X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Zakręcona, szczęśliwa i agania wspaniałych wizyt życzę :)
    Dajcie znać juz po, czekamy na informacje i zdjecia :)

Paulla niech Ci odczaruje wet kota :P

Madu żaden dzikus, masz jeszcze czas! Czytałam, ze te skurcze będę coraz silniejsze, po za tym każda z nas inaczej je odczuwa, jedne boli, a inne maja jedynie dyskomfort.
    Jutro na szczęście masz wizytę, wiec bądź spokojna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:42

madu, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze w szoku jestem, ze jest tyle dziewczynek....u mnie w otoczeniu to sami chłopcy sie rodzą, no i jakoś sie ogólnie mówi, ze więcej chłopców sie rodzi ostatnio, ale fajnie ze jednak jest odwrotnie :p

Dobra czas wstać, bo możliwe, ze uda mi sie dostać do fryzjera dzisiaj....włosy potrzebują ciecia i farby :) wołają o to juz od tygodni!!! :D

Zakocona jak poszukiwania domu dla kocura? Masz Facebooka? Tutaj najłatwiej byłoby znaleźć kogoś....ja 3 kota nie dam rady przygarnąć....

relgh371crdcdbv2.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki :)
    czuję się lepiej, dalej brzuch napięty i mały strasznie fika ale chyba się trochę uspokoiłam, za tydzień wizyta więc zobaczymy czy wytrzymam do niej czy będę wcześniej dzwonić do gina. Odpuszcze sobie jednak wyjazd do siostry bo to 2h w aucie, a chyba ostatnio za dużo podróżowałam.

Jaroszka sukienki super, lubie takie :D brzusia rzeczywiście nie widać ale to pewnie przez to że widok z przodu :)

ja wczoraj zapomniałam wam powiedzieć że byłam na zakupach i kupiłam pierwsze ciuszki dla mojego synka :) oto one:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/984bf87a88f9.jpg

madu, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, lili_madlen, Bąbelek, Magnosia, paula1, Lexie, IviQ, agaton, Blondik lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Piekne ciuszki natala :)

Paula Twoj kot jest niezly :D Mam nadzieje ze go wylecza :)

Dziewczynki trzymam za was kciuki a wy za mnie prosze ! Nie rozpisuje sie wiecej bo pedze na wizyte ! Do zobaczenia :*

nat_alia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ciuszki śliczne! Bierzesz coś na ten napięty brzuszek? Nie doczytalam wczoraj....

apropos wczoraj zapomniałam Wam powiedzieć jakie cudowne zestawy dla maluszków sa w tk maxx za jedyne 70 zeta, a w zestawie mamy pajacyka, body z krótkim rękawem, body z długim rękawem, spodenki, bluzeczka, czapeczka i śliniaczek :)

nat_alia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
    Trzymam kciuki i czekam na zdjecia !
    W tym tygodniu to troche chyba uzbieralo sie wizytujacych ;)
    Ja juz po sniadanku i prasowaniu . Czekam , az reszta rodziny wstanie , zebym mogla zaczac cokolwiek robic .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Natalia ciuszki śliczne! Bierzesz coś na ten napięty brzuszek? Nie doczytalam wczoraj....

apropos wczoraj zapomniałam Wam powiedzieć jakie cudowne zestawy dla maluszków sa w tk maxx za jedyne 70 zeta, a w zestawie mamy pajacyka, body z krótkim rękawem, body z długim rękawem, spodenki, bluzeczka, czapeczka i śliniaczek :)
    już od paru dobrych tygodnie biore luteine i spasticol - ale wiecie co chyba zaraz zadzwonie do gina bo boli mnie brzuch z prawej strony zaraz obok pępka - gdzie czuje małego... chyba że to tylko on się jakoś napina... juz sama nie wiem :(

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia urocze fatalaszki :)

jaroszka sliczne sukienki a ta koralowa szczególnie :)

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty bo chyba troche ich dzisiaj jest :)

nat_alia, jaroszka lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Moja mama wczoraj mnie wzięła na zakupy i dostałam od niej majty i spodnie ciążowe ;) kochaną mam mamuśkę :)

Potem zaprosiłam rodziców z moim rodzeństwem do siebie, fajny wieczór spędziliśmy, nawet sobie mój tato z moim B. po dwa piwka wypili a mój tatuś raczej do piwoszy nie należy i rzadko w ogóle rusza alkohol.

Mnie udało się trafić w TESCO na przecenione orchidee z 10 funtów na 50 pensów o.O wzięłam obie ;) Fajne takie są miniaturowe ;)

No i pokazywałam rodzicom jakie mam już ciuszki dla maluszka. Okazało się, ze mam ich całkiem sporo :D nie myślałam, że aż tyle tego jest ;)

nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzwoniłam do gina... powiedział że mam się spakować i jechać na izbę żeby mogli poobserwować brzuszek... trzymajcie kciuki

lili_madlen, Misiowa, Blondik lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymaj się! Na pewno wszystko będzie dobrze! Lepiej tak niz miałabys siedziec i sie martwić. Kciuki zaciśnięte!

21.10.2015 Leon <3
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Witam sie z porannym bólem głowy
    Ta pogoda jest do niczego ... 3 dni grzało i po lecie,takie to lato w tej Polsce naszej:( pogoda do dupy...:(

Dziewczyny Czekamy na zdjęcia z dzisiejszych usg :))

Zakocona u mnie tez będzie zmiana imienia ale jeszcze niewiem na jakie :(

Mój mężuś za granicą a my z córcia same...co to za życie,niby razem a jednak często w pojedynkę :( szlag by trafił...

Natalia trzymamy kciuki. Dobrze ze idziesz do Szpitala po co się stresować w domu. Tak chociaż przebadają dostaniesz leki rozkurczowe i będzie ok. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 10:03

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa daj znać co po wizycie dr powiedział.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, ja fb to już miałam jeszcze zanim on się w polsce znany zrobił ;)
    Muszę najpierw mu porobić foty lepsze, ale tak mi jakoś się nie chce :/

Nie daję rady chodzić w stanikach. Serio. Ciągle mi koszmarnie duszno i ciężko się oddycha i bez nich, a w nich jeszcze gorzej. Jak rozpinam, to mega ulgę czuję..

Battinka, to mam ci tę Polę usunąć?

Idę prasować.. Nie chce mi się :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Natalia, widzę, że gin woli dmucha ć na zimne. Ale to bardzo dobrze, będziesz spokojniejsza :)

Zakocona, ja ze stanikami mam tak samo :/ Jakikolwiek by nie był, to czuję, że mi niewygodnie i właśnie źle się oddycha. Najlepiej czuję się bez, ale zmuszam się do noszenia...

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka super, ze zadzwonilas! Daj znać co w szpitali powiedzą!

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Natalia kurcze , powodzenia oby wszystko było ok ! :*
    Laski jak wizyty ? Ja zaraz wyruszać będzie , zjadlam sniadanko , poszlam do WC i sluchajcie. .. tak jakby nie mogę do końca jakbym cos delikatnie musiala wyprzeć ale bezbolesne oczywiście całkowicie:) i taki śluz w końcu ze mnie wykąpał biały , gesty ale jak się podcieralam to nie było nic , raz miałam juz taka akcje ale dużo mniej i tak niezauwazalnie prawie a teraz normalnie ten śluz kapal chwileczke w maleńkich kroplach ...sprawdzilam sobie jak cie mogę szyjkę i zglupialam , wszystko tam napuchniete ze nie wiem czy szyjkę czulam czy jest ona tak wysoko zamknięta a wyczulam cos miedzy szyjka itp napuchniete i dotykając jednocześnie tego i tego miałam dziwne uczucie roztwartej szyjki ale zaraz szlam palcem w gore i tak jakby szyjka zamknięta bo wczesniej kawałek psiochy napuchniete dotknelam eh ... No nie wiem zglupialam chyba: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/931f7496ec57.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/860b0f93ec08.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8ab70eeb86e.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2b5dc6151ed.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c51c0ba5e10.jpg

A propo kompletow z tk maxx dalam za ten 70zl a jest cieplitki kocyk-rozek z kapturkiem, skarpetki sliniak, body, pajacyk czapeczka i maskotka

onka, lili_madlen, Natka88, Misiowa, jaroszka, lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona, wydaje mi sie, ze szyjka na tym etapie juz chyba jest na tyle wysoko, ze ciezko ja dotknac (choc pewnie u kazdej inaczej)... Skoro dzisiaj masz wizyte (jeśli dobrze pamietam) to spokojnie, powiedz o śluzie i parciu, ale jeśli dalej nic nie leci, to ja bym była spokojna :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn kochana parciem tez tego nie mogę nazwać , źle ujelam . Takie jakbym siuska wypuścić nie mogła . No tutaj położna w Anglii robi USG a nie lekarz ale powiem i jak cos poprosze o kontrole . Co do szyjki właśnie nie wiem , miałam takie wrażenie ze dosięgnąć jej nie mogę a dotknelam cos innego

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ