Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa - to pewnie jakaś inna ola , ja jestem tylko tutaj a parenting swoją drogą lubię czytać
Z tego co ja wiem samo USG chyba nie jest w sumie aż tak szkodliwe jak włączanie podczas badania dopplera (czy jakoś tak)- czyli mierzenie serduszka.
-
Fatim moja szwagierka latała co 2 tygodnie na USG na początku (no to akurat przesada) ma chyba z 20zdjęć z USG z całej ciąży więc chyba nie jest to szkodliwe ale nie wiem.
Polkosia Ty chciałaś córeczkę no nie? To życzę Ci żeby sen się spełnił
Aanaa będzie dobrzepolkosia lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Hej dziewczyny
Ale się nie wyspałam nie mogłam usnąć, przewracałam się z boku na bok a szkoda gadać
Teraz zbieram dzieciaki do szkoły i przedszkola za 20 minut mamy wychodzić a ja wciąż w szlafroku . Normalnie leniwiec
Mała.mi dodinka i fresh trzymam kciuki za betę Fatim z tego co czytałam dzisiaj masz gina również trzymam kciuki i soraya również za badania
Zaglądnę później a teraz uciekam
Green dostajesz zakaz oglądania filmików z internecie
Małgorzatka beta odwołana lekarz powiedział żeby nie robić i się nie stresować bo w poniedziałek mam usg więc zobaczę co i jak a skoro na początku czyli w poniedziałek miałam 372 i był brak pęcherzyka a w sobote był pecherzyk to oznacza że przyrasta betaUrsa, Małgorzatka, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Mnie też dzisiaj póki co nie kłuje nic, nie ciągnie
Może przez to, że od 2 dni biorę dupka i wczoraj po przyjściu z pracy, jak się położyłam o 18, tak nie licząc siku i kolacji wstałam dopiero dzisiaj rano
Żeby nie było leżałam nie spałampolkosia, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Piątek 13. zaczął się od tego, ze zepsuły się drzwi w samochodzie, nie chciały się zamykać i myśleliśmy rano, ze nie dojadę na betę, morfologię i badanie moczu.
No ale w końcu okazało się, że jakaś zawleczka w zamku od drzwi się obsunęła, P. wcisnął tam klucze od mieszkania i poprzesuwał, drzwi się naprawiły i dojechałamMałgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:Małgorzatka beta odwołana lekarz powiedział żeby nie robić i się nie stresować bo w poniedziałek mam usg więc zobaczę co i jak a skoro na początku czyli w poniedziałek miałam 372 i był brak pęcherzyka a w sobote był pecherzyk to oznacza że przyrasta beta
dodinka lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Cześć wszystkim
Piątek 13. zaczął się od tego, ze zepsuły się drzwi w samochodzie, nie chciały się zamykać i myśleliśmy rano, ze nie dojadę na betę, morfologię i badanie moczu.
No ale w końcu okazało się, że jakaś zawleczka w zamku od drzwi się obsunęła, P. wcisnął tam klucze od mieszkania i poprzesuwał, drzwi się naprawiły i dojechałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:55
-
dodinka wrote:Małgorzatka beta odwołana lekarz powiedział żeby nie robić i się nie stresować bo w poniedziałek mam usg więc zobaczę co i jak a skoro na początku czyli w poniedziałek miałam 372 i był brak pęcherzyka a w sobote był pecherzyk to oznacza że przyrasta beta
Ależ zazdroszczę takiego wyrozumiałego lekarza, mój ciągle doktorek "z przypadku" na betę kazał mi iść już 3 raz... a ja mam już dość tego upuszczania krwi na szczęście udało mi się go zmienić i umówić do Pani doktor z polecenia tylko w poniedziałek idę do niego ostatni raz, ale biorę ze sobą moją kochaną teściową dla psychicznego wsparcia, we dwie w razie czego go zmiażdżymy... znaczy się przynajmniej nie będę się czuła osamotniona, jak doktorek zacznie mi głupoty mówićMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Ależ zazdroszczę takiego wyrozumiałego lekarza, mój ciągle doktorek "z przypadku" na betę kazał mi iść już 3 raz... a ja mam już dość tego upuszczania krwi na szczęście udało mi się go zmienić i umówić do Pani doktor z polecenia tylko w poniedziałek idę do niego ostatni raz, ale biorę ze sobą moją kochaną teściową dla psychicznego wsparcia, we dwie w razie czego go zmiażdżymy... znaczy się przynajmniej nie będę się czuła osamotniona, jak doktorek zacznie mi głupoty mówić
-
dziękuję Dziewczyny!!
no to się już na dobre tu zadomowiłam
tyle że wg ostatniej wizyty u gin dziś mam 7t4d, ale suwaczek ustawia się wg ostatniej @ więc niech i tak będzie i tak jestem przeszczęśliwaNynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość