X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, wymyśla strasznie. A do tego pomysły na własny biznes. Czasami to kosmos jak mi przyjdzie z jakimś nowym pomysłem. Mój mąż podniósł sobie piętro u teściów i tam to wszystko trzymamy i tak sobie chodzą i pożyczają.... ostatnio szwagier remontował całą łazienkę, a żadnych sprzętów swoich nie ma (może ma wkrętarkę, ale nie jestem pewna) i pewnie wszystko od nas brał. A długo by pisać. Mąż pewnie też nie wszystko mi mówi, żeby mnie nie denerwować.

A z tym siedzeniem w domu to sajgon. Ja tu nawet znajomych nie mam :/ tyle co na fejsie z kimś popiszę albo mama zadzwoni...

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Dziewczyny, jakie leżaczki dla maluszków planujecie kupić? Jest taki wybór, że ja już sama nie wiem, na który się zdecydować. ;)
    Kasiu ja się zastanawiam nad tym http://www.tinylove.pl/index.php?p3165,wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-z-daszkiem-3w1-tiny-love-18kg

km5st5odymuuq2ts.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do tych pampersikow, to wlasnie zerknęłam do moich marnych jeszcze zasobow dla dzidzi i dostalismy na warsztatach probki i sa wsrod nich pampersy dada1 i one maja wycięcie na pępuszek, gdyby ktos chcial.a do dady mam zaufanie, w pracy 90% dzieci je mialo i zadnych uczulen nie powoduje.nie mowie tu o odparzeniavh spowodowanych, np antybiotykiem, czy ucxuleniem pokarmowym bo to z pieluszka nie ma nic wspolnego.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, mnie sie ten leżaczek mega podoba. Ale jest tylko jedna rzecz która mnie w nim zastanawia. Mianowicie na ceneo czytałam opinie i pojawiały sie takie, że stelaż tego leżaczka jest z rurek i onę są twarde i się dzieciak w nie udeża. Poza tym pojawiły się tez inne uwagi odnośnie jego wagi, ze krótko sie go używa bo potem staje się niewygodny itp. i mi to troche namieszało. Choć prawdę mówiąc nie mam innego typu jesli chodzi o leżaczki :)

21.10.2015 Leon <3
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam w spadku leżaczek. O ile się nie mylę fisherprice (jakkolwiek się to pisze), więc nie pomogę, bo kupować nie będę...

• ss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostalismy taki
    http://www.zabawkiph.pl/fisher-price-fotelik-bujaczej-3w1.html

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gdybym sama wybierala to prawdopodobnie wybralabym bym ten, bo mam przetestowany i swietnie sie sprawdza;)
    http://www.cudownaplaneta.pl/lezaczki-bujaki-i-hustawki-niemowlece/8108-fisher-price-lezaczek-bujaczek-l0539.html

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis przyjechalismy do mamy na wies wiec przede mna weekend slodkiego lenistwa :-) mama wszystko pod nos podstawi a ja leze i tyje :-D wlasnie robi jagodzianki :-D wieczorkiem grill :-) w pon bede miala brzuch dwa razy wiekszy :-P

Milego weekendu!

Little Frog, madu, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS, to ja mam podobny. Tak mi się przynajmniej wydaje :)

Estrella, żyć nie umierać :) ale mnie też czeka takie słodkie lenistwo ;) także korzystaj póki możesz :):)

estrella lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu, do 153 jest po 2h :)

madu lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, dziekuję :):*

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    Agatka, mnie sie ten leżaczek mega podoba. Ale jest tylko jedna rzecz która mnie w nim zastanawia. Mianowicie na ceneo czytałam opinie i pojawiały sie takie, że stelaż tego leżaczka jest z rurek i onę są twarde i się dzieciak w nie udeża. Poza tym pojawiły się tez inne uwagi odnośnie jego wagi, ze krótko sie go używa bo potem staje się niewygodny itp. i mi to troche namieszało. Choć prawdę mówiąc nie mam innego typu jesli chodzi o leżaczki :)
    Madu no to mi troche wątpliwości dałaś, a tani nie jest, ja jeszcze zastanawiam się nad huśtawką hybrydowa bright stars

km5st5odymuuq2ts.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy używaną Fisher Price, a chcemy kupić Mamaroo, jestem w niej zakochana :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poklosia widziałam go wczoraj w świecie dziecka, kosmiczny jest, ale cena tez kosmiczna

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little frog , mam taka przyjaciółkę która ma tysiąc pomysłów na godzinę i prawie żadnego nie realizuje ... Masakra !
    Powiem Ci , ze co do braku znajomych itp to mam to samo ... Brak znajomych tu , tylko FB i telefon zostaje mi do kontaktów z ludźmi , mój D pracuje od poniedziałku do soboty na nocki wiec w nocy sama a w dzień samotna o może tak bo śpi od rana do południa później siłownia , 2hdziennie może mamy dla siebie , czasem mniej: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog mój też ma takie "zachcianki" na chwile później rzuca w kat i tyle z tego a kasa wyrzucona w błoto

Ale mnie głowa boli normalnie umieram ;(

Estrella wszystkie te komplety są śliczne ze Nasze córeczki w każdym będą wyglądać jak królewny <3 Miłego błogiego odpoczynku Ci życzę;)

estrella lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki!
    U nas rez upal,ale byliśmy nad woda:) znalazłam u mamy w szafie super strój i moczylam sie w rzece,a teraz juz czekam aż małż usmaży naleśniki;)
    A tak wyglądamy z Balbina
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4256c847c206.jpg
    Iviq super ta bluzeczka:) dużo miejsca na brzuszek:)
    Macie nieźle z tymi mężami,myślałam ze tylko ja mam takie przeboje, bo mój mąż wymyślił sobie,ze chce latać na paralotni i poszedł na kurs i kupil paralotnie;P i poszly na to wszystkie nasze oszczędności;P nie bylo ich jakos bardzo dużo,bo niedawno wszystko na auto wydaliśmy,ale i tak,dziecko w drodze,nic nie mamy a kasa tylko z bieżących dochodów:P
    Eh te chlopy...
    Aa Paula,super,ze juz w domku i ze to plamienie to wygląda na to,nic poważnego:)

szczesliwa_mamusia21, Lexie, madu, Little Frog, ewwiel, Nynusia, lojkalojka, estrella, Bąbelek, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki !
    Iviq masz cudny brzuchool !

Agataon Twoj domeczek tez super !

Kazdej wypoczywajacej mamusi nad woda, u rodzinki, na dzialeczce , w dziczy :D zycze udanego i milusiego wypoczynku ! :*

My własnie wrocilismy z basenu bylo niesamowicie !
    Przesyłam wam z dzidziusiem pozdrowienia :*

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b787385cac60.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:17

Lexie, madu, Little Frog, ewwiel, Nynusia, lojkalojka, estrella, Bąbelek, jaroszka, stokrotka25, zakocona, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton mam taka sama ramę w lustrze: D
    Szczęśliwa mamusia przepraszam ze się zapytam , ile masz kochana lat ???
    I wgle widze , ze masz tak jak Ja znikomy brzuszek ciążowy: D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:22

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona nie ma za co przepraszać, 21 :)

Mialam dodac zdjecie bez twarzy ale niestety tak nie pozowalam .
    Moze brak makijazu i nieład troche mi odjeły , choć ja zawsze wygladałam na 15 :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ