Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po spotkaniu ze swoją położną srodowiskową która automatycznie jest moją kolezanka i załatwiła mi na sierpień darmową szkołę rodzenia
Bo to był warunek żeby mieć właśnie ją
Magnosia ślicznie wyglądasz
Wiedzma tak sie własnie zastanawiałam kiedy się złamiesz i bedziesz chciała sie dowiedziecNa maxa zatem gratuluje córeczki
Ja zakupiłam do spania rożek na pierwszy miesiąc a potem śpiworekMagnosia lubi tę wiadomość
-
mi tez w uda poszło i sukienki u mnie odpadają, tez mi se uda ocieraja i boli:(
ja ostatnio jak wychodze na zakupy, to nie moge sie powstrzymac przed kupieniem babeczek z malinami albo truskawkami, i zgubą moją jest to że mam cukiernie przed samym wejsciem do bloku21.10.2015 Leon -
Jaroszka tak czytam twój post odnośnie żelaza i musze stwierdzić ze miałam b.podobne wyniki przed i po
oczywiście żelaza nie brałam Ginek przepisał mi b12 i zestaw witamin Falvit mama no i wyniki sie poprawily
Takze dobrze ze są jeszcze ostrożni lekarze i nie faszerują od razu niewiadomo czym
Magnosia zapomniałam Ci napisać, ze dobrze wyglądasz w ciąży. Tobie kochana tylko w ciążę zachodzićty to raz ze jesteś szczuplutka a dwa ze chyba za dużo nie przytyłaś co
Dziewczyny widzę ze piszecie o paciorkowcach jak czytam o tych bakteriach to mnie szlag trafia. Moja córcia urodziła się z bakteria gronkowiec(bakteria szpitalna) skąd to dziadostwo sie bierze to niewiem ale jestem trochę przerażona czy tą moją drugą tez to czekaMagnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
bursztynowa.lady wrote:Test obciążenia glukozą 75 g. Czy któraś dziewczyna zna się na interpretacji wyników.
Ogólnie wyniki mam w normie tzn:
na czczo: 70
po 1 godzinie: 83
po 2 godzinach: 95
Niepokoi mnie jednak sam mechanizm tzn. po dwóch godzinach poziom glukozy powinien być mniejszy niż po godzinie a u mnie jest odwrotnie ( 3 mies temu wszystko było ok)
Mało tego po powrocie do domu bardzo osłabłam nogi i ręce miałam jak z waty nie mogłam ustać na nogach i zaczęły drżeć mi ręce głównie lewa. Zjadłam śniadanie i po godzinie znowu byłam okropnie głodna.
To są tak niskie wyniki, że zupełnie nie masz się czym martwićKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
O wlasnie miałam pisac Wiedzma,ze gratuluje córeczki Haneczki:) śliczne imię
Mi tez się uda troche obcierają,ale to jak mi nogi spuchna, póki co w uda poszlo,ale jeszcze nie obciera boleśnie,ale juz się skarżyłam małżowi,ze grubas ze mnie:D
Nynusia, super, że z zębem wszystko ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 21:46
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe słowa kochane
Prawda jest taka, że wszystkie piękne teraz jesteśmy i kropka. A że chodzimy jak kaczuszki (ja też tak chodzę od jakiegoś czasu), to w niczym nam nie ujmuje
Zakręcona, dobrze, że jesteś cała i zdrowa.
Battinka, piękne rzeczy kupiłaś. Te kompleciki to wózka cudne!
Ja mam jeden śpiworek, ale dość cienki. Muszę chyba poszukać coś grubszego jeszcze. Bo kołderka i kocyki muszą poczekać. A czy w rożku by miał wygodnie spać... ? Sama nie wiem...
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 21:26
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jaroszka w pt wyrwana 8 a tu okazało się ze mam stan zapalny i wyszła ropa dwa dni wylam z bólu gdzie dziś przez to ze nie mogła zrobić rtg zerwała skrzep i czyścila zebodol a to nie to !!!okazało ze że ropa przeszła na korzeń 7 i jeszcze kanalowka i znów antybiotyk musze brać i w ogóle masakra jak wracałam to wylam z bólu a teraz ulga niesamowita po 3 dniach bólu i nie spania w nocy
Jednak ochota silniejsza i trochę ciacha wciagnelam.
Magnosia super kurcze tylko pozazdrościć figury i tego ze tak mało przytylas;)
Tez lecę spać dobranoc mamusie :*
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie zjadłam pizzę
I zaraz idę spać
Wydałam dziś majątek. Zamówiłam wózek, kołyskę (w końcu zdecydowałam się na BabyBjorn) i Mamaroo~Rewianka~, Magnosia, jaroszka, Natka88, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, mnie maz wyciagnal na tydzien do tesciowej (trzymajcie za mnie kciuki)
Jechalismy o 6 pociagiem skm i wyobrazcie sobie corka byla marudna i chciala tylko do mnie na rece, wiec ja z tym wielkim brzuchem w 28tyg plus 2 latka na rekach, myslicie ze ktos mnie wpuscil? Ale niech ich pies sra.. ja jestem silna i zawsze sobie z moimi dzieciakami poradze, ale porazka ja bym nie mogla patrzec.
Moj maly ma dzisiaj caly dzien czkawke.
Przepraszam ze tyle o sobie ale mi ostatnio ciezko nadrobic forum, ale pozdrawiam was z calych sil niech wszystko jest dobrze.
Jeszcze tylko 10 tygodnibedzie dziiiiiiidziaaaaaa
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenka2 wrote:http://www.wozkidzieciece.com.pl/Allegro/UNICO/aukcja/kolory6.jpg
Moj wózio to numerek 119 bordo+bordo jak wam sie podoba?
Fajnie, że na białym stelażu! A Ty nie masz Nenka po starszym dzieciaczku wózka?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia przykro mi
cieszę sie, ze juz lepiej! Zeby to potworna sprawa, ja akurat mam to szczęście, ze mam zdrowe, niestety moj maz tragedia....mam nadzieje, ze synek bedzie miał zabki po mamusi
Nenka tzn nikt Ci nie ustąpił ??? Boże co za kraj, gdzie ja żyje....
Dziewczyny pytanie: mam takie dziwne uczucie po prawej stronie pępka nie jest to bol , nie jest to kłucie, ale takie uczucie jak sie ma guza albo zakwas - cholera cieżko zdefiniować....i to czuje jak stoję i chodzę, bo jak leżę i siedzę to nic....mam tak od dwóch dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny