Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Mika co smaczek ? :p
Szczęśliwa super , ze tak Milo i znacznie czas spedziliscie:)
Ja mam ostatnio apetyt zerowy w sumie ,zjem odrobinke i zaraz czuje sie pelna jakbys zjadła konia z kopytami i zagryzla uprzężą ...annggela, szczesliwa_mamusia21, aanaa lubią tę wiadomość
-
Zakrecona jak cos pierdolniesz to sie tylko turlac ze smiechu
Bylismy na rybach ale nic nie zlowione, makrelki nie daly sie nabrac. Aby sie nie smutac poszlam i zrobilam sobie mini spa, twarz oczyscilam konkretnie, maseczka, na kinola plasterek. Depilacja zaliczona, bo juz mialam małpi gaj, tylko malp tam brakowalo
Mmm taka gladka i pachnaca wale bąki, podkoldernikiahhh mily wieczorek
ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja leże w wyrku juz i tez mecza mnie gazy
może jednak lepiej , ze D w pracy bo by padł jak mucha ...
W TV nic ciekawego nie ma , zanudze się a kuzwa spać nie mogę mimo , ze chcialabym usnac juz i przespać noc spokojnieannggela, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio spac nie moge budze sie o 3 i koniec, reszta nocy to przewracanie sie z boku na bok. A ja po zlosci nakopce pod koldra aby niedobry małż padl.... Przeciez nie bede synka kisic
Ps. Bulgotniki nazywam EkoJacuzziWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:16
-
Ekojacuzzi mówisz ? Hahaha tez może być
Ja tak może spie ok 2/3 h w nocy i tez 4 np. Dziś się obudzilam i dalej nic , dopiero o 6 mi się oko przymknelo to obudzilam się bo D mój wrócił 6:30 z pracy. .. Masakra normalnie , wcześniej smialam się ze bezsenność w ciąży mi nie grozi bo Ja w 5 miesiącu potrafilam przyłożyć głowę do poduszki i spać gdzie popadnie a teraz , ostatnie 2 tyg są dla mnie katorga normalnie ... -
Kurwa ! Nie wiem czy przy podcieraniu się podraznilam moimi szponami bo mam dosłownie szpony nie paznokcie plus zrobilam na migdałki ...
W każdym bądź razie nie wiem czy cipki nie zadarlam bo miałam maleńka smugę krewki kilka razy na papierze , ani nie była to nawet plamka krwi ale takie musniecie jakby i teraz sama nie wiem skąd , mam trochę stracha ... Na wkładce krwi nie ma ani przy podcieraniu normalnie jak krwawienie ani płomienie wiec chyba zadarlam się nie ??? Bo nawet jak tam palcem siegam zobaczyć to nic nie ma .
Kurwa dzisiaj swiruje !!!
Spijcie dobrze kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:31
-
Nynusia ja mam takie bole, polaczone najczesciej z twardnieniem/ lekkim skurczem ja sie boje ze to szyjka sie skraca ale dowiem sie w poniedzialek na wizycie. I wcale nie musze sie szczegolnie wysilic...napisz jutro co powiedzieli na sr o tym ok?
Dziewczyny tematy wam sie wdaly nie ma co na wieczor
A gdzie jaroszka, dzisiaj zero odzewu ?
Zakrecona ja o z dnia na dzien czuje jak Kubus rosnie, bo normalnie brzuch z kazdej strony lata ! Czasem da takiego kopa ze szok jak silny chlopaka juz sie wczoraj stresowalam ze malo sie rusza a dzis daje za trzech od rana:-)
jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja czasem przy zaparciach tez mam kreskę krwi ale rzadko , hemoroidzik mój maleńki daje znać o sobie , ze ciężko mu
Ale Ja ogólnie żadnych krwawień w ciąży nie mam , dziś to mnie zaszokowało ale wczesniej czulam jak w wargę sromowa się zadrapalam i może ze tak powiem rozdrapalam ranke i stad to bo mowie nic takto krwi nie ma ani nie leci nic
A teraz tak siusiu tylko byloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:39
-
Wiem zakrecona ze nie czuc tego, ale przez skurcze i twardnienia moze sie skracac, nie ze odwrotnie
A ja mam i tak megakrotka i ciagle zyje w strachu zeby za szybko nie urodzic i dotrwac do bezpiecznego tygodnia...
A z ta krwia nie schizuj jak w srodku nic nie masz jak sprawdzasz to pewnie tak jak mowisz bedzie:-)