Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dziś okropnie glowa boli, okropnie wręcz !
Ale na szczęście porządek jest , obiad ugotowalam wiec mogę polezec .
Agaton no widzisz , Ja np. Słodyczy ostatnio wcale w sumie i to dość długo ostatnio ... Jakoś tlusto nie jem a waga skacze jak pojebana , ze tak malo ładnie powiem.gdybym jeszcze wpieprzala wszystko co popadnie to luzik a tu dupa ..
Ja mam jednego małego hemoroida który raz się ujawnia najczęściej przy zapraciacn ale maleńki jest a czasami wgle go nie ma nie wiem jak to jest. -
agaton wrote:A rozstępów nie mam w ogóle,a smaruje sie raz na dwa tygodnie srednio,olejem kokosowym albo oliwka hipp. Chyba dużo zalezy od kondycji skory,czy genów,nie wiem. Ja się staram nawilzac sie od środka:)
-
Hej lasencje........
Kurde próbowałam Was nadrabiać, coś tam o rozstępach, jedna o mopie, o parownicy czy czymś tam, ale no nie ma szans, ciasto mi się piecze, bo stwierdziłam, że pokażę mamie jak się nauczyłam piec szarlotkę sama hehe.
Byłam z mamą w mieście w ciucholandach, za 20 zł kupiłam chyba z kilkanaście ciuszków przeładnych i wogóle niezniszczonych. Byłam też się rozejrzeć za żelazkiem na parę, bo zainteresowały mnie wczorajsze wpisy Polkosifaktycznie, zbieram teraz na kupno takiego, bo działa na bakterie jak nic innego.
(Polkosia facet mówił, że z tefala się dobrze sprzedaje, jakie Ty masz to żelazko?). Co do wagi, dzisiaj się ważyłam i wyszł 59,2kg. Jeszcze 6 z przodu nie ma hehe. Ogólnie dziewczyny jestem przeszczęśliwa. Teraz zamawiam właśnie łóżeczko, bo znów nie będę mieć kiedy tyle mam do roboty
Buziaczki dla wszystkichszczesliwa_mamusia21, Bąbelek, agaton, soraya, Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki ! Ale mam czytania a czytania , szkoda ze jestem na tablecie to nie mogę sobie zapietac wszystkiego jak na kompie , ale mam nadzieje ze u dziewczyn ze złym humorem juz jest lepiej , oby tych dni było jak najmniej !
Co do rozstepow naradzie tez nie mam ale u mnie brzuch jak galareta nie ma się jeszcze co naciagac , zobaczymy później
Piękny wozeczek super kolor !
U mnie leci czas jak szalony, staram się korzystać ma maxa z niego!
Buziaki dla was , nie jestem e stanie podpisać każdej ale jestem x wami na bieżąco ! Miłego dnia :*jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny jesteście kochane:)
Widzę ze nie jestem sama...trochę raźniej w grupie;)
Zakocona wózek świetny. Ja chyba kupie 2w1 i do tego osobno fotelik samochodowy.
Ja ogólnie przytyłam 12kg i ważę 72. I wszystko chyba poszlo w dupsko i uda...nie mogło pójść w piersi
Rozstępu ani jednego i tego zamierzam sie trzymać. Krem Mustela do czegoś zobowiązuję
Cos mi Internet szwankuje:( wiecznie coś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:19
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
My mamy wózek zamówiony , dojdzie jutro max pojutrze ten camarelo Sevilla i on 3w1 jest.
Estrella no szybko dość ale może termin na sam początek września miała to raptem kwestia 4/4,5 tyg jest , wczesniak bo wczesniak ale na pewno będzie zdrowy:)
Kochana a nie wiesz czemu tak wcześnie ? -
nick nieaktualnyagania wrote:Szybko jakoś się rozpakowuje...
Fakt szybko bo jest w 35 tygodniu ale wody jej odeszły więc pojechała do szpitala, lekarze powiedzieli, że jeśli się zacznie poród to nie będą hamować...
Edit - Jakiś czas temu pisała, że skurcze na ktg wyszły 150 = 65 %, ja się na tym nie znam ale widać, że coś się dzieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:23
-
Sprawdziłam, ma termin na 5 września, więc faktycznie początek września no i mówi, że dziecko waży ok 2600 g, więc nie jest już takie najmniejsze, będzie dobrze na pewno
estrella, szczesliwa_mamusia21, agaton, Blondik, annggela, polkosia lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobietki!
Dawno nie pisałam, nie jestem w stanie nawet nadrobić wszystkiego
widzę, że rozmawiałyście nt wagi... ja przytyłam na razie 18 kg. Może dlatego, że zaczęłam jeść mięso, może z powodu tony owoców które wręcz wciągam nosema może dlatego, że wcześniej miałam niedowagę, i teraz nadrabiam... Nie jem wcale dużo więcej, może czasem za mało. Ale pocieszył mnie lekarz, że przy porodzie dyszka spadnie praktycznie od razu
Piszę, bo zastanawiam się nad dwoma rzeczami...
Kiedy zaczęłyście już szykować się do narodzin i na kiedy planujecie mieć już wszystko gotowe, tj. wyprane i wyprasowane ubranka, pościel, pieluszki i tą całą resztę?
Druga rzecz, to zaczęła mnie zastanawiać bardziej poważna sprawa... Chodzi o sam poród. Klinika prywatna czy szpital? I poród naturalny czy cesarka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:37
-
Juz doczytalam tez o niej:)
Nie jest tak źle , mały spory , zdrowy to poradzi sobie:)
Pasazerka Ja wszystko poprac i poprasowac mam zamiar jakoś na poczatku października , oraz mieć do szpitala torbę zapakowana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:53
-
Dzieki za info o okuliscie:) w sumie spoko,ze się zbadam,nie zaszkodzi:)
Ja na lipcowkach czytałam,ze kilka dziewczyn mualo epizod z hemoroidami i sie zaczelam bać,bo to strasznie nieprzyjemne... Ale dam rade;)
Pasazerka,ja torbe przygotuje tak 3 tygodnie przed tp:)
Agania,ja mam wyciskarke Sapir i uwielbiam soki z niej,tylko trzeba drobno pokroić warzywa:)
-
pasazerka, podaj swój TP, płeć i imię dziecka, to dopiszę cię do naszej listy
Ja większość wyprawki już mam, prać i prasować ciuszki będę we wrześniu raczej, tak samo pakować torbę do szpitala. W sierpniu będę zamawiać z gemini te wszystkie rzeczy apteczno-pielęgnacyjne.