Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nom, wymyśla strasznie. A do tego pomysły na własny biznes. Czasami to kosmos jak mi przyjdzie z jakimś nowym pomysłem. Mój mąż podniósł sobie piętro u teściów i tam to wszystko trzymamy i tak sobie chodzą i pożyczają.... ostatnio szwagier remontował całą łazienkę, a żadnych sprzętów swoich nie ma (może ma wkrętarkę, ale nie jestem pewna) i pewnie wszystko od nas brał. A długo by pisać. Mąż pewnie też nie wszystko mi mówi, żeby mnie nie denerwować.
A z tym siedzeniem w domu to sajgon. Ja tu nawet znajomych nie mamtyle co na fejsie z kimś popiszę albo mama zadzwoni...
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, jakie leżaczki dla maluszków planujecie kupić? Jest taki wybór, że ja już sama nie wiem, na który się zdecydować.
-
Wracając do tych pampersikow, to wlasnie zerknęłam do moich marnych jeszcze zasobow dla dzidzi i dostalismy na warsztatach probki i sa wsrod nich pampersy dada1 i one maja wycięcie na pępuszek, gdyby ktos chcial.a do dady mam zaufanie, w pracy 90% dzieci je mialo i zadnych uczulen nie powoduje.nie mowie tu o odparzeniavh spowodowanych, np antybiotykiem, czy ucxuleniem pokarmowym bo to z pieluszka nie ma nic wspolnego.
-
Agatka, mnie sie ten leżaczek mega podoba. Ale jest tylko jedna rzecz która mnie w nim zastanawia. Mianowicie na ceneo czytałam opinie i pojawiały sie takie, że stelaż tego leżaczka jest z rurek i onę są twarde i się dzieciak w nie udeża. Poza tym pojawiły się tez inne uwagi odnośnie jego wagi, ze krótko sie go używa bo potem staje się niewygodny itp. i mi to troche namieszało. Choć prawdę mówiąc nie mam innego typu jesli chodzi o leżaczki21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualnyA my dzis przyjechalismy do mamy na wies wiec przede mna weekend slodkiego lenistwa
mama wszystko pod nos podstawi a ja leze i tyje
wlasnie robi jagodzianki
wieczorkiem grill
w pon bede miala brzuch dwa razy wiekszy
Milego weekendu!Little Frog, madu, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
madu wrote:Agatka, mnie sie ten leżaczek mega podoba. Ale jest tylko jedna rzecz która mnie w nim zastanawia. Mianowicie na ceneo czytałam opinie i pojawiały sie takie, że stelaż tego leżaczka jest z rurek i onę są twarde i się dzieciak w nie udeża. Poza tym pojawiły się tez inne uwagi odnośnie jego wagi, ze krótko sie go używa bo potem staje się niewygodny itp. i mi to troche namieszało. Choć prawdę mówiąc nie mam innego typu jesli chodzi o leżaczki
-
Little frog , mam taka przyjaciółkę która ma tysiąc pomysłów na godzinę i prawie żadnego nie realizuje ... Masakra !
Powiem Ci , ze co do braku znajomych itp to mam to samo ... Brak znajomych tu , tylko FB i telefon zostaje mi do kontaktów z ludźmi , mój D pracuje od poniedziałku do soboty na nocki wiec w nocy sama a w dzień samotna o może tak bo śpi od rana do południa później siłownia , 2hdziennie może mamy dla siebie , czasem mniej: ( -
Little Frog mój też ma takie "zachcianki" na chwile później rzuca w kat i tyle z tego a kasa wyrzucona w błoto
Ale mnie głowa boli normalnie umieram ;(
Estrella wszystkie te komplety są śliczne ze Nasze córeczki w każdym będą wyglądać jak królewnyMiłego błogiego odpoczynku Ci życzę
estrella lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki!
U nas rez upal,ale byliśmy nad woda:) znalazłam u mamy w szafie super strój i moczylam sie w rzece,a teraz juz czekam aż małż usmaży naleśniki;)
A tak wyglądamy z Balbina
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4256c847c206.jpg
Iviq super ta bluzeczka:) dużo miejsca na brzuszek:)
Macie nieźle z tymi mężami,myślałam ze tylko ja mam takie przeboje, bo mój mąż wymyślił sobie,ze chce latać na paralotni i poszedł na kurs i kupil paralotnie;P i poszly na to wszystkie nasze oszczędności;P nie bylo ich jakos bardzo dużo,bo niedawno wszystko na auto wydaliśmy,ale i tak,dziecko w drodze,nic nie mamy a kasa tylko z bieżących dochodów:P
Eh te chlopy...
Aa Paula,super,ze juz w domku i ze to plamienie to wygląda na to,nic poważnego:)szczesliwa_mamusia21, Lexie, madu, Little Frog, ewwiel, Nynusia, lojkalojka, estrella, Bąbelek, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki !
Iviq masz cudny brzuchool !
Agataon Twoj domeczek tez super !
Kazdej wypoczywajacej mamusi nad woda, u rodzinki, na dzialeczce , w dziczyzycze udanego i milusiego wypoczynku ! :*
My własnie wrocilismy z basenu bylo niesamowicie !
Przesyłam wam z dzidziusiem pozdrowienia :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b787385cac60.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:17
Lexie, madu, Little Frog, ewwiel, Nynusia, lojkalojka, estrella, Bąbelek, jaroszka, stokrotka25, zakocona, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość