X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel no mnie na szczęście nikt tak nie traktuje a jak na porodowce potraktuje to w bólach porodowych jeszcze opierdole ! :P
    Ale rozumiem Cie rozumiem , Ja uważam , ze 21/22 lata to idealny wiek na pierwsze dziecko , nie za wcześnie na pewno to uważam a wręcz najlepszy jak dla mnie . Nie wolno przez to kogoś traktować jak z niższej polki bo młody i rodzi dziecko , helol nie mam 14 lat ! :p
    Ja mojego poznalam 12 lat temu , to moja pierwsza miłość z podstawówki haha:) potem kontakt się urwał bo wyleciał z mama do UK a 3 lata temu odnowił się mega i zakochani od pierwsze wejrzenia a raczej na nowo ! :) a ślub bierzemy za rok ! :)

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiel oj super zabawa musiała być ! :)

Oj ja UWazam tak samo , najważniejsze to być gotowym , mnie tez nikt nie traktuje jak malolate a tym bardziej tu w DE. Każdy ma swoje życie i decyduje o tym kiedy i na co jest gotowy .

Zakrecona to opowieść jak z filmu !! :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak ! Hahaha każdy mi to mówi , ze opowieść jak z jakiegoś filmu romantycznego haha , i żyli długo i szczęśliwie ... :p
    Pewnie , ze tak ... Jak jest się gotoqwym , stać cie na dziecko , masz do zaoferowania mu więcej niż tylko miłość to czemu pytam nie ?! :) nie oszukujmy się miłość jest bardzo ważną ale miłością dziecka nie nakramisz ani w nią nie ubierzesz:)

Nynusia, Little Frog, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, madu, Kasia82 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona super! To można skomentować tylko tak: PRZEZNACZENIE :) <3
    Nie wiem jak Wy ale ja wierzę w przeznaczenie

szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj, ja w przyszłym roku też rozkładam basen! Dzielimy ogródek z sąsiadami i tak mi trochę głupio było, ale w przyszłym roku będę miała już wymówkę :D

Też lubię oglądać brzuszki :D jak jeszcze nie byłam w ciąży, to zaglądałam na wątek nasze brzuszki i dzieciaczki :D a i historie o poznaniu się też uwielbiam, niektóre romantyczne, inne zabawne :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia dokładnie , przeznaczenie ! <3
    Ale powiem Wam , ze juz jako dziewczynka 11 letnia powiedzialam kiedyś mojej Mamie jak mój D pisał mi listy miłosne hahaha ze on będzie moim mężem kiedys ! :)
    I co ? I będzie <3
    Little Frog , Ja to samo mam:) kocham oglądać brzuszki ciazowe , kobiety jak w ciąży wyglądają:) cudny widok

Nynusia, szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog o tak historie są niektóre mega śmieszne.
    Ja z moim się poznaliśmy przez e pulsa w nowy rok zagadal do mnie twierdząc że chyba się poznaliśmy już bo mnie kojarzy a ja na to ze nie wiem bo jestem jeszcze podpita po sylwku i trzezwieje po czym już się nie odezwał i ja zagadalam po 2 dniach. .. potem przyznał ze miał już nie pisać bo z pijaczka nie chce się zadawać (on nie pije alko) :D :D

szczesliwa_mamusia21, Little Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam nagrać jak moja fika w brzuchu i jakie wygibasy robi i wstawic Wam ale jak uruchamiam kamerę to jest cisza

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh tez fajna historia , każda inna ale każda wyjatkowa i to jest w tym niesamowite ! :)
    Ja mam tak samo chce nagrać i nagle spokój :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moja kicia
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/058a88ee3993.jpg

szczesliwa_mamusia21, madu, onka, Little Frog, jaroszka, zakocona, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia skąd Ja to znam ! Hahaha co chce nagrać to cisza jak makiem zasial hahahaha

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to widzę ze każda dzidzia taka cwana od małego :D

Ale kooociak! Kurcze wy chyba wszystkie macie kociaki tez zawsze chciałam ale cos nie było pisaneee :( może kiedyś kiedyś tez u mnie się pojawi :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przepraszam wszystkie" mamy" kociakow ale Ja nie nawidze kotów ! :p
    Ja mam psa drugiego w swoim życiu i pozostaje im wierna , koty toleruje u kogoś ale sama bym w domu nie chciała miec także nie wszystkie mamusia hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, Nynusia to porządny mężu :D

Zakręcona, miałaś przeczucia :D

U mnie to wcale a wcale romantycznie nie było :D ja to raczej z takich, co lubiły iść do knajpy czy na koncert i napić się piwka ze znajomymi :) no i tak z moim obecnym mężem chodziliśmy do tej samej knajpy, ale nigdy nic :) kiedyś do mnie pisał i chciał się umówić. Nawet nasz wspólny znajomy mnie namawiał i mówił, że to fajny chłopak. Ale faceci z tej knajpy byli dla mnie ok jako kumple, a nie jako partnerzy :) za dużo alkoholu spożywali :D no ale w końcu się skusiłam i w sumie jeszcze z kumpelą, żebym nie czuła się skrępowana jakoś przed Bożym Narodzeniem wpadłyśmy do niego na herbatę. Po tym jeszcze coś tam pisał, ale go zbyłam, chociaż było mi go żal. On w sumie wyjechał do pracy za granicę i nie mieliśmy żadnego kontaktu. A dodam, że w sprawach, że tak to ujmę służbowych jeździłam do jego rodziców i oni mu mówili, że taka fajna dziewczyna jeździ, a on jakieś takie niezbyt wybiera. No i pewnego razu jak tam byłam, to prawie zjechał i malował pokój rodzicom, a ja jak go zobaczyłam bez koszulki, to myślałam, że słowa nie wyjęknę :D jeszcze tego samego dnia wieczorem miałam zaproszenie do znajomych na imprezkę :D no i Ci znajomi mieszkali niedaleko niego. Wiedzieli, że przyjechał i kumpel zaprosił jeszcze jego (nie wiedział, że się znamy) a mężu jak usłyszał, że ja jestem na tej imprezce, to olał całe rodzinne spotkanie i też przyszedł. Pół wieczora wydzwaniała do niego jakaś laska, ale on się upierał, że to taka małolata się do niego przyczepiła i nie chce mu dać spokoju.
    Mi to zawsze wartość faceta się zwiększała jak miał laskę, bo to znaczyło, że coś w nim musi być :D ale to tak tylko patrzyłam jak na ciastko przez szybę i tyle. Ale skoro on twierdził, że to tylko jakaś natrętna, to uznałam, że skoro wolny, to luzik :D na noc zostaliśmy u znajomych i w jednym łóżku.....matko, myślałam, że mi język od całowania odpadnie :D chyba ładnych kilka godzin byliśmy tak do siebie przyssani :D ale poza tym nic a nic. Po tym pisaliśmy i kilka razy się spotkaliśmy i dwa tygodnie później kolejna impreza, a na drugi dzień szłam z kumplem na wesele przyjaciółki. Cała noc praktycznie bezsenna i znów alkohol. No i tak się mnie zapytał czy może spróbujemy być parą. A ja mu na to, że ma się mnie zapytać jak wytrzeźwieje :D no i rano tak się wiercę i wiercę i czekam czy zapyta czy nie aż w końcu sama się go zapytałam czy chce się mnie o coś zapytać :D

No i tak jesteśmy razem. Ze względu na moją pracę i jego robienie dachu spotykaliśmy się po 20 i ciężko było nam się rozstawać :) także raz do domu wchodziłam przez okienko w piwnicy :D

A tak teraz lubimy siąść nad rzeczką, napić się piwka i wspominać to wszystko :D no, może nie teraz, bo ani rzeki, ani piwka pić nie mogę, ale jak była taka możliwość :D

Ależ się rozpisałam....sorry za przynudzanie :D

szczesliwa_mamusia21, madu, lojkalojka, Nynusia, onka, estrella lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to cos mi umknelo myślałam ze też masz :D no to nie jestem sama juhu :D
    Ja miałam i kotka i psy , obecnie mam owczarka w Pl miałam papugę chomiki królika i nawet gołębia ! Taka byłam zwierzeciara kiedyś :D chciałam wkleic zdj pieska ale nie mogę znaleźć bo na tablecie jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 20:17

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mojego musiałam w Polsce zostawić. Ale myślę, że tam mu lepiej. Mamy duży ogród, w domu zostali wszyscy, do tego drugi piesek, więc mu wesoło. A tu by się biedak nudził ze mną.... chociaż wolałabym mieć go tutaj... póki co nie planuję żadnych zwierząt więcej. Chociaż bardzo lubię, ale mógłby być problem podczas podróży.

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little mi się super czytało! Ekstra historia uwielbiam słuchać takich rzeczy i opowiadań <3 !super ze macie teraz takie wspomnienia ! :)

Oj tak te podróże to meczarnia dla zwierzaka, ja tez narazie nie planuje żadnego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 20:19

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn ja planowałam albo mojego zabrać, albo kupić takiego małego kanapowca, ale to zanim w ciążę zaszłam, bo się czułam samotnie. Ale od października już będę miała towarzyszkę, więc luzik :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu, wyglądasz jak nastolatka. Ja też do końca studiów wyglądałam jak dzieciak, mój mąż podobnie. Właściwie dopiero po 30. zaczęłam wyglądać trochę poważniej.
    A Ty jesteś z rocznika moich pierwszych absolwentów. Zaczynałam pracę w szkole, gdy miałam 22 lata i uczyłam dzieci młodsze o 12 lat.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę tak samo , tez chciałam bo było trochę smutno ale teraz juz nie będzie mi smutno wręcz przeciwnie ! :) 3 miesiące i maleństwa beda z nami <3 ale to zlecialo ...

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1226 1227 1228 1229 1230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ