Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleście Laski naprodukowaly stron hehe.
Dużo chciałam odpisać,ale nie zapisalam sobie co ktoś dokladnie pisala i mój mozg ciążowy juz nie pamięta:/
Zakręcona,tylko nie waz sie robic kolejnej akcji z prawie spadaniem ze schodów jak będziesz miała zaparcia,ani nie polecaj tego nikomu,kto będzie prosił o pomoc w tym temacie hahaale tak na serio to dobrze,ze nic się nie stało,bo by byly problemy...
Ej,moja dzidzia czkawki nie miała w ogóle,mam nadzieje,ze nie tylko moja i ze to normalne?
Ja planuje kupic rożek do spania i ta podusie klin tez,bo mam kolderke a nie mam podusi a z tego co widziałam są dostępne na necie tylko kolderki. Mam nadzieje,ze takiego klina moze tez starsze dziecko używać
Ja jem codziennie jakies słodycze,ale dupa mi urosła i wcale sie nie dziwie i musze przestać w końcu,ale nie jest łatwo...
Dzisiaj w ogóle jakas slaba jestem i chyba w końcu pocwicze dla rozruszania sie,to może mi sie poprawi:)
Juz się nie mogę doczekac wózka,dzisiaj wplacilam pieniadze i jutro ma mi kobitka wyslac:) ciekawe jaki będzie. Zadna z was mi nie odpisała,czy ma wózek Jane Muum albo planuje kupic:) najwyżej będę pierwszajaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Agania wiem kochana wiem ale po prostu noga mi jakoś odmówiła posluszenstwa i się zgiela dziwnie i ledwo poręczy się zlapalam ale juz ok .
Śmiać teraz mi się chce bo aż ruszyła mnie kupa ze strachu a miałam zaparcia trzy dni hahahaha
Świnka Ty to jak przypierdolisz tekst to klękajcie narody!!! Ależ sie uśmiałam!!!!! HehZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Battinka super zestawik !
Te minky sa cudne !
zakrecona a w polowie bez powodu w polowie ze zdenerwowania , za duzo by pisac i zanudzac ale to same pierdoly juz mi lepiej to najwazniejsze ! Dziekuje ze sie zmartwilas kochana :*
Dzis dostalam paczke z Pl i robie przysmak swietokrzyski , kojarzycie te prazynki? Mam zamiar sie zajesć tym i pooprawic humorszczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Magnosia bardzo ładnie wyglądasz
WiedźmaMaKota gratuluję córci
Zakręcona, nie szalej po tym domu, uważaj na siebie!!!
Zaraz zabieram się za sprzątanie, muszę wygonić z siebie leniuszka. Zostało mi jeszcze 9 dni pracy oł je oł je je je
Będę musiała popracować nad wagą, jak wyderzyła od czerwca w górę, nie chce przyhamowaćA to jeszcze 2 miesiące, przecież pęknę jak się nie uspokoi!!!
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Test obciążenia glukozą 75 g. Czy któraś dziewczyna zna się na interpretacji wyników.
Ogólnie wyniki mam w normie tzn:
na czczo: 70
po 1 godzinie: 83
po 2 godzinach: 95
Niepokoi mnie jednak sam mechanizm tzn. po dwóch godzinach poziom glukozy powinien być mniejszy niż po godzinie a u mnie jest odwrotnie ( 3 mies temu wszystko było ok)
Mało tego po powrocie do domu bardzo osłabłam nogi i ręce miałam jak z waty nie mogłam ustać na nogach i zaczęły drżeć mi ręce głównie lewa. Zjadłam śniadanie i po godzinie znowu byłam okropnie głodna.
-
Wlasnie to mialam napisac- Magnosia,wygladacie superancko:)
Muffinka,cieszę sie,ze juz wizja wolnego sie zbliża,pamiętam jak ja odliczalam dni do L4:) a teraz juz cieszę sie wolnym:)
A jak Twoja relacja z mężem?mam nadzieje,ze juz konflikt zażegnany:)
Szczesliwa,zrobilas mi smaka tym przysmakiem i chyba sobie popcorn zrobię
Jaroszka,to juz mnie uspokaja, dzieki (:Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Mi się wydawało, że raz jak napiłam się coli, to maleństwo miało czkawkę, to takie ruchy mniej więcej w tych samych odstępach czasowych przez dłuższy czas. Lekkie, ale wyczuwalne, może się mylę
Bąbelek, ja też się bałam wchodzić na wagę, zmusiłam się dzisiaj, ale chyba będę częściej się ważyć, może w ten sposób zapanuję nad tym.
Agaton, dziękuję za pamięć, już lepiej, w niedzielę się pogodziliśmy, tzn przeszło mi
Dziewczyny mieszkające w UK, koleżanka urodziła niedawno, mówiła, że wykryli u niej bakterię paciorkowca po porodzie, podobno tutaj nie robią posiewu na paciorkowce, czy orientujecie się gdzie mogę zrobić coś takiego? Wiem że to jeszcze czas, ale wolę zapobiegać niżeli liczyć na to, że na pewno wszystko jest ok. Oczywiście będę pytać jeszcze położnej, ale może któraś z Was wie co nie co na ten temat.
-
Wiesz kochana są dwa rodzaj paciorkowca , jest A i B ... Ja mam/ miałam bardziej rok temu w lipcu jeszcze np. Paciorkowce A te co są w gardle od anginy itp one nie są groźne dla płodu ani przy porodzie nie są aktywne ... Za to B juz są szkodliwe i dziecko się może zarazić jeżeli matka ma je a nie dostanie szczepionki .