WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, ze denerwuje to mało powiedziane :) w sobotę rano plakalam przez godzinę bo teściowa za głośno rozpakowywała zmywarkę. Juz nie spałam, ale mimo to bylam na nią tak wściekła, bo gdzie tu szacunek dla być moze jeszcze śpiących ludzi :D na razie mi nerwy przeszly, zobaczymy na jak długo :) hehe spokoju życzę ;)

Arielka lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    ja dziś sama z Szymkiem, bo mąż po urlopie wrócił do pracy. Nie lubię być sama, ale cóż. Z racji cukrzycy mam co robić, co chwilę, muszę szykować sobie coś do jedzenia i myśleć, co zjeść tym razem ;)
    Po za tym, mam już całkiem sporo przygotowane dla małego. W szafie rzeczy poukładane, a wolnej chwili idę tam, otwieram szafę i oglądam, układam na nowo - uwielbiam to ;)
    Mam jeszcze za mało ubranek, ale ponieważ nie wiem, jaki Szymciu się urodzi, to poczekam bliżej terminu i wtedy co nieco jeszcze dokupię.

Little Frog lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    tez macie tak ze wszystko was denerwuje? nie wiem czy tak bede miala do konca ciazy ale od kilku dni mam ochote wszystko i wszystkich rozszarpac:/

Arielko, ja się też denerwuję, a najbardziej cierpi na tym mój mąż. Najgorsze jest to, że wiem, że źle robię, że przesadzam, a nie potrafię się opanować...

• madu Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie na mojego tak w sobotę wydarłam jak nigdy i sam mi to przyznał, że jescze mnie tak wsciekłej nigdy nie widział, aż mi sie przykro zrobiło. Ale nerw jak szybko przyszedł tak szybko odszedł. I w sumie jak bym tych swoich emocji nie trzymała to byłoby nieciekawie...Na szczeście mam tylko R na ktorego sie moge wkurzac jakoś bardziej, z cała resztą ludzi widze się zbyt krótko :)

21.10.2015 Leon <3
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre z Was pisały, że boją się wyrażać swoich opinii, bo zaraz atak. No więc proszę Was, abyście się nie bały i pisały o wszystkim. Po to jest to forum. Ja na pewno nikogo nie krytykuję, a chętnie czytam różne opinie na ten sam temat. Tym bardziej, że wiele z tych spraw nie jest oczywistych...

Blondik, polkosia, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z natury jestem furiatka, agresywna, upierdliwe i czepliwa. W ciazy wszystko jak ręka odjął :)
    Maz zadowolony w końcu :D

Little Frog, Natka88 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko marudzę :)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie przez te moje humorki ciążowe bratowa mojego męża chce do psychologa wysłać bo mówi ze przesadzam i ze nie zdziwi się jak mój mnie zostawi. fajnie co nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 14:10

l22nqps6zs1m82ws.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś naszła mnie pewna refleksja, otóż czas leci niesamowicie szybko. To cudownie, bo niedługo powitamy swoje maleństwa. Jednak okres ciąży też jest niezwykły. Ja bardzo lubię ten stan.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:40

Blondik, jaroszka, aanaa, Little Frog, ss, Fatim, madu, onka, Nynusia, lojkalojka, agania, miska2503, Bąbelek, stokrotka25, jacusianka, BATTINKA, soraya, agaton, Muffinka1019, ~Rewianka~, lili_madlen, Natka88, paula1, annggela lubią tę wiadomość

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    a mnie przez te moje humorki ciążowe bratowa mojego męża chce do psychologa wysłać bo mówi ze przesadzam i ze nie zdziwi się jak mój mnie zostawi. fajnie co nie?

No nie fajnie właśnie, jak można się tak wtrącać i jeszcze takie opinie wygłaszać?

melenaxoxox lubi tę wiadomość

• melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    No nie fajnie właśnie, jak można się tak wtrącać i jeszcze takie opinie wygłaszać?

ona rok temu urodziła i chyba zapomniała jak to jest i z pewnością powie ze ona tak nie miała ale nie każda kobieta przeżywa ciążę tak dobrze jak ona.

śliczny brzusio masz, ja mam o wiele od ciebie mniejszy :(.

Magnosia lubi tę wiadomość

l22nqps6zs1m82ws.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje a ja Wam muszę się do czegoś przyznać. Nie wytrzymałam i pojechaliśmy z B. w sobotę na gender scan :)

Nasze maleństwo tym razem było bardzo grzeczne podczas badania i od razu pokazało co ma między nóżkami. Jestem taka szczęśliwa bo spełni się moje kolejne marzenie, będziemy mieli córeczkę <3

Mała waży kilogram i jest prześliczna <3

szczesliwa_mamusia21, ss, madu, onka, Magnosia, Little Frog, Nynusia, lojkalojka, jaroszka, agania, miska2503, Bąbelek, ZakręconaOna, stokrotka25, soraya, agaton, Muffinka1019, lili_madlen, Natka88, paula1, zakocona lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melenaxoxoxox, ja bym na Twoim miejscu utarła jej nosa i pokazała, jacy jesteście szczęśliwi i zakochani. Pomyśl o tym ;) Jak taka zołza, to znaczy, że nie warta zaufania i nie wszystko powinna wiedzieć, o!

melenaxoxox lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosi pięknie wyglądasz ! kwitnąca mamusia , az milo popatrzeć ! <3

Wiedźma Super ! Teraz to juz kazda wie co sie chowa w brzuszku , gratulaaacje córeczki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 14:28

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia super wyglądasz :)
    Melenaxoxoxox nie pamięta wół jak cielęciem był, olej ją ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia dobry pomysł :P ale jeszcze jakby mój mężus był taki chętny to by było dobrze a on za swoją rodziną murem stoi

l22nqps6zs1m82ws.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim nawet nie wiesz ile przez nią płakałam a mój mąż ją poparł, ale staram się

l22nqps6zs1m82ws.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, ja dzisiaj chodzę zła jak osa do tego stopnia, że na niczym się nie mogę skoncentrować, a mam merytoryczną robotę. To jeszcze bardziej mnie wkurza ;) Nawet mnie dziś poirytowało to, że kołderki w IKEI mają inny rozmiar niż standardowy (w sumie to nic nowego, zawsze tak jest w IKEI), a ja będę miała pościel z IKEI i nie mogę do niego dopasować teraz pościeli, którą sobie upatrzyłam. No i już mi się złośnik włącza ;)

Najgorsze jest to, że człowiek sobie zdaje sprawę z tego, że taka złość jest nieracjonalna, ale jakoś ciężko to opanować.

Magnosia, świetnie wyglądasz!

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, wielkie gratulacje!!!

Melenaxoxox, poradzisz sobie z mężem, kobiety mają swoje sposoby ;) :))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to może podrzucę gnębiący mnie temat. Czytam o tym, pod czym noworodek powinien spać. I generalnie widzę, że na początek kołderki i kocyki są odradzane, polecane beciki, śpiworki albo po prostu grubsze śpioszki. Jakie jest Wasze zdanie?

‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ