Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki
Zakręcona, fajną masz teściowąMiło, po za tym, to duże odciążenie. My niestety nie mamy aż takiego szczęścia do teściów. Jedynie moi rodzice nam pomagają. Najbardziej moja mama. Teść nawet raz nie zapytał się mnie czy męża co z dzieckiem, czy jak się czuję... Ale to długa historia. Praktycznie nie mamy z nim kontaktu, a on żyje z inną kobietą i zamiast pomóc swojemu synowi, utrzymuje syna swojej kochanki. Trzydziestoletniego pijaka i narkomana.... Przepraszam, że tak marudzę, ale to przykre.
Tak, czy owak my damy sobie radęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:15
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Cześc dziewczyny ale żescie naprodukowały;) rzuciłam tylko okiem i widze ze teamt rozstepow i wagi
ja mam 13 kilo na plusie i rozstępy na boczkach, które juz zaczynają schodzić, olałam smarowanie bo najwyraźniej i tak wyjda. 2 x w tygodniu szoruje szorstka rękawicą i cos tam wklepię i tyle. w sumie mimo tych dodatkowych kg nie czuje sie jakoś ociężale, gdyby nie ból stóp to chyba bym w ogóle nie czuła tych kg
W ogole smieszne bo mój mózg pamięta, moje dawne wymiary i chyba jeszcze nie ogarnął że sie gabaryty odrobinę zmieniły i czasem nie wyrabiam np w drzwiach ;p
Co do energii to ja jakims cudem mam całkiem sporo, mam nadzieję, że tak mi zostanieW zasadzie to na razie muszę jej troche mieć, bo od jutra bierzemy się mocno za robote w mieszkaniu bo R ma urlop więc ogarniamy
Super wózki babeczki, ja już się nie moge doczekać aż swój zobacze ale to jeszcze miesiac:)
Z tego co wiem trzeba miec na prawde spora wadę wzroku żeby z tego tytułu miec skierowanie na cc. A ponieważ mam sklerozę ciążową, to niestety nie powiem gdzie i skąd ta informacja;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 17:48
Magnosia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Hej, pisalam posta rano o 7 i sie skasowal, wkurzylam sie i leb w poduszke. Z mezem dalej niekrozmawiam, smutno m bo nie mam nikogo z kim moglabym pogadac, brakuje mi kolezanek z pl. Potrzebuje sie wygadac, a na odleglosc to nie to samo.
Wiec z rana ostatnie prasowanie synka rzeczy, 2 wstawione pralki naszych lachow i wypucowalam lazienke na blysk
Potem poszlam na miasto bo przez ta atmosfere w domu mam ochote KRZYCZEC i plakac.
Od razu po tym jak wyszlam mały sał o sobie znac , widac ze moje stresy wplywaja na niego.
Ja juz 15 kg na plusie !!! Omg przez to tez zdolowana chodze, nie mam w co sie ubrac, kasy mi szkoda na ta wielka dupe, chodze jak lump ubrana.
Plus do tego obrzydliwe rozstepy na posladkach( nawet na rowie !!) i udach.
-
Zakrecona świetna teściowa:) zazdraszczam jak nie wiem co
Magnosia piękny wózek. Ale fotelika nie widze tylko wozyczek podwojnie :)inna sprawa że u mnie nietesc po rozwodzie z matka R i nie mieszka blisko nas. R nie powiedział jemu że będzie dziadkiem ani za pierwszym razem ani teraz...to był pijak i wgl straszny człowiek. Mój R jak przyjeżdżał do mnie na początku to często spał a potem wyszło że on ze strachu przed ojcem nie śpi po nocach. Jakie życie jest okropne...
Laski próbuje zostać testerem dziecięcych produktów gdzie na koniec dostaje się rzecz o której wystawiło się opinieMagnosia lubi tę wiadomość
-
Angela, tulę ciepło. Myślę, że jak się pogodzicie to i nastrój wróci.Ja też już sobie nic nie kupuję, jakoś wytrzymam te dwa miesiące...
annggela lubi tę wiadomość
Paula, no tak teściowe swoją drogą ale teście też niestety nie ułatwiają życia. Mój G. też nie ma dobrych wspomnień związanych z ojcem niestety.
Co do zdjęcia, dziękuję, już poprawiłam. Kalafior ciążowy? :0)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:01
PauLLa lubi tę wiadomość
Magnosia Tesciowa ok , z ojcem mojego D nie mamy kontaktu wie tylko , ze będzie dziadkiem to powiedział ze ma i na nas i na dziecko wyjebane . Po takich słowach nawet dziecka nie zobaczy nigdy , głupi chuj i tyle .
I żaden pijak , narkoman czy cos ... Gościu skurwiel i tyle. Mój D miał chujowo dzieciństwo przez niego tak samo moja Tesciowa kilka lat życia !!!
Poznała ojczyma D i zaczęła żyć !!! Teraz ma kasy od chuja !!! I na wszystko za pracowali własnymi rękoma ! Życie jak w bajeczce i wielkie szczęście ...
-
Ha, no właśnie. Jakaś plaga z tymi ojcami. Oby nasi mężowie nigdy nie powtórzyli błędów swoich ojców. Mój G. jest całe szczęście zupełnie inny niż jego ojciec, jest najkochańszym facetem na świecie, razem z naszym Szymciem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:15
agaton lubi tę wiadomość
Magnosia wrote:Ha, no właśnie. Jakaś plaga z tymi ojcami. Oby nasi mężowie nigdy nie powtórzyli błędów swoich ojców. Mój G. jest całe szczęście zupełnie inny niż jego ojciec, jest najkochańszym facetem na świecie, zaraz po moim Szymciu
Cud miód facet , zupełnie inny niż jego" ojciec" ...
Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki piękne wózki macie!
Co do rozstępów narazie nie mam,co drugi dzień smaruje się olejem kokosowym a w zasadzie mąż smarujea przytylam jak juz pisałam 13 kg a to nie koniec..
Matko! Już wrzesniówka?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:21
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Hej lasencje........
Kurde próbowałam Was nadrabiać, coś tam o rozstępach, jedna o mopie, o parownicy czy czymś tam, ale no nie ma szans, ciasto mi się piecze, bo stwierdziłam, że pokażę mamie jak się nauczyłam piec szarlotkę sama hehe.
Byłam z mamą w mieście w ciucholandach, za 20 zł kupiłam chyba z kilkanaście ciuszków przeładnych i wogóle niezniszczonych. Byłam też się rozejrzeć za żelazkiem na parę, bo zainteresowały mnie wczorajsze wpisy Polkosifaktycznie, zbieram teraz na kupno takiego, bo działa na bakterie jak nic innego.
(Polkosia facet mówił, że z tefala się dobrze sprzedaje, jakie Ty masz to żelazko?). Co do wagi, dzisiaj się ważyłam i wyszł 59,2kg. Jeszcze 6 z przodu nie ma hehe. Ogólnie dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Teraz zamawiam właśnie łóżeczko, bo znów nie będę mieć kiedy tyle mam do roboty
Buziaczki dla wszystkich
Ja mam parownicę z żelazkiem, ale chcę kupić tradycyjne żelazko z tym stojakiem na wodę. Chyba Philipsa, ale nie wiem jeszczeZa tym z Karchera nie przepadam, bo jest jakieś takie niewygodne no i ciężkie.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agania wrote:Dziewczyny a z innej beczki, to chcemy z mężem kupić sobie sokowirówkę, taką do 300-400 zł, czy któraś z Was może ma jakąś i może polecić? W ogóle w takiej cenie znajdziemy coś rozsądnego?
Polecam http://www.electro.pl/sokowirowki/sokowirowka-philips-hr1869-70-czarna,id-303593?gclid=CNGx08ae_sYCFaTPcgodiQILHQ&gclsrc=aw.ds - moi rodzice mają, a soki są naprawdę pyszne! Na promocji czy Allegro może znajdziesz taniej, ale naprawdę wartoCałe jabłka wrzucasz, a sok masz czyściutki i gładziutki
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Magnosiu nie miałam jeszcze wizyty u lekarza. Ale zdecydowałam, że nie będę z nim rozmawiać. Wolę rodzić naturalnie, rozmawiałam z koleżanką, która jest po takiej operacji kręgosłupa jak ja i mówi, że dała radę rodzić naturalnie i specjalnie nie powiedziała o tej operacji lekarzowi. Więc jeśli mi się tylko uda to będę rodzić naturalnie, nie będę rozmawiać o cc z lekarzem, sama się jakoś ta sprawa rozwiąże.
Magnosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Polecam http://www.electro.pl/sokowirowki/sokowirowka-philips-hr1869-70-czarna,id-303593?gclid=CNGx08ae_sYCFaTPcgodiQILHQ&gclsrc=aw.ds - moi rodzice mają, a soki są naprawdę pyszne! Na promocji czy Allegro może znajdziesz taniej, ale naprawdę warto
Całe jabłka wrzucasz, a sok masz czyściutki i gładziutki
Bardzo podobna do sokowirówki, którą ma moja siostra, tylko ona ma zelmera, właśnie kupiła za 300zł i też się zastanawiam nad taką samą, bo sprawdzona albo ta z amici. Fajne jest to, że można całe owoce wrzucać i nie pierdzielić się ze skórką czy pestkami.polkosia lubi tę wiadomość