Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Nenka nie widze Twojego wózka...coś tel strajkuje...ale napewno ładny:* co do zachowania innych...taki kraj dziwny...
Polkosia cuda kupiłaś i zazdroszczę ot co
Nynusia współczuje z tymi zębami...ja się boję że stracę górną lewą czwórkęjakąś taką brzydką mam...
Jaroszka ja tak miałam czasami w poprzedniej ciąży ale taka niby kolka częściej
My już pobudka o 4...mała spina z R ..cwaniaczka będzie zgrywał bo noży z 10weźmie do paru kanapek i syfu narobi a ja mam sprzątać potem...stoje całe dnie przy tych garach i te kanapki robie ale zastanawia mnie jak ten dzik poradzi sobie jak pójdę do tego szpitala. Śmiałam się że siostre będzie prosił o zrobienie i już popukałam go po główce bo ona do szkoły wtedy będzie chodzić...obiadki u mamusi do czasu kiedy nie wypomni mu że je za jej pieniądze
hehe
Wiecie co?jak mnie wnerwia szwagier R to szok...staramy się nie wydawać kasy na pierdoly bo tu centralne trzeba i komin zrobic no i wyprawka czeka a ten debil namawia R na wyjazd na TYDZIEŃ nad morze...tłumaczę że nie możemy sb pozwolić i ok.no i następna wizyta u niego a ten znowu że lepiej jechać w tygodniu...nie no ręce opadają...
Inna sprawa że wczoraj dostaliśmy świeży serek biały i mleko swojskie no i ogórki kiszone wczorajsze...ale tylko kanapki z serkiem i kako na kolacje i lulu...złożył R brodzik ale takie cuda...a gdzie kabina...rany...
Jutro wizyta...superjaroszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie
W końcu się wyspalam hihi !
Dzięki dziewczyny mam nadzieje ze szybko zapomnę o sytuacji z zębami. Młoda fika wiec chyba nie ucierpiała przez moje nerwy. Ja mam nadzieję że nasza będzie miała po tatusiu zeby bo ja mam tragedię ile razy bym nie była w stomatologa tyle razy mam coś do robienia.
Jaroszka tez mam taki ból czasami ale po lewej str ale też kompletnie nie wiem co to..
Dziś ja idę podgladnac mała któraś mamusia ma dziś tez wizytę? ?jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
witam;) fajne rzeczy kupujecie, ja dziś na allegro poluje na laktator, podgrzewacz i inne gadżety.
czeka mnie wieczorem wizyta u dnetysty, spuchło mi dziąsło i policzek przy rosnącej od kilku lat ósemceaż się boję na sama myśl, co mi powie... wolałabym nie wyrywac teraz, bo bez znieczulenia nei dam rady
-
Hej .
Paulla Ty masz te przeboje z rodzinka R , jakieś tłuki normalnie ! Wybacz :*
Jejku laski wspolczuje Wam z tymi zębami !!!
Ja nie mam żadnego do roboty , swojego czasu ... Wieeeeeele lat temu miałam wyrwane dw8e 6 i wsio , ma tym się skonczylo . Nawet 8 mam idealne i jak IDE na wizytę sami jesteśmy w szoku ze wszystko pięknie !
Także wspolczuje mocno: (
Madu powodzenia na glukozie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 08:08
-
Cześć!
Frog, u nas będzie wydatek prawie 3 tys a to i tak taniej bo wujek prawie za robocizne nie liczy..
Blondik, można brać znieczulenie w ciąży. Gorzej, że po wyrwaniu nie wyobrażam sobie nie brać ketonalow kilka, bo ból jest nie do zniesienia. Nie mówiąc o opuchliznie buzi.
Nynusia, powodzenia! Ja dzisiaj do internisty zobaczyć co powie o sercu.
Onka, byłaś już u kardiologa?
Wiedźma, gratulacje córci! Dopiszę do listy jak na laptop wejdę
Zorro, podaj TP, płeć i imię dziecka, to ciebie też dopiszę.
Polkosia, mamaroo to ten bujak?
Ja wczoraj po stresie weekendowym miałam cały dzień brzucho spięte. Ale dzisiaj jest już spoko. Byłam potem u babci i dowiedziałam się, że ani ona ani mama nie miały rozstępów w ciążyA mama jak się urodziła ważyła 5kg! I babcia urodziła ją sn. A sama była dość szczupła.
W nd trzymałam na rękach tego 2tyg synka siostry L. Pobeczalam się oczywiście. Już niedługo będę taką kruszyne swoją na rękach trzymać ♡ No i wkurzyłam się na matkę L, bo jak dostała małego do rąk, to nie chciała nikomu oddać i nie pozwoliła L wziąć własnego siostrzenca na ręceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 08:16
Zorro, Nynusia lubią tę wiadomość
-
My świnki dwie mamy piękne ząbki
Dzien dobry!
Dzieki dziewczynki za odpowiedzi w kwestii tego bliżej niezidentyfikowanego "bólu"
Paulla ja tez jutro mam wizytę, tzn. tylko usg - to na życzenie
Rozumiem, ze maz sie z Toba w kwestii wyjazdu zgadza?
Melana kciuki zacisniete!
Blondik powodzenia u dentysty!
Moje dziecko jeszcze śpi....nie lubię jak sie nie rusza....szczególnie, ze o tej porze jak M wyjeżdża do pracy to zawsze sie kręci....
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zakocona !!!
Jestem pełna podziwu dla Babci !jaki to musiał być wysiłek dla Babci jejku !
Jaroszka spokojnie , przecież to mały człowiek który czasami tez ma ochotę dłużej pospac albo wczesniej wstać i buszowac , identyko jak Mamusia i Tatuś !
Głowa do gory swinkoa raczej świnki dwie juz hihi
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Masz racje! Muszę przestać wariować, bo zbzikuje!
Zarzuce inny temat. Wczoraj rozeslalam do znajomych info o mojego męża 30 stce. Ma 26 sierpnia, a wyprawiam mu 29 sierpnia.
Jak wszyscy przyjdą to bedzie nas około 15 osób + dzieci. Tak sie zastanawiam, czy standardowo robić grilla? Czy moze Wy macie jakieś fajne imprezowe menu?
Prezent juz wybrany, moj maz to urodzony astronom, tylko niestety nigdy nic w tym kierunku nie zrobił...traktuje to tak hobbystycznie, a jako dobra żona chce rozwijać jego pasje i kupuje mu profesjonalny teleskop....za UWAGA 1300 zeta!
Oczywiscie pewnie połowa mi sie zwróci, bo goście tez sie składają, ale nie za duzo, bo tez nie chce ich obarczać kosztami, szczególnie ze to ja sama ten prezent wymyśliam...moj M gadał często, ze chciałby taki, ale zawsze było szkoda kasy....wiec jak sie nadarza okazja i to piękna, bo zmiana kodu-trojka z przodu, to postanowiłam kupić....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 08:40
Zorro, FreshMm, Nynusia, Blondik, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Natka88, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Która to mi poleciła film funny games?
Po pierwsze to nie był horror, a po drugie prawie z mężem usnelismy
Jest tam jedna taka długa scena, co zupełnie nic sie nie dzieje i trwa chyba pół godziny! Jak sie zbierają z podłogi....ale dluzyzna nic nie wnosząca ....
Przepraszam jakby co, ale chciałam sie szczerze wypowiedzieć, bo w końcu gusta sa rożneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 08:46
-
Cześć laski. ale jestem niewyspana
muszę wyjść z psem bo mam pod opieką, moi rodzice pojechali na 3 tyg do Polski a ja zostałam z psem... a tak mi się nie chce, pogoda też nie zachęca
no ale muszę się ubrać i iść bo mi się w końcu w mieszkaniu wysika a wtedy to bym chyba zwariowała. Mam go od środy a już mam dość, B. się śmieje, że jego największą wadą jest to, że nie jest kotem i ma rację
no nic nie poradzę na to , że nie przepadam za psami... a ten to jest wyjątkowo dziwny, nic mu nie smakuje a jak je to mam całe mieszkanie do sprzątania bo roznosi wszystko, nie je w ogóle nad miską
już mi zarzygał też beżową wykładzinę w korytarzu
I wcale nie jest tak, że mu się krzywda u mnie dzieje, nawet ma tutaj dobrze bardzo, jednak po raz kolejny dochodzę do wniosku, że nie będziemy mieli nigdy psa.
Robimy drugiego Dziedzica
-
Blondik spokojnie znieczulenie Ci stomatolog da ja od piątku przyjęłam 5 dawek i jest ok ale faktycznie musi być to inne znieczulenie niż dla normalnych osób.
U mnie po pół godziny już ie było znieczulenia w organizmie.
Zakocona wyobrażam sobie co musiałaś czuć trzymając takiego maluszka na rękachmoja koleżanka urodziła tydzień temu dziewczynkę Kornelkę (3150g 55cm) i widziałam ją tylko na zdjęciach a i tak się popłakałam
Jaroszka myślę, że grill dobry pomysł zwłaszcza dla kobiedy w ciąży - tak byś musiała stać przy garach pewno pół dnia jak nie dłużej
Tak w ogole to zjadłabym karczusia z grilla...
jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość