X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, wymyśla strasznie. A do tego pomysły na własny biznes. Czasami to kosmos jak mi przyjdzie z jakimś nowym pomysłem. Mój mąż podniósł sobie piętro u teściów i tam to wszystko trzymamy i tak sobie chodzą i pożyczają.... ostatnio szwagier remontował całą łazienkę, a żadnych sprzętów swoich nie ma (może ma wkrętarkę, ale nie jestem pewna) i pewnie wszystko od nas brał. A długo by pisać. Mąż pewnie też nie wszystko mi mówi, żeby mnie nie denerwować.

A z tym siedzeniem w domu to sajgon. Ja tu nawet znajomych nie mam :/ tyle co na fejsie z kimś popiszę albo mama zadzwoni...

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Dziewczyny, jakie leżaczki dla maluszków planujecie kupić? Jest taki wybór, że ja już sama nie wiem, na który się zdecydować. ;)
    Kasiu ja się zastanawiam nad tym http://www.tinylove.pl/index.php?p3165,wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-z-daszkiem-3w1-tiny-love-18kg

km5st5odymuuq2ts.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do tych pampersikow, to wlasnie zerknęłam do moich marnych jeszcze zasobow dla dzidzi i dostalismy na warsztatach probki i sa wsrod nich pampersy dada1 i one maja wycięcie na pępuszek, gdyby ktos chcial.a do dady mam zaufanie, w pracy 90% dzieci je mialo i zadnych uczulen nie powoduje.nie mowie tu o odparzeniavh spowodowanych, np antybiotykiem, czy ucxuleniem pokarmowym bo to z pieluszka nie ma nic wspolnego.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, mnie sie ten leżaczek mega podoba. Ale jest tylko jedna rzecz która mnie w nim zastanawia. Mianowicie na ceneo czytałam opinie i pojawiały sie takie, że stelaż tego leżaczka jest z rurek i onę są twarde i się dzieciak w nie udeża. Poza tym pojawiły się tez inne uwagi odnośnie jego wagi, ze krótko sie go używa bo potem staje się niewygodny itp. i mi to troche namieszało. Choć prawdę mówiąc nie mam innego typu jesli chodzi o leżaczki :)

21.10.2015 Leon <3
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam w spadku leżaczek. O ile się nie mylę fisherprice (jakkolwiek się to pisze), więc nie pomogę, bo kupować nie będę...

• ss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostalismy taki
    http://www.zabawkiph.pl/fisher-price-fotelik-bujaczej-3w1.html

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gdybym sama wybierala to prawdopodobnie wybralabym bym ten, bo mam przetestowany i swietnie sie sprawdza;)
    http://www.cudownaplaneta.pl/lezaczki-bujaki-i-hustawki-niemowlece/8108-fisher-price-lezaczek-bujaczek-l0539.html

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis przyjechalismy do mamy na wies wiec przede mna weekend slodkiego lenistwa :-) mama wszystko pod nos podstawi a ja leze i tyje :-D wlasnie robi jagodzianki :-D wieczorkiem grill :-) w pon bede miala brzuch dwa razy wiekszy :-P

Milego weekendu!

Little Frog, madu, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS, to ja mam podobny. Tak mi się przynajmniej wydaje :)

Estrella, żyć nie umierać :) ale mnie też czeka takie słodkie lenistwo ;) także korzystaj póki możesz :):)

estrella lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu, do 153 jest po 2h :)

madu lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, dziekuję :):*

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    Agatka, mnie sie ten leżaczek mega podoba. Ale jest tylko jedna rzecz która mnie w nim zastanawia. Mianowicie na ceneo czytałam opinie i pojawiały sie takie, że stelaż tego leżaczka jest z rurek i onę są twarde i się dzieciak w nie udeża. Poza tym pojawiły się tez inne uwagi odnośnie jego wagi, ze krótko sie go używa bo potem staje się niewygodny itp. i mi to troche namieszało. Choć prawdę mówiąc nie mam innego typu jesli chodzi o leżaczki :)
    Madu no to mi troche wątpliwości dałaś, a tani nie jest, ja jeszcze zastanawiam się nad huśtawką hybrydowa bright stars

km5st5odymuuq2ts.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy używaną Fisher Price, a chcemy kupić Mamaroo, jestem w niej zakochana :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poklosia widziałam go wczoraj w świecie dziecka, kosmiczny jest, ale cena tez kosmiczna

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little frog , mam taka przyjaciółkę która ma tysiąc pomysłów na godzinę i prawie żadnego nie realizuje ... Masakra !
    Powiem Ci , ze co do braku znajomych itp to mam to samo ... Brak znajomych tu , tylko FB i telefon zostaje mi do kontaktów z ludźmi , mój D pracuje od poniedziałku do soboty na nocki wiec w nocy sama a w dzień samotna o może tak bo śpi od rana do południa później siłownia , 2hdziennie może mamy dla siebie , czasem mniej: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog mój też ma takie "zachcianki" na chwile później rzuca w kat i tyle z tego a kasa wyrzucona w błoto

Ale mnie głowa boli normalnie umieram ;(

Estrella wszystkie te komplety są śliczne ze Nasze córeczki w każdym będą wyglądać jak królewny <3 Miłego błogiego odpoczynku Ci życzę;)

estrella lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki!
    U nas rez upal,ale byliśmy nad woda:) znalazłam u mamy w szafie super strój i moczylam sie w rzece,a teraz juz czekam aż małż usmaży naleśniki;)
    A tak wyglądamy z Balbina
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4256c847c206.jpg
    Iviq super ta bluzeczka:) dużo miejsca na brzuszek:)
    Macie nieźle z tymi mężami,myślałam ze tylko ja mam takie przeboje, bo mój mąż wymyślił sobie,ze chce latać na paralotni i poszedł na kurs i kupil paralotnie;P i poszly na to wszystkie nasze oszczędności;P nie bylo ich jakos bardzo dużo,bo niedawno wszystko na auto wydaliśmy,ale i tak,dziecko w drodze,nic nie mamy a kasa tylko z bieżących dochodów:P
    Eh te chlopy...
    Aa Paula,super,ze juz w domku i ze to plamienie to wygląda na to,nic poważnego:)

szczesliwa_mamusia21, Lexie, madu, Little Frog, ewwiel, Nynusia, lojkalojka, estrella, Bąbelek, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki !
    Iviq masz cudny brzuchool !

Agataon Twoj domeczek tez super !

Kazdej wypoczywajacej mamusi nad woda, u rodzinki, na dzialeczce , w dziczy :D zycze udanego i milusiego wypoczynku ! :*

My własnie wrocilismy z basenu bylo niesamowicie !
    Przesyłam wam z dzidziusiem pozdrowienia :*

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b787385cac60.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:17

Lexie, madu, Little Frog, ewwiel, Nynusia, lojkalojka, estrella, Bąbelek, jaroszka, stokrotka25, zakocona, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton mam taka sama ramę w lustrze: D
    Szczęśliwa mamusia przepraszam ze się zapytam , ile masz kochana lat ???
    I wgle widze , ze masz tak jak Ja znikomy brzuszek ciążowy: D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:22

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona nie ma za co przepraszać, 21 :)

Mialam dodac zdjecie bez twarzy ale niestety tak nie pozowalam .
    Moze brak makijazu i nieład troche mi odjeły , choć ja zawsze wygladałam na 15 :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ