Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nat_alia dobrze ze taka decyzja lekarza
bedzie dobrze nic sie nie martw
Co do stanikow to faktycznie cos w tym jest ze uwieraja i niekomfortowo sie w nich czuje ale zamienilam zwykly stanik na fajny sportowy i o niebo lepiejsportowy nosze kiedy tylko mowe a zwykly tradycyjny jak juz musze
-
nick nieaktualny
-
za każdym razem mialam ten sam problem. nawet ze stanikami od brafitterki. bo biust mam spory, ale jestem szczupła pod biustem i zawsze mi ciężko staniki dobrać.
zresztą różnicy mi nie robi czy mam sportowy obecnie z rozciągniętą gumką, czy do karmienia. cisną mnie i tyle. i cały czas mam uczucie ciśnięcia pod biustem czy mam stanik czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:03
-
jaroszka wrote:Dzien dobry
Ja dzisiaj szalałam z siostra na zakupkach. Byłyśmy w tk maxx, bo ja chciałam sobie kupić kiecki na sesje brzuszkowa i udało sie! Mam dwie długie do kostekjeszcze mężowi koszulkę i gatki kupiłam! Moja Ania tez zaszalala, cieszyła sie jak dziecko, bo jej stary na urlopie i został z dzieciakami w domu, a my na miasto
bo tak to nie ma kiedy ja wyrwać....
Dopiero tyłek posadziłam na kanapie, bo obiad musiałam ogarnąć....i tak mam opóźnienie....maz zaraz bedzie, a gulasz jeszcze sie w garze gotuje....ehh
Witam kobietki nowe i te, których dawno nie było
Widzę, ze temat imion i bieguneknasze imię jest tak normalne, ze nikt nie narzeka, a jakby tylko ktoś pisnal to bym swoje zdanie w temacie jasno określiła.
Biegunki nie mam, ja to w druga stronę....
Gdzie sie podziewa druga świnka??? Wszystko ok, bo dawno Cię chyba nie było ??
Zakocona co z buraskiem??
Heh ja też myślałam że nasze imię jest tak normalne i pospolite że nie ma do czego się przyczepić, a jednak moja babka to jak Polkosi zareagowała:) Też się na początku tak wkurzyłam, a potem mówię olać to;) Ona: "Jak?Kuba? To będą go kubek wołać. Dajcie Karol tak ładnie Karolek, albo czekaj miałam jeszcze takie imię na myśli, czekaj czekaj zapomniałam, ale jak sobie przypomnę to Ci powiem"
Zatkało mnie:) I mówię: ale my już wybraliśmy imię i takie nam się podoba. To ona: Yhm i takie Wam się podoba?? I głupia mina jakaś. Masakra z tymi babciami co?polkosia lubi tę wiadomość
-
My już po wizycie, wszystko w porządku. Dzisiaj było bez pomiarów, tylko sprawdzenie jak tam Mała, położenie itd. Nie wiem ile waży. Nie mam też zdjęcia. Kolejna wizyta 14 sierpnia. Doktorek miał problem, że chcę L4. Śmieszny jest. 6 miesiąc ciąży a ja dopiero zwolnienie zaczynam i ten ma problem. Jeju. I oczywiście znowu widział pępowinę trzynaczyniową, a nie dwunaczyniową - co ostatnio widział inny lekarz na lepszym sprzęcie. Nic się nie odezwałam, bo jakoś tak głupio mi było, że poszłam do kogoś innego.
jaroszka, paula1, Muffinka1019, IviQ, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kochane z tym kotem...hehe jak wete a było ich dwóch.usłyszeli od nas co ten kocur wyprawia to wprost powiedzieli,że nie wiedzą czy kastracja pomoże ale nigdy nie spotkali się z taką sytuacją
oczywiście na kastracje musimy sie umówić więc za tydzień jak R będzie miał na rano to w poniedziałek pojedziemy
A o egzorcyście myślałam ale to już ostateczność
Rany śliczne te Wasze ciuszkija dzisiaj zamawiam parę kosmetyków,sobie do szpitala co nie co i dla dziecka braki
jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Mr Mruczek
Pododawałam ogłoszenia, no i czekamy teraz czy ktoś się w ogóle zgłosi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c89daad3f29.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99f2c9b2b519.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bef44998298f.jpg
Battinka, ok, usunęłam.
agania, najważniejsze, że wszystko jest z małą dobrzeA co to ta pępowina trzynaczyniowa?
PauLLa, moim zdaniem na pewno go wyciszy. Może nie od razu, bo to tak nie działa, jak kocur burzę mieć zacznie, ale z biegiem czasu, jak mu testosteron zacznie opadać, to będzie spokojniejszy.
Jadę na manicure i po kotkę z krycia. Rany jak mi się łamią i rozdwajają paznokcie w tej ciąży okropnielili_madlen, jaroszka, Lexie, IviQ lubią tę wiadomość
-
Nenka śliczny komplecik.
Paulla co do spania w szpitalu to ja tutaj śpię bezproblemowo serio.
Troche boli mnie w pachwinie jakby jskby wyżej koło jajnika ale gin pomacal podusil i nic nie stwierdzil.
pisalam już na fb ze crp pozostalo niezmienione czyli 21. Mogło by spaść ale ważne że nie wzrosło bez antybiotyków.
Zrobili mi też morfologie i tez wyszla ok wiec żelaza nadal nie muszę dosatkowo łykać.
Przepraszam za błędy ale jakoś nie umiem pisać przez tel hi hi
Aaa i Hania waży wg dzisiejszego usg 900 g
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
zakocona - jeden lekarz uważa, że pępowina jest trzynaczyniowa (prawidłowa) a drugi, że jest dwunaczyniowa (nie do końca prawidłowa, ale się zdarza). Dwunaczyniowa występuje u około 1%-2% kobiet w ciąży i może świadczyć o wadach serca dziecka, albo wadach nerek, zawsze występuje przy tych wadach, ale w drugą stronę też może być tak, że nie ma żadnych wad tylko po prostu raka pępowina i ten drugi lekarz uważa, że u Oliwki wszystko w porządku tylko po prostu pępowina jest dwunaczyniowa - ale to nie jest nic nienormalnego tylko trzeba to kontrolować.
-
Ja już też po wizycie. Antek waży już 1700
najlepsze jest to, że mój mąż jak się urodził to ważył 1900 bo był wcześniakiem i bliźniakiem
FreshMm, szczesliwa_mamusia21, madu, agania, lili_madlen, jaroszka, Wredotka, onka, Misiowa, Natka88, Bąbelek, paula1, lojkalojka, Lexie, ZakręconaOna, ewwiel, Muffinka1019, zakocona, IviQ, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za kciukasy dziewczyny !
My po wizycie wszystko dobrze , nie mam wyraznych zdjec wiec nie daje , bo moj akrobata tak szalał ze tylko jajeczka sie udalo uchwycicA no i mały waży 1208 gram !
Agania najwazniejsze ze z mała wszystko dobrze !
Arielka no to ładnie, pyzulki nasze kochane
nenka super zestawik !
Zakocona , oby mruczek znalazl domek
FreshMm, madu, agania, lili_madlen, jaroszka, onka, Misiowa, paula1, lojkalojka, Lexie, Muffinka1019, zakocona, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArielka wrote:Ja już też po wizycie. Antek waży już 1700
najlepsze jest to, że mój mąż jak się urodził to ważył 1900 bo był wcześniakiem i bliźniakiem
nawet bardzo duzy
Piekny ten zestaw ubranek
Skasowalo mi w ogole to co chcialam napisac, a pisze z tel i juz zapomnialam co komu mialam wiecej napisac eh ;P