni straaszna parówa cięzko wytrzymać, skwar i duchota, a sloneczka brak..
Pozdrawiam was i niestety sobie was nie poczytam i nie nadgonieboo mam tez problemy z internetem grr..
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Jaroszka , ciesze się , że je powiekszyłaś !
Powiem Ci że nawet wypchałam go bo był najedzony ogromna ilościa frytek !
A co do tego programu to jakiś nowy ? Bo nie kojarze go chyba , chociaż tv nieduzo ogladam moze dlatego! Bedzie maz aktor , super
Nenka wypoczywaj !A wczoraj wlasnie myslalam o Tobie gdzie sie podziewasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 10:59
jaroszka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Zakręcona a ja własnie mówie do mojego D , ze chyba usune tego posta bo mysle kurde dziewczyny pomysla ze jakas małolata
O widzisz to taki sam wiek i te nasze małe brzucholki , to i tak byl najedzony frytkami
Heheh no ja nawet wszedzie musze z dowodem bo nie wytlumaczysz , ze nie jestes hot 15 hahaale zawsze lepiej młodziej , ciekawe jak bedzie pozniej
To ja mogę do Was dołączyć, mam 25 a dają mi wszędzie 16No Szczęśliwa niby lepiej jak młodziej, ale ostatnio w szpitalu tak się gapili na obchodzie że ja w ciąży jak na mnie spojrzeli i ordynator patrzy w kartę i "Przecież Pani wygląda na max 16 lat" i wszyscy kiwają głowami i się śmieją....
i jak poszłam po wypis to Panie w sekretariacie to samo, na mnie, na wypis, na mnie i mówi: "tak liczę liczę i 10 lat mniej bym dała, jaka młodziutka"... Czasem to śmieszne, a czasem już zaczyna wkurzać
I nawet makijaż nie pomaga, a ja nie lubię za mocno się malować.
-
jaroszka wrote:Bąbelek ja kupuje pościel na zaś, a na początku będę małego kłaść na płasko w śpiworku albo będę otulac kocykiem lub rozkiem.
Chciałam się upewnić
Dla tych, które mysla o Szumisiach znalazłam zestaw z otulaczem za 200zł:
http://whisbear.com/sklep/kategoria/wszystkiejaroszka lubi tę wiadomość
-
U mnie podobnie jak u blondik, nalpierw chcialam skonczyc studia zeby miec to juz z glowy i spokojnie skupic sie na rodzinie, potem czekalam na umowe na czas nieokreślony i udalo sie od razu, wiec tak jak sobie od dawna zalozylam zmieszcze sie przed 30tka;) dokladnie mam 27:)
A co do ochraniacza mam tez takie zdanie jak dziewczyny, czyli wole tradycyjny;)~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny każda ma inne zdanie , ale troche robicie przykrosc tak piszac , bo to tak jakbyscie uwazaly ze ktos kto ma 22 lata nie nadaje sie na matke , bo nie mam studiow? Moj ma studia , ja nie , wyjechalismy po szkole od razu tutaj , dostałam umowe na stałe, przez 2 lata odkladalismy na malego i nikogo o nic nie musze prosic na wszystko mamy mieszkamy sami , a po porodzie dostaje 3 lata macierzynskiego platnego wiec moge byc z malym i nie musze rzucac go po zlobkach wiec wydaje mi sie ze wcale nie bede zla mala bo moje dziecko bedzie mialo wszystko i co najwazniejsze nasza milosc bo czekalismy na nie bardzo, no ale skoro ten wiek jest taki wazny... eh zaluje ze dodalam to zdjecie
Milej niedzielistokrotka25, ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To u mnie imprezy się skończyły... a mój mąż czasami mówi, że się jeszcze nie wyszalał, a jest o 5 lat ode mnie starszy. To co ja mam powiedzieć? :p
Tzn skończyły w sensie, że jak mieszkamy za granicą, a jak zjeżdżamy, to zawsze się coś trafiw zeszłym roku udało się nam jeszcze woodstock zaliczyć
ale już mówię, że jestem na to za stara
z 12 godzin w pociągu, 3 dni na polu namiotowym, kolejki godzinne pod prysznic i moja zmota - toi toi:D ale jakoś daliśmy radę
A co do młodego wyglądu, to oczywiście, że to zaleta. Chociaż jak to się miało już to 18 i trzeba było dowód pokazać, to oburzenie, bo przecież gołym okiem widać, że się jest dorosłyma teraz z radością wyciąga się ten dowód jak ktoś zapyta
Hehe Little Frog też bym jeszcze na wood pojechała, ja byłam ostatnio w 2009 roku to jest tyyyle czasu jak teraz myślę, chyba też już wyrośliśmy w pewnym momencie
Chociaż dziwnie szybkoA mówiliśmy jeszcze wtedy jak ze sobą chodziliśmy że będziemy jezdzic co roku i jak będziemy mieli dzieci to też będziemy je zabierać, a teraz myślę sobie jeju nie wiem czy bym się odważyła
Tzn. może na taki jednodniowy to na pewno, ale tak na 4 dni pod namiot chyba nie:P
I mam to samo co Ty - Toi Toie to największa zmoraA jak pisałaś że też masz tak że nie jest u Ciebie 'nic co ludzkie nie jest mi obce' to Cię rozumiem podwójnie
Kto był ten wie , że jest ciężko heh -
jak ktoś nie am wyjścia to wiesz..
ja planuję po roku macierzynskiego+zaległy i nowy urlop, czyli będzie miec jakieś 14 miesiecy...chyba, że nam się uda od razu z 2 to wtedy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:44
-
No właśnie wiec widzicie że każdy sobie radzi jak może i sam podejmuje decyzje, ja tylko napisałam jak jest u mnie i tyle , tak się właśnie czuje jak ktoś sugeruje ze nie mam studiow czy mam za malo lat , każdy ma swoje życie , a my tu jesteśmy chyba po toi żeby się wspierać a nie mówić co każda ma robic, dlatego żałuje ze nie zostałam anonimowa
Ale forum chyba powinno służyć do czegoś innego a nie do mówienia kto co ma robić wiec mam nadzieje ze ten temat jest juz zakończony bo szkoda na niego chyba czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:48
-
a kto ci powiedział, co masz robić, albo wypomniał, ze nie masz szkoły? bo nic takiego nie wyczytałam
kurcze, zapomniałam, że niedziela i puściłam pranie...ehWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:49
ss, ~Rewianka~, IviQ lubią tę wiadomość
-
Ok juz skonczmy ten temat , przecież to bez sensu , ja tez nie mowie nikomu po jakim czasie ma dac dziecko do żłobka, a sama nie wiem czy skorzystam z tych 3 lat czy lepiej żeby mały poszedł do dzieci i po przedszkola wszystko jest do przemyślenia wiec na prawdę już nie psujmy sobie tej niedzieli na jakieś wypominki
-
Agatka1984 do zlobka przyjmoja od 3-4mc maz zos5anie do tego czasu na urlopie jak ja bede musiala wrocic do pracy.
Syna dalam jak mual 7 mc a do niani jak mial 4 mc na 4-5h.i zaluje ueazam ze zlobek jest bezpieczniejszy z wykwalifikowana zaloga z rutyna z kamerami z opisem co dz8ecko jadlo ile kiedy puelucha xm8en7ana i co w niej bylo.
Tym razem z zuzia oddam odrazu do zlobka wieksza kontrola niz u niani pozatym 5h to nie koniec swiata a dziecko bedzie mialo stycznisc z angielskim na rowni z polskim.didam ze moj syn ma 5 lat i dalej chodzi do tego samego przedszkola po szkole na after school.wuec bede miala wygidniej z odbieraniem 2 dzieci.Blondik, Kasia82, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
[/url]