Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jestem po usg i z młodą wszystko ok, szyjka tez w porządku na szczęście. M zostaje do niedzieli bo dostał zwolnienie i z tego się ciesze. Co do strat to zalany salon trochę i rozwalone deski na strychu bo szukali miejsca ognia. Także w sumie nie jest najgorzej... Ale stres ogromny
Później Was nadrobie...
Dziekuje za wsparcie...
jaroszka, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia, ss, agaton, lili_madlen, zakocona, annggela, Blondik lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualny
-
Hmm to ja sie wypowiem co na ten temat myśle.
Wysyłałam kiedyś linka do mamazone tam było duzo przydatnych informacji i na przykład położna odradzala poduszkę. Jeżeli mamy obawę dotycząca śmierci lozeczkowej to wystarczy jedynie podłożyć pod nogi łóżeczka tam gdzie dziecko bedzie miało główkę ksiazki i w ten sposób chronimy malca. Poza tym takie wynalazki typu poduszka klin czy mata to sie stosuje przy wczesniakach.
Podkreślam, ze to moje zdanie, a każda z Was zrobi jak uważa. -
O matko ja chyba zwariuję tyle niebezpieczeństw... a szczerze mówiąc to jak my byłyśmy małe to nie było tego wszystkiego i jakoś żyjemy... czasem mam wrażenie, ze to napędzanie gospodarni - byle kupić ;/
Blondik lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Onka, do wózka myślałam o kombinezonie i kocyku. Grubość kocyka zależna oczywiście od pogody. Mam też podusię do kompletu z kocykiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:41
onka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ale taka poduszka klin kosztuje grosze, a na pewno nie zaszkodzi
Z reguły położne polecają, aby w ogóle nie kłaść poduszki lub właśnie taki klin. Ja chyba dałam za swój 20 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:44
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Witam się
ss wrote:Ja tez zakochana w minky;))zamowilam kocyk,ochraniacz na lozeczko,rozek i organizer wszystko jako komplet minky plus bawełna.tak jak wspomnialam posciel sobie narazie darowalam ale kto wie czy jak maly nie bedzie wiekszy to nie dokupie do tego poscieli z minky.nie zastanawialam sie nad tym;)
Ja też na razie nie kupuję pościeli. Dziecko zamierzam kłaść w otulaczu. A kocyki minky-bawełna, kupię jeden z grubszym wypełnieniem (który się przyda do wózka) i dwa cienkie.
-
Przepraszam, że Was tak zalewam moim szczęściem ale same rozumiecie pewnie co czuję, wiem od soboty o tym, że noszę Hanię w brzuchu więc nie ma się chyba co dziwić, a to pierwsze i na razie jedyne typowo dziewczęce ciuszki - reszta unisex
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:08
onka, Magnosia, Fatim, lojkalojka, madu, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, polkosia, jaroszka, agaton, Muffinka1019, lili_madlen, Natka88, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Arielka Ja tez ostatnio chodze wściekła bardzo ...
SS ale Ja Cie urazilam , ze mówisz ze boisz się pisać ? Jejku kochana jak tak to przepraszam , Ja nie miałam zupełnie nic złego na myśli . :*
Magnosia wygladasz super !
Wiedźma aaaa aaaaa gratuluje córeczki !ubrania piękne .
Magnosia, WiedźmaMaKota, ss lubią tę wiadomość
-
onka wrote:Wiedźma, generalnie ma zapobiegać zakrztuszeniu (i jak mówi Magnosia śmieci łóżeczkowej).
A do wózka czego będziecie uzywać na początek? Kombinezon + kocyk czy jakaś pościel?
Ja kupiłam komplet - cienka podusia + kołderka. O, taki
http://dolly.com.pl/pl/p/Zestaw-do-wozka-MATRIOSZKI/475
A wiadomo, że na mrozy to i kombinezon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 16:25
onka, WiedźmaMaKota, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn