Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:pobaw sie sutkami jak nie masz co robić i wymyślasz
A sutkami sie nie będę bawić bo znów się siara zaleje i tyle z zabawy będzie .
Pogralabym w monopol: o
I wgle sikac mi się co chwile chce: (Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:46
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Nie no ale mam dziś dzień marudzenia , dość mnie pewnie macie ...
Cały dzień takie wielkie gówno , mydło i powidlo
Za trzy tyg do Pl lece juz od dziś równo trzy właśnie ... I z jeden strony się cieszę , z drugiej kuzwa gdyby nie szkoła nie wiem czy bym się na poród w UK niezdecydowala ze wzgledu na D mojego , żeby ciągle być blisko a takto oo ... On tu Ja tam przez kilka ładnych tygodni: (
Wszystko takie do dupy aaaaa aaaaaa aaaaa aaaa ! -
Mikejla wrote:mówiłaś że w pracy
a dobra bo mi chyba z nadmiaru wrażeń odbija
Stokrotka to faktycznie krótką dość masz ta szyjkę . Musisz megaaaaa się oszczedzac !
Ja miałam jak byłam w Pl na badaniu ostatnio na samym początku czerwca ok 4,5 cm to mówiła lekarka , ze megaaa długa wspaniała szyjka .. Teraz miałam do tej pory w Anglii badana raz tylko palcowo i to w 22 tyg , wiem tyle ze była ładna zamknięta ... Będę a Pl za 3 tyg i 19 sierpnia mam wizytę u swojej lekarki to dowiem się co z moja szyjka , mam nadzieje ze wszystko dobrze bo teraz to juz się trochę boje jak coraz późniejsza ciąża jest ze może się skracać albo mieknac czy cos nie daj boze -
Dziewczyny chyba odsypiaja wczorajsze wieczorne pogaduchy do poduchy
Ja wstalam skoro swit i w ciszy delektuje sie kawa
Dziewczyny ,a jak lekarz bada dlugosc szyjki :przez usg dowcipnie czy przez brzuch ?
Mi tylko raz na IP powiedzieli , ze ladna 3cm , a na wizytach u mojego gina to tylko palec wlozy , pomerda i mowi :ladna i zamknieta)
I sie zaczeloWrzesniowa mama w nocy urodzila zdrowego dzidziusia
Chyba czas na konczenie wyprawki ,bo czas goni ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 07:36
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, stokrotka25, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witam z rana. Wy to pewnie odsypiacie po nocnym gawędzeniustokrotka25 wrote:Ja mialam w 20 tygodniu juz 2,5 cm . Na poczatku tez nie byla dluga bo 3, bo mialam w grudniu elektrokonizacje szyjki
i od 20 tyg mamm pesar zalozony ale jak dostane skurczy to i on nie pomoze.
jutro mam USG, okaże się jak długa jest. Aż się boję
Ps. Sigma ta z września urodziła wczoraj, synek prawie 2,5kg
-
I się skasowało ! Kurwica mnie weźmie zaraz!!!!
Ja napewno nie odespalam, kit w pobudki co pol h i zmiana pozycji bo łóżko nadaje soe jedynie na śmietnik . Sąsiedzi z góry jadą w góry na wycieczkę bo gości maja , wstali i drą te mordy !!! Do tego hak chodzą to całe mieszkanie nam sie trzęsie !!! Nie wytrzymam tuchce do Polski
Lojka mi ostatnio długość szyjki ocenił badając przez usg brzuszne.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Babelek sie zgralysmy z pisaniem
Czyli jak bede na kolejnym Usg ( niestety dopiero 27sierpnia) to poprose o zmierzenie .
annggela to ty juz prawie gotowa na przyjecie DoriankaTylko wstrzymajsie do pazdziernika
Ja mam jeszcze troche rzeczy do ogarniecia . Paczka z Polski przyjdzie dopiero na koniec sierpnia i pewne dopiero wtedy zamkne liste .szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
W Polsce wiekszy wybor i jest o wiele taniej, wiedzialam ze podrozowac juz nie bede a bylismy autem to wszystko od razu zwiezlismy. No i mam chora glowe, musze miec wczesniej przygotowane
wtedy jestem spokojniejsza, a tak bym sie filmowala ze wcźesniej urodze albo ze kasy nie bedzie bo np. Auto sie zepsuje i co wtedy.
szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Hej laski :* ja się pomeczylam zanim usnelam , mam dość tych skurczy nóg
O kurcze wrzesnioweczka ! My tez już gotowi , wszystko mamy tyle ze w pudeleczkach i czeka wszystko
Kochane prosze dziś o kciuki ! O 13 Mam wizytę i USG 3D , nie mogge się doczekać !
jaroszka, PauLLa, Magnosia, Aguś26, estrella lubią tę wiadomość