Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka, ze denerwuje to mało powiedziane
w sobotę rano plakalam przez godzinę bo teściowa za głośno rozpakowywała zmywarkę. Juz nie spałam, ale mimo to bylam na nią tak wściekła, bo gdzie tu szacunek dla być moze jeszcze śpiących ludzi
na razie mi nerwy przeszly, zobaczymy na jak długo
hehe spokoju życzę
Arielka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
ja dziś sama z Szymkiem, bo mąż po urlopie wrócił do pracy. Nie lubię być sama, ale cóż. Z racji cukrzycy mam co robić, co chwilę, muszę szykować sobie coś do jedzenia i myśleć, co zjeść tym razem
Po za tym, mam już całkiem sporo przygotowane dla małego. W szafie rzeczy poukładane, a wolnej chwili idę tam, otwieram szafę i oglądam, układam na nowo - uwielbiam to
Mam jeszcze za mało ubranek, ale ponieważ nie wiem, jaki Szymciu się urodzi, to poczekam bliżej terminu i wtedy co nieco jeszcze dokupię.
Little Frog lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Arielka wrote:tez macie tak ze wszystko was denerwuje? nie wiem czy tak bede miala do konca ciazy ale od kilku dni mam ochote wszystko i wszystkich rozszarpac:/
Arielko, ja się też denerwuję, a najbardziej cierpi na tym mój mąż. Najgorsze jest to, że wiem, że źle robię, że przesadzam, a nie potrafię się opanować...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
ja sie na mojego tak w sobotę wydarłam jak nigdy i sam mi to przyznał, że jescze mnie tak wsciekłej nigdy nie widział, aż mi sie przykro zrobiło. Ale nerw jak szybko przyszedł tak szybko odszedł. I w sumie jak bym tych swoich emocji nie trzymała to byłoby nieciekawie...Na szczeście mam tylko R na ktorego sie moge wkurzac jakoś bardziej, z cała resztą ludzi widze się zbyt krótko21.10.2015 Leon
-
Niektóre z Was pisały, że boją się wyrażać swoich opinii, bo zaraz atak. No więc proszę Was, abyście się nie bały i pisały o wszystkim. Po to jest to forum. Ja na pewno nikogo nie krytykuję, a chętnie czytam różne opinie na ten sam temat. Tym bardziej, że wiele z tych spraw nie jest oczywistych...
Blondik, polkosia, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Dziś naszła mnie pewna refleksja, otóż czas leci niesamowicie szybko. To cudownie, bo niedługo powitamy swoje maleństwa. Jednak okres ciąży też jest niezwykły. Ja bardzo lubię ten stan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:40
Blondik, jaroszka, aanaa, Little Frog, ss, Fatim, madu, onka, Nynusia, lojkalojka, agania, miska2503, Bąbelek, stokrotka25, jacusianka, BATTINKA, soraya, agaton, Muffinka1019, ~Rewianka~, lili_madlen, Natka88, paula1, annggela lubią tę wiadomość
melenaxoxox wrote:a mnie przez te moje humorki ciążowe bratowa mojego męża chce do psychologa wysłać bo mówi ze przesadzam i ze nie zdziwi się jak mój mnie zostawi. fajnie co nie?
No nie fajnie właśnie, jak można się tak wtrącać i jeszcze takie opinie wygłaszać?melenaxoxox lubi tę wiadomość
Magnosia wrote:No nie fajnie właśnie, jak można się tak wtrącać i jeszcze takie opinie wygłaszać?
ona rok temu urodziła i chyba zapomniała jak to jest i z pewnością powie ze ona tak nie miała ale nie każda kobieta przeżywa ciążę tak dobrze jak ona.
śliczny brzusio masz, ja mam o wiele od ciebie mniejszy.
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Kochane moje a ja Wam muszę się do czegoś przyznać. Nie wytrzymałam i pojechaliśmy z B. w sobotę na gender scan
Nasze maleństwo tym razem było bardzo grzeczne podczas badania i od razu pokazało co ma między nóżkami. Jestem taka szczęśliwa bo spełni się moje kolejne marzenie, będziemy mieli córeczkę
Mała waży kilogram i jest prześliczna
szczesliwa_mamusia21, ss, madu, onka, Magnosia, Little Frog, Nynusia, lojkalojka, jaroszka, agania, miska2503, Bąbelek, ZakręconaOna, stokrotka25, soraya, agaton, Muffinka1019, lili_madlen, Natka88, paula1, zakocona lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Melenaxoxoxox, ja bym na Twoim miejscu utarła jej nosa i pokazała, jacy jesteście szczęśliwi i zakochani. Pomyśl o tym
Jak taka zołza, to znaczy, że nie warta zaufania i nie wszystko powinna wiedzieć, o!
melenaxoxox lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyArielka, ja dzisiaj chodzę zła jak osa do tego stopnia, że na niczym się nie mogę skoncentrować, a mam merytoryczną robotę. To jeszcze bardziej mnie wkurza
Nawet mnie dziś poirytowało to, że kołderki w IKEI mają inny rozmiar niż standardowy (w sumie to nic nowego, zawsze tak jest w IKEI), a ja będę miała pościel z IKEI i nie mogę do niego dopasować teraz pościeli, którą sobie upatrzyłam. No i już mi się złośnik włącza
Najgorsze jest to, że człowiek sobie zdaje sprawę z tego, że taka złość jest nieracjonalna, ale jakoś ciężko to opanować.
Magnosia, świetnie wyglądasz!Magnosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to może podrzucę gnębiący mnie temat. Czytam o tym, pod czym noworodek powinien spać. I generalnie widzę, że na początek kołderki i kocyki są odradzane, polecane beciki, śpiworki albo po prostu grubsze śpioszki. Jakie jest Wasze zdanie?