Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam w pracy zablokowane oglądanie zdjęć na takich stronach więc na ślepo mogę Ci tylko doradzić poszukania jakiejś liczby z jednostką mm. Na moim zdjęciu wielkość pęcherzyka jest zapisana po lewej stronie w połowie wysokości zdjęcia.
A druga sprawa to taka, że w ciąży jest zakaz, stanowczy zakaz czytania strasznych historii, które doprowadzają przyszłą mamę do nerwów! NoFreshMm, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
myślałam że przeszło, ale mam kilka mini plamek na wkładce. Gin powiedział, że jak się nie poprawi do wtorku, to mam się do niego zgłosić. Staram się być dobrej myśli
Mnie piersi bolą raz na kilka dni. Brzuch jeszcze rzadziej, tylko mdłości mam stałeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:21
-
nick nieaktualnyaanaa wrote:Ja mam w pracy zablokowane oglądanie zdjęć na takich stronach więc na ślepo mogę Ci tylko doradzić poszukania jakiejś liczby z jednostką mm. Na moim zdjęciu wielkość pęcherzyka jest zapisana po lewej stronie w połowie wysokości zdjęcia.
A druga sprawa to taka, że w ciąży jest zakaz, stanowczy zakaz czytania strasznych historii, które doprowadzają przyszłą mamę do nerwów! No
Niestety nie ma żadnych oznaczeń na zdjęciu. Jakbym widziała gdzieś jednostkę mm, to nie pytałabym Was Tego USG nie wpisała również do karty przebiegu ciąży. Powiedziała, że jest to bardzo wczesna ciąża, zrobiła wywiad, zważyła mnie. Wykonała zwykłe badanie, później to usg właśnie. -
Ja mierzenie pęcherzyka widziałam podczas badania bo coś klikał dookoła czarnej plamki na monitorze. Są różne szkoły lekarzy, różne sprzęty. Poczekaj spokojnie do kolejnego USG, wtedy wszystkiego się dowiesz. A jak gin nic nie będzie mówić to zapytasz
polkosia, Betti-85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ale się nie wyspałam nie mogłam usnąć, przewracałam się z boku na bok a szkoda gadać
Teraz zbieram dzieciaki do szkoły i przedszkola za 20 minut mamy wychodzić a ja wciąż w szlafroku . Normalnie leniwiec
Mała.mi dodinka i fresh trzymam kciuki za betę Fatim z tego co czytałam dzisiaj masz gina również trzymam kciuki i soraya również za badania
Zaglądnę później a teraz uciekam
Green dostajesz zakaz oglądania filmików z internecieaanaa, Betti-85 lubią tę wiadomość
-
Bardzo mądra gin, Green. Tak właśnie powinna wygladac wizyta na tym etapie ciąży. Wywiad, ważenie, ewentualnie USG w celu sprawdzenia czy ciąża jest umiejscowiona w odpowiednim miejscu.
Na prawdę nie czytaj żadnych bzdur. Połowa w necie to informacje kompletnie bez pokrycia.
A tak w ogóle: Dzień dobry wszystkim Mnie dziś obudziły psy i do końca dnia im tego nie wybaczę -
polkosia wrote:Dzień dobry U nas piękne słoneczko, a ja miałam cudowny sen - urodziłam piękniutką i malutką córeczkę
Za to ja miałam okropny! Śniło mi się, że zapomniałam, że jestem w ciąży i wypiłam wino. Chyba jeszcze nigdy nie przebudziłam się tak szczęśliwa, że to był tylko sen. Masakra.polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:Bardzo mądra gin, Green. Tak właśnie powinna wygladac wizyta na tym etapie ciąży. Wywiad, ważenie, ewentualnie USG w celu sprawdzenia czy ciąża jest umiejscowiona w odpowiednim miejscu.
Na prawdę nie czytaj żadnych bzdur. Połowa w necie to informacje kompletnie bez pokrycia.
A tak w ogóle: Dzień dobry wszystkim Mnie dziś obudziły psy i do końca dnia im tego nie wybaczę
No to dobrze włączę sobie blokadę rodzicielską, żeby mi blokowało takie strony i filmiki hehe Bo niedługo mąż sam odetnie mi internety
Dzień dobry i dziękuję
-
Dzień dobry dziewczyny ja już po spacerze z psiakami i po śniadanku od jakiegoś czasu dziś mam wizytę państwową i tak się zastanawiam, bo wczoraj miałam usg czy częste usg w ciąży nie zaszkodzi ? Bo ja miałam już z 4 usg (przez te plamienia i skurcze) a to przecież wczesna ciąża...choć mój mąż bardzo chciał ze mną wejść na usg zobaczyć, bo ze zdjęcia mu nie wystarcza tylko mój gin prywatny ma bardzo dobry sprzęt a państwowy ginekolog w przychodni jeden z najstarszych i może być kiepsko widać lub być niewidoczny na takim sprzęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:09
-
Fatim wrote:Dzień dobry dziewczyny ja już po spacerze z psiakami i po śniadanku od jakiegoś czasu dziś mam wizytę państwową i tak się zastanawiam, bo wczoraj miałam usg czy częste usg w ciąży nie zaszkodzi ? Bo ja miałam już z 4 usg (przez te plamienia i skurcze) a to przecież wczesna ciąża...choć mój mąż bardzo chciał ze mną wejść na usg zobaczyć, bo ze zdjęcia mu nie wystarcza tylko mój gin prywatny ma bardzo dobry sprzęt a państwowy ginekolog w przychodni jeden z najstarszych i może być kiepsko widać lub być niewidoczny na takim sprzęcie
-
Nynusia wrote:Betti jak ja bym chciała pospać chociaż do 8 omg a tu o 6 pobudka
Dziewczyny macie tak czasem, że w jeden dzień coś Wam dolega np. bolące piersi czy bolący brzuch a na drugi dzień zero jakichkolwiek objawów ciążowych??
ja tak czasami mam