Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mieliśmy cywilny 2,5 roku temu. Jesteśmy niewierzący Załatwiliśmy sobie amerykański ślub nad jeziorem, było pięknie
Kalendarza nigdy nie widziałam, ale może ogarnę tematNatka88 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej Katarzyna dobry pomysł w ogóle zagladlam dzisiaj na nasz internetowy kalendarz i w ogóle ktoś go zepsuł nie mogę przywrócić tak jak było na początku . Trudno jak mi się będzie chciało zrobię od nowa jak nie to usunę i zostanie lista
Leżę i nie wiem co robić wszystko zrobiłam zero obowiązków . Dziewczynki się bawią, mama nie potrzebna co tu robić -
polkosia wrote:Rzeczywiście, fajna sprawa. Może też go przypiąć do pierwszego posta?
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Małgorzatka jak to ktoś zepsuł :o
-
dobry pomysł z tym kalendarzem
juz sie zapisałam -
Małgorzatka wrote:Jak wam leci dzień?
U mnie dobrze. Lekarz mi wystawił online skierowanie na betę i zamiast czekać do poniedziałku poleciałam już dziś 4259Małgorzatka, Betti-85, Fatim, ola.321, paula1, dodinka, Kaśku, Bunia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:U mnie dobrze. Lekarz mi wystawił online skierowanie na betę i zamiast czekać do poniedziałku poleciałam już dziś 4259
polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Stworzyłam coś, co miałyśmy na czerwcówkach...
Jest nas tutaj dość dużo. Zapamiętać, kto kiedy ma wizytę - ciężko.
Założyłam więc dla Nas kalendarz!
http://www.kalendarzonline.com/Konto/Logowanie
login: Pazdziernikowe
hasło: szczescia
Klikając na datę wpisujemy w Nazwie to co Nas dotyczy i klikamy Zapisz
Co Wy na to?
Można szczegóły dotyczące logowania wkleić na pierwszą stronęMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Hej Katarzyna dobry pomysł w ogóle zagladlam dzisiaj na nasz internetowy kalendarz i w ogóle ktoś go zepsuł nie mogę przywrócić tak jak było na początku . Trudno jak mi się będzie chciało zrobię od nowa jak nie to usunę i zostanie lista
Leżę i nie wiem co robić wszystko zrobiłam zero obowiązków . Dziewczynki się bawią, mama nie potrzebna co tu robićMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
polkosia idziemy łeb w łeb katarzyna super sprawa z tym kalendarzem, też się dopisałam dzisiaj mój ginekolog wstępną datę porodu wystawił mi jednak na 10.10.2015r. ,ale to pewnie się jeszcze kilka razy zmieni, więc niech zostanie jak jest
Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zapewne Fatim ja mam 3 daty łącznie z tym że kalendarz belly pokazuje mi 3 Październik ale 2 inne 1 Październik a położna powiedziała 2 heh zawsze tak jest plus / minus 2 tyg trzeba sobie dać
Dostałam w końcu swój sprzęt dzisiaj do tortów bo ja tak czasem się bawię w pieczenie kilka razy robiłam dla zupełnie obcych mi osób torty to takie moje hobby . Mama mnie namawia rób coś w tym kierunku ale ja pracę mam a dwa że to nie takie prosty otworzyć sobie coś swojego w każdym razie Zamówiłam kilka pomocnych mi rzeczy i będę sobie robiła takie pojedyncze zamówienia
Nudzi mi się dziewczyny okropnie . Cory już śpią mąż w pracy eh . I tak siedzę i myślę hehe Przeglądam różne strony i zastanawiam się nad jakimś malutkim remontem ale to dosłownie malutkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:46
-
aanaa wrote:U mnie znowu pojawił się brązowy śluz, dzwoniłam do giną, kazał mi zwiększyć dawkę dupka. A myślałam że przejdę początki ciąży bez nerwów...czytam książkę, próbując o tym nie myśleć. Trzymajcie kciuki dziewczyny coby było dobrze