Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierdole , nie robię !Mikejla wrote:pobaw sie sutkami jak nie masz co robić i wymyślasz

A sutkami sie nie będę bawić bo znów się siara zaleje i tyle z zabawy będzie .
Pogralabym w monopol: o
I wgle sikac mi się co chwile chce: (Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:46
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Nie no ale mam dziś dzień marudzenia , dość mnie pewnie macie ...
Cały dzień takie wielkie gówno , mydło i powidlo
Za trzy tyg do Pl lece juz od dziś równo trzy właśnie ... I z jeden strony się cieszę , z drugiej kuzwa gdyby nie szkoła nie wiem czy bym się na poród w UK niezdecydowala ze wzgledu na D mojego , żeby ciągle być blisko a takto oo ... On tu Ja tam przez kilka ładnych tygodni: (
Wszystko takie do dupy aaaaa aaaaaa aaaaa aaaa ! -
No aktualnie w pracy jest: DMikejla wrote:mówiłaś że w pracy
a dobra bo mi chyba z nadmiaru wrażeń odbija
Stokrotka to faktycznie krótką dość masz ta szyjkę . Musisz megaaaaa się oszczedzac !
Ja miałam jak byłam w Pl na badaniu ostatnio na samym początku czerwca ok 4,5 cm to mówiła lekarka , ze megaaa długa wspaniała szyjka .. Teraz miałam do tej pory w Anglii badana raz tylko palcowo i to w 22 tyg , wiem tyle ze była ładna zamknięta ... Będę a Pl za 3 tyg i 19 sierpnia mam wizytę u swojej lekarki to dowiem się co z moja szyjka , mam nadzieje ze wszystko dobrze bo teraz to juz się trochę boje jak coraz późniejsza ciąża jest ze może się skracać albo mieknac czy cos nie daj boze -
Dziewczyny chyba odsypiaja wczorajsze wieczorne pogaduchy do poduchy

Ja wstalam skoro swit i w ciszy delektuje sie kawa
Dziewczyny ,a jak lekarz bada dlugosc szyjki :przez usg dowcipnie czy przez brzuch ?
Mi tylko raz na IP powiedzieli , ze ladna 3cm , a na wizytach u mojego gina to tylko palec wlozy , pomerda i mowi :ladna i zamknieta
)
I sie zaczelo
Wrzesniowa mama w nocy urodzila zdrowego dzidziusia 
Chyba czas na konczenie wyprawki ,bo czas goni ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 07:36
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, stokrotka25, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Witam z rana. Wy to pewnie odsypiacie po nocnym gawędzeniu
ja w 20 tyg miałam 27mm. O pessarze gin nie mówił...stokrotka25 wrote:Ja mialam w 20 tygodniu juz 2,5 cm . Na poczatku tez nie byla dluga bo 3, bo mialam w grudniu elektrokonizacje szyjki
i od 20 tyg mamm pesar zalozony ale jak dostane skurczy to i on nie pomoze.
jutro mam USG, okaże się jak długa jest. Aż się boję 
Ps. Sigma ta z września urodziła wczoraj, synek prawie 2,5kg
-
I się skasowało ! Kurwica mnie weźmie zaraz!!!!
Ja napewno nie odespalam, kit w pobudki co pol h i zmiana pozycji bo łóżko nadaje soe jedynie na śmietnik . Sąsiedzi z góry jadą w góry na wycieczkę bo gości maja , wstali i drą te mordy !!! Do tego hak chodzą to całe mieszkanie nam sie trzęsie !!! Nie wytrzymam tu
chce do Polski
Lojka mi ostatnio długość szyjki ocenił badając przez usg brzuszne.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Babelek sie zgralysmy z pisaniem

Czyli jak bede na kolejnym Usg ( niestety dopiero 27sierpnia) to poprose o zmierzenie .
annggela to ty juz prawie gotowa na przyjecie Dorianka
Tylko wstrzymajsie do pazdziernika 
Ja mam jeszcze troche rzeczy do ogarniecia . Paczka z Polski przyjdzie dopiero na koniec sierpnia i pewne dopiero wtedy zamkne liste .
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
W Polsce wiekszy wybor i jest o wiele taniej, wiedzialam ze podrozowac juz nie bede a bylismy autem to wszystko od razu zwiezlismy. No i mam chora glowe, musze miec wczesniej przygotowane
wtedy jestem spokojniejsza, a tak bym sie filmowala ze wcźesniej urodze albo ze kasy nie bedzie bo np. Auto sie zepsuje i co wtedy.
szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Hej laski :* ja się pomeczylam zanim usnelam , mam dość tych skurczy nóg

O kurcze wrzesnioweczka ! My tez już gotowi , wszystko mamy tyle ze w pudeleczkach i czeka wszystko
Kochane prosze dziś o kciuki ! O 13 Mam wizytę i USG 3D , nie mogge się doczekać !
jaroszka, PauLLa, Magnosia, Aguś26, estrella lubią tę wiadomość