X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little moja sunia jest u" babci na wakacjach" hihi i jedzie mój D po nią niedługo:) ona takto mieszka z nami w UK ciągle .
    Co do alkoholu itp to Ja należałam również do takich ! Imprezowych najlepiej 24/7 :) uwielbiam to do tej pory haha al3 ogrniczylam będąc z moim d

Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, niestety kosmiczna, ale na wózek daje hajs babcia, więc w miejsce tych zaoszczędzonych pieniędzy kupimy coś takiego :) A wiadomo, może zaraz będę w drugiej ciąży, to się dalej przyda :P

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze , dla mnie to zaleta młodo wyglądać , a nigdzie mi się nie spieszy tym bardziej jest mi dobrze :)

A teraz mnie naszlo na wspomnienia , przypomnialo mi się ze kiedyś pilam soczek poziomkowwy i tak sobie myślę ze poziomka taki zapomniany owoc a ten soczek był pyszny ! A wspomnienia się zaczęły od tego jak mój D jadł arbuza i w nim tyle soku i się zastanawiał czemu nie ma arbuzowych soków a są bananowe i takie to tu mamy rozkminki :D

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha mamuska no przsmyslenia życiowe macie hihi: p
    Pojadlabym poziomek mmmm , wgle mam ochotę na McDonalda straszna !!!!
    Mam pytanie. ... Miała ktoras lub ma z was białe takie plamki na skórze ? Takie maleńkie kropki , Ja miałam kiedyś ze trzy może na nogach myslalam ze może to od ciężaru ale dziś dopatrzylam się a ja mam na nogach całych , uda ze trzy kropki , łydki cale , ręce cale nawet na palcu reki pojawiły mi się i zastanawiam się czy to jakas anemia / niedokrwistość czy może problemy z krążeniem ???
    Kuzwa badania niby mi robiła ponad tydzień temu położna ale wyników pewnie się nie doczekam nigdy a pozatym to nie tak jak w pl: ( i sama teraz nie wiem a w pl będę dopiero za miesiąc ...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie tematy poruszamy ze hoho :D ale szkoda mi tych poziomek :( takie one dobre ale juz zapomniane i nawet nie wiem gdzie bym mogła iść je zjeść , chyba na jakas dzialeczke :)

A co do plamek nie mam pojęcia ! Może uda ci się skontaktować z położna i powie ci wyniki , nawet nie mam pojęcia od czego takie cos może być , ale może ktoś tez tak miał i Ci odpowie :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie imprezy się skończyły... a mój mąż czasami mówi, że się jeszcze nie wyszalał, a jest o 5 lat ode mnie starszy. To co ja mam powiedzieć? :p

Tzn skończyły w sensie, że jak mieszkamy za granicą, a jak zjeżdżamy, to zawsze się coś trafi :D w zeszłym roku udało się nam jeszcze woodstock zaliczyć :D ale już mówię, że jestem na to za stara :D z 12 godzin w pociągu, 3 dni na polu namiotowym, kolejki godzinne pod prysznic i moja zmota - toi toi:D ale jakoś daliśmy radę ;)

A co do młodego wyglądu, to oczywiście, że to zaleta. Chociaż jak to się miało już to 18 i trzeba było dowód pokazać, to oburzenie, bo przecież gołym okiem widać, że się jest dorosłym :D a teraz z radością wyciąga się ten dowód jak ktoś zapyta :D

szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha dokładnie , oburzenie było ! Przecież co , nie widać ze osiemnastka juz: P tzn mnie osobiście dwa razy w życiu o dowod w sklepie prosili .
    Co do imprez to mam identyko jak Ty , identyko !!!! :)

szczesliwa_mamusia21, Little Frog lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak , teraz to Milo jak ktoś zapyta a co jak za parę lat dalej będą pytać , ale teraz już nie mam co kupować wiec i powodu kasjerka nie daje i sama się nie denerwuje wiec same plusy ! Chciaz raz pokazesz i cie pamiętają wiec na to samo wychodzi :)

Ten wypad na basenik tak mnie zmeczyl ze oczka mi się zamykają , IDE kolo swojego poloze się na kanapie i będę sobie drzemac :)
    Dobranoc wam :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka padnieta , chyba przez ta glukoze ;)
    Dzisiaj to chyba kazda moczyla gdzies tyleczek :)
    27ca905bebe45d9dm.jpg
    Ale te Wasze brzuszki dziewczyny roznorodne .
    A Ty szczesliwa_mamusia to normalnie nastolatka . Jak wkleilas zdjecie to kilka razy czytalam , czy to ty czy moze jakas twoja bratanica lub siostrzenica .
    Little Frog jak ja Ciebie doskonale rozumiem . Moj wlasniej jest w trakcie realizowania swojej kolejnej pasji . Teraz bedzie szukal zlota i juz zakupil misy do przesiewania, terazfabrykuje pompe i jakies kanaly. Szkoda gadac .Dodam , ze juz byla wspinaczka ( wiec caly sprzet kupiony) , meteoryty ( wiec kolekcje tez mama) ,malowanie sprejami , rzezbienie zaliczone , poszukiwanie skarbow , wiec wykrywacz byl potrzebny. Na tym ostatnim udalo sie zarobic , bo kilka srebrnych monet sprzedalismy :) I tak mogla bym wymieniac bez kinca . Nasze duze dzieci :)
    I chcialam jeszcze Wam przedstaic moje zwierzatko - Gugus-puszek :)
    bd0109099581274cm.jpg

Little Frog, Bąbelek, estrella, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Oj tak , teraz to Milo jak ktoś zapyta a co jak za parę lat dalej będą pytać , ale teraz już nie mam co kupować wiec i powodu kasjerka nie daje i sama się nie denerwuje wiec same plusy ! Chciaz raz pokazesz i cie pamiętają wiec na to samo wychodzi :)

Ten wypad na basenik tak mnie zmeczyl ze oczka mi się zamykają , IDE kolo swojego poloze się na kanapie i będę sobie drzemac :)
    Dobranoc wam :*
    D9branoc , śpij dobrze: **

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu, spokojnej nocki! :)

Lojka, właśnie, wykrywacz też był w planach! :D hehe, no to mój nie jest ewenementem :D ufff :D ja dziś dupki nie moczyłam. Ale może jutro wynierzemy się z mężem nad może. Tylko nie wiem czy wcisnę tyłek w strój kąpielowy. Nie chcę wyglądać jakbym miała 4 pośladki i 4 piersi :D
    Jak byłam młodsza też miałam chomika. Nigdy u nas nie zagościł w domu żaden ptak. No jedna papuga na dwa dni, ale to była znaleziona i przechowana. No i na koty dopiero niedawno moja mama się zgodziła (na komunię mojego najmłodszego brata, czyli jakieś 6 lat temu). Rybki wykombinował mój mąż, pierwsze mu kupiłam welonkę w kuli w prezencie, a później od brata dostał akwarium i to w sumie też mojej mamie w spadku po nas zostało. Moi bracia mają po dwa szczury. Ja to się jednak tych stworzonek nie dotykam :D

Ajjjj, dalej duszno. Jak ja spać będę...a chciałam kolejną selekcję w szafie zrobić, to nawet nie zabierałam się za to, bo zbyt dużo wysiłku trzeba w to włożyć. A mama mi też mówiła, żebym do Polski nie brała zbyt wielu ubrań, bo ona mnie w lumpkach zaopatrzyła. Hehe, aż się boję :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:40

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little tez miałam kiedyś dwa chomiki i pieska a teraz mam drugiego pieska:)
    Ja teseeez dupki dziś nie moczylam ! Za tydzień na basenik jedziemy i muszę kupić kostium: o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomki !! przypomniałyście ze mam na balkonie poleciałam i zjadłam :D

Little frog super historia! :)
    Zakrecona ja też bylam z tych ktore szukały tylko okazji na imprezke jak poznalam swojego meza przeszlo mi chyba sie wyszalalam ale zapewne sie bedziecie śmiać laziłam po pubach, barach, domowkach a w zyciu nie bylam na dyskotece :D :D

Lojka super!! Ale Wam zazdroszcze tych kąpieli w takie upały!

A co do plamek to ja mam ale przebarwienia takie rozowe tez zastanawialam sie od czego

Little Frog, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, nie ma w tym nic śmiesznego :D ja w sumie byłam na mini dyskotece ze 3 razy - w pubie, parkiet chyba 5x5m :D duszno, bo tylko dwa okienka...
    Ale to nie moje klimaty :) ja tam bardziej koncert, pogo i te sprawy :D

stokrotka25, IviQ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    U nas dzisiaj rajd po sklepach w celu nabycia fotelika do auta i mebli. Co do fotelika - slyszalyscie, że odchodzi się od wozenia dziecka z przodu? Nawet z wyłączona poduszka.. No i dobra rada dla tych, które zakup maja przed sobą - koniecznie przymierzajcie do auta foteliki - jeden z najbezpieczniejszych u nas w nowym aucie nie dał się stabilnie przypiąć.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a Ja kluby , domowki , puby ! Wszystko , królowa imprezy hahahaha ! :D

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog ale to byłaś chociażby na takiej mini mini hihi a ja nieee;D

Zakrecona a lubisz/lubiłas tańczyć? ? Bo u mnie chyba to było powodem ze i kiepsko tańczę i kiepsko wyglądam i picie oraz takie spotkania mi wystarczyły :)

Onka ja bym wolała z tyłu wozić dzidzi i unikalabym zapinania z przodu

A rąk w ogóle to dzień dobry w ten niedzielny poranek;)

l22nhdgeccid541p.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w niedzielny poranek :-)
    My z młodym odpoczywamy jeszcze dzisiaj w Darłowie i wieczorkiem do domu. Wczoraj upał ze 35 stopni, troche się poopalalam z brzusiem zakrytym, ludzi na plaży masa...ale ogólnie bardzo fajny weekend miałam :-)
    Czytam że teraz temat imprez...ja byłam jakas inna bo nie lubiłam chodzić na imprezy, nawet na studiach jak byłam, chociaz mój M tez za imprezami nie był. Teraz moze szybciej nam się chce gdzieś wyjść na jakieś spotkanie, ognisko...

A tak w ogóle to śliczne macie brzuszki :-)
    Miłej niedzieli Kochane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 07:46

Nynusia, ~Rewianka~, IviQ lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, od rana upał...
    podziwiam, ze w tak młodym wieku zdecydowałyście się na dziecko. ja tradycyjnie: skończyć studia, poczekać na umowę o pracę i dopiero dziecko w planach. stabilizacja najpierw...a że potem się zaczęły kłopoty ze zdrowiem (wrzód na rogówce leczony ponad rok sterydami) to musielismy odczekać :)
    czasami żałuję, że wczesniej nie zaszłam w ciążę, ale myślę, że wtedy chyba nie byłam też wystarczająco dojrzała :)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !
    Ciezka noc byla, bo spalam z otwartym oknem i slyszalam wszystkie halasy. Jakies malolaty dorwali auto od rodzicow i trabili pol nocy , a potem komar bzyczal mi pod uchem .

Ja pamietam , ze zawsze chcialam byc mama i to jak najszybciej . Kochalam i kocham wszystkie dzieci . Czekalam tylko na odpowiedniego kandydata na tate :) I tak w wieku 27 lat udal mi sie zostac mama <3

Blondik, Nynusia, ~Rewianka~, IviQ lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 1227 1228 1229 1230 1231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ