Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla:) Witaj Spokojnej i nudnej ciąży CI życzę na dzień dobry
Anaa, kochana trzymam moooocno! Na pewno wszystko będzie dobrze.
A ja jestem z siebie meeega dumna bo wynegocjowałam suuuper cene na wołowinke dla moich czterołapówMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Ursa, stosujesz BARF?
Tak w przypadku dorosłych psów. U Yenny dwa posiłki na surowiźnie i płatkowanej mieszance owoców i warzyw i jeden z suchą karmą. Jak Achaja była w II połowie ciąży dostawała starter dr. CLauders i oprócz tego posilek z surowizny a w laktacji starter i do woli surowiznę z płatkami warzywnymi.polkosia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Witaj,
Tule z powodu twojej straty, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czulas.
Niestety życie sprawiedliwe nie jest, ale mam nadzieje że tym razem się to nie powtorzy
Dziękuję za ciepłe przyjecie do grona ciężarówekMałgorzatka, polkosia, Amerie, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Aanaa trzymam mocno kciuki nie stresuj się na pewno będzie dobrze tulę Cię mocno :*
PauLLa, green witam Was serdecznie i życzę powodzenia
Polkosia ślub nad jeziorem suuuperrr na pewno było cudownie!!
Małgorzatka super sprawa z tymi tortami jak byś była blisko to bym była stałą klientką bo uwielbiam torty
Fatim przyjęłam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:56
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Aanaa trzymam mocno kciuki nie stresuj się na pewno będzie dobrze tulę Cię mocno :*
PauLLa, green wita Was serdecznie i życzę powodzenia
Polkosia ślub nad jeziorem suuuperrr na pewno było cudownie!!
Małgorzatka super sprawa z tymi tortami jak byś była blisko to bym była stałą klientką bo uwielbiam torty
Fatim przyjęłam zaproszenie -
Ursa wrote:Tak w przypadku dorosłych psów. U Yenny dwa posiłki na surowiźnie i płatkowanej mieszance owoców i warzyw i jeden z suchą karmą. Jak Achaja była w II połowie ciąży dostawała starter dr. CLauders i oprócz tego posilek z surowizny a w laktacji starter i do woli surowiznę z płatkami warzywnymi.
Moje kochają mięso, ale mieszkają na dworzu cały rok, więc mają cały czas dostęp do suchej karmy, a w mroźne dni jednak im gotuję.
Dziewczyny, ja dziś uciekam już, bo w nocy spać nie mogłam i padam. Dobrej nocki Wam życzęNynusia, Ursa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn