Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wody boję się koszmarnie, nie umiem pływać, a samolotem leciałam raz w życiu, przed czym spisałam nieformalny testament, bo byłam pewna, że umrzemy. Mąż nawet chciał zrezygnować, bo płakałam całe dwie godziny na lotnisku...
Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień doby
Ja latać uwielbiam , latalam w burze nie burze , turbulencje mi nie straszne , latał mniej więcej 2 razy w Ciągu dwóch miesiecy i mimo leku wysokości gdzie z parteru z okna boje się skoczyć to samolot to jest to !
A co do pływania mega się boje , pływać umiem miarowo ale po sytuacji jak kiedyś zapadł mi grunt pod nogami w wodzie a ja się topilam to nigdy nie wchodze głęboko do wody , muszę mieć twardy grunt pod nogami i głowę z wody wystającą ... Nie ma opcji nauczenia mnie i nic mi nie pomogloby po takiej traumie ... Znajomy po tej sytuacji raz wrzucił mnie na 3 m ze strachu nie wiedzialam jak mam rękoma poruszać i powtórka , kolega mnie wyciągał ... Ja się za bardzo boje , na prom nie wsiade za boga ojca !!! Jak jedziemy do pl to tylko kanalem nigdy promem -
Ja poplywam normalnie ale jak wiem ze mam grunt pod nogami ! Inaczej za żadne pieniądze świata do wody nie wejde .
Wiedźma Ja tez będę leciała w grudniu na poczatku z Pl do UK do domu mały będzie miał ok 5/6 tyg i do cycka przystawie i wsio , pewnie przespi większość lotu tak male dzieciaszki w większości przechodzą loty a dokładnie gorzej ze starszymi -
Ja tam się nie boję, że niebezpiecznie tylko, że się nie ogarniemy z bąbelkiem
ale to po prostu jak pisałam wcześniej strach przed nieznanym bo po pierwsze nie wiem jak to jest mieć dziecko, a po drugie jak to jest mieć dziecko na pokładzie samolotu
i wcale nie panikuję to taka zwykła obawa i tyle.
Własnie smarując sobie brzuch zauważyłam chyba pierwszy rozstęp na nim ;/ czyli nie da rady tego uniknąć pewnie mimo codziennego smarowania rano i wieczorem, ale powiem wam, że tyle w tym dobrego, że chyba po porodzie też się będę smarować, skórę mam tak miłą w dotyku jak nigdy
no i od rana skurcz w łydkę chce mnie złapać jednak nie może ;/ głupie uczucie. Biorę magnez jakby coRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyHey mam dzisiaj 100dniowke wczoraj bylam u kekarza, maluch wazyl 730g w 25+3dni
lekarz dla mojego komfortu, zeby troche rozluznic mi macice od tych stawian, przepisal luteine. I mowil, ze mam do niego zadzwonic czy sie lepiej po niej czuje
Pozdrawiam was i milego dnia dzisiajJa jutro wyjezdzam wiec nie bede sie udzielac
nat_alia, madu, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Fatim, Little Frog, paula1, onka, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Hey mam dzisiaj 100dniowke wczoraj bylam u kekarza, maluch wazyl 730g w 25+3dni
lekarz dla mojego komfortu, zeby troche rozluznic mi macice od tych stawian, przepisal luteine. I mowil, ze mam do niego zadzwonic czy sie lepiej po niej czuje
Pozdrawiam was i milego dnia dzisiajJa jutro wyjezdzam wiec nie bede sie udzielac
-
Jak jesteśmy przy pływaniu to czy któraś z Was ma zamiar zapisać Wasze Maleństwo na basen - przykładowa strona : http://www.plywanieszkrabow.pl/
My się wybieramypodobna niezła frajda dla Malucha i rodziców
-
Ja nie potrzebuję szkółki dla malucha, bo mam instruktora w domu
Tatuś będzie chodził z synkiem na basen (synuś ma już 2 stroje do pływania kupione przez mamusię
) i będę miała czas dla siebie wtedy przynajmniej
No i dziadek też chce uczyć pływać wnuka
Ojciec L uczy sporo niemowlaków pływania
nat_alia, Blondik, Little Frog lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dzień dobry
witam się z wami w studniowke
Gratulije wizyt ! Oraz pięknego brzuszka
Trzymaj cię się , miłego dnia :*ale leci ten czas!
Już niedługo przytulimy nasze maleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 11:28
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Gdzie wyjezdzasz ? Cos pominelam:) ?
Nie, nie.. nie pisalam nicjedziemy do Ustki na pokaz fajerwekow posiedzimy dwa dni w hotelu, a ze pogoda sie zepsula to koniecznie z basenem
Takze zycze miłego weekendu wam dziewczyny i mam nadzieje, ze moj tez bedzieZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Fatim, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie...
jadę do koleżanki która urodziła w połowie maja (2 miesiące temu mały miał 56cm i wagowo chyba ok 3600?) i chcę coś symbolicznego kupić dla dziecka, tylko nie wiem co się przyda na ten moment i ew jaki rozmiar kupić?
a tak na początek to witam się z "rana"