Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie, ja jestem w drodze do Szczecina, dzis sporo skurczy miałam, ostanie 4 w dwie godziny( co pol jeden), staram sie nie denwrwowac. Mężowi nic nie mówiłam, niech skupi sie na drodze i tak gdy sie złapie za brzuch to pyta " co sie dzieje ". Jestem dobrej mysli .
Natalko ja mam taki brzusio ( bynajmniej tak ni się wydaje ) nie martw sie wszystko na pewno dobrze, jeśli bedziesz czuła sie zle i ze coś jest nie tak to idź do lekarza bo ważne jest abyś ty spokojna była -
nick nieaktualnyno widzicie, czyli różnie to z tą wagą jest. ja myślałam, że jak zaczęłam przybierać w II trym. to już tak będzie do końca i teraz się zdziwiłam, że nagle waga stanęła i to w III trym., kiedy niby dziecko dużo przybiera. ale pocieszyłyście mnie
zreszta jeszcze w srode mam ostatnie duże USG, więc się okaże, czy Mały przybiera jak należy i wtedy pozostanie mi tylko cieszyć się, że nie rosnę
Misiowa lubi tę wiadomość
-
A ja ogladam jakies durne romansidlo na tvp1 i czekam aż łazienka się zwolni i pojde się umyć a potem spać.
Hania kopie znowu w lewym boku - pewnie nogi tam ma bo dzisiaj w nocy o 3 tak mnie skopala, że aż mnie obudziłahttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
nick nieaktualnyMisiowa wrote:A ja ogladam jakies durne romansidlo na tvp1 i czekam aż łazienka się zwolni i pojde się umyć a potem spać.
Hania kopie znowu w lewym boku - pewnie nogi tam ma bo dzisiaj w nocy o 3 tak mnie skopala, że aż mnie obudziła
i dobrze, ze kopie, duzo sily ma Dziewucha!Misiowa lubi tę wiadomość
-
Ojej a ja się pochorowalam
to chyba grypa żołądkowe bo strasznie boli mnie brzuch,mam rozwolnienie i jest mi strasznie niedobrze
mam też stan podgoracxkowy i dreszcze. Nie wiecie co może mi pomóc? Jutro mam gina i nie wiem jak się do niego doczlapie bo naprawdę ledwo żyje
-
Kurczę,wy sie chyba jakos przez forum zarazacie normalnie... Nic nie bylo takiego,a tu nagle trzecia mamusia z tymi dolegliwościami dzisiaj... Oby ostatnia! Arielka,zdrowka! Oby zaraz przeszlo.
Natalia,mój brzuch podobnie wygląda,ale jak sie denerwujesz to lepiej zapytać i skonsultować ze specjalista:)
Ja niedawno tez oglądam ten film,jest super,w sam raz na wyluzowanie sie:)
Mu brakuje jakiegoś serialu,żebym mogla do śniadania oglądać... Mize ma ktoras jakas propozycje? Dzisiaj oglądałam Porody na Ipli,ale nie da się tego za często oglądaćpolkosia, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Mr Mruczek zdrowy
Szuka domu, może któraś chce przytulaka :>?
Aktualnie poznaje nasz balkonJutro porobię mu lepsze fotki.
Nachrzania mnie kręgosłup dzisiaj jak nie wiem, przemęczyłam się kurdeBrzucho napięte konkretnie, więc oczywiście ucisk na przeponę i ciężko oddychać..
Jeszcze dwa dni do USG
A mnie dzisiaj policjant złapał, jak gadałam przez tel z L. Właściwie to już parkowałam pod apteką, bo mówiłam mu co ma mi tam kupić. Powiedziałam policjantowi, że jestem w ciąży i że mąż poszedł do apteki po leki dla mnie. "No widać, że Pani w ciąży, dobrze, to nie będę Pani stresować. Proszę nie rozmawiać przez telefon, jak Pani prowadzi". Zaraz potem przyszedł L i pojechaliśmy. Uff
Warszawianki, w środę na Ochocie jest kolejna Mlekoteka. Będzie o kryzysie karmienia piersią. Może któraś się wybiera? https://www.facebook.com/events/509617719188182/
Siedzę w necie, bo L gotuje obiad. Będzie risotto z owocami morza i kurczakiem na kilka dniszczesliwa_mamusia21, nat_alia lubią tę wiadomość
-
o kurcze faktycznie te forum zaraza , ja tez myslalam ze dzis dolacze ale ja raczej pokrzyzowalam sobie jedzenie tak ze wiedzialam ze to ja sprowokowalam
Zdrowka wam zycze kochane :*
Zakocona , mniam ja tez wlasnie po kolacji taaak sie najadlam ze hoho
Dobrze ze z kociakiem wszystko dobrze -
Ja nie jadłam. Coś nie mam zbytnio apetytu ostatnio
Będzie na jutro
Idę być masowana przez L, a potem do łóżka spaćku, więc życzę dobrej nocy wszystkim! Mam nadzieję, że tę jakoś prześpię..IviQ, jaroszka, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Ja wyszłam wlasnie z kapieli , ogoliłam sie od A do Z bo jutro wizyta usg
takze trzeba było zofie ogarnąć
mój maluszek tez spokoj ma chwilowy z kopaniem bo takto od rana szaleje , dzis od 5:30 cały dzien praktycznie szalał z malenkimi przerwamii tak codziennie
wgle zakocona poprosiłabym o zmiane imieniabedzie syn Oskar i postanowione
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, agaton, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Oto moje dzisiejsze zdobycze:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b768db221680.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/929561eb309c.jpg
W rzeczywistości kolor bardziej intensywnylojkalojka, Magnosia, Little Frog, Natka88, Muffinka1019, zakocona, agaton, nat_alia, lili_madlen, Lexie, Nynusia, polkosia, IviQ, annggela lubią tę wiadomość
-
Zakręconą Oskar jest zajebiste
Pamietasz jak jeszcze niedawno narzekałam, ze moj mały sie rzadko rusza i zazdrościłem Wam kopniaków...oj to teraz cały dzien szaleje bardzo intensywnieszczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Magnosia, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Świnko mówiłam Ci , ze z dnia na dzień będzie coraz mocniej kopać
aaaa dziękuje , tak pacnełam Oskar bo mi sie imie podoba i mojemu o dziwo tez sie spodobało najbardziej i postawilismy na Oskarka
Kiecki masz super , ta rozowa szczegolnie mi sie podoba ale wlasnie mało co widać brzuha ; o
szczesliwa mamusia no mały łobuziak dosłownieale wole tak niz zeby mało kopał .
Na która masz usg ?jaroszka, szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość