Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zakrecona to dobrze ze juz lepiej
Agaton tak właśnie myślałam że one nie bolą.
nie bólu mnie to bardzo po prostu odczuwam lekki dyskomfort na chwilę i ustaje nie mogę powiedzieć żeby to przeszkadzało. Dobrze Paulla określiła trochę przypomina to wzdęcia takie uczucie przed baczkiem ale ja wzdęc nie mam i jestem 2 razy dziennie w kkibelku wiec to coś innego. Wyczytałam na necie ze może to być macica która powoli przygotowuje się do porodu ale zapytam jeszcze jutro -
Nynusia ja takie bole miesiaczkowe lub skurcze BH mam zazwyczaj po wysilku lub jak sie nachodze .
A te nasze hormony to mnie dobijaja . Moj luby to jak juz widzi , ze cos sie zbliza to unika mnie jak ognia
A dzis dostalam od niego ochrza , bo sama przestawilam komode w pokoju corki i powiedzial,ze jak urodze przedwczesnie to wszystkim powie jak ja niepowazna . Ale madry dupy sam nie ruszyl , zeby mi pomoc .Faceci ...
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wieczorkiem bede miala super lektury i wtedy was bede nadrabiac , jestem taka zalatana ze nie mam czasu odpalac kompa, ale nareszcie ! Bo o to mi chodzilo !
Mam nadzieje ze wase zle humory mina i jutro kazda bedzie miala super dzien ! :*
Magnosiu super wozeczek !
Kobitki trzymam kciuki za wasze badania jutro
My dziś z D bylismy w restauracji gdzie byla Gesslerowa , nawpieprzaliśmy sie tak ze masakraaaaaaa !No ale zawsze to jakas "atrakcja" haha
Chyva juz nikoogo nie zastane, takze dobranoc wam kochane ! :*
Przepraszam ale nie jestem w stanie kazdemu odpisacAle czytam wszystko !
annggela, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Bąbelku , byliśmy tutaj u nas w Świdnicy , nie wiem czy kojarzysz to koło Wrocka
Jedlismy suma , kurczaka i wielkie hamburgery owczywiscie wszystko tam jakies dodatki frytki kluseczki pierdolyALe bylo bardzo smaczne !
Zakrecona , tez dobreee
Co prawda , zmieniona nazwa bo po rewolucjach wlasciele sprzedali ta knajpe zeby wyjsc z dlugow , ale karta i dania zostaly
Bylismy tam dlatego ze w naszej miejscowosci , bo tak to ciezko trafic gdzies na nia , tak mi sie wydawalo do czasu az nie zawitala do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:40
Mikejla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Mikejla ja nawet nie dalam rady go zjesc mial 3 pietra i byl olbrzymi obsypany frytami
Masakra po prostu , a sumik rewelacja
Onka , szoruj coś zjeść !Ja chyba glodna nie bede jeszcze dluuuugo po takiej illosci
Ale powiem wam , ze bardziej mnie cieszylo wyjscie niz to ze tam byla Geslerowa
Tak dawno nigdzie nie wychodzilismy a dzis mialam tak udany dzien taki mily a smialam sie chyba ciagle ! Maly to tam sie tak wytrzasl pewnie ze hoho ale endorfin ma na pewno wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:43
stokrotka25 lubi tę wiadomość