Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Zakręcona, szczęśliwa i agania wspaniałych wizyt życzę
Dajcie znać juz po, czekamy na informacje i zdjecia
Paulla niech Ci odczaruje wet kota
Madu żaden dzikus, masz jeszcze czas! Czytałam, ze te skurcze będę coraz silniejsze, po za tym każda z nas inaczej je odczuwa, jedne boli, a inne maja jedynie dyskomfort.
Jutro na szczęście masz wizytę, wiec bądź spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:42
madu, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze w szoku jestem, ze jest tyle dziewczynek....u mnie w otoczeniu to sami chłopcy sie rodzą, no i jakoś sie ogólnie mówi, ze więcej chłopców sie rodzi ostatnio, ale fajnie ze jednak jest odwrotnie :p
Dobra czas wstać, bo możliwe, ze uda mi sie dostać do fryzjera dzisiaj....włosy potrzebują ciecia i farbywołają o to juz od tygodni!!!
Zakocona jak poszukiwania domu dla kocura? Masz Facebooka? Tutaj najłatwiej byłoby znaleźć kogoś....ja 3 kota nie dam rady przygarnąć.... -
Witajcie Mamuśki
czuję się lepiej, dalej brzuch napięty i mały strasznie fika ale chyba się trochę uspokoiłam, za tydzień wizyta więc zobaczymy czy wytrzymam do niej czy będę wcześniej dzwonić do gina. Odpuszcze sobie jednak wyjazd do siostry bo to 2h w aucie, a chyba ostatnio za dużo podróżowałam.
Jaroszka sukienki super, lubie takiebrzusia rzeczywiście nie widać ale to pewnie przez to że widok z przodu
ja wczoraj zapomniałam wam powiedzieć że byłam na zakupach i kupiłam pierwsze ciuszki dla mojego synkaoto one:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/984bf87a88f9.jpgmadu, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, lili_madlen, Bąbelek, Magnosia, paula1, Lexie, IviQ, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
Natalia ciuszki śliczne! Bierzesz coś na ten napięty brzuszek? Nie doczytalam wczoraj....
apropos wczoraj zapomniałam Wam powiedzieć jakie cudowne zestawy dla maluszków sa w tk maxx za jedyne 70 zeta, a w zestawie mamy pajacyka, body z krótkim rękawem, body z długim rękawem, spodenki, bluzeczka, czapeczka i śliniaczeknat_alia lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Trzymam kciuki i czekam na zdjecia !
W tym tygodniu to troche chyba uzbieralo sie wizytujacych
Ja juz po sniadanku i prasowaniu . Czekam , az reszta rodziny wstanie , zebym mogla zaczac cokolwiek robic .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
jaroszka wrote:Natalia ciuszki śliczne! Bierzesz coś na ten napięty brzuszek? Nie doczytalam wczoraj....
apropos wczoraj zapomniałam Wam powiedzieć jakie cudowne zestawy dla maluszków sa w tk maxx za jedyne 70 zeta, a w zestawie mamy pajacyka, body z krótkim rękawem, body z długim rękawem, spodenki, bluzeczka, czapeczka i śliniaczek -
Hej dziewczynki
Moja mama wczoraj mnie wzięła na zakupy i dostałam od niej majty i spodnie ciążowe
kochaną mam mamuśkę
Potem zaprosiłam rodziców z moim rodzeństwem do siebie, fajny wieczór spędziliśmy, nawet sobie mój tato z moim B. po dwa piwka wypili a mój tatuś raczej do piwoszy nie należy i rzadko w ogóle rusza alkohol.
Mnie udało się trafić w TESCO na przecenione orchidee z 10 funtów na 50 pensówwzięłam obie
Fajne takie są miniaturowe
No i pokazywałam rodzicom jakie mam już ciuszki dla maluszka. Okazało się, ze mam ich całkiem sporonie myślałam, że aż tyle tego jest
nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
dzwoniłam do gina... powiedział że mam się spakować i jechać na izbę żeby mogli poobserwować brzuszek... trzymajcie kciuki
lili_madlen, Misiowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Witam sie z porannym bólem głowy
Ta pogoda jest do niczego ... 3 dni grzało i po lecie,takie to lato w tej Polsce naszej:( pogoda do dupy...
Dziewczyny Czekamy na zdjęcia z dzisiejszych usg)
Zakocona u mnie tez będzie zmiana imienia ale jeszcze niewiem na jakie
Mój mężuś za granicą a my z córcia same...co to za życie,niby razem a jednak często w pojedynkęszlag by trafił...
Natalia trzymamy kciuki. Dobrze ze idziesz do Szpitala po co się stresować w domu. Tak chociaż przebadają dostaniesz leki rozkurczowe i będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 10:03
-
jaroszka, ja fb to już miałam jeszcze zanim on się w polsce znany zrobił
Muszę najpierw mu porobić foty lepsze, ale tak mi jakoś się nie chce
Nie daję rady chodzić w stanikach. Serio. Ciągle mi koszmarnie duszno i ciężko się oddycha i bez nich, a w nich jeszcze gorzej. Jak rozpinam, to mega ulgę czuję..
Battinka, to mam ci tę Polę usunąć?
Idę prasować.. Nie chce mi się -
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Natalia, widzę, że gin woli dmucha ć na zimne. Ale to bardzo dobrze, będziesz spokojniejsza
Zakocona, ja ze stanikami mam tak samoJakikolwiek by nie był, to czuję, że mi niewygodnie i właśnie źle się oddycha. Najlepiej czuję się bez, ale zmuszam się do noszenia...
-
Dzień dobry
Natalia kurcze , powodzenia oby wszystko było ok ! :*
Laski jak wizyty ? Ja zaraz wyruszać będzie , zjadlam sniadanko , poszlam do WC i sluchajcie. .. tak jakby nie mogę do końca jakbym cos delikatnie musiala wyprzeć ale bezbolesne oczywiście całkowicie:) i taki śluz w końcu ze mnie wykąpał biały , gesty ale jak się podcieralam to nie było nic , raz miałam juz taka akcje ale dużo mniej i tak niezauwazalnie prawie a teraz normalnie ten śluz kapal chwileczke w maleńkich kroplach ...sprawdzilam sobie jak cie mogę szyjkę i zglupialam , wszystko tam napuchniete ze nie wiem czy szyjkę czulam czy jest ona tak wysoko zamknięta a wyczulam cos miedzy szyjka itp napuchniete i dotykając jednocześnie tego i tego miałam dziwne uczucie roztwartej szyjki ale zaraz szlam palcem w gore i tak jakby szyjka zamknięta bo wczesniej kawałek psiochy napuchniete dotknelam eh ... No nie wiem zglupialam chyba: ( -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/931f7496ec57.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/860b0f93ec08.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8ab70eeb86e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2b5dc6151ed.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c51c0ba5e10.jpg
A propo kompletow z tk maxx dalam za ten 70zl a jest cieplitki kocyk-rozek z kapturkiem, skarpetki sliniak, body, pajacyk czapeczka i maskotkaonka, lili_madlen, Natka88, Misiowa, jaroszka, lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakrecona, wydaje mi sie, ze szyjka na tym etapie juz chyba jest na tyle wysoko, ze ciezko ja dotknac (choc pewnie u kazdej inaczej)... Skoro dzisiaj masz wizyte (jeśli dobrze pamietam) to spokojnie, powiedz o śluzie i parciu, ale jeśli dalej nic nie leci, to ja bym była spokojna
-
Tzn kochana parciem tez tego nie mogę nazwać , źle ujelam . Takie jakbym siuska wypuścić nie mogła . No tutaj położna w Anglii robi USG a nie lekarz ale powiem i jak cos poprosze o kontrole . Co do szyjki właśnie nie wiem , miałam takie wrażenie ze dosięgnąć jej nie mogę a dotknelam cos innego