Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa - to pewnie jakaś inna ola
, ja jestem tylko tutaj a parenting swoją drogą lubię czytać 
Z tego co ja wiem samo USG chyba nie jest w sumie aż tak szkodliwe jak włączanie podczas badania dopplera (czy jakoś tak)- czyli mierzenie serduszka.
-
Fatim moja szwagierka latała co 2 tygodnie na USG na początku (no to akurat przesada) ma chyba z 20zdjęć z USG z całej ciąży więc chyba nie jest to szkodliwe ale nie wiem.
Polkosia Ty chciałaś córeczkę no nie? To życzę Ci żeby sen się spełnił
Aanaa będzie dobrze
polkosia lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Hej dziewczyny

Ale się nie wyspałam nie mogłam usnąć, przewracałam się z boku na bok a szkoda gadać
Teraz zbieram dzieciaki do szkoły i przedszkola za 20 minut mamy wychodzić a ja wciąż w szlafroku . Normalnie leniwiec
Mała.mi dodinka i fresh trzymam kciuki za betę
Fatim z tego co czytałam dzisiaj masz gina
również trzymam kciuki i soraya również za badania 
Zaglądnę później a teraz uciekam
Green dostajesz zakaz oglądania filmików z internecie
Małgorzatka beta odwołana lekarz powiedział żeby nie robić i się nie stresować bo w poniedziałek mam usg więc zobaczę co i jak a skoro na początku czyli w poniedziałek miałam 372 i był brak pęcherzyka a w sobote był pecherzyk to oznacza że przyrasta beta
Ursa, Małgorzatka, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Mnie też dzisiaj póki co nie kłuje nic, nie ciągnie

Może przez to, że od 2 dni biorę dupka i wczoraj po przyjściu z pracy, jak się położyłam o 18, tak nie licząc siku i kolacji wstałam dopiero dzisiaj rano
Żeby nie było leżałam nie spałam
polkosia, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim

Piątek 13. zaczął się od tego, ze zepsuły się drzwi w samochodzie, nie chciały się zamykać i myśleliśmy rano, ze nie dojadę na betę, morfologię i badanie moczu.
No ale w końcu okazało się, że jakaś zawleczka w zamku od drzwi się obsunęła, P. wcisnął tam klucze od mieszkania i poprzesuwał, drzwi się naprawiły i dojechałam
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość

-
no to dobrzedodinka wrote:Małgorzatka beta odwołana lekarz powiedział żeby nie robić i się nie stresować bo w poniedziałek mam usg więc zobaczę co i jak a skoro na początku czyli w poniedziałek miałam 372 i był brak pęcherzyka a w sobote był pecherzyk to oznacza że przyrasta beta
dodinka lubi tę wiadomość
-
wesołoFreshMm wrote:Cześć wszystkim

Piątek 13. zaczął się od tego, ze zepsuły się drzwi w samochodzie, nie chciały się zamykać i myśleliśmy rano, ze nie dojadę na betę, morfologię i badanie moczu.
No ale w końcu okazało się, że jakaś zawleczka w zamku od drzwi się obsunęła, P. wcisnął tam klucze od mieszkania i poprzesuwał, drzwi się naprawiły i dojechałam
najważniejsze że dojechałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:55
-
dodinka wrote:Małgorzatka beta odwołana lekarz powiedział żeby nie robić i się nie stresować bo w poniedziałek mam usg więc zobaczę co i jak a skoro na początku czyli w poniedziałek miałam 372 i był brak pęcherzyka a w sobote był pecherzyk to oznacza że przyrasta beta
Ależ zazdroszczę takiego wyrozumiałego lekarza, mój ciągle doktorek "z przypadku" na betę kazał mi iść już 3 raz... a ja mam już dość tego upuszczania krwi
na szczęście udało mi się go zmienić i umówić do Pani doktor z polecenia
tylko w poniedziałek idę do niego ostatni raz, ale biorę ze sobą moją kochaną teściową dla psychicznego wsparcia, we dwie w razie czego go zmiażdżymy... znaczy się przynajmniej nie będę się czuła osamotniona, jak doktorek zacznie mi głupoty mówić
Małgorzatka lubi tę wiadomość

-
heheheFreshMm wrote:Ależ zazdroszczę takiego wyrozumiałego lekarza, mój ciągle doktorek "z przypadku" na betę kazał mi iść już 3 raz... a ja mam już dość tego upuszczania krwi
na szczęście udało mi się go zmienić i umówić do Pani doktor z polecenia
tylko w poniedziałek idę do niego ostatni raz, ale biorę ze sobą moją kochaną teściową dla psychicznego wsparcia, we dwie w razie czego go zmiażdżymy... znaczy się przynajmniej nie będę się czuła osamotniona, jak doktorek zacznie mi głupoty mówić 
będzie atak , myślę że jak wejdziecie dwie to będzie potulny
-
dziękuję Dziewczyny!! 
no to się już na dobre tu zadomowiłam
tyle że wg ostatniej wizyty u gin dziś mam 7t4d, ale suwaczek ustawia się wg ostatniej @ więc niech i tak będzie
i tak jestem przeszczęśliwa
Nynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość