SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój brzuch tez nisko od poczatku a przed ciążą byłam sczupła. Ciężko powiedziec skąd to się bierze

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • jagoodka Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania spodnie ciążowe H&M - rozmiar 38

http://allegro.pl/show_item.php?item=5540556526

2qwo8j4.jpg

zem3i09k4whxuchc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie, ja jestem w drodze do Szczecina, dzis sporo skurczy miałam, ostanie 4 w dwie godziny( co pol jeden), staram sie nie denwrwowac. Mężowi nic nie mówiłam, niech skupi sie na drodze i tak gdy sie złapie za brzuch to pyta " co sie dzieje ". Jestem dobrej mysli .
    Natalko ja mam taki brzusio ( bynajmniej tak ni się wydaje ) nie martw sie wszystko na pewno dobrze, jeśli bedziesz czuła sie zle i ze coś jest nie tak to idź do lekarza bo ważne jest abyś ty spokojna była

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzicie, czyli różnie to z tą wagą jest. ja myślałam, że jak zaczęłam przybierać w II trym. to już tak będzie do końca i teraz się zdziwiłam, że nagle waga stanęła i to w III trym., kiedy niby dziecko dużo przybiera. ale pocieszyłyście mnie :) zreszta jeszcze w srode mam ostatnie duże USG, więc się okaże, czy Mały przybiera jak należy i wtedy pozostanie mi tylko cieszyć się, że nie rosnę :)

Misiowa lubi tę wiadomość

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ogladam jakies durne romansidlo na tvp1 i czekam aż łazienka się zwolni i pojde się umyć a potem spać.
    Hania kopie znowu w lewym boku - pewnie nogi tam ma bo dzisiaj w nocy o 3 tak mnie skopala, że aż mnie obudziła

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa wrote:
    A ja ogladam jakies durne romansidlo na tvp1 i czekam aż łazienka się zwolni i pojde się umyć a potem spać.
    Hania kopie znowu w lewym boku - pewnie nogi tam ma bo dzisiaj w nocy o 3 tak mnie skopala, że aż mnie obudziła

i dobrze, ze kopie, duzo sily ma Dziewucha! :)

Misiowa lubi tę wiadomość

• Arielka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a ja się pochorowalam :( to chyba grypa żołądkowe bo strasznie boli mnie brzuch,mam rozwolnienie i jest mi strasznie niedobrze :( mam też stan podgoracxkowy i dreszcze. Nie wiecie co może mi pomóc? Jutro mam gina i nie wiem jak się do niego doczlapie bo naprawdę ledwo żyje :(

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę,wy sie chyba jakos przez forum zarazacie normalnie... Nic nie bylo takiego,a tu nagle trzecia mamusia z tymi dolegliwościami dzisiaj... Oby ostatnia! Arielka,zdrowka! Oby zaraz przeszlo.
    Natalia,mój brzuch podobnie wygląda,ale jak sie denerwujesz to lepiej zapytać i skonsultować ze specjalista:)

Ja niedawno tez oglądam ten film,jest super,w sam raz na wyluzowanie sie:)
    Mu brakuje jakiegoś serialu,żebym mogla do śniadania oglądać... Mize ma ktoras jakas propozycje? Dzisiaj oglądałam Porody na Ipli,ale nie da się tego za często oglądać;)

polkosia, Misiowa lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagoodka wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania spodnie ciążowe H&M - rozmiar 38

http://allegro.pl/show_item.php?item=5540556526

2qwo8j4.jpg

Ooooo mam takie same ;) nawet ten sam rozmiar, wciąż w nich chodzę.

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerwalismy oglądanie tej komedii jednak nie polecam...taka sobie...:/

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mr Mruczek zdrowy :) Szuka domu, może któraś chce przytulaka :>?
    Aktualnie poznaje nasz balkon :P Jutro porobię mu lepsze fotki.

Nachrzania mnie kręgosłup dzisiaj jak nie wiem, przemęczyłam się kurde :/ Brzucho napięte konkretnie, więc oczywiście ucisk na przeponę i ciężko oddychać..

Jeszcze dwa dni do USG <3

A mnie dzisiaj policjant złapał, jak gadałam przez tel z L. Właściwie to już parkowałam pod apteką, bo mówiłam mu co ma mi tam kupić. Powiedziałam policjantowi, że jestem w ciąży i że mąż poszedł do apteki po leki dla mnie. "No widać, że Pani w ciąży, dobrze, to nie będę Pani stresować. Proszę nie rozmawiać przez telefon, jak Pani prowadzi". Zaraz potem przyszedł L i pojechaliśmy. Uff :)

Warszawianki, w środę na Ochocie jest kolejna Mlekoteka. Będzie o kryzysie karmienia piersią. Może któraś się wybiera? https://www.facebook.com/events/509617719188182/

Siedzę w necie, bo L gotuje obiad. Będzie risotto z owocami morza i kurczakiem na kilka dni :)

szczesliwa_mamusia21, nat_alia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze faktycznie te forum zaraza , ja tez myslalam ze dzis dolacze ale ja raczej pokrzyzowalam sobie jedzenie tak ze wiedzialam ze to ja sprowokowalam :)
    Zdrowka wam zycze kochane :*

Zakocona , mniam ja tez wlasnie po kolacji taaak sie najadlam ze hoho :D
    Dobrze ze z kociakiem wszystko dobrze :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jadłam. Coś nie mam zbytnio apetytu ostatnio :) Będzie na jutro :)

Idę być masowana przez L, a potem do łóżka spaćku, więc życzę dobrej nocy wszystkim! Mam nadzieję, że tę jakoś prześpię..

IviQ, jaroszka, Misiowa lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyszłam wlasnie z kapieli , ogoliłam sie od A do Z bo jutro wizyta usg ;) takze trzeba było zofie ogarnąć ;)
    mój maluszek tez spokoj ma chwilowy z kopaniem bo takto od rana szaleje , dzis od 5:30 cały dzien praktycznie szalał z malenkimi przerwami ;) i tak codziennie
    wgle zakocona poprosiłabym o zmiane imienia ;) bedzie syn Oskar i postanowione ;)

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, agaton, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha zdarzyłam napisać , wlasnie smarczek zaczał latac ;) i pewnie spokoju do poznej nocy nie bede miała ah to łobuziak <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto moje dzisiejsze zdobycze:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b768db221680.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/929561eb309c.jpg

W rzeczywistości kolor bardziej intensywny

lojkalojka, Magnosia, Little Frog, Natka88, Muffinka1019, zakocona, agaton, nat_alia, lili_madlen, Lexie, Nynusia, polkosia, IviQ, annggela lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle, ze dwie kiecki na sesje wystarcza, jeszcze mam kilka krótkich , po za tym kilka zdjeć chce w ogóle nago.

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręconą Oskar jest zajebiste :)

Pamietasz jak jeszcze niedawno narzekałam, ze moj mały sie rzadko rusza i zazdrościłem Wam kopniaków...oj to teraz cały dzien szaleje bardzo intensywnie :)

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Magnosia, nat_alia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona no łobuziak rosnie mały :D Też mam jutro wizyte ! :)
    Jaroszka super kiecki , na pewno bedzie super sesja , ale nie widze Twojego brzuchola w nich , ale moze akurat takie wrazenie :)

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnko mówiłam Ci , ze z dnia na dzień będzie coraz mocniej kopać ;)
    aaaa dziękuje , tak pacnełam Oskar bo mi sie imie podoba i mojemu o dziwo tez sie spodobało najbardziej i postawilismy na Oskarka ;)
    Kiecki masz super , ta rozowa szczegolnie mi sie podoba ale wlasnie mało co widać brzuha ; o
    szczesliwa mamusia no mały łobuziak dosłownie <3 ale wole tak niz zeby mało kopał .
    Na która masz usg ?

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1301 1302 1303 1304 1305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ