Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z jeszcze jedna sprawa:) jutro czeka mnie glukoza, lekarz kazał nic nie jeść od 19, a co z piciem wody?
można pić?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
ZakręconaOna wrote:Kochana bo Ty mieszkasz w UK tak ?
Taaak, w UK. Podobno ten posiew nie jest tutaj obowiązkowy, więc go nie robią. A ja bym poszła prywatnie na takie coś, tylko muszę się zorientować gdzie i jak.
Też już mi ciężko, w nocy przede wszystkim jak mam się obrócić z lewego na prawy bok -
Muffinka,dobrze,ze wszystko juz ok:)
Maja,mysle ze wode to spokojnie można pic:)
Ja zdecydowanie poruszam sie jak slonica,zero wdzięku i gracji:)
I mam pytanie. Musze do narodzin dzidzi kupic jakiś porządny mop do podłogi. Czyscioszkami z mężem nie jestesmy i radziliśmy sobie bez,ale przy dziecku go chce podłogę myc,a jak juz kupować sprzęt to porzadny:) co polecacie?
-
Szkalnke wody można wypić rano przed i kubek wody w trakcie
a w ogóle pić można, przynajmniej ja piłam normalnie jak miałam dzien przed ochote
Mi brzuch nie lata jak młody ma czkawke ale jak siedze spokojnie to czuję takie miarowe puk-puk-puk bardzo delikatne przez dłuższy czas, trochę jak pierwsze ruchy
Ja jeszcze jak kaczucha nie chodze, no chyba że przegnę i mnie stopy zaczynaja boleć to wtedy jak jakis kuternoga bo nawet ich nie moge podniesc tylko szoruję po podłodze...;/
W sumie ot moj brzuch chyba w ogole przestał rosnąć, albo sobie musze zrobic zestawienie zdjęć.21.10.2015 Leon -
Aj z tym przysmakiem , jakis lewus ze mnie i nie wyszedl
A w dodatku wypadlo mi lekarstwo z szóstki - witaj dentysto na urlopie !
//
Agaton ja bym mogla polecic mopa obrotowego takiego wirujacego , z tego co widzilam od 27 beda w biedronce za tylko 49 zł ! To jak na nie bardzo fajna cena , to jest moj 3 i juz ostatni , mialam nawet parowego na prad ale nic sie nie rowna z tym , az podlogi myje czesciej niz kiedys , tak ekstra sie tym myje , lekko sprawnie i przyjemnie -
nie wiem jak jest w UK ale mi już wyszły paciorkowce i juz mi lek zapowiedziała że przy porodzie dostanę antybiotyk, jeśli w uk nie zlecaja tego badania wcześniej to pewnie przy porodzie tez nie maja procedury podawania antybiotyku...chociaz ...kto wie:)21.10.2015 Leon
-
Agaton ja tez mopa nie mam wole na kolanach ale tez musze kupic jak będzie dzieciak i myślałam o takim, widziałam kiedyś w Pani Gadżet i w sumie podoba mi sie i niedrogi, a ze mam mało miejsca w mieszkaniu to będzie idealny ;)http://www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/narzedzia-sprzatania-domu/mopy/mop-i-skladane-wiadro-bez-pedala-spin-tastic-mop-238137321.10.2015 Leon
-
Muszę sie pochwalić swoją Panią hematolog, jestem nią zachwycona!
Pamiętacie jak sie martwiłam, ze mi anemia wyszła, bo hemoglobina spadła do 10,4... Ginekolog wpisał wtedy w komentarzu, ze anemia i pewnie gdybym byla tylko pod jego opieka to by mi przepisał żelazo... A tak to Pani hematolog zleciła mi jedynie sprawdzenie stężenia żelaza i wit b12 we krwi i powiedziała, ze lekki spadek hemoglobiny jest naturalny w 2 trumestrze ciazy, a wzrasta w 3 i nie ma sensu mnie faszerowac żelazem, bo z dwojga złego niedobór jest mniejszym złem niż nadmiar.
Oczywiscie okazało sie, ze żelaza mam duzo, wir B12 w normie no i teraz patrzę na moje wyniki z dzisiaj i hemoglobina juz 11,9!!!
Nawet nie jadłam duzo wołowiny i zielonego
madu, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, onka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki za info o mopach:) to tez pewnie kupie taki,tylko nie wiem czy ren z Biedronki czy ten co Madu wyslala,bo mniej miejsca zajmuje. Jeszcze z mężem przedyskutuje:) dzieki!
Jaroszka.takich lekarzy to ja lubięfajnie,ze na takiego trafilas:)
madu, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Jaroszka super ze trafilas na takiego lekarza !
Oj do gazu tez mam ciężka
Agaton fajnie ze się zdecydowalas , one na prawdę są super !
Pije szklaneczke mleka , zapuszczam jakiś film i klade się może usne dziś normalnie.... Dobranoc laseczki :*jaroszka lubi tę wiadomość
-
Ohh dziewczynki problem z zebem wyjaśnione i ulga jest ufff jak się cieszę! !!
Co do kolderki to ja nie będę na początku używać chociaż mam kupiona. Będę albo śpiworek albo rożek zobaczymy.
Jeśli chodzi o czkawke u Nas to samo co u Madu lekko czuć pukniecia ale brzuch wtedy się nie rusza.
Tez chodzę jak słonica i na pewno przytyłam w udach bo jak chodzę w sukienkach to mi się uda obcieraja i robią mi się rany
Kupilam ciasto z wiśniami z jednej z lepszych piekarni mowie może jakoś zjem mimo że przez zęba mam ograniczone pole do popisu. A tu dupa ciasto smakuje proszkiem fuj!!! -
Muffinka wiesz co oni tak samo w UK nie robią obowiazkowo przecież glukozy . Ja się o nią pytalam to dostalam odpowiedz od położnej i lekarza , ze jak pobierają co miesiąc krew i wyszła by glukoza w krwi za wysoka wtedy robią ...
A takto nie trzeba , Ja rodze w Pl wiec nie martwie się o badania paciorkowca ale Ty zapytaj położnejMuffinka1019 lubi tę wiadomość