Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to ty masz termin na październik wg lekarza czy jeszcze na wrzesień ?

Małgorzatka lubi tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo ja właśnie też zmieniłam sobie w kalendarzu bo też byłam do tyłu i okazało się że termin mi się zmienił z 3 października na 30 wrzesień hmmm :)
    Pewnie i tak wszystko się dowiem na następnej wizycie :).
    Ovu nie mogłam mieć 14dc bo zawsze miałam 17-18 więc zobaczymy :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja dalej chora w łóżku. Do tego mam jeszcze okropne mdłości i nie mam pojecia jak zjem śniadanie... Chyba zaraz sobie zapuszczę serial i może zapomnę o tych mdłościach. Do tego piesio mi wymiotuje po każdym śniadaniu. Jutro idziemy z nią do weta. Miłego dnia życzę!

wnid9vvjodizjocx.png
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie ustawiłam w kalendarzu tak jak mi lekarz wyznaczył czyli na 1 października :) w każdym razie zostań z nami, nie przenoś się czasem na wrześnówki :)

ola.321, Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość

• Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka zdrowiej szybko :) mam nadzieje że z piesiem też będzie ok :)

Małgorzatka, polkosia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przenoszę się nigdzie :* :)
    i tak poczekam na wizytę u gin aż mi wyznaczy termin bo teraz pewnie ciężko coś więcej powiedzieć :)

Muffinka - zdrowiej szybko, a jak coś zjesz to Ci może mdłości przejdą :)

Małgorzatka, polkosia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Hej! Ja dalej chora w łóżku. Do tego mam jeszcze okropne mdłości i nie mam pojecia jak zjem śniadanie... Chyba zaraz sobie zapuszczę serial i może zapomnę o tych mdłościach. Do tego piesio mi wymiotuje po każdym śniadaniu. Jutro idziemy z nią do weta. Miłego dnia życzę!
    zdrowiej szybciutko :*

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie mąż chory, prycha, kicha, kaszle, a mnie już gardło rozbolało, bo pewnie jakieś bakterie do mnie uderzyły :/ Kupiłam właśnie Prenalen do ssania i dziś pójdę spać oddzielnie od niego :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niech ma za karę :) było choróbska do domu nie znosić :P następnym dwa razy pomyśli zanim zachoruje :D

A na poważnie to dużo zdrówka dziewczyny :) Kto może to pod kołderkę i dużo ciepłych płynów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:47

ola.321, Muffinka1019, polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sobie dziewczyny wykrakałam z tymi mdłościami, bo mdli mnie od jakiejś godziny konkretnie :/

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, mam nadzieję, że będzie lepiej :) Chciałabym coś zjeść, ale na samą myśl mnie mdli. Przejdzie pewnie za godzinę, to może wtedy.
    To mój piesio:

http://zapodaj.net/c2d5829871aff.jpg.html

ubrudzony od błota :) Trochę się boję jak ogarnę dziecko i psa, tzn. jak upilnuję psa, żeby nie podchodził do dziecka, żeby nic nie zrobił, nie był zazdrosny itp

Betti, trzymaj się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 12:14

Katarzyna87, Małgorzatka lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka, ja mam w domu 20 rożnych zwierząt, to co ja mam powiedzieć? :D

Muffinka1019, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak bekacie ;p?

Ja mam bardzo lekkie mdłości, ale bekam jak szalona ;D

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:) Gratuluje nowym zafasolkowanym i tym, które ujrzały już swoje groszki:)Ja jeszcze przed wizytą, tak jak chyba większość z Nas:) Jestem pełna nadziei ale też i obaw...stres bierze niestety górę i już nie mogę doczekać się drugiego trymestru:D Ja póki co objawów dużo nie mam...mdłości rzadko (bez wymiotów), muszę uważać co jem bo żołądek daje o sobie znać i boli, no i bolesne piersi. To by było na tyle:)Oby jak najdłużej cieszyć się dobrą formą:)

relgh371rrya3inl.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadobiłam w końcu wczoraj i dziś :)

Wróciliśmy końcu do siebie więc więcej czasu mam :P

Martwię się bo dopadł mnie wczoraj taki mocny ból, z prawej strony, pomiędzy pępkiem a pachwiną jakby. Kłucie takie to było, tylko że cały dzień trwało, zwłaszcza jak się ruszałam. raz mocniej raz słabiej. rano też to czułam a teraz już nie, czasem jak na okres zaboli dodatkowo..
    raz już poroniłam i teraz strasznie się boję, wizyta u gina dopiero za tydzień (na pierwszej niewiele było widać - jak to ginka powiedziała: coś tu jest ale wszystko zobaczymy na następnej wizycie)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Betti-85 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka super piesio, ja też mam psa, który jest naszym oczkiem w głowie, trochę rozpieszczonym nie ukrywam i się zastanawiam jak sobie poradzi z nowym człownkiem rodziny :) w każdym razie chcę żeby miał kontakt z dzieckiem od początku, oczywiście pod nadzorem :)

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Martwię się bo dopadł mnie wczoraj taki mocny ból, z prawej strony, pomiędzy pępkiem a pachwiną jakby. Kłucie takie to było, tylko że cały dzień trwało, zwłaszcza jak się ruszałam. raz mocniej raz słabiej. rano też to czułam a teraz już nie, czasem jak na okres zaboli dodatkowo..
    raz już poroniłam i teraz strasznie się boję, wizyta u gina dopiero za tydzień (na pierwszej niewiele było widać - jak to ginka powiedziała: coś tu jest ale wszystko zobaczymy na następnej wizycie)

Miałam takie coś dwa dni temu. Nie stresuj się :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia nie denerwuj się to pewnie jajnik daje o sobie znać:) Dziewczyny musimy sobie zdać sprawę, kłócie, czy rozciąganie będzie się zdarzało dośc często, bo macica jest malutka, a musi się dostosować do maluszka, kóry w niej zamieszkał:) Ja w pierwszej ciąży miała straszny ból w boku z lewej strony, nawet jak naciskałam w to miesce. Byłam pewna, że coś z jelitami, bo miałam okropne zaparcia (POTRAFIŁAM SIĘ NIE ZAŁATWIAĆ 5 DNI). Kiedy leżałam w szpitalu, a ból ten utrzymywał się już 5 tygodni, na obchodzie powiedziałam o tym lekarzowi:) A on się mnie zapytał, czy jestem w ciąży:) Powiedziałam, że oczywiście, że tak, przeciez wie:) A on na to, że teraz już znam odpowiedż na pytanie "dlaczego boli?":)Maluchy uciskały cały czas na jedno miejsce i stąd był ten ból. Po poronieniu minął.

relgh371rrya3inl.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psa na dziecko należy przygotowywac jak najwcześniej. Przede wszystkim wydzielając czas który poświęca się psu i czas kiedy pies musi się sam sobą zając. I pokazując, że odtąd pieszczoty mogą byc nieco bardzie hm... intensywne.

Muffinka Twój piesio jest przesłodki :D

Wracajce szybko do zdrowia, Chorowitki :) Mi też dziś wróciły mdłości niestety :(

Betti-85, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ. Ciężko was nadrobic tyle piszecie.

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ