Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,u mnie tez pada,bylam u lekarki po skierowanie do okulisty i powiedziała,ze bardzo możliwe,ze trzeba będzie zrobić cesarkę... Zobaczymy co okulistka powie,jutro idę
Szczeliwa,Aanaa trzymam kciuki za wizyty,zapodajcie zdjęcia
Ja się zaraz biorę za robotę,musze nastawić jabłka na ocer jablkowy i pesto zrobić,bo mam mnóstwo Bazyli:) mysze sobie tylko jakas fajna muzyczke na kompie puścić
Jaroszka,a jak przygotowania do urodzin męża? Ja w końcu robię imprezę niespodzianke:) myślałam,ze zamówię tort,ale ma 15,osób mi w cukierni powiedzialu,ze koszt okolo 130 zl to za taka kasę to ja mu wole jakiś prezent zrobić i sama upiec. Nie wiem tylko jak mi biszkopt wyjdzie,ale jak nie wyjdzie to kupie gotowy w sklepie;)stokrotka25, aanaa, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Aaaa kamasutre tez mam w domu
Jednak tym razem to nie to. Ja sie zaczytuję w książkach o tematyce sensacyjnej, kryminalnej, thriller psychologiczny etc
Teraz wpadła mi w ręce książka Pani Alex Kava dotyk zła i zatracilam sie
Ja na początku ciąży wciągnęłam całą serię Millennium Stiega Larssona - też polecam, mi bardzo dobrze się czytało. -
zakocona wrote:jaroszka, to przecież dobry jeszcze. to jest data "najlepiej spożyć przed", a nie, że jak spożyjesz dzień-3 po tej dacie, to już się nie nadaje
Masz racje i był dobry w sumieale cholera odbija mi sie
Ala sa tez rożne oznaczenia :
-należy spożyc do
-najlepiej spożyciu przed końcem
Tutaj nie mam nic napisane tylko data, ale nie ważne to i tak jak mówisz tylko dwa dni -
No to i ja się melduję. Niestety wczoraj po raz kolejny przekonałam się, że ja i mój B. to mamy potężnego pecha
Kupiliśmy wczoraj Hani komodę na ciuszki, w lidlu za 40 funtów - cena marzenie, komoda też nie jest zła, dla małej wręcz idealna. Ogólnie to B. był w trzech lidlach i w ostatnim wziął ostatnią sztukę... przytaszczył ją na trzecie piętro, zjedliśmy obiad i wziął się za składanie, ale jak to facet od dupy strony. Ja oczywiście nie mogłam być od początku przygotowań do składania mebla bo musiałam wyjść z psem, Jak przyszłam część szuflad już było złożonych, no i zaczął z bokami "Misiu, ja nie wiem jak pomożesz?" no to poszłam do niego pomagam, już wszystko przykręciliśmy i zostały ostatnie śrubki/kołki(?) na górę... i nagle zonk! Kuźwa zamiast góry mamy 3 boki!!! Ale się rozpłakałam bo to nie jest pierwsza sytuacja.
Calkiem niedawno kupiliśmy szafkę do łazienki z pękniętym lustrem... a w maju ja kupiłam buty, w dwóch różnych rozmiarach...
Dziś idę do lidla dowiedzieć się czy da radę wymienić mi ten jeden bok na górę od komody a jak nie to pozostaje reklamacja i wyprawa do ikei po droższą i brzydszą komodę
Przepłakałam wczoraj cały wieczór!!!
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej laseczki !!
Ale się uśmiałam przy tych waszych nocnych rozmowach!
Jaroszka kochana tak właśnie powinnam teoretycznie być w czasie miesiączki !!
Dziekuję :*
Wiecie co ?! Dziś kolejna osoba powiedziała mi, że to widać, że będę miała dziewczynkę bo dziewczynki zabieraja urodę fuck! czuje się jak zombie
A ostatnio słyszalam, że zrobiły mi się żabie usta :oo
Chyba się popłaczę!
jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
a pierdolą głupoty, ta...zabierają urodę. to wyobraź sobie, że (chyba już o tym wspominałam) koleżanki szwagierka miała mieć córkę - oj córka na pewno, na kilku USG, sąsiedzi, ciotki klotki też pieprzyły, że widać, że dziewczynka, bo twarz szarzeje, jak jest chłopczyk to kobieta promienieje, jest ładniejsza itd. i co? urodził się WOJTUŚ
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny! Pozwolę sobie dołączyć chociaz moje pisanie nigdy nie jest regularne
Październik coraz bliżej, to wpadłam zobaczyc co sie u Was dzieje
Jestem z Torunia, mam lat 29,5
spodziewamy sie najprawdopodobniej chłopca (3 razy nie chciał sie ładnie pokazać, raz nie było widac w ogole), a imię to Julek Julian
Jak sie trzymacie? Boleści, bezsenność?Nynusia, ZakręconaOna, Bąbelek, lojkalojka, Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Ja na początku ciąży wciągnęłam całą serię Millennium Stiega Larssona - też polecam, mi bardzo dobrze się czytało.
Świetna jest, czytałam już jakiś czas temu.stokrotka25 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Rah czesc !!!! Ja tez 29! Urodzinki w listopadzie, a Ty ?
Ja sie trzymam rewelacyjnie!!! Wlasnie dzisiaj rozpocząłam 7 miesiąc! Byc moze teraz sie zacznie
Póki co zero skurczy, boli kręgosłupa i puchniec
A Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:10
rah, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja tam mam dziewuszke w brzuchu i wyglądam dużo lepiej niż przed ciaza i wszyscy mi mówią,ze ciaza mi sluzy,wiec to gowniana teoria;)
Wiedzma,faktycznie pech... Daj znac czy Ci się udalo cos z ta komoda zdzialas w lidlu:)
Agatka,ja jeszcze Ci chciałam podpowiedzieć,ze na wszelkie wirusy najlepsze są duże dawki Wit C. Serio! Juz nie raz w rodzinie wyprobowalam i na polpasca i na jelitowke. Mozesz spróbować zażywać profilaktycznie:) będzie dobrze na pewno,ale rozumiem,ze masz stresarah lubi tę wiadomość
-
Witam nową mamuśke!!
Ja na bóle i dolegliwości nie narzekam, a przynajmniej nie dzieje się nic innego czy dodatkowego niż przed ciążą. Jak miałam skurcze łydek tak dalej czasem mam, tyle, że do łazienki ganiam non stop a w nocy to już co chwilunie. Póki co nic tylko w ciąży byćrah lubi tę wiadomość
-
Jaroszka ja mam urodziny w styczniu, wiec nowy rok i zaraz trzydziecha
Ja od maja musiałam lezec (w domu) ze wzgledu na niskie lozysko (kilka tygodni przodujące) wiec tycie i puchnięcie sie pojawiłoale nie mam żadnych skurczy czy bólu brzucha. Za to ostatni tydzien dopada mnie straszliwa bezsenność
nie moge sie ułożyć, ciezko sie robi i wole stac niz lezec ;p
-
Agaton popieram rozwiazanie z witamina c! Zawsze kupuje taka rozpuszczalna gdzie masz 1000mg w tabletce, a nie jak w rutinoscorbinie itp. 60mg. Duzo witaminki pomaga
agaton lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witaj Rah
Mikejla nie strasz proszę, bo ja tylko na jednym USG miałam powiedziane, że to dziewczynka :-o Teraz oczekuję na USG III trymestru dokładnie za tydzień. Trochę kiepsko by było gdyby się okazało, że jednak chłopak, bo musiałby popylać w sukience z biedronką i różowym dresie, który kupiliśmy dla NastusiPowiedzcie mi, jakie jest prawdopodobieństwo, że na USG połówkowym lekarz mógł się pomylić? Czy często się to zdarza?
U mnie w rodzinie w przesądy wierzą dwie z trzech naszych babć. Babcia męża upierała się, że nigdy się nie myli wróżąc z kształtu brzucha i zapowiedziała nam syna (jaka była moja satysfakcja jak mówiłam, że jednak dziewczynka), natomiast na złość mojej babci (tak, wiem, jestem wredna, ale trzęsie mną jak ktoś w takie głupoty wierzy) spojrzałam w dziurkę od klucza, żeby udowodnić, że dziecko nie urodzi się z zezem -
Mikejla wrote:a pierdolą głupoty, ta...zabierają urodę. to wyobraź sobie, że (chyba już o tym wspominałam) koleżanki szwagierka miała mieć córkę - oj córka na pewno, na kilku USG, sąsiedzi, ciotki klotki też pieprzyły, że widać, że dziewczynka, bo twarz szarzeje, jak jest chłopczyk to kobieta promienieje, jest ładniejsza itd. i co? urodził się WOJTUŚ
Mi córa naprawdę urodę odebrałaMam pryszcz na pryszczu, jakieś przebarwienia, włosy się nie układają... Generalnie masakra
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn