Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka po 4 h na ogródku jetsem padnieta...mimo,ze siedzialam w cieniu, a raczej w drzwiach domku i tak po powrocie do domu bylo mi słabo i musialam odespac...a jestem z tych, co potrafia się od rana do wieczora opalać...jednak w ciąży to,co innego
fajne te Wasze komplety pościeli, ale moim zdaniem bardzo drogie...za zestaw do łożeczka z ozdobami 500-700zl? mozna znaleźć tańsze oferty, a te materiały (w sensie wzorki, które sa teraz na topie) wszystkie panie krawcowe kupują pewnie u jednego producenta...tym bardziej, ze trzeba miec conajmniej dwa zestawy plus posciel do wózka... -
Zakręcona a ja własnie mówie do mojego D , ze chyba usune tego posta bo mysle kurde dziewczyny pomysla ze jakas małolata
O widzisz to taki sam wiek i te nasze małe brzucholki , to i tak byl najedzony frytkami
Heheh no ja nawet wszedzie musze z dowodem bo nie wytlumaczysz , ze nie jestes hot 15 hahaale zawsze lepiej młodziej , ciekawe jak bedzie pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:29
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Ja nigdy nie miałam problemu z wyglądem hahaha wyglądał na starsza niż 21 , z którego miesiąca jesteś ? Ja z 8 stycznia:)
E tam , nie ma co kasowactak wygladasz na mega młoda ale wyjasnilas juz ile masz lat heheh
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
agaton no pewnie:)
Blondik to tylko do zdjecia , bylismy caly czas w cieniu z zakrytym brzuszkiem , spokojnie swojego dziecka bym nie skrzywdziła , wiem ze jest goraco wiec uwazamy
Zakrecona ja z 5 marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:35
Blondik lubi tę wiadomość
-
Agaton super wyglądacie!
Szczęsliwa mamusiu, malusi brzuszek i Ty tak mlodziutko wyglądasz! Zazdroszczę pewnie w mig wrócisz do formy po porodzie:) Ja swojego R. poznałam jak miałam 22 lata, znim żesmy się ogranęli 5 lat minęło
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Hehe, no faceci to jednak często takie duże dzieci
na całe szczęście jeżeli jest taka potrzeba, to potrafią stanąć na wysokości zadania
ale czasami jednak trzeba ich hamować i trochę kontrolować
Jakie te nasze brzuszki różnejedne już takie typowo ciążowe, a inne jakby "przejedzone"
madu, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Was nadrobić to mistrzostow świata
Podczytuje i staram się być na bieżąco
Dziewczyny śliczne macie brzuszki, każdy ma swój urokMnie bardzo rozczulają brzuszki ciążowe
Szczęśliwa_mamusiu i ZakręconaOna, byłam w Waszym wieku jak rodziłam Nadię. A że też wyglądałam bardzo młodziutko, to w szpitalu czułam się traktowana jak małolata i jak dziecko, które rodzi dziecko. Strasznie mi to działało na nerwy, bo nie czułam się już małolatą.
Blondik, to my w tym samym wieku jesteśmyMy z mężusiem jesteśmy razem 12 lat i 9 lat po śłubie
Więc i my prześlemy pozdrowienia, co prawda z baseniku u sąsiadów - moich rodziców, na wiosce w południowej wielkopolsce, ale radochy i taplania z córą (a właściwie z córkami) miałyśmy co niemiara
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd9256307453.jpg
Nynusia, madu, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, lojkalojka, Blondik, estrella, Bąbelek, jaroszka, stokrotka25, zakocona, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość