Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez powinnam sie zabrac za czytanie, bo tez mialam podobny plan na l4 , ale te okolociazowe tematy mnie pochlaniaja za bardzo
Kurde Polkosia chyba poznaje uroki bolu spojenia... czy ty tez najgorzej mialas rano ? Mi z 10 min zajmuje wstanie z lozka, nie moge chodzic w ogole tylko na obu nogach stac najwyzej
Jakby mialo mnie rozerwac tamjaroszka lubi tę wiadomość
-
Kurcze to juz nie bowiem niby pisze zalecana dawka jedna dziennie, spytam Dziś lekarza , a to jest MagneB6 mama coś takiego , nie mam przy sobie opakowania . Ale może faktycznie trzeba więcej brać , dzięki dziewczynki na pewno zapytam lekarza! Teraz ucielam trochę spraw mam a później lekarz odezwę się !
Jaroszka super ze jesteś :* fajnie ze mialas mile zajęciejaroszka lubi tę wiadomość
-
Hejka!!
Nie no ja nie śpię od 8 zdążyłam już wiele rzeczy w tym czasie zrobić, czyli zjeść i się umyć
Pogoda świetna bo pada, mmmm uwielbiam jak mi deszcz tłucze po poddaszu. Miałam jechać do chorej babci z mamą, odebrać auto od mechanika, ale powiedział żebym się nie śpieszyła bo znów stracił moc
Śmiać mi się tak z ojca chce że hejwielki pan prezes hahahaha kupił auto pełne elektroniki, wogóle nim praktycznie nie jeździ bo woli łyknąć browara po pracy niż pojechać gdzieś z mamą. Coś siadło i wiecej jak 50km/h nie pojedzie hehehehe a śmiał się z mojego męża, że szyberdachu nie ma i składanych lusterek.
-
Szczęśliwa mamusiu ja biorę Magne B6 max rano 1 a wieczorem 2tabl. Czyli w ciągu dnia 3tabl. Max.
Pomaga mi to nie powiem:)
A co to jest jedna tabl.dla kobiety w ciąży??
Będziesz na wizycie to najwyżej podpytaj.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Tez powinnam sie zabrac za czytanie, bo tez mialam podobny plan na l4 , ale te okolociazowe tematy mnie pochlaniaja za bardzo
Kurde Polkosia chyba poznaje uroki bolu spojenia... czy ty tez najgorzej mialas rano ? Mi z 10 min zajmuje wstanie z lozka, nie moge chodzic w ogole tylko na obu nogach stac najwyzej
Jakby mialo mnie rozerwac tam
Tak, najgorzej z rana... Od 2-3 dni mi niestety trochę bóle wróciły. Nie mam pojęcia od czego to zależy...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mikejla wrote:Jaroszka a co to za książka? No chyba nie taka z obrazkami +18????
Aaaa kamasutre tez mam w domu
Jednak tym razem to nie to. Ja sie zaczytuję w książkach o tematyce sensacyjnej, kryminalnej, thriller psychologiczny etc
Teraz wpadła mi w ręce książka Pani Alex Kava dotyk zła i zatracilam siezakocona lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:jaroszka, a nie mówiłam
?
No wlasnie zakocona przepraszam, ze od razu nie wspomniałam o Tobie! Wiedziałam, ze skądś znam to nazwisko jak mi mama podrzuciła ta książkę. Ty mi polecalas, ale jakoś bardziej zapadło mi w pamięć nazwisko Lutz, o którym rowniez wspominałas.
Dzieki teraz napewno sięgnie po kolejne jej ksiazki :*zakocona lubi tę wiadomość