Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Bardzo ładne wózki i foteliki wybrałyście
Ja rozstępów na brzuchu nie mam, a jest dość spory - nie wiem, czy to zasługa genów, czy Ziai, ale na razie się cieszę. Jedyne co to cały czas mam do wysokości dna macicy różową skórę na brzuchu i oczywiście swędzi brzuch, a jak się za mocno podrapię to boli
Ja dzisiaj znów miałam intensywny dzień - rano przyszedł kurier z aneksem do umowy na telefon i umową na internet, więc była do 13tej walka z uruchomieniem wszystkiego. Potem starałam się coś merytorycznie porobić, ale jak Mąż ma pracę w domu to nie zawsze da radęa potem schabowe z fasolką i Mąż pojechał, bo jutro spotkanie służbowe daleko od nas... i mi smutno, że pojechal
ale wiem, że Wasi partnerzy są dużo bardziej nieobecni, więc głupio mi się żalić
A, i jeszcze mam "kolejkę" znajomych z którymi warto byłoby się spotkać póki jestem w miarę na siłach, bo to jednak przyjazd, trzeba wszystko ogarnąć. A mi się tak nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:57
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Hej Pipki!
Ale naskrobałyście dziś
Tematy na temat wagi i rozstępów… Ja mam 11 kg na plus, a pewnie i więcej – znowu muszę się zmusić, żeby stanąć na wagę. Dupsko mi urosło i uda Rozstępów jak na razie nie mam w ogóle, ale jeszcze 9 tygodni więc dużo się może zdarzyć. Stosuję Palmers i Bio Oil naprzemiennie 2x dziennie, mam nadzieję, że uda mi się uniknąć albo zredukować rozstępy. Natomiast pojawił mi się ohydny cellulit na nogach. Jak nie urok to sraczka.
My z moim R też przeklinamy, ja chyba bardziej. Też się oduczamy
No no pierwsza wrześnióweczkaRuszyło mnie, bo mam na 30 wrzesień termin. Będzie cudownie!
WiedźmaMaKota, raz w nocy na siku Zazdroszczę, ja od paru tygodni wstaję co godzinę
Powiem Wam coś na rozweselenie, dziś rano brałam prysznic, a że zostawiliśmy okno na noc otwarte, to było chłodno w łazience. I tak mi sutki zmarzły, tak zaczęły boleć, tak strasznie, że włączyłam suszarkę i ocieplałam je gorącym powietrzem. Przeszło po 5 minutach. Takie są pierony wrażliwe!
jaroszka, Nynusia, ZakręconaOna, agaton, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
No i anomalia ciążowe mamy...znowu mam brak apetytu i mdłości...narazie bez wymiotow. Może to ze stresu przed jutrzejszym badaniem...ale to nie wizyta...czyli zwykłe mdłości...jak nie urok to wiecie co...zgaga męczy mnie tak że w klacie ciężko...masakra...i głodna jestem ale na nic nie mam ochoty...bigos odgrzewam. Od mamy dostalam...dupa dupa dupa...
-
Witam sie ija po maratonie sklepowym !
To prawda wozki macie superJa dalej szukam
Co do wagi i rozstepow to mam 13kg nadbagazu i zero rozstepow . Jedynie te ktore mialam na biodrach sie rozciagnely , ale sa dalej biale .
Wiedzmamakota ja tez wstaje tylko raz w nocy , ale np. dzisiaj moj syn bojkotuje pecherz i do WC chodze co piec minut i puszczam kilka kropelek .
I po dzisiejszych spacerach po sklepach meblowym mam straszne twardnenie brzucha . Juz wzielam no spe i czekam na poprawe .
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Paulla zgage mam codziennie juz teraz... pod wieczór umieram a nic mi nie pomaga na nią.
Czy któraś z Was ma lekkie bóle miesiączkowe takie dosłownie chwilowe może z 2 3 razy dziennie ?? Mnie to tak od wczoraj niepokoi bo wczoraj zdarzyło się raz a dziś juz 2 razy -
Kochane lezcie i odpoczywajcie .
Aaaaa powiem Wam , ze sama nie wiem ... Chyba ciazowe hormony szaleja za bardzo .
Od rana glowa mi pęka ale to niemiłosiernie mnie boli , paracetamol nie pomógł , nawet wkurzyla mnie dziś zupa , ze nie zagrzala się do końca tak mocno jak chcialam ...
Nie wiem sama oszalec dzisiaj idzie ale właśnie popijam ciepła herbatke i na pocieszenie dostalam kinderka od misia .
A on poszedł do pracy juz: ( -
Nynusia wrote:Paulla zgage mam codziennie juz teraz... pod wieczór umieram a nic mi nie pomaga na nią.
Czy któraś z Was ma lekkie bóle miesiączkowe takie dosłownie chwilowe może z 2 3 razy dziennie ?? Mnie to tak od wczoraj niepokoi bo wczoraj zdarzyło się raz a dziś juz 2 razy
Nynusiu, ja tak miewam. Kiedyś nawet pojechałam z tym na IP. Dostałam leki rozkurczowe, zrobili mi ktg i wypuścili, twierdząc, że wszystko ok. Teraz też czasami tak mam, ale krótko, lekko i 1-2 razy dziennie. Mam więc nadzieję, że u Ciebie to też nic takiegoSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hormony nam szaleją. Musimy sobie popłakać i czasem się dziwnie pozachowywać. Ja parę tygodni temu popłakałam się przy obiedzie, jeszcze na dodatek przy moich rodzicach, bo mój R na mnie wrzasnął: UWAZAJ, jak prawie usiadłam na psa ( mója Lucy jak wstaniesz momentalnie Cię podsiada ). I takie grochy leciały przy tym stole. A więc głowa do góry, jutro będzie lepszy dzień. P.S. A najlepszy w piątek, bo kończę pracę
agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Nynusia u mnie ostatnio często takie bóle. Ale jak dojdą wzdęcia to nie ma zmiłuj i boli chwile mocniej aż do ekhem bączka
Stokrotka tak mi świtało że Ty ale wolałam spytać
ZakreconaOna takie dni że ziemniak jeden niedogotowany mnie wkurza...hmmm mam niemal codziennie...ale ja ogólnie schizuje...
Tak dotarło do mnie że tp mam tydzień szybciej i nerwus ze mnie niemozliwy. Dzisiaj dopiero spakowalam do koszyczka na allegro co kupie. Gemini też spakowane. Nic tylko kupować... -
a ja porwałam psa i trzymam go w pokoju zamkniętego...bo brat mi go chce podpieprzyć
normalnie przyjechałam i zainteresowanie psem nagle wzrosło
dziewczyny współczuje humorków...ale to chyba musi tak być co? za dobrze by było
mnie wkurzył fakt, że mąż zadzwonił do mnie na skype i nie ubrał słuchawek (jak dzwoni bez to strasznie trzeszczy) i już nie chce mi się z nim gadać, jebłam słuchawką i ukradłam psa...... -
Hehe śmieszne te nasze problemy ciężarnych;) to na pewno hormony,bo kazda ma takie schizy dziwne;)
Ja dzisiaj mialam spadek formy po poludniu,ale odzylam,byliśmy po obiadku z małżem w bule grać i wygrałam,super mi szlo i w ogóle fajna gra:) w sam raz dla ciężarnych;)
Teraz opylilam spagetti z cukini i arbuza i zbieram się do spania:) jutro idę do lekarza po skierowanie do okulisty:) i mam w ciul roboty w domu,musze się jutro zmobilizować
Muffinka,super,ze juz tylko trzy dni pracy Ci zostały:) ja juz zaczęłam trzeci tydzień na zwolnieniu i jest mi z tym wspaniale:)
Nynusia,te skurcze BH nie bola,brzuch sie napina i tyle. Ale bardzo cie to boli,czy po prostu takie niefajne uczucie napietego brzucha?
Wiecie co,dziwnie tak mam,ze zaraz nad pępkiem mam taki mieciutki brzuch,dużo miekszy niż reszta,tez tak macie?
Ja zanim zasne to jestm okolo 5-7 razy w kibelku i to nie na kilka kropel,ale pelnowymiarowy sik... Nie wiem skąd to sie bierze. W ogóle strasznie mi dlugo schodzi zanim zasne