X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu bardzo ładny wozeczek;)

Magnosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

Zakręcona, fajną masz teściową :) Miło, po za tym, to duże odciążenie. My niestety nie mamy aż takiego szczęścia do teściów. Jedynie moi rodzice nam pomagają. Najbardziej moja mama. Teść nawet raz nie zapytał się mnie czy męża co z dzieckiem, czy jak się czuję... Ale to długa historia. Praktycznie nie mamy z nim kontaktu, a on żyje z inną kobietą i zamiast pomóc swojemu synowi, utrzymuje syna swojej kochanki. Trzydziestoletniego pijaka i narkomana.... Przepraszam, że tak marudzę, ale to przykre.
    Tak, czy owak my damy sobie radę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:15

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • madu Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny ale żescie naprodukowały;) rzuciłam tylko okiem i widze ze teamt rozstepow i wagi ;) ja mam 13 kilo na plusie i rozstępy na boczkach, które juz zaczynają schodzić, olałam smarowanie bo najwyraźniej i tak wyjda. 2 x w tygodniu szoruje szorstka rękawicą i cos tam wklepię i tyle. w sumie mimo tych dodatkowych kg nie czuje sie jakoś ociężale, gdyby nie ból stóp to chyba bym w ogóle nie czuła tych kg :) W ogole smieszne bo mój mózg pamięta, moje dawne wymiary i chyba jeszcze nie ogarnął że sie gabaryty odrobinę zmieniły i czasem nie wyrabiam np w drzwiach ;p

Co do energii to ja jakims cudem mam całkiem sporo, mam nadzieję, że tak mi zostanie :) W zasadzie to na razie muszę jej troche mieć, bo od jutra bierzemy się mocno za robote w mieszkaniu bo R ma urlop więc ogarniamy :D

Super wózki babeczki, ja już się nie moge doczekać aż swój zobacze ale to jeszcze miesiac:)

Z tego co wiem trzeba miec na prawde spora wadę wzroku żeby z tego tytułu miec skierowanie na cc. A ponieważ mam sklerozę ciążową, to niestety nie powiem gdzie i skąd ta informacja;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 17:48

21.10.2015 Leon <3
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pisalam posta rano o 7 i sie skasowal, wkurzylam sie i leb w poduszke. Z mezem dalej niekrozmawiam, smutno m bo nie mam nikogo z kim moglabym pogadac, brakuje mi kolezanek z pl. Potrzebuje sie wygadac, a na odleglosc to nie to samo.
    Wiec z rana ostatnie prasowanie synka rzeczy, 2 wstawione pralki naszych lachow i wypucowalam lazienke na blysk <3
    Potem poszlam na miasto bo przez ta atmosfere w domu mam ochote KRZYCZEC i plakac.
    Od razu po tym jak wyszlam mały sał o sobie znac , widac ze moje stresy wplywaja na niego.

Ja juz 15 kg na plusie !!! Omg przez to tez zdolowana chodze, nie mam w co sie ubrac, kasy mi szkoda na ta wielka dupe, chodze jak lump ubrana.
    Plus do tego obrzydliwe rozstepy na posladkach( nawet na rowie !!) i udach.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona świetna teściowa:) zazdraszczam jak nie wiem co :)

Magnosia piękny wózek. Ale fotelika nie widze tylko wozyczek podwojnie :)inna sprawa że u mnie nietesc po rozwodzie z matka R i nie mieszka blisko nas. R nie powiedział jemu że będzie dziadkiem ani za pierwszym razem ani teraz...to był pijak i wgl straszny człowiek. Mój R jak przyjeżdżał do mnie na początku to często spał a potem wyszło że on ze strachu przed ojcem nie śpi po nocach. Jakie życie jest okropne...

Laski próbuje zostać testerem dziecięcych produktów gdzie na koniec dostaje się rzecz o której wystawiło się opinie :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, tulę ciepło. Myślę, że jak się pogodzicie to i nastrój wróci.Ja też już sobie nic nie kupuję, jakoś wytrzymam te dwa miesiące...

annggela lubi tę wiadomość

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, no tak teściowe swoją drogą ale teście też niestety nie ułatwiają życia. Mój G. też nie ma dobrych wspomnień związanych z ojcem niestety.
    Co do zdjęcia, dziękuję :), już poprawiłam. Kalafior ciążowy? :0)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:01

PauLLa lubi tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za rady co do sokowirówek, oglądaliśmy z mężem właśnie sokowirówki z AMICI, więc pewnie się na tą zdecydujemy.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, rozmawiałaś ze swoim lekarzem? Co z decyzją o cc?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia Tesciowa ok , z ojcem mojego D nie mamy kontaktu wie tylko , ze będzie dziadkiem to powiedział ze ma i na nas i na dziecko wyjebane . Po takich słowach nawet dziecka nie zobaczy nigdy , głupi chuj i tyle .
    I żaden pijak , narkoman czy cos ... Gościu skurwiel i tyle. Mój D miał chujowo dzieciństwo przez niego tak samo moja Tesciowa kilka lat życia !!!
    Poznała ojczyma D i zaczęła żyć !!! Teraz ma kasy od chuja !!! I na wszystko za pracowali własnymi rękoma ! Życie jak w bajeczce i wielkie szczęście ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, no właśnie. Jakaś plaga z tymi ojcami. Oby nasi mężowie nigdy nie powtórzyli błędów swoich ojców. Mój G. jest całe szczęście zupełnie inny niż jego ojciec, jest najkochańszym facetem na świecie, razem z naszym Szymciem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:15

agaton lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Ha, no właśnie. Jakaś plaga z tymi ojcami. Oby nasi mężowie nigdy nie powtórzyli błędów swoich ojców. Mój G. jest całe szczęście zupełnie inny niż jego ojciec, jest najkochańszym facetem na świecie, zaraz po moim Szymciu ;)
    I u mnie to samo właśnie ! :)
    Cud miód facet , zupełnie inny niż jego" ojciec" ...

Magnosia, agaton lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia spacerówkę tez kupiliście? czy w późniejszym czasie dokupicie z tej samej czy inne firmy? Też się nad Mondo zastanawiałam :) jeszcze podoba mi się Bebetto Torino.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki piękne wózki macie!:-)

Co do rozstępów narazie nie mam,co drugi dzień smaruje się olejem kokosowym a w zasadzie mąż smaruje ;-) <3 a przytylam jak juz pisałam 13 kg a to nie koniec..

Matko! Już wrzesniówka?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:21

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospieszył się jej synus:)
    Ale najważniejsze , ze zdrowy i wazy swoje wiec da sobie rade .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Hej lasencje........ :)

Kurde próbowałam Was nadrabiać, coś tam o rozstępach, jedna o mopie, o parownicy czy czymś tam, ale no nie ma szans, ciasto mi się piecze, bo stwierdziłam, że pokażę mamie jak się nauczyłam piec szarlotkę sama hehe.

Byłam z mamą w mieście w ciucholandach, za 20 zł kupiłam chyba z kilkanaście ciuszków przeładnych i wogóle niezniszczonych. Byłam też się rozejrzeć za żelazkiem na parę, bo zainteresowały mnie wczorajsze wpisy Polkosi :) faktycznie, zbieram teraz na kupno takiego, bo działa na bakterie jak nic innego. :) (Polkosia facet mówił, że z tefala się dobrze sprzedaje, jakie Ty masz to żelazko?). Co do wagi, dzisiaj się ważyłam i wyszł 59,2kg. Jeszcze 6 z przodu nie ma hehe. Ogólnie dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Teraz zamawiam właśnie łóżeczko, bo znów nie będę mieć kiedy tyle mam do roboty :)

Buziaczki dla wszystkich

Ja mam parownicę z żelazkiem, ale chcę kupić tradycyjne żelazko z tym stojakiem na wodę. Chyba Philipsa, ale nie wiem jeszcze ;) Za tym z Karchera nie przepadam, bo jest jakieś takie niewygodne no i ciężkie.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Dziewczyny a z innej beczki, to chcemy z mężem kupić sobie sokowirówkę, taką do 300-400 zł, czy któraś z Was może ma jakąś i może polecić? W ogóle w takiej cenie znajdziemy coś rozsądnego?

Polecam http://www.electro.pl/sokowirowki/sokowirowka-philips-hr1869-70-czarna,id-303593?gclid=CNGx08ae_sYCFaTPcgodiQILHQ&gclsrc=aw.ds - moi rodzice mają, a soki są naprawdę pyszne! Na promocji czy Allegro może znajdziesz taniej, ale naprawdę warto :) Całe jabłka wrzucasz, a sok masz czyściutki i gładziutki ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu nie miałam jeszcze wizyty u lekarza. Ale zdecydowałam, że nie będę z nim rozmawiać. Wolę rodzić naturalnie, rozmawiałam z koleżanką, która jest po takiej operacji kręgosłupa jak ja i mówi, że dała radę rodzić naturalnie i specjalnie nie powiedziała o tej operacji lekarzowi. Więc jeśli mi się tylko uda to będę rodzić naturalnie, nie będę rozmawiać o cc z lekarzem, sama się jakoś ta sprawa rozwiąże.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego teścia nie znam, nigdy go nie zobaczę i nawet nie żałuję po tym co słyszałam od męża jak traktował rodzinę.

• agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Polecam http://www.electro.pl/sokowirowki/sokowirowka-philips-hr1869-70-czarna,id-303593?gclid=CNGx08ae_sYCFaTPcgodiQILHQ&gclsrc=aw.ds - moi rodzice mają, a soki są naprawdę pyszne! Na promocji czy Allegro może znajdziesz taniej, ale naprawdę warto :) Całe jabłka wrzucasz, a sok masz czyściutki i gładziutki ;)

Bardzo podobna do sokowirówki, którą ma moja siostra, tylko ona ma zelmera, właśnie kupiła za 300zł i też się zastanawiam nad taką samą, bo sprawdzona albo ta z amici. Fajne jest to, że można całe owoce wrzucać i nie pierdzielić się ze skórką czy pestkami.

polkosia lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 1459 1460 1461 1462 1463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ