Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little moja sunia jest u" babci na wakacjach" hihi i jedzie mój D po nią niedługo:) ona takto mieszka z nami w UK ciągle .
Co do alkoholu itp to Ja należałam również do takich ! Imprezowych najlepiej 24/7uwielbiam to do tej pory haha al3 ogrniczylam będąc z moim d
Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Agatka, niestety kosmiczna, ale na wózek daje hajs babcia, więc w miejsce tych zaoszczędzonych pieniędzy kupimy coś takiego
A wiadomo, może zaraz będę w drugiej ciąży, to się dalej przyda
Blondik lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
To dobrze , dla mnie to zaleta młodo wyglądać , a nigdzie mi się nie spieszy tym bardziej jest mi dobrze
A teraz mnie naszlo na wspomnienia , przypomnialo mi się ze kiedyś pilam soczek poziomkowwy i tak sobie myślę ze poziomka taki zapomniany owoc a ten soczek był pyszny ! A wspomnienia się zaczęły od tego jak mój D jadł arbuza i w nim tyle soku i się zastanawiał czemu nie ma arbuzowych soków a są bananowe i takie to tu mamy rozkminkiLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Hahaha mamuska no przsmyslenia życiowe macie hihi: p
Pojadlabym poziomek mmmm , wgle mam ochotę na McDonalda straszna !!!!
Mam pytanie. ... Miała ktoras lub ma z was białe takie plamki na skórze ? Takie maleńkie kropki , Ja miałam kiedyś ze trzy może na nogach myslalam ze może to od ciężaru ale dziś dopatrzylam się a ja mam na nogach całych , uda ze trzy kropki , łydki cale , ręce cale nawet na palcu reki pojawiły mi się i zastanawiam się czy to jakas anemia / niedokrwistość czy może problemy z krążeniem ???
Kuzwa badania niby mi robiła ponad tydzień temu położna ale wyników pewnie się nie doczekam nigdy a pozatym to nie tak jak w pl: ( i sama teraz nie wiem a w pl będę dopiero za miesiąc ...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
No takie tematy poruszamy ze hoho
ale szkoda mi tych poziomek
takie one dobre ale juz zapomniane i nawet nie wiem gdzie bym mogła iść je zjeść , chyba na jakas dzialeczke
A co do plamek nie mam pojęcia ! Może uda ci się skontaktować z położna i powie ci wyniki , nawet nie mam pojęcia od czego takie cos może być , ale może ktoś tez tak miał i Ci odpowie -
To u mnie imprezy się skończyły... a mój mąż czasami mówi, że się jeszcze nie wyszalał, a jest o 5 lat ode mnie starszy. To co ja mam powiedzieć? :p
Tzn skończyły w sensie, że jak mieszkamy za granicą, a jak zjeżdżamy, to zawsze się coś trafiw zeszłym roku udało się nam jeszcze woodstock zaliczyć
ale już mówię, że jestem na to za stara
z 12 godzin w pociągu, 3 dni na polu namiotowym, kolejki godzinne pod prysznic i moja zmota - toi toi:D ale jakoś daliśmy radę
A co do młodego wyglądu, to oczywiście, że to zaleta. Chociaż jak to się miało już to 18 i trzeba było dowód pokazać, to oburzenie, bo przecież gołym okiem widać, że się jest dorosłyma teraz z radością wyciąga się ten dowód jak ktoś zapyta
szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Hahahahaha dokładnie , oburzenie było ! Przecież co , nie widać ze osiemnastka juz: P tzn mnie osobiście dwa razy w życiu o dowod w sklepie prosili .
Co do imprez to mam identyko jak Ty , identyko !!!!szczesliwa_mamusia21, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Oj tak , teraz to Milo jak ktoś zapyta a co jak za parę lat dalej będą pytać , ale teraz już nie mam co kupować wiec i powodu kasjerka nie daje i sama się nie denerwuje wiec same plusy ! Chciaz raz pokazesz i cie pamiętają wiec na to samo wychodzi
Ten wypad na basenik tak mnie zmeczyl ze oczka mi się zamykają , IDE kolo swojego poloze się na kanapie i będę sobie drzemac
Dobranoc wam :* -
Jestem taka padnieta , chyba przez ta glukoze
Dzisiaj to chyba kazda moczyla gdzies tyleczek
Ale te Wasze brzuszki dziewczyny roznorodne .
A Ty szczesliwa_mamusia to normalnie nastolatka . Jak wkleilas zdjecie to kilka razy czytalam , czy to ty czy moze jakas twoja bratanica lub siostrzenica .
Little Frog jak ja Ciebie doskonale rozumiem . Moj wlasniej jest w trakcie realizowania swojej kolejnej pasji . Teraz bedzie szukal zlota i juz zakupil misy do przesiewania, terazfabrykuje pompe i jakies kanaly. Szkoda gadac .Dodam , ze juz byla wspinaczka ( wiec caly sprzet kupiony) , meteoryty ( wiec kolekcje tez mama) ,malowanie sprejami , rzezbienie zaliczone , poszukiwanie skarbow , wiec wykrywacz byl potrzebny. Na tym ostatnim udalo sie zarobic , bo kilka srebrnych monet sprzedalismyI tak mogla bym wymieniac bez kinca . Nasze duze dzieci
I chcialam jeszcze Wam przedstaic moje zwierzatko - Gugus-puszek
Little Frog, Bąbelek, estrella, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Oj tak , teraz to Milo jak ktoś zapyta a co jak za parę lat dalej będą pytać , ale teraz już nie mam co kupować wiec i powodu kasjerka nie daje i sama się nie denerwuje wiec same plusy ! Chciaz raz pokazesz i cie pamiętają wiec na to samo wychodzi
Ten wypad na basenik tak mnie zmeczyl ze oczka mi się zamykają , IDE kolo swojego poloze się na kanapie i będę sobie drzemac
Dobranoc wam :*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu, spokojnej nocki!
Lojka, właśnie, wykrywacz też był w planach!hehe, no to mój nie jest ewenementem
ufff
ja dziś dupki nie moczyłam. Ale może jutro wynierzemy się z mężem nad może. Tylko nie wiem czy wcisnę tyłek w strój kąpielowy. Nie chcę wyglądać jakbym miała 4 pośladki i 4 piersi
Jak byłam młodsza też miałam chomika. Nigdy u nas nie zagościł w domu żaden ptak. No jedna papuga na dwa dni, ale to była znaleziona i przechowana. No i na koty dopiero niedawno moja mama się zgodziła (na komunię mojego najmłodszego brata, czyli jakieś 6 lat temu). Rybki wykombinował mój mąż, pierwsze mu kupiłam welonkę w kuli w prezencie, a później od brata dostał akwarium i to w sumie też mojej mamie w spadku po nas zostało. Moi bracia mają po dwa szczury. Ja to się jednak tych stworzonek nie dotykam
Ajjjj, dalej duszno. Jak ja spać będę...a chciałam kolejną selekcję w szafie zrobić, to nawet nie zabierałam się za to, bo zbyt dużo wysiłku trzeba w to włożyć. A mama mi też mówiła, żebym do Polski nie brała zbyt wielu ubrań, bo ona mnie w lumpkach zaopatrzyła. Hehe, aż się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:40
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Poziomki !! przypomniałyście ze mam na balkonie poleciałam i zjadłam
Little frog super historia!
Zakrecona ja też bylam z tych ktore szukały tylko okazji na imprezke jak poznalam swojego meza przeszlo mi chyba sie wyszalalam ale zapewne sie bedziecie śmiać laziłam po pubach, barach, domowkach a w zyciu nie bylam na dyskotece
Lojka super!! Ale Wam zazdroszcze tych kąpieli w takie upały!
A co do plamek to ja mam ale przebarwienia takie rozowe tez zastanawialam sie od czego
Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
U nas dzisiaj rajd po sklepach w celu nabycia fotelika do auta i mebli. Co do fotelika - slyszalyscie, że odchodzi się od wozenia dziecka z przodu? Nawet z wyłączona poduszka.. No i dobra rada dla tych, które zakup maja przed sobą - koniecznie przymierzajcie do auta foteliki - jeden z najbezpieczniejszych u nas w nowym aucie nie dał się stabilnie przypiąć. -
Little Frog ale to byłaś chociażby na takiej mini mini hihi a ja nieee;D
Zakrecona a lubisz/lubiłas tańczyć? ? Bo u mnie chyba to było powodem ze i kiepsko tańczę i kiepsko wyglądam i picie oraz takie spotkania mi wystarczyły
Onka ja bym wolała z tyłu wozić dzidzi i unikalabym zapinania z przodu
A rąk w ogóle to dzień dobry w ten niedzielny poranek;)Little Frog lubi tę wiadomość
-
Witam w niedzielny poranek
My z młodym odpoczywamy jeszcze dzisiaj w Darłowie i wieczorkiem do domu. Wczoraj upał ze 35 stopni, troche się poopalalam z brzusiem zakrytym, ludzi na plaży masa...ale ogólnie bardzo fajny weekend miałam
Czytam że teraz temat imprez...ja byłam jakas inna bo nie lubiłam chodzić na imprezy, nawet na studiach jak byłam, chociaz mój M tez za imprezami nie był. Teraz moze szybciej nam się chce gdzieś wyjść na jakieś spotkanie, ognisko...
A tak w ogóle to śliczne macie brzuszki
Miłej niedzieli KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 07:46
Nynusia, ~Rewianka~, IviQ lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
witam, od rana upał...
podziwiam, ze w tak młodym wieku zdecydowałyście się na dziecko. ja tradycyjnie: skończyć studia, poczekać na umowę o pracę i dopiero dziecko w planach. stabilizacja najpierw...a że potem się zaczęły kłopoty ze zdrowiem (wrzód na rogówce leczony ponad rok sterydami) to musielismy odczekać
czasami żałuję, że wczesniej nie zaszłam w ciążę, ale myślę, że wtedy chyba nie byłam też wystarczająco dojrzała~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry !
Ciezka noc byla, bo spalam z otwartym oknem i slyszalam wszystkie halasy. Jakies malolaty dorwali auto od rodzicow i trabili pol nocy , a potem komar bzyczal mi pod uchem .
Ja pamietam , ze zawsze chcialam byc mama i to jak najszybciej . Kochalam i kocham wszystkie dzieci . Czekalam tylko na odpowiedniego kandydata na tateI tak w wieku 27 lat udal mi sie zostac mama
Blondik, Nynusia, ~Rewianka~, IviQ lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015