X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój brzuch tez nisko od poczatku a przed ciążą byłam sczupła. Ciężko powiedziec skąd to się bierze

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • jagoodka Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania spodnie ciążowe H&M - rozmiar 38

http://allegro.pl/show_item.php?item=5540556526

2qwo8j4.jpg

zem3i09k4whxuchc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie, ja jestem w drodze do Szczecina, dzis sporo skurczy miałam, ostanie 4 w dwie godziny( co pol jeden), staram sie nie denwrwowac. Mężowi nic nie mówiłam, niech skupi sie na drodze i tak gdy sie złapie za brzuch to pyta " co sie dzieje ". Jestem dobrej mysli .
    Natalko ja mam taki brzusio ( bynajmniej tak ni się wydaje ) nie martw sie wszystko na pewno dobrze, jeśli bedziesz czuła sie zle i ze coś jest nie tak to idź do lekarza bo ważne jest abyś ty spokojna była

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzicie, czyli różnie to z tą wagą jest. ja myślałam, że jak zaczęłam przybierać w II trym. to już tak będzie do końca i teraz się zdziwiłam, że nagle waga stanęła i to w III trym., kiedy niby dziecko dużo przybiera. ale pocieszyłyście mnie :) zreszta jeszcze w srode mam ostatnie duże USG, więc się okaże, czy Mały przybiera jak należy i wtedy pozostanie mi tylko cieszyć się, że nie rosnę :)

Misiowa lubi tę wiadomość

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ogladam jakies durne romansidlo na tvp1 i czekam aż łazienka się zwolni i pojde się umyć a potem spać.
    Hania kopie znowu w lewym boku - pewnie nogi tam ma bo dzisiaj w nocy o 3 tak mnie skopala, że aż mnie obudziła

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa wrote:
    A ja ogladam jakies durne romansidlo na tvp1 i czekam aż łazienka się zwolni i pojde się umyć a potem spać.
    Hania kopie znowu w lewym boku - pewnie nogi tam ma bo dzisiaj w nocy o 3 tak mnie skopala, że aż mnie obudziła

i dobrze, ze kopie, duzo sily ma Dziewucha! :)

Misiowa lubi tę wiadomość

• Arielka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a ja się pochorowalam :( to chyba grypa żołądkowe bo strasznie boli mnie brzuch,mam rozwolnienie i jest mi strasznie niedobrze :( mam też stan podgoracxkowy i dreszcze. Nie wiecie co może mi pomóc? Jutro mam gina i nie wiem jak się do niego doczlapie bo naprawdę ledwo żyje :(

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę,wy sie chyba jakos przez forum zarazacie normalnie... Nic nie bylo takiego,a tu nagle trzecia mamusia z tymi dolegliwościami dzisiaj... Oby ostatnia! Arielka,zdrowka! Oby zaraz przeszlo.
    Natalia,mój brzuch podobnie wygląda,ale jak sie denerwujesz to lepiej zapytać i skonsultować ze specjalista:)

Ja niedawno tez oglądam ten film,jest super,w sam raz na wyluzowanie sie:)
    Mu brakuje jakiegoś serialu,żebym mogla do śniadania oglądać... Mize ma ktoras jakas propozycje? Dzisiaj oglądałam Porody na Ipli,ale nie da się tego za często oglądać;)

polkosia, Misiowa lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagoodka wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania spodnie ciążowe H&M - rozmiar 38

http://allegro.pl/show_item.php?item=5540556526

2qwo8j4.jpg

Ooooo mam takie same ;) nawet ten sam rozmiar, wciąż w nich chodzę.

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przerwalismy oglądanie tej komedii jednak nie polecam...taka sobie...:/

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mr Mruczek zdrowy :) Szuka domu, może któraś chce przytulaka :>?
    Aktualnie poznaje nasz balkon :P Jutro porobię mu lepsze fotki.

Nachrzania mnie kręgosłup dzisiaj jak nie wiem, przemęczyłam się kurde :/ Brzucho napięte konkretnie, więc oczywiście ucisk na przeponę i ciężko oddychać..

Jeszcze dwa dni do USG <3

A mnie dzisiaj policjant złapał, jak gadałam przez tel z L. Właściwie to już parkowałam pod apteką, bo mówiłam mu co ma mi tam kupić. Powiedziałam policjantowi, że jestem w ciąży i że mąż poszedł do apteki po leki dla mnie. "No widać, że Pani w ciąży, dobrze, to nie będę Pani stresować. Proszę nie rozmawiać przez telefon, jak Pani prowadzi". Zaraz potem przyszedł L i pojechaliśmy. Uff :)

Warszawianki, w środę na Ochocie jest kolejna Mlekoteka. Będzie o kryzysie karmienia piersią. Może któraś się wybiera? https://www.facebook.com/events/509617719188182/

Siedzę w necie, bo L gotuje obiad. Będzie risotto z owocami morza i kurczakiem na kilka dni :)

szczesliwa_mamusia21, nat_alia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze faktycznie te forum zaraza , ja tez myslalam ze dzis dolacze ale ja raczej pokrzyzowalam sobie jedzenie tak ze wiedzialam ze to ja sprowokowalam :)
    Zdrowka wam zycze kochane :*

Zakocona , mniam ja tez wlasnie po kolacji taaak sie najadlam ze hoho :D
    Dobrze ze z kociakiem wszystko dobrze :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jadłam. Coś nie mam zbytnio apetytu ostatnio :) Będzie na jutro :)

Idę być masowana przez L, a potem do łóżka spaćku, więc życzę dobrej nocy wszystkim! Mam nadzieję, że tę jakoś prześpię..

IviQ, jaroszka, Misiowa lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyszłam wlasnie z kapieli , ogoliłam sie od A do Z bo jutro wizyta usg ;) takze trzeba było zofie ogarnąć ;)
    mój maluszek tez spokoj ma chwilowy z kopaniem bo takto od rana szaleje , dzis od 5:30 cały dzien praktycznie szalał z malenkimi przerwami ;) i tak codziennie
    wgle zakocona poprosiłabym o zmiane imienia ;) bedzie syn Oskar i postanowione ;)

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, agaton, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha zdarzyłam napisać , wlasnie smarczek zaczał latac ;) i pewnie spokoju do poznej nocy nie bede miała ah to łobuziak <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto moje dzisiejsze zdobycze:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b768db221680.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/929561eb309c.jpg

W rzeczywistości kolor bardziej intensywny

lojkalojka, Magnosia, Little Frog, Natka88, Muffinka1019, zakocona, agaton, nat_alia, lili_madlen, Lexie, Nynusia, polkosia, IviQ, annggela lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle, ze dwie kiecki na sesje wystarcza, jeszcze mam kilka krótkich , po za tym kilka zdjeć chce w ogóle nago.

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręconą Oskar jest zajebiste :)

Pamietasz jak jeszcze niedawno narzekałam, ze moj mały sie rzadko rusza i zazdrościłem Wam kopniaków...oj to teraz cały dzien szaleje bardzo intensywnie :)

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Magnosia, nat_alia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona no łobuziak rosnie mały :D Też mam jutro wizyte ! :)
    Jaroszka super kiecki , na pewno bedzie super sesja , ale nie widze Twojego brzuchola w nich , ale moze akurat takie wrazenie :)

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnko mówiłam Ci , ze z dnia na dzień będzie coraz mocniej kopać ;)
    aaaa dziękuje , tak pacnełam Oskar bo mi sie imie podoba i mojemu o dziwo tez sie spodobało najbardziej i postawilismy na Oskarka ;)
    Kiecki masz super , ta rozowa szczegolnie mi sie podoba ale wlasnie mało co widać brzuha ; o
    szczesliwa mamusia no mały łobuziak dosłownie <3 ale wole tak niz zeby mało kopał .
    Na która masz usg ?

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1301 1302 1303 1304 1305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ